Hochei pe Gheata

vechiul forum de sport

Moderator: baixinho©

Mesajde baixinho© » Mar Mar 16, 2004 9:24 am

Painkiller scrie:Jur ca e de la ora 17!

te cred. as fi cretin sa ma contrazic cu tine, care esti acolo, la fata locului.

prima data cand am fost in Miercurea Ciuc am ramas placut impresionat de unele chestii si, la randul meu, am socatpe cineva prin comportamentul meu. nu mai stiu daca am mai scris, dar nu cred ca o sa se supere cineva daca reamintesc. dar nu acum, ca nu am timp.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde tnt » Mar Mar 16, 2004 9:52 am

Salutare oameni buni

Din intimplare am aflat de această pagină si mare a fost mirarea mea că există hochei si in afara Harghitei.Am pus pe forumul Sport Club această adresă si sper să primiti de la noi cit mai multe informatii referitoare la echipa noastră.
Apropo meciul chiar incepe la ora 17 si vor fi puse la vinzare doar 2800 bilete. Va fi un măcel.Cei care nu au abonament vor trebui să fi acolo la 15 ca să spere la un loc.Sper că vom cistiga azi si miine pentru că sincer n-aş vrea să merg incă o dată la Bucuresti pentru această treabă.

Hajrá Sport Club
tnt
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Mar 16, 2004 10:26 am

Cica...."a fost mirarea mea că există hochei si in afara Harghitei". Pai Steaua Bucuresti are mai multe titluri decat Ciuc.

Ce mi-ar placea sa fie si la Bucuresti un patinuar arhi-plin. tnt, daca mai ajungi la Bucuresti anu asta (si iti spun eu sigur ca vei ajunge) sa vii sa dai noroc cu mine. (la primul meci am stat chiar langa galeria Ciucului) . mai vorbim noi despre asta.

sunt bine primitzi aici toti suporterii Ciucului. nici eu nu sunt perfect....si totusi scriu pe acest forum. *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde ghionoiul » Mar Mar 16, 2004 10:35 am

Bine mah teneteule, cum adica nu stiai ca exista hochei in afara Harghitei ? Pai voi cu cine jucati finala ?!! Poate ai vrut sa spui ca nu stiai ca exista iubitori de hochei adevarati in afara Harghitei ! Well, life's full of surprises, isn't it ?
Ideea interesanta e ca, pana acum, iubitorii de hochei din Bucuresti de care am auzit eu sunt mai toti simpatizanti ai Ciucului ! Oare de ce ? :)
Tnt, daca totusi va fi sa se mai joace si meciurile de la Bucuresti (ceea ce nu vreau), poate ne intalnim la galeria Ciucului, asa ca nu e dracul chiar atat de negru ! :O
ghionoiul

Mesajde A Viszkis » Mar Mar 16, 2004 10:45 am

Baix, te sun astazi dupa fiecare repriza, sa-ti spun rezultatul!!!
[B][color=Black][align=center][font=Comic Sans MS]HAJRÃÂ
A Viszkis
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mar Mar 16, 2004 11:15 am

teneteule, nu stiu cine esti, da tare as fi vrut sa stau intre voi, acolo, cand au marcat Ondov, Polomsky (golul de 2-1 a fost demential, mai rar vezi in campionatul Romaniei asa ceva), Hruby, din nou Ondov si inca o data Polomsky. dar promit ca daca prin absurd va mai avea loc vreun meci la Bucuresti vin si stau intre voi acolo si bat din palme si fredonez melodiile, ca nu stiu sa cant. o singura treaba stiu sa cant, aia cu "Oli, ola, sa moara Steaua". :D

A Viszkis, astept sa ma suni. eventual, spune-le celor din galerie sa-i "salute" pe Cazacu si Timaru din partea mea.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde tnt » Mar Mar 16, 2004 11:16 am

Buna ghionoiule
Imi pare bine ca stii sa citesti printre rinduri iar referitor la intrebarea ta convingerea mea este ca numai o echipa cu trecut si viitor are suporteri adevarati si nu "adolescenti cu seminte in pumni".Steaua are deja un rind din jucatorii de la Ciuc si Progym iar de copii si juniori sa nu mai vorbim. Iti multumesc pentru oferta dar sper sa nu mai merg in sezonul actual.
tnt
Junior Member

Mesajde Monsters INC. » Mar Mar 16, 2004 11:43 am

Baix, te rog daca afli scorul mai repede de la Viszkis, sa ne comunici si noua.
Am deja emotii si n-o sa rezist pana maine. Nu-s normali astia de la tvsport. Maine o sa ne uitam la al doilea meci cu gandul la al treilea.
Monsters INC.
Junior Member

Mesajde ghionoiul » Mar Mar 16, 2004 11:44 am

Nu-i bai, mah trotil, ne vedem la toamna ! ;-)
ghionoiul

Mesajde baixinho© » Mar Mar 16, 2004 1:21 pm

ar fi o faza ca in canpionatul urmator sa ne intalnim suporterii din Bucuresti a lu SCMC undeva aproape de patinoar si sa intram cu cei care vin din Miercurea Ciuc.

Monstersule, o sa bag scorul aici si o sa editez postul dupa fiecare repriza. deci poti sta linistit. numai sa nu uit. :D
ANTI

baixinho©

Mesajde ghionoiul » Mar Mar 16, 2004 1:26 pm

Baix, bine ai grait ! Da' io zic ca pana atunci sa ne si dotam cu ceva "coregrafie" cum zic ametitii astia de pe la fotbal. De exemplu un banner pe care sa scrie "Bucurestiul tine cu Sport Club". In romaneste, evident. Si in vreme ce stam printre secui, sa strigam si noi pe langa ei, da' tot in romaneste. Ca sa nu mai zica bolnavii mintal ca SCMC e echipa de bozgori.
ghionoiul

Mesajde A Viszkis » Mar Mar 16, 2004 1:42 pm

Acum am fost la Sportklub, si am ramas surprins! De ieri s-au vandut deja 1500 de bilete din 2800!!! La Ciuc, deja lumea se pregateste ptr meci, numai de acest eveniment se vorbeste in tot orasul! cei dela tevesport dau meciul de astayi maine, si asta e sigur, ca a venit echipa de filmare!
Eu deja sunt plin de nervi.... Abia astept sa vad mutra oamenilor, ca Emil Hossu Longin, care e stelist, ca a idiotului de Ionascu, care linge curul stelistilor, si a lui Cazacu :)
Si nu uitati sa strigati HAJRí
A Viszkis
Junior Member

Mesajde tnt » Mar Mar 16, 2004 2:31 pm

No baieti eu am plecat la meci ca ma asteapta cinci bere la mine in burta(sper sa nu faceti aluzii la cunostintele mele de limba romana).
Hajra Sport Club
tnt
Junior Member

Mesajde ghionoiul » Mar Mar 16, 2004 2:35 pm

Cinci bere... hihihiiiii... adica "ot sor"... Nu, trotil, nu zicem nimic ! :b

Bafta la meci !
Hajra ai nostri !
ghionoiul

Mesajde A Viszkis » Mar Mar 16, 2004 2:58 pm

Mai sunt cca 100 de minute si lumea o ia razna la Ciuc. Fratilor, si eu o urmez pe trotil, numa` ca eu o sa beau berile mele dupa meci. Dar nu opresc la "í¶t sí¶r" ci la "tí­z sí¶r"!!! Adica 10! Si sper ca numarul berilor pe care o voi consuma va coincide cu nr golurilor marcate de Ciuc.
Hajrá Szereda!!!
A Viszkis
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mar Mar 16, 2004 3:40 pm

Ghionoiule, mi-ai dat o idee geniala. numa sa vedem cum intram cu cearceaful, ca daca te prinde vreun suporter cu el iti zic eu ca nu e de bine.
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Mar Mar 16, 2004 5:15 pm

Ma scuzati ca scriu doua posturi unul dupa altul, daracesta va fi dedicat celui de-al doilea meci al finalei Superligii, care are loc la Miercurea Ciuc.

In concluzie, am o veste foarte buna si una execrabila. Vestea foarte buna este ca dupa prima repriza, SPORT CLUB MIERCUREA CIUC conduce cu scorul de 2-0 pe cealalta finalista. Golurile au fost marcate de Szosc Szabolcs si de Sandor, acesta din urma fiind nou venit. vestea execrabila (pentru suporterii finalistei din Bucuresti) este ca macelul va continua in urmatoarele doua reprize si in partida de maine.

(va urma)
ANTI

baixinho©

Mesajde ghionoiul » Mar Mar 16, 2004 5:18 pm

URAAAAAAAAA !!!! 2-0 dupa repriza 1!!!

Bagati mare, baieti !!!
ghionoiul

Mesajde Monsters INC. » Mar Mar 16, 2004 5:37 pm

Inceputul este bun!!! Eu stau in fata calculatorului si astept rezultatul, si deja sunt dupa doua beri Tuborg, mancatzias. :bye:

HAJRA SZEREDA!!!

m...e la tvsport!!

Baix, astept noutati... si mersi,

urmeaza a treia sticla :D
Monsters INC.
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mar Mar 16, 2004 6:05 pm

situatia este la fel de tragica pentru cealalta finalista ca si la sfarsitul primei reprize.

SPORT CLUB MIERCUREA CIUC conduce cu scorul de 3-1. In repriza a doua au marcat Gavriliuk si filip. e bine, in gerenral e bine.
ANTI

baixinho©

Mesajde Monsters INC. » Mar Mar 16, 2004 6:20 pm

E bineeee! E bineee..... ;M
Monsters INC.
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mar Mar 16, 2004 7:08 pm

SC MIERCUREA CIUC - stiaua 2-0

In al doilea meci al finalei Superligii nationale de hochei pe gheata, SC MIERCUREA CIUC a castigat cu scorul de 5-2 (2-0, 1-1, 2-1) in fata finalistei. golurile gazdelor au fost marcate de Szocs Sz (2), Sandor, Gavriliuk si Elekes. cine este interesat de numele celor care au marcat pentru finalista, sa citeasca ziarele de maine ca eu am uitat despre cine este vorba.
daca SC MIERCUREA CIUC castiga meciul de azi, care incepe la ora 17.00, scorul general al finalei va fi de 3-0, astfel ca titlul va ajunge in MIERCUREA CIUC.
ANTI

baixinho©

Mesajde Monsters INC. » Mar Mar 16, 2004 7:17 pm

Cooool. \:/ \:/ \:/ :N :N :N :N
Si asta pentru echipa militara si tvsport :moon:

Baix mersi, si te invit sambata la o berica dupa meciul cu dinamo la Oradea!! ;M

Ca sa fie bucuria completa: Progym-Dinamo 4-2 ;-)
Monsters INC.
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mie Mar 17, 2004 9:12 am

oameni buni, sa ma scuzati ca am gresit ceva, da a foist din pricina de emotii. deci Filip a marcat pentru SPORT CLUB MIERCUREA CIUC, iar Gavriliuk pentru finalista.

in meciul pentru locurile 3-4, Progym conduce la general cu 2-0 pe finalista mica.

azi, de la ora 17.00, incepe al treilea meci (eu sper sa fie ultimul) al finalei mari, dintre SPORT CLUB MIERCUREA CIUC si finalista.
ANTI

baixinho©

Mesajde A Viszkis » Mie Mar 17, 2004 9:13 am

Salutare baieti!
Dupa un meci extraordinar, si o noapte aproape alba, iata ce s-a intamplat aseara pe Vákár Lajos:
- Cca 3500 oameni!
- la ora 15,45 patinoarul era arhiplin!
Despre meci:
Inceput bun, slovacii au tras dupa ei si pe jucatorii autohtoni, goluri frumoase, greseli de arbitraj foarte putine, atmosfera superba, victorie meritata!
SPORTKLUB - Steaua 5-2 (2-0, 1-1, 2-1)
Marcatorii: 1-0: SZŐCS SZABOLCS (HRUBY JOZEF, 05:44) 2-0: Sí
A Viszkis
Junior Member

Mesajde ghionoiul » Mie Mar 17, 2004 9:15 am

Prima reactie a presei dupa meciul de aseara: rubrica sport de la Telejurnal TVR2, ora 20:15.Citez din memorie:

"In fata a 2000 de spectatori care au intonat Imnul Secuiesc si au scandat "La anul veniti cu pasaport", SC Miercurea-Ciuc a castigat si cel de-al doilea meci al finalei cu Steaua cu scorul de 5-2, dar victoria se datoreaza in proportie de 90% liniei de slovaci achizitionate de curand".

Cu alte cuvinte: noi, jurnalistii de la Bucuresti, am batut drumul pana la Ciuc nu ca sa vedem hochei, ci ca sa vedem cum se mai manifesta iredenta locala si cati romani mananca astia pe paine intre reprize. Daca tot am ajuns la meci, ne-am mai uitat si ce e pe gheata, dar de fapt sa stiti ca Ciucul n-are nici un merit ca a batut pe Steaua, de fapt slovacii aia au facut toata treaba, si stie toata lumea ca slovacii nu au fost cumparati de SCMC pe banii lor, ci au fost trimisi in probe de la echipa de tineret a Stelei, asa ca lasati-o mai moale. De fapt si autorii celor 5 goluri au fost tot slovacii: Szőcs Szabolcs, Sándor Szilárd, Peter Filip, Elekes, Szőcs Szabolcs.

Traiasca RSR !
ghionoiul

Mesajde Painkiller » Mie Mar 17, 2004 9:19 am

Pretini buni! TV sport da pe post azi de la 10.30 (AM) meciul de ieri, si seara de la p..a stie ce ora vor da inca odata.

Merci suportul faniilor nostrii din toata tara!

Hajrá Sportklub!
Painkiller
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mie Mar 17, 2004 9:20 am

stai asa, ca asta este bine. miercurea trecuta, dupa ce a castigat SPORT CLUB MIERCUREA CIUC la Bucuresti, nici un post de televiziune nu a dat informatia nu doar in seara respectiva, ci nici a doua zi dimineata. m-am uitat special si am plecat mai tarziu de acasa - dar tevereu si antena 1 nu au dat ABSOLUT NIMIC, iar proteveu (Doamne, ce reporterita are postul asta, buna rau de tot) nu a dat decat declaratia lui Adorjan (ca cei de la SCMC si-au batut joc de el, ca nu l-au mai platit de trei luni si ca spera ca suporterii sa inteleaga ca a plecat la mai bine).
ANTI

baixinho©

Mesajde ghionoiul » Mie Mar 17, 2004 9:33 am

In afara de felicitari pentru favoritii nostri, se cuvin si felicitari prietenilor nostri care i-au incurajat din tribune. De asemenea, multumiri celor de la "telefonul fara fir" care ne-au tinut pe toti la curent dupa fiecare repriza. Asteptam in seara asta reeditarea !
ghionoiul

Mesajde Monsters INC. » Mie Mar 17, 2004 9:33 am

De la 10.30 dau meciul de ieri (sa nu vada clasa muncitoare rusinea stelei), dar de la ora 20 dau meciul de astazi?? Daca aflati ceva va rog sa postati aici.
Monsters INC.
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sport