de ghionoiul » Mie Mar 17, 2004 9:15 am
Prima reactie a presei dupa meciul de aseara: rubrica sport de la Telejurnal TVR2, ora 20:15.Citez din memorie:
"In fata a 2000 de spectatori care au intonat Imnul Secuiesc si au scandat "La anul veniti cu pasaport", SC Miercurea-Ciuc a castigat si cel de-al doilea meci al finalei cu Steaua cu scorul de 5-2, dar victoria se datoreaza in proportie de 90% liniei de slovaci achizitionate de curand".
Cu alte cuvinte: noi, jurnalistii de la Bucuresti, am batut drumul pana la Ciuc nu ca sa vedem hochei, ci ca sa vedem cum se mai manifesta iredenta locala si cati romani mananca astia pe paine intre reprize. Daca tot am ajuns la meci, ne-am mai uitat si ce e pe gheata, dar de fapt sa stiti ca Ciucul n-are nici un merit ca a batut pe Steaua, de fapt slovacii aia au facut toata treaba, si stie toata lumea ca slovacii nu au fost cumparati de SCMC pe banii lor, ci au fost trimisi in probe de la echipa de tineret a Stelei, asa ca lasati-o mai moale. De fapt si autorii celor 5 goluri au fost tot slovacii: Szőcs Szabolcs, Sándor Szilárd, Peter Filip, Elekes, Szőcs Szabolcs.
Traiasca RSR !