Hochei pe Gheata

vechiul forum de sport

Moderator: baixinho©

Mesajde Sakkormi » Mie Apr 14, 2004 10:37 am

Baix,
Salamon este un jucator "expirat" de mult, nu degeaba a fost dat afara de la Ferencvaros si de la SCMC. Are fizic, dar este lent ca melcu'. Problema noastra in general este ca avem aparatori cam batrani (Daia, Salamon, Stoiculescu) iar tinerii (Nagy I si Papp) inca nu au experienta necesara.
Insa asi dori sa remarc faptul ca Elekes cu Geru se inteleg de minune. Acest lucru s-a putut vedea clar si anul trecut la CM din Ungaria, dar si la primul meci cu Estonia.
Sakkormi
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mie Apr 14, 2004 11:48 am

pentru ca geru este un profesionist din cap pana in picioare. nu zic ca timaru si cazacu nu sunt, dar pentru astia doi este mult mai important sa irite publicul de la Miercurea Ciuc (oras care a dat campiopana tarii in acest sezon; v-am mai spus?) decat sa-si vada de treaba. geru este tipul e jucator care tace si isi vede de treaba.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Sorin.S » Mie Apr 14, 2004 3:42 pm

Fair Play-ul gazdelor m-a dat peste cap...polonezul Gil a mutat intentionat poarta pe la 7-0 parca...la o faza cand puteam si noi sa marcam.
daca in meciul cu estonia am ratat destule suturi...cu polonia s-au gandit ca daca nu trage nimeni...nu se va mai rata....
Radu Viorel a fost omul meciului..fara el cred ca luam vreo 25...ca doar nu mai suntem la U18
Sorin.S
Junior Member

Mesajde ghionoiul » Joi Apr 15, 2004 8:23 am

A fost evident pentru toata lumea ca Radu Viorel a fost cel mai bun de la noi. Totusi organizatorii l-au desemnat pe Daia pentru acest titlu. Cred ca au facut chestia la shto, ca si de la ei cel mai bun a fost ales portarul...
Ne vedem de la ora 14.00, aici si pe http://www.iihf.com/hydra/tournaments/output/WSIB/, la meciul cu Slovenia.
ghionoiul

Mesajde Sakkormi » Joi Apr 15, 2004 10:40 am

Organizatorii probabil au confundat echipele si in loc sa-l desemnze pe pescaru' cel mai bun jucator al meciului din echipa noastra l-au desemnat pe portarul polonez.
:p :p
In schimb nu am nimic impotriva lui Daia, saracul s-a aparat si in locul turistului Stoiculescu, a meritat pe deplin distinctia. :o
Sakkormi
Junior Member

Mesajde Sorin.S » Joi Apr 15, 2004 2:37 pm

La inceputul reprizei a 3a pt 40 de sec am avut dubla superioritate...baietii nu cred ca au realizat ca era momentul sa atace...ei ajungand cu pucul in spatele portii lui Radu V.
Superioritatea s-a dus si slovenii au trecut la goluri..in nici 2 minute...2 goluri...
cred ca primele 4 meciuri sunt de incalzire si pt a pregati teribilul meci cu Korea.
Dupa 6 min din a III a repriza scorul este de 6-0...totusi...ROMANIA TREZESTE-TE!!!!!!
Sorin.S
Junior Member

Mesajde ghionoiul » Joi Apr 15, 2004 2:37 pm

Pana acum stam excelent: 0-4 dupa primele 2 reprize cu Slovenia. Cu putin noroc, pierdem la scor mai mic decat cu Polonia...
ghionoiul

Mesajde Sorin.S » Joi Apr 15, 2004 2:56 pm

Doamneeeeeeeeeeeeeeee
ce e in capul lor?@!?@?!?!?!?!?!?!?
un sloven este eliminat....scoatem portarul...avem pucul...si noi ne dam singuri gol?!??!?!?
nu era normal ca arbitrul sa valideze jocul?
dupa cateva discutii s-a hotarat ca scorul sa ramana acelasi....INCREDIBIL!!!!
punem capac?slovenii inscriu din nou in inferioritate iar timaru si radu viorel discuta cu zambetul pe buze...ar trebui sa se faca bancuri intre hocheisti..iar in loc de bula sa fie echipa romaniei ;p .
Sorin.S
Junior Member

Mesajde ghionoiul » Joi Apr 15, 2004 3:12 pm

Sorine, cred ca erau fericiti ca au progresat fata de meciul cu polonezii: 0-8 ! Poate ca ai nostri si-au propus sa primeasca toate golurile cu Italia, Polonia si Slovenia, si isi pastreaza golurile lor ca sa-i bata pe coreeni cu tz-shpe zero ;f
ghionoiul

Mesajde baixinho© » Joi Apr 15, 2004 3:12 pm

in hochei nu exista notiunea/termenul de autogol. daca, de exemplu, un jucator suteaza la poarta, iar unul din echipa carese apara deviaza pucul in propria poarta, pe foaia de joc este drecut drept marcator cel care a sutat, nu omul care a deviat pucul. de aceea nu a fost validat autogolul. oricum, faza a fost jenanta rau.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Monsters INC. » Joi Apr 15, 2004 3:46 pm

Baieti, eu am impresia ca ai nostri intentionat nu joaca hochei. Poate asa a zis Herlea. Dar sa te consideri jucator de hochei si sa joci in halu' asta este penibil. Se vede ca nu stiu nici macar sa patineze, ceea ce este baza hocheiului. Cu Polonia n-am fost in stare sa facem singurul lucru pe care stim .... sa-i distrugem jocul. La noi in campionat rar vezi hochei la meciuri (slovacii ne-au aratat cum se joaca) pentru ca scopul este sa distrugi adversarul. Daca va uitati bine, veti vedea ca in NHL jucatorii urmaresc pucul, iar ai nostri pe adversar. La ei rar vezi o crosa ridicata.
Parerea mea este ca decat sa tot luam bataie la nshpe-zero mai bine jucam cu bulgari si castigam cu 2-3 goluri.
Dar totusi...........HAI ROMANIA!
Monsters INC.
Junior Member

Mesajde Sakkormi » Joi Apr 15, 2004 4:18 pm

PENIBIL!!!!
Daca nu reusim sa inscriem in poarta adversa de ce sa nu inscriem in poarta noastra? - s-a gandit Corduban la faza cea mai jenanta a meciului - si a trimis pucul in poarta parasita de Radu Viorel. Oricum inainte de aceasta greseala el a mai comis vreo 4-5 greseli in aparare, asa ca o incalzire pentru faza autogolului. Sau poate aceste greseli au fost doar un preludiu pentru actiunea lui, sa nu ne ia prin surprindere. ;S ;S ;S ;S ;S ;S ;S ;S
In ceea ce priveste notiunea autogolului inexistenta in hochei ma intristeaza putin pentru ca in fata Poloniei si a Sloveniei era singura noastra sansa de a inscrie, dar atata timp cat asa ceva nu exista in hochei suntem nevoiti sa pierdem la 0.
Sakkormi
Junior Member

Mesajde baixinho© » Joi Apr 15, 2004 4:43 pm

Sakkormi, chestia cu inexistenta autogolului o stiu din auzite. recunosc ca nu am citit regulamentul, motiv pentru care l-as ruga pe unul dintre prietenii romani din Miercurea Ciuc (v-am mai spus ca orasul asta a dat campioana nationala in acest sezon?) sa ne/ma lumineze.
ANTI

baixinho©

Mesajde Sakkormi » Joi Apr 15, 2004 5:00 pm

Baix, dupa cate stiu in hochei exista autogoluri, insa in statistici golul este atribuit unui jucator advers, probabil celui care a avut ultimul contact cu pucul. Asa se explica ca golul a fost validat (desi sunt putin derutat in aceasta privinta fiindca jocul nu s-a reluat de la centru) si ca marcator a fost trecut un jucator sloven care urmeaza sa-l recompenseze pe Corduban cel mai probabil cu o halba de bere. :rulz: :rulz:
Poate apare vreun ciucan pe forum si ne lamureste?????????
Sakkormi
Junior Member

Mesajde Sorin.S » Joi Apr 15, 2004 5:35 pm

Ma! Golul nu a fost validat!a ramas 7-0
+ "Romania entertains Italy on Friday, but the key game for them is on Sunday, against Korea. This game will decide which of the two will be relegated to division II next year."
http://live82.ihwc.net/english/article/news/index.ihwc?&artId=1580
Sorin.S
Junior Member

Mesajde Painkiller » Joi Apr 15, 2004 5:43 pm

Dupa parerea mea excelenta miscare a lu' Corduban trebuia validat, iar golul sa fie trecut la slovenul care a atins ultima oara pucul. Nu inteleg, de ce nu s-a intaplat asa, probabil arbitru inca mai casca gura la faza aia si inca n-a revenit pt ca asa ceva nu vezi in fiecare zi. Io personal apreciez sutul lui Corduban, care fara sa se uite la poarta a sutat din backhand de la vreo 10 metri si a marcat. Dupa ce acum a dobandit experienta ar putea incerca si la poarta rivalilor.

Daca am face vot pt cel mai prost jucator din nationala cred ca vreo 10 ar fi inghesuiti la primul loc. Dar Corduban nu este printre ei, pt ca el lucreaza in locul lui Bubu, Daia si Stoiculescu. Singur in spate cu un balast in loc de ajutor, numai tampenii poti sa faci. Aici ar fi trebuit sa intervine Herlea, care ar fi avut niste idei cine cu cine poate sa joaca daca considera necesar sa se uite la macar un singur meci din sezonul CASTIGAT DE NOI (!). Herlea putea sa observe care sunt acei atacanti care vin in spate in ajutarea fundasilor (deci acolo poti sa bagi blegii daca ai fost asa de prost sa le iei cu tine) si care sunt care se cac in aparare (acolo e nevoie de Corduban impreuna cu unul talentat la fel), descoperind acesta ar fi stiut din timp cum sa faca liniile. Oricum eu nu ma pricep, spun numai chestii pt ca momentan aveam timp liber. Oricum, Stoiculescu rulez!
Painkiller
Junior Member

Mesajde Sakkormi » Joi Apr 15, 2004 5:59 pm

Asemenea arbitrului sunt total derutat. Deci golul nu a fost validat! OK! Desi raman la parerea ca ar fi trebuit validat. Oare care a fost motivul nevalidarii?
Asa ceva vezi numai in filme, si la CM bine inteles.
Sakkormi
Junior Member

Mesajde Painkiller » Joi Apr 15, 2004 6:04 pm

Pai si eu sunt derutat, pt ca meciul a fost reluat din cercul din mijloc. Acum explicati si pe mie care-i faza, pt ca scorul a fost 8-0.
Painkiller
Junior Member

Mesajde Sorin.S » Joi Apr 15, 2004 6:17 pm

The truth is outthere...
Sorin.S
Junior Member

Mesajde Sakkormi » Joi Apr 15, 2004 6:20 pm

Dupa cate imi amintesc arbitrul in prima faza a vrut sa reia jocul de la mijlocul terenului, dar dupa ce s-a consultat cu oficiali a decis reluarea meciului din treimea noastra.
:confused: :confused: :confused: :confused:
Sakkormi
Junior Member

Mesajde Sorin.S » Joi Apr 15, 2004 9:35 pm

ce gol frumos..al patrulea pt ungaria...
ma uit de placere pe DUNA...aici ambele echipe joaca hochei...nu ca pe TeVereu
Sorin.S
Junior Member

Mesajde baixinho© » Joi Apr 15, 2004 10:22 pm

Eu nu am vazut decat ultimele 3-4 minute, cand era deja 6-4 pentru Norvegia. ce m-a surprins a fost ca la prima pauza ungurii conduceau cu 3-2. in repriza a doua nu s-a dat nici un gol, iar in ultima norvegienii au marcat de patru ori si au primit o singura boaba.
ANTI

baixinho©

Mesajde Sorin.S » Joi Apr 15, 2004 10:44 pm

singurul gol a fost luat de la jumatatea terenului printre picioarele portarului...gol frumos
pacat pt unguri...pt ca au jucat binisor insa au luat niste goluri prea usoare in ultima repriza..."suporterii" romani de la meciul cu slovenia cica erau polonezi...care sperau ca noi sa le punem bete in roate prietenilor lui Rudonja. ce gluma buna...
Sorin.S
Junior Member

Mesajde Sakkormi » Vin Apr 16, 2004 9:55 am

Cica - "Nu avea cum să se valideze acest gol pentru că pucul fusese atins simultan de un roman si un sloven, asa că faza se incheiase si arbitrul a ridicat mina, pregatindu-se să fluiere" - a declarat Pana.
Deci acesta ar fi motivul nevalidari golului istoric inscris de Corduban, desi eu personal nu am vazut nici un sloven atingand pucu'.
Sakkormi
Junior Member

Mesajde ghionoiul » Vin Apr 16, 2004 10:41 am

Epocal ! Arbitrii au tinut cu noi ! :A
Nu ca as fi eu unul dintre aia cu teoria conspiratiei mondiale a arbitrilor impotriva Romaniei, dar daca tot ne mai ajuta din cand in cand, macar s-o faca atunci cand avem nevoie cu adevarat... :yD
ghionoiul

Mesajde Painkiller » Vin Apr 16, 2004 11:55 am

Poate ca e incredibil, dar in fine am inteles de ce nu s-a acordat golul lui Corduban: pt ca echipa Sloveniei urma se primeasca o pedeapsa (care nea dat sansa de a evolua 6 contra 5), deci autogolul (care intotdeauna este trecut ca punct realizat de rivali) nu se putea valida deorece echipa in pedeapsa nu poate marca.

Deci ce spune Pana de Prezevativ este o tampenie.
Painkiller
Junior Member

Mesajde Secuiescu » Vin Apr 16, 2004 12:14 pm

Iata ce zice regulamentul oficial: http://www.iihf.com/pdfRules/ir_sec4.pdf .
Se poate medita despre golul primit.
Secuiescu
Junior Member

Mesajde ghionoiul » Vin Apr 16, 2004 1:18 pm

Sa-nnebuneeeeesc !!! Nu-i adevaraaaat !!! Romania conduce Italia cu 1-0 in min. 10 ! [-o Gol Nagy Istvan dintr-o pasa data de Corduban catre poarta care trebuie...

Edit, un pic mai tarziu: Repriza intai s-a incheiat cu 2-1 pentru macaronari. Evident, nu imi fac iluzii. Dar momentul de la 1-0 este unul istoric, sper sa-i ambitioneze pe baieti. Intre timp, webmasterii de la iihf.com l-au trecut pe Bubu Salamon in locul lui Corduban.
ghionoiul

Mesajde Sorin.S » Vin Apr 16, 2004 1:28 pm

si 1-2 la finalul primei reprize....pacat ca Elekes s-a dezechilibrat cand sa prinda pucul...puteam inscrie...
HAI ROMANIA!!!
parca incepem sa jucam si noi hochei...
Sorin.S
Junior Member

Mesajde baixinho© » Vin Apr 16, 2004 1:35 pm

si bara de dinaintea ratarii lu Elekes nu o pui? nu pot sa cred ca un hocheist poate sa rateze dintr-o asemenea pozitie: de la juma' de metru de poarta.

da, incepem si noi sa jucam hochei, la spartul targului. macar de i-am bate pe coreeni, chiar si (la o adica) jucand prost.
ANTI

baixinho©

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sport