Telesport / TV Sport
Moderator: baixinho©
10x. le-am scris. nu am primit nici un raspuns. oricum..i-am laudat ca dau All Star Game-ul in direct. 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
diseara si la noapte avem recital sportiv pe TV Sport. de la ora 22.00 vom vedea a 54-a editie All Stars Game, in direct de la patinoarul Xcel Energy Center St. Paul Minnesota. dupa aceea, de la ora 1.30, avem PRO BOWL in direct din Miami, adica varianta All Star Game din baschet pentru fotbalul american. mi-am cumparat deja doza de ness.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
stiam ca Pro Bowl e din Hawai.
All Star Game...abia astept. va juca si hockeyistul meu preferat all-time...Jaromir Jagr.

All Star Game...abia astept. va juca si hockeyistul meu preferat all-time...Jaromir Jagr.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
nu cred ca vor da meciul Zaragozei, pentru ca de la aceeasi ora (cei de la TV Sport) vor da in direct a 54-a editie All Stars Game la hochei.
ANTI
-
altceva. din ce am priceput, All Star Game-ul la baschet il dau cei de la Telesport.
ANTI
-
MDA... DAU O MARE POOLA! Poate sa dea si mama-mare, daca eu nu prind Telesport si nu stiu pe nimeni sa prinda atunci... ce ma fac?
Check out my STREETBALL site : http://www.streetballromania.tk
- Vince Carter
- Junior Member
Vince Carter scrie:Poate sa dea si mama-mare, daca eu nu prind Telesport si nu stiu pe nimeni sa prinda atunci... ce ma fac?
Cauti un pub unde au antena de satelit si mergi acolo cu ceva prieteni. Eu cred ca asa voi face. Sau astepti sa apara pe DC++.
-
dumars - Junior Member
Cei de la Astral mi-au raspuns la email si au zis ca vor lua in discutie introducerea TELESPORT daca TVSPORT nu se va ridica la nivelul asteptarilor. De introducerea ambelor programe nu a zis nimic. Pana acum nu stiu nici o retea mai mare de cablu care sa il retransmita.
-
dumars - Junior Member
Locuri unde se prinde TELESPORT
Pentru ca nimeni de aici nu prinde Telesport-ul si toti plangem dupa el propun ca cine stie vreun loc(carciumi, baruri, etc. ) unde se prinde sa ne spuna si noua ( celor multi :N ) .
Stele mici de cositor
Ard de dorul morţilor
Ard de dorul morţilor
-
COSS+min - Junior Member
CORECT. Buna Idee! Poate ne intalnim mai multi si mergem sa-l vedem...
- Vince Carter
- Junior Member
eu sunt de acord. merg cu voi daca gasitzi bar sau la cineva unde sa vedem all starul !
-
COSS+min scrie:Pentru ca nimeni de aici nu prinde Telesport-ul si toti plangem dupa el propun ca cine stie vreun loc(carciumi, baruri, etc. ) unde se prinde sa ne spuna si noua ( celor multi :N ) .
Salut!
Am descoperit intamplator discutia voastra cautand variante de a vedea macar All-Star Game-ul, daca nu si restul meciurilor din NBA.
Subscriu 100% ideii lui Coss+min, asa ca daca descoperiti acel loc din Romania unde se poate vedea NBA-ul, dati-mi si mie de veste pt. ca "I LOVE THIS GAME!!"
- Luke
- Junior Member
totusi grabiti-va. mai sunt 5 zile si un pic pana la All Star Game.
-
Mai...voi unde ati trimis mailuri la RCS , pe ce adresa? Eu sunt din Iasi si nu stiu unde sa trimit mail.M-am pregatit intens, mi-am deschis vre-o 20 de adrese de mail si vreau sa trimit mesaje cu "bagatzi dom'le Telesportul k daca nu pun bomba la tribumal..." cam asa ceva.Trebuie sa fim solidari si uniti in scopul comun de a vedea transmisii Live cu unul din cele mai spectaculoase sporturi > Baschetul american.
- OffTheTable
- Junior Member
Mie mi-a raspuns Rodica Mihai (rodica.mihai@rcs.ro);
Parca am mai postat odata raspunsul primit, dar nu-i nimic, il mai pun o data:
"Stimate Dle. ***,
Am luat in considerare solicitarea Dvs. si, in functe de numarul de cereri de acelasi gen, se va decide introducera postului Telesport in grila noastra de programe.
Cu consideratie,
Rodica Mihai
---------------------
Relatii cu Publicul
Romania Cable Systems
Fax. 3010839/840
Tel. 3010831
www.rcs.ro"
Poti inta si pe site-ul lor, ca au acolo adresa de mail unde sa trimiti.
PS: Chestia asta am primit-o acum vreo 4 luni, cand eram la rcs, acum m-am mutat si sunt la Astral, dar nici astia nu au nici un gand pozitiv referitor la Telesport...
Parca am mai postat odata raspunsul primit, dar nu-i nimic, il mai pun o data:
"Stimate Dle. ***,
Am luat in considerare solicitarea Dvs. si, in functe de numarul de cereri de acelasi gen, se va decide introducera postului Telesport in grila noastra de programe.
Cu consideratie,
Rodica Mihai
---------------------
Relatii cu Publicul
Romania Cable Systems
Fax. 3010839/840
Tel. 3010831
www.rcs.ro"
Poti inta si pe site-ul lor, ca au acolo adresa de mail unde sa trimiti.
PS: Chestia asta am primit-o acum vreo 4 luni, cand eram la rcs, acum m-am mutat si sunt la Astral, dar nici astia nu au nici un gand pozitiv referitor la Telesport...
***D I N A M O!!!***
-
Ayrton - Mesaje: 1790
Am gasit pe net inca un grup nemultumit ca nu au TELESPORT. Ei au facut si o petitie:
http://www.thepetitionsite.com/takeaction/146826374
Cand se aduna un numar mai mare putem sa le trimitem linkul celor de la retelele de cablu: Astral, RCS, UPC, etc
Eu am fost nr 40
http://www.thepetitionsite.com/takeaction/146826374
Cand se aduna un numar mai mare putem sa le trimitem linkul celor de la retelele de cablu: Astral, RCS, UPC, etc
Eu am fost nr 40
-
dumars - Junior Member
41
;-)
ar fi bine daca s-ar stringe macar o mie. da pe bune, nu cu nume la bascalie si alte d'astea. ar fi o sansa sa prindem si noi macar finalele NBA.
;-)
ar fi bine daca s-ar stringe macar o mie. da pe bune, nu cu nume la bascalie si alte d'astea. ar fi o sansa sa prindem si noi macar finalele NBA.
Roses are red, violets are blue, I'm a schitzophrenic, and so am I.
-
santaclaws - Junior Member
Iata o veste cu adevarat BETOn din punctul meu de vedere!Incepand cu saptamana asta cei de la CVR imi baga Telesportul!!Asa ca dupa luni de asteptari si mailuri O SA AM TELESPORT!!!!Nu pot decat sa va urez succes in continuare si promit ca o sa timit si la ceilalti operatori de cablu mailuri!Macar cu atat va pot ajuta!
-
TIC_TAC - Junior Member
Cat de marfa! Nu cumva CVR ii are si pe RCS?
Anyway, sa ne zici ce transmite si daca e interesant.
Anyway, sa ne zici ce transmite si daca e interesant.
- Vince Carter
- Junior Member
Noua, la Astral acum ne lasa dupa ce se incheie FoxKids, ESPN Classic Sport ce emite pentru Cehia si Slovacia. Am mai avut pe cablu prin 1995 ESPN si avea 3 meciuri din NBA pe saptamana in direct si NHL si aveau buletine de stiri de cate o ora doar cu sporturile americane si erau foarte faine.
Daca CVR a preluat Telesportul acum si celelate companii mai mari se vor misca mai repede (sper...)
Daca CVR a preluat Telesportul acum si celelate companii mai mari se vor misca mai repede (sper...)
-
dumars - Junior Member
dumars, sa ne anuntzi daca se da NBA pe ESPN Classic Sport de care zici tu...sa ma uit si eu. oh,boy...oh,boy.... *p
-
Nu cred ca sunt sanse prea mari inca. Din cate am citit acum va avea program doar de 3 ore.
http://www.prweb.com/releases/2003/12/prweb94979.php
Mai este un ESPN Classic sport pt Italia si unul pentru Franta. Si pe acela am vazut ca este NBA. Mai erau si meciuri din NBA mai vechi din anii 80 - 90. Daca fac rost de program il voi pune.
http://www.espnclassicsport.com/fs.asp?l=1&page=
http://www.prweb.com/releases/2003/12/prweb94979.php
Mai este un ESPN Classic sport pt Italia si unul pentru Franta. Si pe acela am vazut ca este NBA. Mai erau si meciuri din NBA mai vechi din anii 80 - 90. Daca fac rost de program il voi pune.
http://www.espnclassicsport.com/fs.asp?l=1&page=
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
-
dumars - Junior Member
La Satu-Mare ultimele noutati sunt posturile Magyar ATV si Romantica......
Nu ca as avea ceva impotriva introducerii lor dar eu de un an de zile ma zbat cu zeci de telefoane si semnaturi pentru Telesport si TV Sport si deocamdata
nimic...........pe cand in alte locuri le au deja pe amandoua
No pain no game
Nu ca as avea ceva impotriva introducerii lor dar eu de un an de zile ma zbat cu zeci de telefoane si semnaturi pentru Telesport si TV Sport si deocamdata
nimic...........pe cand in alte locuri le au deja pe amandoua
No pain no game
- raduivo
- Junior Member
am vazut un spot publicitar la tv sport in care se laudau ca vor transmite nascar.daca ati putea sa imi spuneti si mie cand incep transmisiile.ei nu precizau nici o data.
nici eu nu receptionez telesport.poate de la anu vor cumpara tv sport drepturile si pentru nba.ar fi cel mai bine.
nici eu nu receptionez telesport.poate de la anu vor cumpara tv sport drepturile si pentru nba.ar fi cel mai bine.
- Cirith Ungol
- Junior Member
Important : Votati Pe Forumul Tv Sport Pentru Nba!
Am facut eu un nou thread pe forumul TV SPORT - asa ca ar fi bine sa votati in favoare unei (presupuse) introduceri de meciuri de basket.
Aici e linkul : http://www.tvsport.ro/forum/viewtopic.php?t=61
Aici e linkul : http://www.tvsport.ro/forum/viewtopic.php?t=61
- Vince Carter
- Junior Member