de SOD » Mar Mar 18, 2003 2:24 pm
MA CAC PE TOTI FRANCEZII,MAI PUTIN PE CHIRAC!CU EL MA STERG!
27 meciul tur cu Selmont. Delegatia bí£imí£reaní£ a fost cazatí£ intr-un cí£min de asistentí£ socialí£, unde a mincat in conditii proaste
CHALLENGE CUP
Chiar dací£ a pierdut, conducerea Selmontului considerí£ scorul, 27-31, un rezultat bun, care poate fi recuperat in returul "sferturilor", programat pe 22 martie, la Baia Mare. Oficialii ardeleni au reclamat insí£ felul in care a fost tratatí£ echipa la Bordeaux. "Ni s-a promis cazare la hotel de 3 stele si masí£ pe mí£surí£. Am ajuns la periferia Bordeauxului, intr-un cí£min de asistentí£ socialí£, unde prinzul si cina de simbí£tí£ au constat intr-un morcov, un ou si o lingurí£ de orez. Ne-am servit noi, cu cí£rucioare, exact ca la cantinele pentru sí£raci. Am informat observatorul EHF, iar a doua zi s-a imbuní£tí£tit masa cu ceva, dar necazurile nu s-au oprit aici", povesteste directorul sportiv al Selmontului, Daniel Kotecz.
"Nu sintem tiganii Europei". Cu 10 minute inaintea meciului, oficialii bí£imí£reni au fost informati cí£ douí£ jucí£toare vor fi supuse testului doping. "Nu observatorul EHF a cerut testul, ci reprezentantii Consiliului Regional de Sport. N-am mai auzit de asa ceva. Fetele au fost timorate inainte de meci", spune Kotecz. Jucí£toarele trase la sorti au fost David si Ilyes, de la Selmont, respectiv Zitiou si Gaschet de la gazde. Rezultatele testului vor parveni peste 3 sí£ptí£mini. Bí£imí£renii au decis sí£ dea o lectie de ospitalitate echipei franceze. "Le vom arí£ta cum trebuie tratatí£ adversara. De la cazare intr-un hotel real de 3 stele piní£ la masí£ si conditii de antrenament. Asta va fi rí£zbunarea noastrí£, sí£ le arí£tí£m cí£ nu sintem tiganii Europei, cum spun francezii peste tot".
Francezii au recunoscut
La masa oficialí£ organizatí£ dupí£ meci, ostilití£tile au continuat. "Le-am spus cí£ sint nemultumit de conditiile oferite, care au fost mult sub ceea ce prevede EHF, iar atunci antrenorul de la Merignac le-a spus jucí£toarelor sale sí£ se ridice si sí£ inceapí£ sí£ serveascí£ masa de la bufetul suedez. N-au avut nici bunul simt sí£ asculte. La final, presedintele clubului a recunoscut cí£ datoria lor era sí£ incerce sí£ obtiní£ victoria cu orice mijloace", a comentat presedintele Selmontului, Marcel Maris.