se mai organizeaza meciuri?
as intra si eu
si inca ceva... astia care mai jucati aici in campionat... postati si istoria meciurilor...
cred ca ar fi interesant
astept raspuns
Sah
Moderator: baixinho©
66 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Bah baieti si fete care mai sunteti amatori de sah? Putem juca pe yahoo daca vreti sau daca stiti voi alt program?
Bagati mesaj pe aici care vreti sa jucati si organizam ceva...chiar daca sunt numa meciuri asa fara sa fie vreun turneu organizat. Si eu le am cu sahu (am fost al 3lea pe Tulcea acu 10 ani
).
Sau ma rog daca aveti saituri interesante despre sah, stiri despre sah etc. puneti aici ca-i gratis
Bagati mesaj pe aici care vreti sa jucati si organizam ceva...chiar daca sunt numa meciuri asa fara sa fie vreun turneu organizat. Si eu le am cu sahu (am fost al 3lea pe Tulcea acu 10 ani

Sau ma rog daca aveti saituri interesante despre sah, stiri despre sah etc. puneti aici ca-i gratis

Concurs NBA 2004-2005
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
-
dj_jaxxx - Mesaje: 1131
- Milkakow
- Junior Member
Marele maestru international Andrei Istratescu va disputa in luna martie, la Bucuresti, doua meciuri cu fostul multiplu campion mondial, rusul Anatoli Karpov. Intilnirea reprezinta evenimentul sahistic al anului in Romania si se va desfasura in perioada 20-26 martie, la hotelul Crowne Plaza din Bucuresti. In cadrul intinirii organizate de fundatiile Sah Astral si Gambit-Elisabeta Polihroniade si Asociatia Sportiva Sah Campion, se vor disputa 4 partide in sistem clasic (20, 21, 22, 24 martie) si 4 partide de sah rapid (25, 26 martie, cite 2 pe zi).
"Prin organizarea acestei partide dorim o relansare a sahului romanesc dupa dezastrul din ultima perioada. Initial, Nisipeanu trebuia sa joace cu Karpov, dar el participa acum la un turneu la Moscova si a fost nevoit sa refuze", a declarat marea maestra internationala Elisabeta Polihroniade. Rusul Anatoli Karpov, in virsta de 54 de ani, ocupa in prezent locul 29 in clasamentul mondial FIDE, cu 2674 puncte ELO. Andrei Istratescu, in virsta de 30 de ani, este al doilea roman din clasamentul mondial dupa Liviu-Dieter Nisipeanu (loc 31), ocupind pozitia 92 cu 2617 puncte ELO.
"Prin organizarea acestei partide dorim o relansare a sahului romanesc dupa dezastrul din ultima perioada. Initial, Nisipeanu trebuia sa joace cu Karpov, dar el participa acum la un turneu la Moscova si a fost nevoit sa refuze", a declarat marea maestra internationala Elisabeta Polihroniade. Rusul Anatoli Karpov, in virsta de 54 de ani, ocupa in prezent locul 29 in clasamentul mondial FIDE, cu 2674 puncte ELO. Andrei Istratescu, in virsta de 30 de ani, este al doilea roman din clasamentul mondial dupa Liviu-Dieter Nisipeanu (loc 31), ocupind pozitia 92 cu 2617 puncte ELO.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Istoria sahului
Joc foarte putin, dar ma fascineaza istoria sahului. Stie cineva cate ceva mai aparte despre asta? Am o dilema: se poate corela sahul circular cu diversele roti ale filosofiilor orientale (de fapt toate si cosmogonii)? Stiati ca Inchizitia, de altfel nu numai ea, il interzisese? Poate din cauza ca era, odata, la baza, divinatoriu? deci cateva lucruri mai stiu si eu, dar poate nu intereseaza.
-
sol - Junior Member
66 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3