Hochei pe Gheata

vechiul forum de sport

Moderator: baixinho©

Mesajde codo » Sâm Dec 11, 2004 2:17 am

[quote="Sorin.S"]

Sorin, ai dreptate...Arbitrajul a fost bunicel, Ciucul, din pacate pentru spectacol, n-a miscat, iar Steaua a jucat super-motivata si i-a iesit totul...Din pacate nu cred ca astazi (pentru ca postez dupa miezul noptii) lucrurile o sa se schimbe radical...Miza a disparut de vreme ce Steaua nu mai poate pierde primul loc la finele sezonului regulat...Celor de la Ciuc le ramine sansa la revansa pentru Cupa si play-off...
Altfel, imi pare bine ca n-au iesit scintei, pentru ca nu era usor sa-i pui mai apoi pe baietii celor doua echipe in acelasi autocar pentru deplasarea in Ucraina...
Cit priveste televizarile, din nefericire se va transmite doar meciul de astazi (TV Sport- comenteaza, se pare, Lucian Moga si, urmare a parteneriatului cu ProTV, Costi Pruna) si play-off-ul. Cupa nu, dupa cum, macar pina in acest moment, nici pentru Mondiale (tineret si juniori- ambele in Bucuresti, seniori-Olanda) nu s-a aratat nimeni dispus sa transmita...
Grupa A, spune Hossu, urmeaza sa fie televizata in faza finala (incepind cu "sferturile").Pacat, pentru ca se anunta o editie extrem de interesanta daca nu se ajunge marti la un acord in NHL, iar in faza grupelor sint ceva "derby"-uri (evident, numarul 1 este SUA-Canada).
codo
Junior Member

Mesajde baixinho© » Sâm Dec 11, 2004 8:07 am

ce-i corect e corect. bucureshtenii au cashtigat meritat, ciucanii au facut figuratie, nu am fost atent si, din acest motiv, nu prea am inteles/vazut care a fost motivul pentru care Moldovan si-a luat pedeapsa de meci. oricum, prezenta lui pe gehata ar fi contat mult prea putin in desfasurarea ulterioara a meciului.
excelent Legachev. bun de tot. sincer sa fiu, erau momente in care ashteptam sa plece Daia cu pucul din spatele propriei porti, dar din acest sezon nu se va mai intampla treaba asta. si, din fericire, nu voi mai avea placerea sa-l urmaresc pe prietenul meu cel mai bun, Bubu Solomon.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Sâm Dec 11, 2004 8:38 am

Steaua - SCMC 8-1 (final)

Tuskes Wanyek scrie:Multumesc pt toti pt relatarile profesioniste si pt sustinerea a celui mai bune echipe de hochei din Romania SPORTKLUB M-CIUC!!!!!
tot asa in continuare baietii!!!!

sau vorba lu neatzu :

kakaram pe noiu kerestem cionoput pishto futeremesh un cabalok in pizdivarosh ~p
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Sorin.S » Sâm Dec 11, 2004 1:25 pm

Astazi in ultimul meci Steaua a invins cu 4-1 pe SportClub meciul fiind transmis de Tv Sport.
Sorin.S
Junior Member

Mesajde eyewitness » Sâm Dec 11, 2004 1:45 pm

nationalitatile conlocuituare, unde ati disparut asa subit?
aloooooo !!!!
s-antanplat ceva de-ati amutit?

hmmmmm....ciudat...acu fro 10 luni cand intrai p-acilea credeam ca-s pe frun forum din debreten...da se pare ca m-am inselat
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Monsters INC. » Sâm Dec 11, 2004 6:59 pm

eyewitness scrie:nationalitatile conlocuituare, unde ati disparut asa subit?
aloooooo !!!!
s-antanplat ceva de-ati amutit?

hmmmmm....ciudat...acu fro 10 luni cand intrai p-acilea credeam ca-s pe frun forum din debreten...da se pare ca m-am inselat

Offtopic din pacate:
Ciocu' mic prietene, pe cand vei vorbi limba mea cum vorbesc eu pe a ta, o sa accept texte din astea de la tine (dar numai de la tine).
Hocheiul n-are nationalitate bai fraier, ce esti. Numai tu si cei ca tine ati vrea sa aiba.

HAJRA SZEREDA!
Monsters INC.
Junior Member

Mesajde baixinho© » Sâm Dec 11, 2004 10:13 pm

Monsters INC., vei fi propus pentru avertisment din cauza postului de mai sus. eyewitness nu s-a referit la tine cand a spus nationalitate conlocuitoare ca sa iti permiti sa-i adresezi cuvintele respective. si (la modul general vorbind acum) nu trebuie sa dai quote la tot postul precedent.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Sorin.S » Lun Dec 13, 2004 12:42 am

Cateva poze de la meciul Riga2000 vs WorldStars
http://editorial.gettyimages.com/source ... |0|0|0&p=2
Sorin.S
Junior Member

Mesajde aimbo » Lun Dec 13, 2004 6:25 pm

Cat despre CBA din NHL asta a zis ownerul Ottawa Senators : "Short term gain, long time pain". :) Si cam are dreptate. Dar nici prezenta unui salary cap nu ar rezolva nimic pentru ca s-ar proceda la fel ca in NFL, unde este salary cap, si se dau signing bonus de 10 milione $ :D

Parerea mea ca cea mai buna metoda e un luxury tax cu taxe de genul 2 dolari pentru fiecare dolar ce depaseste limita.
.ut1 @ #unreal.ro
aimbo
Junior Member

Mesajde Sorin.S » Mie Dec 15, 2004 11:39 pm

Chiar daca iarna intirzie sa apara, bucurestenii se pot bucura de primul patinoar artificial mobil, in aer liber, care a fost inaugurat ieri, pe un soare cu dinti. Amplasat linga magazinul Unirea, Ice Park a fost conceput dupa o tehnica olandeza si este singurul patinoar de acest gen din tara. :)
http://www.expres.ro/bucuresti/?news_id=174339
Sorin.S
Junior Member

Mesajde poqesina » Joi Dec 16, 2004 4:29 pm

editie speciala http://www.hochei.ro , dedicata conflictului din NHL.
poqesina
Junior Member

Mesajde aimbo » Vin Dec 17, 2004 7:01 pm

La Kiev primul meci Kazakstan 2 - 1 Letonia. Urmeaza acum la ora 19.00 si romani contra Ucraina.
.ut1 @ #unreal.ro
aimbo
Junior Member

Mesajde aimbo » Sâm Dec 18, 2004 12:30 pm

In al doilea meci Ucraina - Romania 13-1 (4-1,7-0,2-0) am inceput bine :)

Azi jucam de la 15:30 cu Letonia.
.ut1 @ #unreal.ro
aimbo
Junior Member

Mesajde Sorin.S » Mar Dec 28, 2004 12:52 am

Ieri la ora 19:00 a avut loc pe Flamaropol un meci intre Romania U20 si cativa jucatori de la Steaua(cei care nu au plecat de sarbatori din Capitala)
Cateva poze de la meci le gasiti pe adresa de mai jos
http://pg.photos.yahoo.com/ph/guitzaru2004/my_photos
Astazi tot de la 19:00 va avea loc inca un meci de pregatire pt Campionatul Mondial al juniorilor pana in 20 de ani...care va incepe pe 3 ianuarie.
Daca va intereseaza programul il gasiti afisat pe usa patinoarului...iar daca nu aveti cum sa ajungeti spuneti-mi si va voi da zilele si orele meciurilor!
Sarbatori fericite!
Sorin.S
Junior Member

Mesajde Sorin.S » Mie Dec 29, 2004 1:25 am

La aceeasi adresa din mesajul anterior veti gasi poze din 28dec.04 tot de pe Flamaropol
Enjoy!!!!
Nu uitati ca pe 3ian'05 incepe Campionatul Mondial pt Juniorii U20!!!!!!!!
Sorin.S
Junior Member

Ceva frumos

Mesajde zsolt77 » Lun Ian 03, 2005 11:06 pm

Sint nou pe aici dar am ceva pentru tine: campionatul romaniei 2004 03 17
zsolt77
Junior Member

Mesajde zsolt77 » Lun Ian 03, 2005 11:21 pm

Salut!!
Sint Zsolt din M-Ciuc si sint nou pe aici dar problemele sint vechi de zeci de ani.
Iata citeva intrebari ,(intrebari la care a raspunde este obligatia
conducatorilor federatiei).care este situatia campionatelor de copii si juniori,de ce conduc nationala niste incompetentii,de ce are campionatul romaniei 2 echipe cit decit potentiale dar si ele slabe la nivel international,de ce a primit Ungaria organizarea in ultimele 5 ani 3 campionate mondiale si anul acesta final four continental cup la Szekesfehervar (unde vor juca Dinamo Moskova,Milano Vipers,Sparta Praga,Szekesfehervari Alba Volan},de are Romania !!!!!! 2!!!! patinoare nu acoperite ci si functionale,si multe altele.Unde am fost la Lake Placid si unde sintem acum.Pana Eduard si stafful sau au aratat ce poate sa_l lase si pe altii.Au urmarit propriile interese si au scufundat hochei ul romanesc in mocirla titanilor gen: africa de sud,china corea ,belgia,.destul cu mentalitatea de comunist,vrem organizare,vrem copii,(nu numai la Ciuc,si la Bucuresti,Brasov,Sibiu,Iasi,Radauti)care sint antrenate
de profesionisti pentru ca sintem in urma cu 10 ani min.Si nu stiu daca zece ani ajunge!!
zsolt77
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Ian 03, 2005 11:31 pm

Acum am sosit de la patinuarul national Mihai Flamaropol din capitala...unde sunt in plina desfasurare Campionatele Mondiale de Hockey pe gheatza under 20, grupa valorica B.

Romania - Serbia & Muntenegru 6-3. Sarbii au condus cu 2-0...dar inca o data acest scor s-a dovedit a fi cel mai periculos in sport.
Meci frumos...tinand cont de nivelul la care se joaca...
Pacat ca n-a fost foarte multa lume. Cateva zeci de spectatori...din care jumatate familile jucatorilor...sau diversi oficiali.
Foarte multi japonezi in incinta patinuarului. :D

Tarile participante : Romania, Japonia, China, Lituania, Olanda, Serbia & Muntenegru
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde zsolt77 » Lun Ian 03, 2005 11:35 pm

Cine au marcat golurile???
zsolt77
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Ian 03, 2005 11:51 pm

Frate maghiar, in primul rand...invatza si tu sa folosesti corect forumul. Ce e cu postul tau de mai sus ?

Nu stiu cine a marcat golurile...dar dupa nume erau jucatori ai Ciucului. Personal..cel mai mult mi-a placut de numarul 7, Antal...care a dat vreo 2 pase si cel putin un gol. Iti spune ceva acest nume ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Sorin.S » Mar Ian 04, 2005 1:52 am

Oribilul Mosh scrie:Acum am sosit de la patinuarul national Mihai Flamaropol din capitala...unde sunt in plina desfasurare Campionatele Mondiale de Hockey pe gheatza under 20, grupa valorica B.

Romania - Serbia & Muntenegru 6-3. Sarbii au condus cu 2-0...dar inca o data acest scor s-a dovedit a fi cel mai periculos in sport.
Meci frumos...tinand cont de nivelul la care se joaca...
Pacat ca n-a fost foarte multa lume. Cateva zeci de spectatori...din care jumatate familile jucatorilor...sau diversi oficiali.
Foarte multi japonezi in incinta patinuarului. :D

Tarile participante : Romania, Japonia, China, Lituania, Olanda, Serbia & Muntenegru

Aia de se plimbau in saci de dormit erau chinezi(aveau steaua rosie langa inima) :)
Sunt placut impresionat de numarul olandezilor in tribune...de toate varstele
Mi-a placut la nebunie "dialogul" dintre un romanas pasional de-al nostru si un olandez ]http://pg.photos.yahoo.com/ph/guitzaru2004/my_photos[/url]

Ce ziceti de scandalul dintre jucatorii din M.Ciuc si antrenorul Justinian?
Vi se pare normal? Un articol gasiti pe hochei.ro
Va astept cu comentarii!!!
Sorin.S
Junior Member

Mesajde Sorin.S » Mar Ian 04, 2005 3:54 am

Il alta ordine de idei...
Cica Sport Club s-a pus pe transferuri pt a-si intari echipa pt Cupa ROmaniei si Play off
Se pare ca au fost transferati de la Progym jucatorii Gall si Goga si Hruby si Fedor (de la Alba Volan)
Pt aceasta afacere Progymul ar fi primit in schimb jucatorii Zerkula si E. Szí¶cs si Kertesz care probabil va fi pus pe liber de SCMC???
Din ce am vazut pe situl SportClubului...acesti jucatori sunt deja in lot...
http://217.156.118.197/sportclub/tartalom.php?name=sc&file=csapat04-05

Cine poate sa-mi spuna daca acesti jucatori slovaci vor ramane definitiv la Miercurea Ciuc sau ei se vor intoarce dupa meciurile din Cupa Romaniei si Play oFF la Alba Volan??

La celelalte echipe se anunta ceva transferuri?
Haideti oameni buni si animati acest topic cum faceati mai demult!!!
Sorin.S
Junior Member

Mesajde Tsoma » Mar Ian 04, 2005 6:25 am

Sa animam? Cu ce? Toate informatiile sunt monopolizate, cei care conduc/fac in zilele noastre hocheiul romanesc inca n-au inteles rostul publicului, sa nu mai vorbim de respectare....
In fond eu personal nu prea cred in povestea asta cu Iustinian&Co. Gasca asta sa antrenat vreo 3 luni impreuna, au fost in strainatate, si tocmai acum sa fii urcat la cap???
Unde a fost Popa in aceste trei luni (portarul de elita din editia trecuta), cum nu apare Antal pe siteul IIHF?
Intrebari la care sunt raspunsuri, dar Pana & Co. nu intra in forum, si ziarele scriu povesti pentru care primesc bani, sa mai indulceasca imaginea unora. Cand se va observa ca nu numai vorbele conteaza - faptele ramin!!!
Sau de ce nu mai functioneaza siteul Sportclub, dupa implicarea primarului din Ciuc in hochei???
Sau aveti informatii privind rezultatele obtinute de echipele de copii din Ciuc la turneul international din Budapesta pentru cei nascuti in 89-90, 91-92, 95-96, in perioada 26-29 decembrie 2004? Stiti pe bani cui sau deplasat?
Intrebati pe corifierii hocheiului???? Pentru ce primesc salarii? Sau fac pe gratis?

Animare.....
Tsoma
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mar Ian 04, 2005 10:45 am

Reprezentativa de juniori a Romaniei a invins cu 6-3 (0-1, 3-1, 3-1), echipa Serbiei Muntenegru, in primul meci disputat in grupa A a diviziei a II-a a CM de hochei pe gheata, care se desfasoara la Bucuresti. Pentru formatia Romaniei au marcat Jeno Mihaly (30), Botond Flinta (31), Tivadar Petres (33, 49), Zsombor Antal (51) si Cosmin Flueras (54). Echipa Romaniei a fost condusa cu scorul de 2-0, dar a revenit in ultimele doua reprize. Portarii celor doua formatii, Milan Lukovici (Serbia Muntenegru), respectiv Rajmond Fulop (Romania), au fost desemnati cei mai buni jucatori ai fiecarei echipe. Tot in prima zi, Olanda a invins Lituania (7-2), iar Japonia s-a impus in fata Chinei (5-0). Azi sint programate meciurile Olanda - China, Japonia - Serbia Muntenegru si Romania - Lituania. Cu o zi inaintea inceperii CM, antrenorul Romaniei, George Justinian, a fost inlocuit cu Tamas Gyorgypal, dupa ce jucatorii de origine maghiara din nationala l-au acuzat ca nu i-a tratat cu respect si au amenintat ca nu vor participa la CM. Tehnicianul roman a preferat sa renunte la postul de selectioner, pentru a nu afecta participarea echipei la CM.
ANTI

baixinho©

Mesajde ghionoiul » Mar Ian 04, 2005 11:00 am

Stie careva daca se pot procura bilete direct de la casa de bilete a patinoarului si daca aceasta e deschisa permanent pe perioada competitiei ? Ca mi-am invitat nevasta la o iesire romantica in oras vineri seara, si m-am gandit sa-i fac program de hochei.
ghionoiul

Mesajde tnt » Mar Ian 04, 2005 11:25 am

Salut Baietzi si Fete
La Multi Ani toate cele bune si cit mai multe meciuri interesante in noul an.Ne vedem la Galati la finala Cupei
tnt
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Ian 04, 2005 11:29 am

ghionoiul....ce bilete ? intrarea este libera...si chiar si in aceste conditii numarul spectatorilor nu cred ca depaseste 300...cu tot cu oficialii prezenti. ~(
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Sorin.S » Mar Ian 04, 2005 3:36 pm

Tsoma scrie:Sa animam? Cu ce? Toate informatiile sunt monopolizate, cei care conduc/fac in zilele noastre hocheiul romanesc inca n-au inteles rostul publicului, sa nu mai vorbim de respectare....
In fond eu personal nu prea cred in povestea asta cu Iustinian&Co. Gasca asta sa antrenat vreo 3 luni impreuna, au fost in strainatate, si tocmai acum sa fii urcat la cap???
Unde a fost Popa in aceste trei luni (portarul de elita din editia trecuta), cum nu apare Antal pe siteul IIHF?
Intrebari la care sunt raspunsuri, dar Pana & Co. nu intra in forum, si ziarele scriu povesti pentru care primesc bani, sa mai indulceasca imaginea unora. Cand se va observa ca nu numai vorbele conteaza - faptele ramin!!!
Sau de ce nu mai functioneaza siteul Sportclub, dupa implicarea primarului din Ciuc in hochei???
Sau aveti informatii privind rezultatele obtinute de echipele de copii din Ciuc la turneul international din Budapesta pentru cei nascuti in 89-90, 91-92, 95-96, in perioada 26-29 decembrie 2004? Stiti pe bani cui sau deplasat?
Intrebati pe corifierii hocheiului???? Pentru ce primesc salarii? Sau fac pe gratis?

Animare.....

Eu credeam ca ne-am strans pe aici ca ne place acest sport!
Tu crezi ca prin atitudinea asta faci un bine?
Nu sunt nici copilul vreunui oficial si nici jucator la vreun club de hochei...imi place acest sport si voiam si eu sa stiu mai multe chestii legate de hochei...
...voi cei din Miercurea Ciuc aveti un site frumos dar pacat ca este doar in limba maghiara...mie mi-e super greu sa caut infoirmatii pe un site unde nu recunosc decat numele jucatorilor :-S
Nu o intra mr.pana sau nepotasu pe forum...dar voi daca stiti ceva de ce nu scrieti aici?
Eu unul am fost la antrenamentele echipei pe 27 si 28 si atmosfera era destul de bine...jucatorii erau veseli...si nu am vazut nici un scandal intre Justinian si jucatori...si zic ca puteau exista...ca doar erau 20 de oameni pe patinoar si nici macar un ziarist sau fotoreporter.
Acest Popa de care zici...a stat tot meciul in picioare si a urmarit evolutia lui Raimund Fulop(destul de buna).Nu cunosc nici un aspect despre vreo problema cu Popa :confused:
Zombor Antal ma mir cum de nu era ieri pe situl federatiei internationale...si la ora asta nu s-a modificat nimic in componenta lotului...
IIHF-ul mai are de muncit la Grupa noastra :w
Ce e bine...este ca ceva lume a venit...si nu au fost suporteri de fotbal!!!
Parintii si-au adus copiii sa vada hochei si e un lucru excelent!
Despre primarul din Ciuc/prefect :confused: iarasi s-au auzit prea putine la Bucuresti...cat despre situl vostru am vazut ca functioneaza!
Aici ajung foarte putine lucruri si tocmai asta va rugam sa scrieti despre hochei...nu altceva!!!
Ma rog...poate vreau eu prea multe...desi nu cred!!!
Pana la noapte cand o sa vin de la meciul cu Lituania va urez numai de bine!
Sorin.S
Junior Member

Mesajde poqesina » Mar Ian 04, 2005 3:38 pm

statisticile, comentariile si alte poze de la meciul Romaniei, le gasiti pe http://www.hochei.ro in sectiunea tricolori.

sorin, multumesc pt atentia acordata :) felicitari pt poze.

editat de baixinho ©: poqesina, daca doreshti sa revii cu informatii dupa un post, in mai putin de trei ore, editeaza-l, nu scrie altul. mersi.

scuze
poqesina
Junior Member

Mesajde poqesina » Mar Ian 04, 2005 3:42 pm

sorin, multumesc pt atentia acordata :) felicitari pt poze.
poqesina
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sport