Telesport / TV Sport
Moderator: baixinho©
Si eu cred tot mai mult in varianta asta, tinand cont de faptul ca Telesport prefera sa transmita de la ora 18:00 meciuri din Divizia A in detrimentul celor din Premier League!! Etapa trecuta, din cate am aflat, Telesport n-a dat decat 2 meciuri live: Soton-Blackubrn si WBA- Aston Villa. Astept cu nerabdare etapa de sambata viitoare sa vad daca tot ce s-a speculat pana acum este adevarat.
TIC TAC: mersi pt. raspuns. Important e faptul ca abonamentul nu s-a dublat. Asadar cei de la m BIT mananca rahat!!
TIC TAC: mersi pt. raspuns. Important e faptul ca abonamentul nu s-a dublat. Asadar cei de la m BIT mananca rahat!!
- Boby
- Junior Member
pai m-am si justificat, au dat partial drepturi concurentei pentru a fi introdusi pe cablu, astral si rcs fiind acionari tv sport. (e o supozitie, dar mi-ar placea sa fie adevarata, ar insemna ca l-ar introduce si la mine)
DOMNULE COSTEA, VREM TELESPORT PE ASTRAL
-
becali - Junior Member
de pe alt forum
"Stiti cat cere Nicolau taxa pentru Telesport ?
Tineti-va bine : 0.4 Euro per abonat.Aprox : 16.000 lei
E nebunie totala.Cel mai scum program era pana acum Eurosport(intre 20-27 eurocenti per abonat) iar TV Sport nu cere mai mult de 0.1 Euro.
O sa iasa un scandal referitor la drepturile Diviziei A pentru ca PL cu intereseaza,campionatul englez putand fi vazut pe multe alte canale (pentru posesori de instalatie).
Stie cineva cine este in spatele acestui scandal ?
In timpul campaniei electorale pentru alegerile locale,Mitica Dragomir s-a simtin neindreptatit de Pro Tv pentru ca nu a stat la aceasi masa cu Basescu si Geoana.A profitat de incapacitatea de plata a PRO TV -ului care se pare datora ligii peste 1.000.000 de euro si a incheiat fara licitatie un contract cu firma fantoma a lui Horatiu Nicolau.Pana la urma firma fantomatica a platit prima transa dar toti bani au provenit direct de la televiziuni.TVR are bani gramada ca doar e bugetara,Antena 1 urmarea o revansa in fata PRO TV-ului iar National Tv e patronata de frati Micula,aceasi frati care au si berea Burger cea care a incheiat un acord de sponsorizare cu Liga.Firmiturile (adica meciurile neimportante ) au ramas la Telesport.
Dar de ce Telesport nu este preluat in cablu?Pentru ca cele mai mari societati de cablu sunt actionare la.....TV Sport.programul romanesc concurent pe acest segment de piata.Sa nu se uite ca H.Nicolau a fost printre cei ce a demarat proiectul TVSPORT dar s-a retras dupa o disputa despre care nu pot sa scriu pe acest forum.
Urmariti scandalul.Abia a inceput !
Daca aveti ecran negru sau nu mai aveti Telesportul in grila sa stiti ca acest fapt se datoreaza sociatati de catv care va deserveste.Respectiva societate nu a platit sau nu a avut blatul cu firma lui Nicolau."
"Stiti cat cere Nicolau taxa pentru Telesport ?
Tineti-va bine : 0.4 Euro per abonat.Aprox : 16.000 lei
E nebunie totala.Cel mai scum program era pana acum Eurosport(intre 20-27 eurocenti per abonat) iar TV Sport nu cere mai mult de 0.1 Euro.
O sa iasa un scandal referitor la drepturile Diviziei A pentru ca PL cu intereseaza,campionatul englez putand fi vazut pe multe alte canale (pentru posesori de instalatie).
Stie cineva cine este in spatele acestui scandal ?
In timpul campaniei electorale pentru alegerile locale,Mitica Dragomir s-a simtin neindreptatit de Pro Tv pentru ca nu a stat la aceasi masa cu Basescu si Geoana.A profitat de incapacitatea de plata a PRO TV -ului care se pare datora ligii peste 1.000.000 de euro si a incheiat fara licitatie un contract cu firma fantoma a lui Horatiu Nicolau.Pana la urma firma fantomatica a platit prima transa dar toti bani au provenit direct de la televiziuni.TVR are bani gramada ca doar e bugetara,Antena 1 urmarea o revansa in fata PRO TV-ului iar National Tv e patronata de frati Micula,aceasi frati care au si berea Burger cea care a incheiat un acord de sponsorizare cu Liga.Firmiturile (adica meciurile neimportante ) au ramas la Telesport.
Dar de ce Telesport nu este preluat in cablu?Pentru ca cele mai mari societati de cablu sunt actionare la.....TV Sport.programul romanesc concurent pe acest segment de piata.Sa nu se uite ca H.Nicolau a fost printre cei ce a demarat proiectul TVSPORT dar s-a retras dupa o disputa despre care nu pot sa scriu pe acest forum.
Urmariti scandalul.Abia a inceput !
Daca aveti ecran negru sau nu mai aveti Telesportul in grila sa stiti ca acest fapt se datoreaza sociatati de catv care va deserveste.Respectiva societate nu a platit sau nu a avut blatul cu firma lui Nicolau."
-
becali - Junior Member
Iarasi a spus Raluca Arvat la Stirile din sport de la ProTV ca Champions League va fi in direct la Protv. Asa ca nu stiu ce zicea Horia Ivanovici. Dau alt meci simultan, sau dau meciurile inregistrate cam cum au facut Eurosport anul trecut?
In weekend pe TVSport am vazut ca apare Primera Division live, dar Premier League pauza.
Daca intr-adevar pretul/abonat la Telesport e 0.4Euro/abonat mi se pare si mie cam greu sa convingi. Pagina de net "in constructie" si programul nicaieri.
Iarasi cred ca nu voi vedea NBA nici anul asta...
In weekend pe TVSport am vazut ca apare Primera Division live, dar Premier League pauza.
Daca intr-adevar pretul/abonat la Telesport e 0.4Euro/abonat mi se pare si mie cam greu sa convingi. Pagina de net "in constructie" si programul nicaieri.
Iarasi cred ca nu voi vedea NBA nici anul asta...
-
dumars - Junior Member
Mah e careva din timisoara care stie cu cine trebuie sa ma cert sa prind telesport?
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
-
Raspopitu - Junior Member
ADRESE EMAIL PT CABLU!!!!!!!!!!!!
De preferat sa trimiteti cat mai multe mail-uri catre ACTIONARI, nu stiu daca ei vor mai ramane impasibili la cerintele clientilor, poate isi vor da seama de MANGEMENT-UL DE DOI BANI AI PRPRIEI FIRME
--------------------------------------------------------------------------------
ASTRAL
Anda MANZA ASTRAL TELECOM SA Marketing Manager CATV
anda@kappa.ro
Aurel COSTEA ASTRAL TELECOM SA Director General
aurel@astral.codecnet.ro
aurel.costea@astral.ro
Calin NISTOR ASTRAL TELECOM SA Director Comercial
calin.nistor@astral.ro
Dorin STEFANESCU ASTRAL TELECOM SA Director Tehnic
dorin.stafanescu@astral.ro
Horia CIORCILA ASTRAL TELECOM SA Membru CA
ciorcila@astraltv.ro
Sorin GHITE ASTRAL TELECOM SA Presedinte CA
soso@codec.ro
Valeriu IONESCU ASTRAL TELECOM SA Membru CA
val@kappa.ro
CVR
Monica SAREA Cable Vision of Romania Executive General Director
msarea@cvr.ro
RCS
Grigore ANTONESCU ROMANIA CABLE SYSTEMS SA Director Tehnic
grigore.antonescu@rdsnet.ro
UPC
Mircea ILEA UPC Romania (Cluj Napoca) Director General
ilea@seltron.dntcj.ro
Richard ANDERSON UPC Romania SA Managing Director
richard@upc.fx.ro
Pentru alte firme, dati-mi un PM
De preferat sa trimiteti cat mai multe mail-uri catre ACTIONARI, nu stiu daca ei vor mai ramane impasibili la cerintele clientilor, poate isi vor da seama de MANGEMENT-UL DE DOI BANI AI PRPRIEI FIRME
--------------------------------------------------------------------------------
ASTRAL
Anda MANZA ASTRAL TELECOM SA Marketing Manager CATV
anda@kappa.ro
Aurel COSTEA ASTRAL TELECOM SA Director General
aurel@astral.codecnet.ro
aurel.costea@astral.ro
Calin NISTOR ASTRAL TELECOM SA Director Comercial
calin.nistor@astral.ro
Dorin STEFANESCU ASTRAL TELECOM SA Director Tehnic
dorin.stafanescu@astral.ro
Horia CIORCILA ASTRAL TELECOM SA Membru CA
ciorcila@astraltv.ro
Sorin GHITE ASTRAL TELECOM SA Presedinte CA
soso@codec.ro
Valeriu IONESCU ASTRAL TELECOM SA Membru CA
val@kappa.ro
CVR
Monica SAREA Cable Vision of Romania Executive General Director
msarea@cvr.ro
RCS
Grigore ANTONESCU ROMANIA CABLE SYSTEMS SA Director Tehnic
grigore.antonescu@rdsnet.ro
UPC
Mircea ILEA UPC Romania (Cluj Napoca) Director General
ilea@seltron.dntcj.ro
Richard ANDERSON UPC Romania SA Managing Director
richard@upc.fx.ro
Pentru alte firme, dati-mi un PM
-
becali - Junior Member
NU AU CUM, nu chelsea tv vinde drepturile, si ei le-au cumparat doar pt transmisie pe platforma DTH, oricum TS are exclusivitate pe teritoriul Romaniei (de asta a trebuit sa fie codat), nici o alta televiziune nu poate cumpara drepturile (sa zicem ca prima a incerca sa cumpere formula unu de la raiuno, credeti ca se poate?)
-
becali - Junior Member
Mda. Ieri a fost Chelsea - Man U pe Tv Sport. Dar ce placere e sa vezi un meci inregistrat de acum 2 saptamani ? 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
CONSILIUL CONCURENTEI, nu am gasit adresa de mail
President Mihai BERINDE Tel: 223.1198, 223.1199
Fax: 223.4908, 222.2614
Vice-presidents: Constantin CIUTACU Tel: 222.2615
Fax 222.2617
George MUSLIU Tel: 223.0024, 223.0025
Fax 223.4910
Competition councillors: Mihai GIUGARIU Tel: 222.2645, 222.2631
Fax 223.1160
Benedict SARBU Tel: 222.2605, 222.2604
Fax: 223.1157
Jozsef Nandor NEMENYI Tel: 222.2645, 222.2631
Fax: 223.1160
Nicolae SERDIN Tel: 222.2605, 222.2604
President Mihai BERINDE Tel: 223.1198, 223.1199
Fax: 223.4908, 222.2614
Vice-presidents: Constantin CIUTACU Tel: 222.2615
Fax 222.2617
George MUSLIU Tel: 223.0024, 223.0025
Fax 223.4910
Competition councillors: Mihai GIUGARIU Tel: 222.2645, 222.2631
Fax 223.1160
Benedict SARBU Tel: 222.2605, 222.2604
Jozsef Nandor NEMENYI Tel: 222.2645, 222.2631
Fax: 223.1160
Nicolae SERDIN Tel: 222.2605, 222.2604
-
becali - Junior Member
Cred ca cei de la TV Sport ne-au dezinformat pe toti in privinta meciurilor din Premiership !! Prin Premier League ei inteleg niste inregistrari incolore, inodore si insipide, care au darul de a enervea telespectatorii. In plus, cei de la TVS se adreseaza unei minoritati, cea a fanilor lui Chelsea Londra !! Nu-mi imaginez ca pe cei care simpatizeaza cu Man Utd, Liverpool, Arsenal, Newcastle, Spurs etc. ii intereseaza ceea ce au facut cei de la Chelsea acu' 1000 de ani sau interviurile lui Lampard sau Terry. Este o RUSINE ceea ce se petrece in acest moment al TV Sport !!
Pe forumul acestui post exista cateva sute de mesaje legate de difuzarea primei ligi engleza, care insa n-au primit nici un raspuns !! Toti sunt niste mutalai !!
RUSINE TV SPORT !!
Pe forumul acestui post exista cateva sute de mesaje legate de difuzarea primei ligi engleza, care insa n-au primit nici un raspuns !! Toti sunt niste mutalai !!
RUSINE TV SPORT !!
- Boby
- Junior Member
10 sept.
Apulum - FCM Bacau ora 17:00
11 sept.
Aston Vila - Chelsea ora 14:45
Otelul - Sportul ora 17:00
Fulham - Arsenal ora22:00
12 sept.
Gloria - Poli Timisoara ora17
Tottenham - Norwich
13 sept
Charlton - Southampton
17 sept
CFR Cluj - FC ARGES ora 17:00
18 sept.
Arsenal - Bolton ora 14:45
Blackburn - Portsmouth ora22:00
19 sept
Gloria - Otelul ora 17:00
Southampton - Newcastle mora 19:00
Chelsea - Tottenham ora 22
20 sept
Manchester U - Liverpool 0ra 22:00
.........si tot asa......pe TELESPORT
Cred ca EI dau "mult fotbal":)
Apulum - FCM Bacau ora 17:00
11 sept.
Aston Vila - Chelsea ora 14:45
Otelul - Sportul ora 17:00
Fulham - Arsenal ora22:00
12 sept.
Gloria - Poli Timisoara ora17
Tottenham - Norwich
13 sept
Charlton - Southampton
17 sept
CFR Cluj - FC ARGES ora 17:00
18 sept.
Arsenal - Bolton ora 14:45
Blackburn - Portsmouth ora22:00
19 sept
Gloria - Otelul ora 17:00
Southampton - Newcastle mora 19:00
Chelsea - Tottenham ora 22
20 sept
-
TIC_TAC - Junior Member
Ce e aia Astral N24 ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
TIC_TAC scrie:
Si ce vrei sa spui ca TVsport nu e tare daca transmite din meciurile lui Juventus.
Chiar sambata am putut vedea Juventus Colentina cu CS Otopeni.
SI asa cum se lauda Horia Ivanovici avem si Premier League pe TVsport. A spus si el adevarul pe jumatate, asa ca nu e chiar minciuna ci doar o mica dezinformare.
Sa speram ca becali a auzit bine. Oare chiar voi vedea NBA sezonul asta???
-
dumars - Junior Member