Hochei pe Gheata

vechiul forum de sport

Moderator: baixinho©

Mesajde zsolt77 » Dum Ian 16, 2005 8:24 pm

.....pe care Steaua il va juca cu arbitrii care au adus 30 si ceva de titluri si cupe ale romaniei
:moon: :moon: :moon: :moon: :moon: :moon: :moon: :moon: :moon:
zsolt77
Junior Member

Mesajde Tsoma » Lun Ian 17, 2005 6:01 am

andlaca scrie:Care este parerea voastra despre numirea lui Gheorghe Florian ca presedinte ANS?

... si o alta parere ]http://www.revistapresei.ro/articol.php?a=12963&s=4&ss=-1[/url] ;D
Tsoma
Junior Member

Mesajde aimbo » Lun Ian 17, 2005 9:14 am

O parere foarte buna are Evenimentul despre noul presedinte ANS vad :( Se pare ca iara sportul se va scalda intr-un derby si nimic altceva.
.ut1 @ #unreal.ro
aimbo
Junior Member

Mesajde tnt » Lun Ian 17, 2005 9:20 am

Baieti sa va dau niste informatii pe care nu cred ca le stiti:
1 la ultimul meci Progym Sport Club idiotul de molnar era deschizator de porti pe banca de pedepse. Tribunele fiind foarte aproape de gheta se poate "discuta" foarte bine cu banca de pedepse.La un moment dat idiotul de molnar intorcindu-se catre noi a spus,citez"lasati ca v-o fac eu data viitoare".A facut-o
2 ieri pina la intoarcerea baietilor am facut o cupa pe care l-am inminat capitanului echipei pentru ca credem ca un cistigator trebuie sa primeasca si cupa.Cit despre play off care incepe vineri sper ca conducatorii echipei vor lua masuri ca sa nu se repete ce s-a intimplat acum
tnt
Junior Member

Ce ar schimba Florian?

Mesajde (se)cuiul » Lun Ian 17, 2005 10:00 am

Tsoma scrie:... si o alta parere ]http://www.revistapresei.ro/articol.php?a=12963&s=4&ss=-1[/url] ;D

Il stim. Dar e bine, sa-l stie si altii.
Am stat aproape o zi sa vad, cine cum reactioneaza la finala de ieri, si sa vorbesc cu cativa care au fost la fata locului.

Se pare ca pe patinoare timpul a inghetat. Aceleasi oameni, cu acelesi practici pe care le-am cunoscut fiind copii. Pe atunci insa am fost destul de naivi sa credem, ca pana la urma urmei ceva-ceva se va schimba si in bine. (:|
N-am ce sa comentez. Bravo, dom' Presedinte, mi-a placut gestul. Mi-a placut ca n-ati facut hatarul lui dom' Pana & mafia, si nu v-ati mazgalit cu rahat legitimand intr-o oarecare masura cele intamplate prin participarea la ceremonia de premiere - de altfel anuntata cu mare tam-tam. Multam pentru felicitarile adresate fanilor SportClub.
Ce sa mai zic altceva? Da, despre arbitrii straini. SportClub cere (si nu fara temei, dupa cum s-a vazut), ca play-offul sa se joace cu arbitrii straini. Precedent este, s-a mai jucat cu arbitrii straini, pe banii SportClubului, care a si pierdut aceea finala. Dar in mod interesant, nimeni n-a scos nici macar un marait. Nici macar c-ar fi fost bani aruncati pe geam. Numai corpul de arbitrii - da, aia 11, baietii de gasca, plus si ceilalti, care nu sunt chiar asa de "cooperanti" - a facut scandal, amenintand cu boicotarea campionatului. N-ar fi o solutie proasta! Ia sa aducem ceva arbitrii straini - cred, ca sponsori s-ar gasi - si sa iasa odata din lumea mica si murdara a oficialilor hocheiului romanesc zebrele astea care nu-s buni nici macar sa faci cremvursti din ei. Macar cei cativa tineri si integrii (cei care doresc sa contribuie cu ce pot la hocheiul romanesc, nu sa profite pe urma lui) sa aiba sanse sa conduca meciuri importante, sa se afirme pe piata europeana de arbitraj. Sunt cativa care promit, dar care, sistematic, sunt "neglijati"
Si sper ca Molnar sa traiasca mult si bine, fericit, uitandu-se cu mandrie in fiecare zi la cupa ce a primit-o pentru meritele sale deosebite la ultimul meci pe care l-a condus de la Kosa Endre, capitanul SCMC.
(Se)cuiul din talpă. The personal touch ;).
(se)cuiul
Junior Member

IIHF referee exchange program

Mesajde aimbo » Lun Ian 17, 2005 11:47 am

jocul a fost frumos, pacat ca arbitri se simt stapani cand nu sunt, se pare ca si secuiul impartaseste aceeasi idee ca a mea, de arbitri strani care ar face o treaba mai buna.

secuiul revin cu cererea de acea poza cu phil esposito intre doi romani.

Ca arbitru as propune pe : http://members.lycos.co.uk/oilersfan98/scapinello1024.jpg desi nu cred ca ar veni :D
.ut1 @ #unreal.ro
aimbo
Junior Member

Mesajde A Viszkis » Lun Ian 17, 2005 12:29 pm

Astazi la ora 16.30 TV Sport va da in reluare furtul secolului.
Cine e curios cum se poate fura in fata presedintelui tarii, se poate uita cu atentie. Cei care au posibilitatea de a inregistra pe PC, rog sa-mi faceti si mie o copie!!!
[B][color=Black][align=center][font=Comic Sans MS]HAJRÃÂ
A Viszkis
Junior Member

Mesajde Sorin.S » Lun Ian 17, 2005 12:56 pm

Hai...nici chiar furtul secolului...poate al anului 2005 :D
Eu o sa sar peste cursurile de azi care le am dupa-amiaza ca sa vad inca o data meciul!!!
Cine stie...poate la reluare castiga SCMC trofeul! :(

Ce se aude cu protestul?Intra SC in play-off?
Sorin.S
Junior Member

Mesajde aimbo » Lun Ian 17, 2005 1:51 pm

Citat de pe un alt forum legat de hochei romanesc, dar care activeaza in limba engleza : "Today Mr. Pana and Mr. Negoita saw the tape with the goals cancelled and they said that the ref was right and that he took the right decisions." Today = 17.01

Un fel de Buffalo Sabres - Dallas Stars cearta pentru acel gol din patina sau nu din zona albastra a portarului sau nu. Dar nici acolo nu s-a retras decizia ca Dallas sa castige, cum era si de asteptat, nici acum nu s-a retras decizia ca Steaua sa castige.

si daca cineva poate pune meciul in format pentru PC ar fi bine :D
.ut1 @ #unreal.ro
aimbo
Junior Member

Mesajde codo » Lun Ian 17, 2005 5:35 pm

Am vazut prima repriza si startul celei de-a doua...
a. 80% dintre eliminari corecte...
b. avea dreptate cel ce a zis ieri (nu mai stiu si, scuzati-ma, nu mai stau sa verific) ca portarul Stelei, Catrinoi, foloseste crosa pentru a-si incomoda adversarii...in fapt, ambii portari o fac, dar la Catrinoi astfel de iesiri sint mai dese...n-am vazut nici o lovire (care trebuia penalizata automat), dar asta nu inseamna ca nu trebuia sa fie avertizat, iar apoi penalizat...
c. golul lui Adorjan este perfect valabil...el joaca pucul, nu este in suprafata de pedeapsa...cind jucatorul loveste pucul numai crosa este in suprafata de poarta...apoi, Adorjan tranziteaza suprafata portarului la extremitatea sa din dreapta indreptindu-se catre mantinela...la regulament scrie ca golul se valideaza cu exceptia cazurilor in care jucatorul nu iese din suprafata de protectie a portarului desi avea aceasta posibilitate...
d. sper sa ma lamuresc si cu golurile anulate...desi cea mai buna formula este un stop-cadru...poate exista cineva care are meciul in format electronic si reusim noi sa facem treaba asta...
Altfel, din toata aceasta tevatura, un lucru este bun...Sa dea Domnu' sa avem cavaleri ai fluierului cu valoare la meciurile decisive pentru trofee...Este in interesul hocheiului, indiferent cine cistiga...
codo
Junior Member

Mesajde Monsters INC. » Lun Ian 17, 2005 5:57 pm

Dar la repr a treia nu te uiti? Eliminarea lui Kosa pentru ce a fost?

Dar pleazna de Niculescu, care a picat ca o placinta? Bine a zis comentatorul: teatru jucat de Stelisti.

Mama.... Dar cat efort a depus Timaru sa impinga poarta la al doilea gol anulat. Asta mai mult intins pe gheata se simte bine.
Adevarul e ca daca marca Steaua acest gol, era validat fara nici o problema.
Monsters INC.
Junior Member

Mesajde codo » Lun Ian 17, 2005 6:33 pm

Ba da...Am si spus ca ma uit...
Nicolescu a si fost eliminat pentru acel..."rol"...Dar se impunea si eliminarea jucatorului de la Ciuc, pentru ca el a fost dat afara pentru obstructie...si se vede ca l-a tinut jos pe Timaru...
eliminarea lui Kosa pentru obstructie...din nefericire, este genul de infractiune pe care jucatorii nostri o fac extrem de des...oare nu le-a spus nimeni ca regulamentul este mult mai dur la acest capitol? asa s-au pirlit si jucatorii de la tineret, care, atunci cind aveau superioritate numerica, intrau in zona si, pina sa se aseze, deja luau doua minute pentru obstructie...
primul gol anulat: arbitrul a fluierat inainte...cei doi jucatori se tineau reciproc, iar pedeapsa, tinere, pentru amindoi, a fost fluierata inainte de sut...
golul doi: valabil...
amindoi jucatorii erau in suprafata de protectie a portarului, dar la regulament spune: "if an attacking player stands or holds his stick in the goal crease when the puck enters the goal, unless he has been physically interfered by the action of any defending player so as to cause him to be in the goal crease when the puck enters the goal, unless if in the opinion of the Referee, he had sufficient time to get out of the crease or unless Rule 470 applies". Arbitrul decide, dar sa nu-mi spuna domnul Molnar ca Elekes a avut timp sa elibereze zona...cit priveste miscatul portii, care mai poate intra in discutie, se petrecea clar dupa ce pucul a intrat in poarta...
codo
Junior Member

Mesajde Tsoma » Lun Ian 17, 2005 6:40 pm

codo scrie:...Sa dea Domnu' sa avem cavaleri ai fluierului cu valoare la meciurile decisive pentru trofee...Este in interesul hocheiului, indiferent cine cistiga...

Buna dimineata.... :ham: , dar mi-se pare ca prea repede se uita niste initiative deja probate #-o
... sau ai uitat cine a insistat pentru arbitrii "adevarati", sau la ce meci au asistat???
Eu personal, nu inteleg cum s-a lasat Kurko convins, ca peste noapte Trupa Molnar a devenit competitiv? :hi:
Tsoma
Junior Member

Mesajde codo » Lun Ian 17, 2005 6:45 pm

Tsoma scrie:Buna dimineata.... :ham: , dar mi-se pare ca prea repede se uita niste initiative deja probate #-o
... sau ai uitat cine a insistat pentru arbitrii "adevarati", sau la ce meci au asistat???
Eu personal, nu inteleg cum s-a lasat Kurko convins, ca peste noapte Trupa Molnar a devenit competitiv? :hi:

Nu, n-am uitat...Eu mi-am spus parerea despre Molnar...Si-n ziare si la TV...De altfel, in timpul Mondialelor m-a amenintat in public ca o sa ma bata pentru ca, spunea el, l-am facut de ris...
Problema nu este insa doar a arbitrilor...Din pacate, hai sa vedem si situatia din meciurile inter-tari, jucatorii nostri gresesc mult...cind sint depasiti: piedica, tinere...
codo
Junior Member

Mesajde andlaca » Lun Ian 17, 2005 7:56 pm

Cu tot respectul fata de stiinta in ale hocheiului si fara sa vreau sa te jignesc Codo,iti pun doar intrebarea:ti se pare normal ceea ce s-a intamplat pe gheata din Flamaropol?
Caci oi fi eu un ciucan infocat si fara stiinte aprofundate in regulament, dar am citit multe opinii p-aici conform carora acest meci a fost furat, in plus am vazut de 2 ori meciul la TV, si ambele goluri mi s-au parut corecte.Chiar si primul, ca Molnar a fluierat dupa ce pucul a parasit crosa lui Hruby.In alte campionate nu prea se acorda penalitati pentru astfel de "tinri", mai ales in astfel de situatii.Poate ca pierdeam si in cazul acordarii unuia(cel putin) dintre goluri, dar macar sa fi pierdut cinstit.Si nu era nici un scandal.
De ce nu se spune, ca nu se vrea, ca Ciucul sa castige?Se zvoneste, ca in caz in care Steaua nu va castiga nimic nici anul acesta, sectia de hochei va fi desfiintat, fiind neproductiv.Desigur, armata nu are nevoie de o echipa, care e pe locul 2.Si daca e sa dezvoltam subiectul, usor ajungem la concluzia, ca cineva isi bate joc de noi, cetatenii Romaniei, platitori de impozite si taxe, chiar pe banii nostrii!Sa nu mai spun despre latura etnica.....
Scuzati-ma, am ajuns cred, pe un teren alunecos.Totusi, nu se poate sa nu ne gandim la asemenea lucruri.
Pe site-ul Prosport a aparut un comunicat de presa al stelei. Nimic nou sub soare, evident, ei nu sunt de vina, au jucat f. corect si cu multa daruire, gratie acestui fapt au si castigat, iar noi nu stim sa pierdem.
andlaca
Junior Member

comunicat

Mesajde aimbo » Lun Ian 17, 2005 8:33 pm

Am atasat comunicatul de care zicea andlaca.

Destul de ciudat acest comunicat, parerea mea.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
.ut1 @ #unreal.ro
aimbo
Junior Member

Mesajde codo » Lun Ian 17, 2005 9:38 pm

[quote="andlaca"]Cu tot respectul fata de stiinta in ale hocheiului si fara sa vreau sa te jignesc Codo,iti pun doar intrebarea:ti se pare normal ceea ce s-a intamplat pe gheata din Flamaropol?

Nu, nu mi se pare corect...

"Chiar si primul, ca Molnar a fluierat dupa ce pucul a parasit crosa lui Hruby.In alte campionate nu prea se acorda penalitati pentru astfel de "tinri", mai ales in astfel de situatii".

S-ar putea sa ma insel...Dar nu cred...De data aceasta nici macar nu m-am uitat la sut...cei doi se tineau de cind era pucul pe partea stinga, deci cu secunde bune inainte...nu cred sa ma insel, a fluierat inainte...Cit priveste penalitatile pentru obstructii si tzineri...uita-te numai la statisticile de pe iihf.com ale echipei noastre de tineret...o sa te ingrozesti cite sint...regulamentul in acest sens este mult mai aspru...

"Poate ca pierdeam si in cazul acordarii unuia(cel putin) dintre goluri, dar macar sa fi pierdut cinstit.Si nu era nici un scandal."

Nu spune asta...Declaratia era: "I-am batut si cu arbitrii"...Oricum, mie mi-ar fi placut ca finala sa fie decisa pe gheata...

"De ce nu se spune, ca nu se vrea, ca Ciucul sa castige?"
Cine nu vrea? Anul trecut a fost event...Si asta, trebuie sa recunosti, cu ajutorul unei portite din regulament, caci de cistigat, exceptind palmaresul, nici macar Ciucul n-a avut prin faptul ca a transat finala campionatului gratie acelor jucatori ce au stat citeva zile in Romania...

"Se zvoneste, ca in caz in care Steaua nu va castiga nimic nici anul acesta, sectia de hochei va fi desfiintat, fiind neproductiv.Desigur, armata nu are nevoie de o echipa, care e pe locul 2."
Nu cred. Dinamo trebuia sa o desfiinteze de mult, ca uite, nici macar finala nu joaca. In plus, cind cistiga Steaua campionatul, crezi ca era vreo mare bucurie pentru cei din Minister? Nimic. Intreaba-i pe jucatori cam ce prime luau...
codo
Junior Member

Mesajde zsolt77 » Lun Ian 17, 2005 10:10 pm

Draga Codo
Daca 80% Din Eliminari Au Fost Corecte Atunci Tu Si Hocheiul Vostru (asa Zic Pentru Ca Voi Vreti Asa) atunci Esti Paralel Cu Hocheiul
Pentru Noi (asa Zic Pentru Ca Voi Vreti Asa) nu-ne Mai Trebuie Hocheiul Vostru
zsolt77
Junior Member

Mesajde (se)cuiul » Mar Ian 18, 2005 8:54 am

aimbo scrie:
secuiul revin cu cererea de acea poza cu phil esposito intre doi romani.

Uite-l aici. Este postat mai peste tot pe Web, apare si in cartea lui Dave Bidini (Tropic of hockey...).
Gal Sandor (5), Esposito si Antal Elod (8) la CM din Viena
Apropo, Dave. Pentru cei dintre voi, care nu stiu, este un ziarist de sport/scriitor din Toronto, colaborator frecvent la FaceOff, publicatia oficiala a NHL, samd..., jucator amator de hochei (Intriviu la CBC , Amatorul de hochei) , nu vreau sa va obosesc, ideea este, ca omul stie cate ceva despre acest sport, si este interesat de hocheiul nostru. Dupa meciul de duminica mi-a cerut detalii, si am folosit aceasta ocazie sa-l mai intreb inca o data despre o legenda de pe la noi: Oare este domnu Pana singurul hocheist din Romania prezent in Hall of Fame?
Dave a scris cateva articole despre Hall of Fame, pe de o parte, iar eu i-am mai pus aceasta intrebare cu ani in urma, pe de alta parte, deci nu este strain de problema. Azi dimineata am primit raspunsul, care, pe scurt spune: In sectiunea dedicata hocheiului extra-NHL, in colectia de tricouri de la diferite echipe nationale exista si un tricou al Tricolorilor din perioada in care dl. Pana a fost jucator activ. Curatorul colectiei n-are date, de catre cine a fost purtat respectivul tricou, s-ar putea sa fie baza legendei. Dar in schimb Dave a donat copia de pe aceasta poza semnata de catre cei doi, si s-ar putea sa apara in coltul dedicat lui Phil Esposito. In materialele din dotarea micului muzeu din apropierea fostei Maple Leafs Garden sunt insa numeroase alte materiale care ar putea fi puse in legatura cu hocheiul Romanesc, dar cu tot respectul, toata povestea - cu sau fara poza - e cam trasa de par. Pe aceasta baza orcine care a trecut prin Paris cu o excursie cu autocarul ar putea afirma ca a studiat la Sorbona (de exemplu studii aprofundate in problema stringenta "cum sa intri in WC-ul public fara sa te puna sa platesti") ;D
Am revenit asupra acestui mic intermezzo din transmisia de duminica ca sa subliniez un lucru: de povestit putem sa povestim, cat vrem. Faptele raman fapte, istoria este scrisa de invingator. Fapt este, ca FRHG isi bate joc de obiectul muncii, hocheiul romanesc. Fapt este, ca am fost furati. Noi, totii, chiar si suporterii stelisti carora li s-a furat bucuria unei victorii cinstite, meritate, lucrate. Fapt este, ca in analele hocheiului romanesc ramane inscris 2005- Cupa Romaniei: Steaua - SCMC 4-3.
Pe cine intereseaza, peste ani, cum a fost? Astia, ca noi, care urmaresc de decenii ce se intampla pe patinoarele din tara mai tin minte unele povesti interesante, de exemplu meciuri decisive de la Miercurea-Ciuc cu portile inchise pe motivul ca in ultimul meci jucat a cazut un plexiglas din mantinela, sau altul, in care localnicii abia au putut intra pe patinoar, deoarece era plin de amatori de hochei in uniforma - cuiva i-a venit ideea geniala de a aduce toti militarii si jandarmii in termen la meci, sa se distreze baietii ;a
Si despre acuzatia cu castigarea campionatului cu aducerea de straini pentru ultimele meciuri, care vad, ca se tot repeta pe aici. Cine oare a facut acest lucru pentru prima oara? Cine a fortat mana federatiei in mai toate sezoanele din ultimii 5-6 ani ca sa introduca perioade de transfer inaintea play-offului? Cine a adus si anul aceasta cu trei zile inainte de meci jucatori de import? Cati "stranieri" are fiecare echipa? Dar cati jucatori crescuti din ograda proprie?
Da' ce sens are sa pun iarasi si iarasi aceasta intrebare? Nu-i nimic nou sub soare. Stiti cu ce echipa a debutat Steaua (pe atunci CCA) in campionatul national in noiembrie 1951? Ia puneti mana pe cartea lui Flamaropol, daca nu aveti alte surse de informatii, si cititi...
Apropo, campionatul de anul trecut si comentariul TV: cica anul trecut a fost prima oara cand am realizat eventul. Cu tot respectul, in anul 1952 Avantul Miercurea-Ciuc a realizat eventul, castigand atat campionatul cat si Cupa Oraselor - Cupa Romaniei de azi. A fost cam demult, dar un comentator care se respecta, ar cam trebui sa se documenteze inainte sa afirme unele lucruri. Si pentru finalul acestui post maraton, si un "roaster" cu prima echipa campioana a Stelei (apropo "importul de talente"):
in poarta Dron, jucatori de camp: Giurcaneanu, Ganga, Czaka, Dlugosch, Raduch, Zografi, Flamaropol, Peter, Lorincz, Nagy, Tomor (cred, ca si fara diacritice puse, oricine isi da imediat seama cati din echipa campioana au crescut pe malurile Dambovitei). Titlul de campioana a fost atribuita Stelei (pardon, CCA-ului) prin decizia FRHG, dupa ce, in plin retur, in mijlocul lui februarie, la Cluj o ploaie de primavara a pus punct turneului organizat pentru definitivarea ierarhiei. Nici atunci nu s-au decis lucrurile pe gheata.
Dupa un asa debut, la ce sa ne mai asteptam? :con:
(Se)cuiul din talpă. The personal touch ;).
(se)cuiul
Junior Member

Mesajde aimbo » Mar Ian 18, 2005 9:18 am

secuiul toti suporterii vor un campionat curat, si cum nu se pune problema de blaturi, dorim arbitri capabil sa arbitreze. Eu dau nota sub 5 oricarui arbitru care nu vede ca-s prea multi jucatori pe gheata, e destul de simplu sa numeri pana la 6 sau 7, dar sunt sigur ca se inchid ochii in aceste cazuri si aceasta denota o totala lipsa de profesionalism.

Inloc sa zicem ca uite ce a fost, uite ce este, hai mai bine sa facem ceva pentru viitor, pentru ca acesti tineri care erau sa urce la U20 in Div1 sa aibe sanse sa se bate sa urce la seniori in Div A. Asta ar trebui sa fi principala discutie, nu cum niste arbitri care am inteles ca au la dispozitie si video se bazeaza pe instinct la o faza in care nu au prim-plan. Desi schimbarea lor este iar ceva de prim-plan.

Din acelasi scandal : "Mihai Dinu, presedintele Comisiei de Arbitri, a declarat ieri pentru "Gazeta": "La primul gol, am inteles decizia de anulare. Arbitrul Molnar fluierase o infractiune pentru o impingere inainte ca pucul să fie sutat spre poartă de jucatorul Ciucului, Moldovan. Insa, la golul doi anulat, daca i se poate ceva imputa lui Molnar, este faptul că nu l-a eliminat pe Timaru, care l-a impins intentionat pe Elekes in spatiul de protectie a portarului stelist!", a explicat Dinu."
.ut1 @ #unreal.ro
aimbo
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mar Ian 18, 2005 10:25 am

aimbo, poate sa declare Mihai Dinu si ca toate golurile echipei bucurestene au fost neregulamentare, ca situatia tot nu se va schimba. pe mine ma surprinde nerusinarea celor din tabara ros-albastrilor, care declara ca "asa fac ciucanii de fiecare data cand pierd, dau vina pe arbitraj".

astept ziua in care suporterii echipei care a intrat in posesia Cupei Romaniei ii vor aplauda pe hocheistii de la SC Miercurea Ciuc, cum s-a intamplat de atatea ori oe patinoarul Vakar Lajos si chiar pe "Mihai Flamaropol", cand fanii campioanei Romaniei i-au aplaudat pe jucatorii bucuresteni. ma indoiesc, totusi, ca se va intampla prea curand acest lucru in conditiile in care patronul (sponsorul ?) echipei de hochei este un individ care se mandreshte cu faptul ca a tras cu pistului in suporterii echipei de fotbal Rapid. daca stam sa judem corect, sportivii nu au nici o vina ca arbitrii isi fac de cap si fac vraishte un meci. ma gandesc ca presiunile vin din alta parte. nu stiu, poate ca ma inshel.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde aimbo » Mar Ian 18, 2005 10:37 am

Stiu ca nu se schimba nimic, si a declarat ca trebuia penalizat Timaru nu ca golul ar fi fost valabil.

Cat despre patroni (finantatori) daca exercita presiuni, inseamna ca degeaba se bucura cand castiga ceva "furat". Vrem un sport curat dar cei putini fani nu sunt ascultati ca deh sunt putini.
.ut1 @ #unreal.ro
aimbo
Junior Member

Mesajde A Viszkis » Mar Ian 18, 2005 10:51 am

Nici io, nici voi nu sunteti clarvazatori, asa ca nu putem spune ce s-ar fi intamplat, daca:
1. idiotul valida primul gol anulat
2: idiotul valida al doilea gol anulat
3: idiotul valida ambele goluri anulate
4: in prima repriza s-ar fi jucat 20 de minute 5 la 5
5: Robert Peter n-ar fi parasit gheata accidentat, cu umarul dislocat
6: idiotul era schimbat cu un arbitru
s.a.m.d.

Codo:
In primul rand cer scuze pentru afirmatiile facute de zsolt77. El nu, dar io te cunosc, si ne cunoastem ff bine. Io te respect, fiindca ai vazut, cum se joaca adevaratul hochei, noi numai pe sticla, sau la cateva meciuri live, undeva in Olanda, Ungaria, Poloni, etc. Dar tu ai vazut si meciuri la Moscova, noi, din pacate nu.
Io am afirmat, ce face de fiecare data catrinoi. Te rog, daca ai caseta meciului, pune la prima repriza, ca se vede ff bine de trei ori, cum intentioneaza sa agate si sa loveasca pe atacantii Ciucului. Io inteleg, ca portarii incearca sa se protejeze, dar cand esti la 1-2 metri si intentionezi sa patinezi spre spatele portii, portarul n-are voie sa loveasca cu crosa. Daca tii minte, in Olanda in `99, in ultimul meci contra tarii gazda Vio a prmit pentru exact aceste faze 2 minute. A fost atentionat la prima intentie de lovire, la al doilea out 2 min! Io inteleg, ca la prima nu da nimica nici un arbitru, dar la al doilea, sau daca se repeta cazul, macar sa atentioneze, dupa care out.

Nu vreau sa intru in comentarii la fazele golurilor anulate, fiindca se poate discuta si unul, si altul. Faptul a fost consumat, Ciucul a fost furat, asta s-a vazut si din New York.
Nu sunt de acord sa retragem echipa de pe teren, sau sa nu participam la play off, dar nici sa jucam in asemenea conditii. Sper, ca toata lumea e acord cu mine, dar n-avem arbitrii de valoare. Acu 2 ani au fost arbitrii cehi la finala. Fratilor, n-a murit nici Coco, nici Timaru pe teren! N-au existat reclamatii la decizii, chiar daca in unele cazuri erau decizii eronate. Anu trecut la Cupa Continentala elvetianul a arbitrat meciul intre Sportklub si Steaua. Ia vezi, n-a murit nimeni pe gheata, nu erau simulari, nu exista reclamatie la decizii si toata lumea era multumit. Fratilor, sa aducem arbitri de afara.

Ceea ce priveste jucatorii de afara:
La sfarsitul sezonului `99-2000 Steaua a anuntat, ca aduce jucatori din Suedia. Zis si facut, au venit cativa la militari. In replica, Ciucul a adus acasa din Ungaria jucatorii, care au inceput hocheiul in oras, exceptie facand Dobos Tamas, capitanul nationalei ungariei la acea vreme. Dupa aia a venit era strainilor. Asa se dezvolta hocheiul, vezi ce au facut ungurii. Acu 15 ani bateam pe ei si cu crose sparte, acum ei au jucat in finala Cupei Continentale, si fara mari numa, au batut pe Milano Vipers, plin cu ex-NHL-isti, si au pierdut la un scor strans (1-2) la campioana slovaciei, dupa ce juma` de meci era 0-0.
Nu noi, ci Steaua a cerut anul trecut sa fie Cupa Romaniei open. Ca noi am adus acasa pe un jucator din Ungaria, care de altfel are dubla cetatenie? Sa aduca si steaua acasa jucatorii exportati de ei!

Sper ca toata lumea va intelege, ca acest sport are nevoie de publicitate. Fie buna, fie proasta. Sa scrie lumea de hochei, sa vorbeasca despre el si sa arate pe sticla. Asa avem sanse, sa fie lumea interesat de acest sport. Avem nevoie de jucatori starini, care aduc un alt fel de stil intr-o echipa, avem nevoie de antrenori straini, de arbitrii adevarati si de conducatori de federatie, care sunt interesat de acest sport. Nu ca unii, care nu pot da raspunsuri la intrebari, de genul: de ce cumpara FRHG echipament complet pentru o echipa, care s-a desfintat dupa 2 sezoane? Unde unt acele echipamente? Banii de la IIHF de ce intra in contul unei fundatii? De ce n-avem campionat ptr juniori? Ce a facut FRHG pentru hochei in ultimii 15 ani? Florian ce cauta in fruntea ANS-ului? De ce au vot in Biroul Federal sefii de club, care n-au echipe? Cand o sa fie incarcerat Molnar Alexandru?
[B][color=Black][align=center][font=Comic Sans MS]HAJRÃÂ
A Viszkis
Junior Member

Mesajde codo » Mar Ian 18, 2005 2:06 pm

zsolt77 scrie:Draga Codo
Daca 80% Din Eliminari Au Fost Corecte Atunci Tu Si Hocheiul Vostru (asa Zic Pentru Ca Voi Vreti Asa) atunci Esti Paralel Cu Hocheiul
Pentru Noi (asa Zic Pentru Ca Voi Vreti Asa) nu-ne Mai Trebuie Hocheiul Vostru

Sper sa reusim sa facem rost de caseta si, poate, la un moment dat ne vom uita impreuna (cu regulamentul linga noi) sa decidem daca este asa sau nu...cit priveste ideea cu hocheiul nostru si al vostru, cred ca nu ai gasit persoana potrivita pentru aceste acuze...poti sa gasesti in colectiile publicatiilor la care am scris suficiente dovezi...

Oare este domnu Pana singurul hocheist din Romania prezent in Hall of Fame?

Din nefericire, da. Exista insa multi jucatori care meritau aceasta onoare, iar acestia sint intr-adevar din Miercurea Ciuc.
Si, pentru a nu mai pierde vremea cu acest subiect, Pana este in IIHF Hall of Fame (inclus in 1998 la sectiunea jucatori)
codo
Junior Member

Mesajde codo » Mar Ian 18, 2005 2:10 pm

"Oare este domnu Pana singurul hocheist din Romania prezent in Hall of Fame?"
Din nefericire, da. Exista insa multi jucatori care meritau aceasta onoare, iar acestia sint intr-adevar din Miercurea Ciuc.
Si, pentru a nu mai pierde vremea cu acest subiect, Pana este in IIHF Hall of Fame (inclus in 1998 la sectiunea jucatori)
codo
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mar Ian 18, 2005 2:27 pm

Marian Negoita a declarat ca exista un proiect de infiintare a unei ligi profesioniste de hochei pe gheata. "Am inaintat un proiect si acum asteptam sa vedem care este reactia cluburilor. In afara de Steaua, Ciuc si Dinamo, nu stiu citi isi vor permite. Progym oscileaza, iar pentru Sportul Studentesc este aproape imposibil. Ceea ce este legat de campionatul national va cadea in sarcina acestei ligi. In acest mod s-ar rezolva si orgoliile unora de a conduce", a declarat Negoita. El considera ca organizarea campionatului ar urma sa intre in atributiunile noii structuri sportive.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde codo » Mar Ian 18, 2005 2:42 pm

Sa va raspund iar...

A Viszkis: "Io am afirmat, ce face de fiecare data catrinoi".
Si eu, daca te uiti la ceea ce am postat ieri, ti-am dat dreptate!

La chestiunea cu arbitrii, revin si spun: in opinia mea, golul doi este valabil. Sigur, un stop-cadru ne poate lamuri si mai bine si sper ca acest lucru sa se intimple la analiza fazei. De altfel, vizavi de aceasta problema, daca m-as afla in fruntea federatiei as convoca reprezentantii ambelor echipe cu sesizarile si le-as discuta pe fiecare in parte, precum la "Procesul etapei". Din nefericire, rezultatul nu se schimba, dar macar s-ar lua ceva masuri la nivelul arbitrilor si arbitrajelor.
Pe de alta parte, intreb si eu: daca nu arbitra Molnar ci un strain si lua aceleasi decizii? Putea sa fie acuzata Steaua sau FRHG? Eu cred ca problema este Molnar...Care, asa cum s-a mai spus pe aici, a stricat destule meciuri...

In chestiunea jucatorilor din strainatate, iar s-a interpretat gresit. Eu nu spun ca nu este benefica aparitia strainilor la noi in campionat. Ba dimpotriva. Noi nu ne putem plinge ca acestia le iau locul jucatorilor nostri de valoare, ci ar trebui sa ne bucuram ca hocheistii nostri pot invata de la ei...
Problema este alta. Aceea a transferurilor exclusiv pentru finalul stagiunii, care dau nastere unor ierarhii mincinoase si nici nu au vreun efect asupra valorii campionatului.
Si, poate n-ati inteles: NU ACUZ CIUCUL! Sport Club n-a facut nimic altceva decit sa profite de libertatea pe care i-a oferit-o regulamentul. EU CRITIC REGULAMENTUL!!!! Si cred ca el ar trebui schimbat indiferent de presiunile Stelei sau ale lui Sport Club. Vor jucatori straini cele doua formatii. Foarte bine. Dar sa joace tot campionatul.
Si daca tot sintem la acest capitol, eu as vedea asa campionatul: doua sau trei turnee in septembrie si octombrie. Din noiembrie, se impart echipele in doua grupe. Primele 3 echipe plus nationala de tineret (care are nevoie de meciuri pentru Mondiale) joaca in zona 1-3, care da finalistele, iar ultimele 3, plus nationala de juniori 18 ani, in zona 4-6. Apoi finala campionatului, dupa sistemul 4 din 7.
codo
Junior Member

Mesajde codo » Mar Ian 18, 2005 2:44 pm

baixinho © scrie:Marian Negoita a declarat ca exista un proiect de infiintare a unei ligi profesioniste de hochei pe gheata. "Am inaintat un proiect si acum asteptam sa vedem care este reactia cluburilor. In afara de Steaua, Ciuc si Dinamo, nu stiu citi isi vor permite. Progym oscileaza, iar pentru Sportul Studentesc este aproape imposibil. Ceea ce este legat de campionatul national va cadea in sarcina acestei ligi. In acest mod s-ar rezolva si orgoliile unora de a conduce", a declarat Negoita. El considera ca organizarea campionatului ar urma sa intre in atributiunile noii structuri sportive.

Ehe, le-a venit mintea la cap! Eu le-am sugerat ideea ligii, intr-un Birou Federal, in urma cu 4 ani. Dar nimeni n-a luat-o in serios.
codo
Junior Member

Mesajde codo » Mar Ian 18, 2005 2:47 pm

Nenea Baixinho, stiu ca ma tot critici ca nu ma pricep sa folosesc forumul. Ce sa fac, este prima data cind folosesc acest instrument si nu ma prind cum sa fac sa dau raspunsuri la mai multe chestiuni in acelasi mesaj. Da-mi ceva detalii pe mail (razvan.codorean@supercar.ro).
codo
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Ian 18, 2005 2:58 pm

codo, regulamentul forumului mentioneaza ca nu ai voie la posturi consecutive in mai putin de 3 ore astfel ca in dreapta jos exista butonul "edit" care iti permite ca in decursul acelor 3 ore sa modifici postu, sa faci adaugiri sau corecturi. pentru posturi consecutive primesti avertisment deci pe viitor te rog sa ai in vedere aceasta regula altfel baicsu , moderatoru forumului de sport, va fi nevoit sa te penalizeze cu avertisment.

multumesc pt atentie
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sport