Hochei pe Gheata

vechiul forum de sport

Moderator: baixinho©

Mesajde zsolt77 » Joi Feb 10, 2005 9:21 am

TczB scrie:stie cineva la ce ora este meciul de vieri?

18.30 :sal:dar nu vineri ci simbata 12.februarie!!

Iata niste rezultate din campionatul de amatori Hargita&Covasna
* Csí­ki Old Bulls – Madarasi Bomilact 5–2 (0–1, 3–0, 2–1) /Nagy L. és Prakab G. 2–2, Baricz Z., resp. Barcsay és Sándor/ * Gyergyói Pingvinek – Kézdivásárhelyi KSE 13–1 (4–0, 6–1, 3–0) /Len Attila 4, Barabás Ottó 3, Cerghezan Emil si Benedek Róbert 2-2, Antal Zsolt si Lázár László, resp.Tikosi Ottó/ * Csí­ki Autosport – Dánfalvi HC 8–1 (1–0, 4–0, 3–1) /Keresztes L. 2, Részegh J., Bors F., Tulit G., Bí­ró Zs., Erős B., Antal E., resp Kajtár B./ * Autosport – Kézdivásárhely 12–1 (2–0, 6–0, 4–1) /Tulit Gábor 4, Részegh János, Keresztes Levente si Mihály Imre 2-2, André László és Portik Ferenc, resp. Tikosi Ottó 2/ *Csí­ki Fortunato – Dánfalva 11–1 (6–0, 2–0, 3–1) / * Pingvinek – Karcfalva 13–5 (7–0, 3–4, 3–1) /Antal Zsolt 3, Len Attila, Vita Zsolt si Barabás Ottó 2-2, Rokaly í
zsolt77
Junior Member

Mesajde macko62 » Joi Feb 10, 2005 12:14 pm

echipa de fete din Gheorgheni

Eroare dl secui!!!
Fetele sunt din M-Ciuc.
Ne intalnim sambata la meci.
Hajra Szereda
macko62
Junior Member

Mesajde baixinho© » Joi Feb 10, 2005 2:05 pm

eyewitness scrie:baicsule, sfat prietenesc: sa nu te duci cu canadiana aia rosh-albastra, da? :D

aia la care te referi tu este cu fatza dubla, asha ca o s-o intorc invers, si-o sa apara celelalte culori, cu alb in loc de albastru.

oameni din Miercurea Ciuc, ne vom vedea sambata, cel mai probabil dupa meci, cand vorm sarbatori asa cum se cuvine victoria echipei gazda, care va conduce cu 2-0 in finala.
Hajra Szereda (nu stiu ce inseamna, dar imi place cum suna)
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde ghionoiul » Joi Feb 10, 2005 2:05 pm

Desi cred ca numai un sado-masochist ar sta sa citeasca cuvant cu cuvant rezultatele de mai sus, cu tot cu marcatori, nu e exclus ca printre "pinguini", "ursi" sau puradeii din generatia 93/94 sa se afle vedetele de maine ale nationalei Romaniei, ale Stelei, ale Ciucului sau Gheorgheniului ! Fara copiii astia care joaca hochei in recreatia mare pe balta inghetata bocna din spatele scolii, nu cred ca am mai putea vorbi vreodata de hochei in patria noastra.
ghionoiul

Mesajde Sorin.S » Joi Feb 10, 2005 7:09 pm

Venind vorba de nationala Romaniei...aveti idee cam ce jucatori vor intra in lotul U18?

LaterEdit: la TvSport n-a mai ajuns si Janos Kurko...au venit doar Gliga si Negoita!
2 ore de discutii legate de finala...sa vedem ce mai aflam....
Sorin.S
Junior Member

Mesajde zsolt77 » Joi Feb 10, 2005 9:12 pm

Sorine eu cred ca in conditiile date nu poate fi o emisiune frumoasa!chiar daca talharul de Pana nu e prezent e acolo Negoita asta.........e noroc ca il place colturile intunecate ....aproape a adormit in ultima emisiune!!
Gliga !? il respect asa cum pe nimeni din hocheiul din aceasta tara chiar daca mai are niste decleratii asa-asa
zsolt77
Junior Member

Mesajde Monsters INC. » Joi Feb 10, 2005 9:25 pm

Negoita:"Avem pretentia sa avem arbitru roman la CM grupa A." ~p

Asta a adormit acu cativa ani si s-a trezit acuma, si nu stie ca nu mai este grupa A.;t
Monsters INC.
Junior Member

Mesajde zsolt77 » Vin Feb 11, 2005 8:30 am

nici nu s-a trezit nici acuma Negoita&Pana :M
zsolt77
Junior Member

Mesajde A Viszkis » Vin Feb 11, 2005 10:13 am

Baix frate, la ce ora ajungi in Orasul Viselor Tale si a Blondelor Focoase? Berea bem inainte sau dupa meci, sau si inainte si dupa?
Daca ai timp, suna-ma azi inainte de 15, sau maine dimineata!!!
[B][color=Black][align=center][font=Comic Sans MS]HAJRÃÂ
A Viszkis
Junior Member

Mesajde COSS+min » Sâm Feb 12, 2005 1:34 pm

Ia zi Baixinho la ce sporturi se mai duce galeria Rapidului fie si o data pe an? Sau galeria Ciucului in afara de hochei ?

Galeria Stelei este de apreciat pentru ca-si uita sportul favorit si pentru 2-3 meciuri pe an vine si la alt sport!

Gata! Asta a fost ultimul meu post de acest fel, pt. ca vreu sa termin cearta asta stupida,(poate o continui pe forumul de fotbal ;-) )

Dar nu pot sa nu observ ca toti sunteti suporterii Ciucului!
Sunt "singur impotriva tuturor!" ( cum spun rapidisti :)) ceea ce nu e tocmai corect!
Stele mici de cositor
Ard de dorul morţilor
COSS+min
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Feb 13, 2005 8:07 am

galeria Rapidului se duce la TOATE sporturile de echipa de pe teren propriu.

In meciul doi al finalei Ligii Nationale de Hochei:
Sport Club Miercurea Ciuc - Steaua 2-4 (1-3, 1-1, 0-0)
Marcatori: 9.50 - 1-0 Goga (P. Szabolcs), 11.06 - 1-1 Geru (Pisarenko), 16.08 - 1-2 Emilianenko, 19.14 - 1-3 Geru (Timaru), 22.29 - 2-3 Hruby (P. Szabolcs), 31.06 - 2-4 Adorjan.
Scorul general este acum 1-1.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Monsters INC. » Dum Feb 13, 2005 11:13 am

baixinho © scrie:Scorul general este acum 1-1.

Nici un alt comentariu, Baix? Macar ceva despre mult anuntatul scandal, sau orice altceva (ca despre joc nu prea este ce). Ai fost acolo, asa ca te rog sa-ti iei pixu' si scrie ;-) .
Monsters INC.
Junior Member

Mesajde nicador » Dum Feb 13, 2005 7:01 pm

ce s-a intamplat cu ciucanii???ca mi s-a parut ca au fost varza.cum era unu mai putin pe teren cum luau gol.Bah baieti fiti fair-play aveti grija sa nu fiti eliminati ca poate asa nu mai luati atatea goluri.
nicador
Junior Member

Mesajde COSS+min » Lun Feb 14, 2005 2:25 pm

HA HA!! Unde e avalansa de comentarii ca de dupa meciul de la Bucuresti ~p ??

Cum ma asteptam Steaua a facut un meci mare, mai ales in aparare iar portarul si-a rascumparat greselile de la primul meci! :rulz:

Singurul meu regret este ca Steaua va castiga campionatul la Miercurea Ciuc! :yD

Vreau sa spun ca jucatorii ciucului s-au dovedit cu mult mai rai decat a fost galeria stelei! ~r . Ce s-a intamplat in meci, ala intradevar lipsa de fair-play!! ;B

Dar nu-i nimic! Va asteptam la Bucuresti! ;j :T ;n
Stele mici de cositor
Ard de dorul morţilor
COSS+min
Junior Member

Mesajde baixinho© » Lun Feb 14, 2005 2:35 pm

a facut o laie. echipa la care te referi nu a jucat mai bine decat in primul meci al finalei, doar ca actuala campioana a tarii a jucat teribil de prost. iar daca vor castiga, ca si pana acum, doar oaspetii, iar o sa inceapa galeria echipei bucurestene sa ia la bataie fotbalistii formatiilor rivale.
cat despre cat de dur au jucat ciucanii, sfatul meu este sa te mai uiti o data la meci. gazdele au fost sanctionate cu cate doua minute de penalziare pentru piedica, barare (de doua ori), agatare, izbire de mantinela, atac incorect, duritati, obstructie (de doua ori) si joc cu crosa ridicata, in timp ce oaspetii au primit minute de penalizare pentru agatare (de doua ori), izbire de mantinela (de doua ori), obstructie, piedica (de doua ori), lovitura cu cotul, duritati, atac incorect si atac cu crosa ridicata.
ANTI

baixinho©

Mesajde zsolt77 » Lun Feb 14, 2005 9:41 pm

COSS+min scrie:HA HA!! Unde e avalansa de comentarii ca de dupa meciul de la Bucuresti
Cum ma asteptam Steaua a facut un meci mare, mai ales in aparare iar portarul si-a rascumparat greselile de la primul meci! Singurul meu regret este ca Steaua va castiga campionatul la Miercurea Ciuc! Vreau sa spun ca jucatorii ciucului s-au dovedit cu mult mai rai decat a fost galeria stelei! . Ce s-a intamplat in meci, ala intradevar lipsa de fair-play!! Dar nu-i nimic! Va asteptam la Bucuresti!

fii atent "nemuritor din Ghencea"avalansa de comentarii nici n-au fost!!chiar si atunci cand ati cumparat cupa romaniei 2004!!
Galeria Stelei????o sa ma uit la Valencia :dir: daca o sa aiba Jean al vostru atat bani sa va duca acolo!!
Despre castigarea campionatului la Ciuc am o intrebare:cate titluri a castigat Steaua la Ciuc si cand?
Jucatorii ciucului au fost raii pentru ca asa e hocheiul!!Crezi ca numai tu ai voie su fii rau? :fuck:
Lipsa de Fair-Play??nu cred ca stii ce inseamna!! :nope:
zsolt77
Junior Member

Mesajde Monsters INC. » Lun Feb 14, 2005 10:19 pm

Intr-un articol din Prosport au aparut urmatoarele:

"Patronul gruparii SC Miercurea Ciuc, Janos Kurko, a declarat la inaugurarea patinoarului din comuna Cirta, că va construi cinci patinoare in doi ani dacă cei din federatie vor pleca....Oricum, banii nu vor veni din bugetul federatiei, care este si asa foarte mic, a subliniat Kurko, adăugind că locatiile pentru cele cinci patinoare ar putea fi Bucuresti, Odorheiul Secuiesc si Radauti."

Cred ca este o stire mult mai importanta decat cele legate de meciul de sambata. Daca as fi bucurestean, m-as duce cu o pancarda mare in fata federatiei pe care scrie: DEMISIA! VREM PATINOARUL LUI KURKO.
Monsters INC.
Junior Member

Mesajde zsolt77 » Lun Feb 14, 2005 10:31 pm

Cred ca este o stire mult mai importanta decat cele legate de meciul de sambata. Daca as fi bucurestean, m-as duce cu o pancarda mare in fata federatiei pe care scrie: DEMISIA! VREM PATINOARUL LUI KURKO.[/QUOTE]
Am auzit personal aceasta declaratie!!am fost la inaugurarea pat.de la Carta Care a costat 15 miliarde de lei!!din care 4 au fost acoperite de fostul guvern caruia Kurko a multumit special!!A fost o demonstratie superba de hochei ,copii(printre care si baiatul meu),juniorii,Short Track,patinaj artistic,si in final,in nocturna meciul dintre SpC MC-HC Ciuc Totul in fata a 1500 de spectatorii!!
zsolt77
Junior Member

Mesajde baixinho© » Lun Feb 14, 2005 11:03 pm

am fost si eu la inaugurarea patinoarului, dar fiind in criza de timp am plecat cand vorbea preotul. am stat undeva in dreapta tabelei de marcaj.
ANTI

baixinho©

Mesajde Monsters INC. » Mar Feb 15, 2005 9:14 am

Totusi ai stat destul de mult ca preotii deobicei vorbesc mult. ;-)
Si zici ca au si tabela de marcaj? A-)
Monsters INC.
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mar Feb 15, 2005 10:06 am

stai tu linistit, ca inainte sa binecuvanteze preotul patinoarul, a vorbit Janos Kurko cel putin 20 de minute.

e misto tabela de marcaj. as putea spune ca este chiar mai misto decat aia de pe patinoarul Mihai Flamaropol. nu-ti mai spun de conditiile de acolo: sase vestiare + grupuri sanitare + dusuri, tribune cu 700 de locuri mantinela si masina de facut gheata aduse din Suedia. adevaraciune, ce sa mai.
ANTI

baixinho©

Mesajde Béres Zsolt » Mar Feb 15, 2005 11:48 am

Nu-i nimic o-sa lasam pe stelisti sa-se antreneze la Carta cand o sa-se prabuseaca pationarul mihai flamaropol .

o sa numim : Steaua Bucuresti-Carta ~s
Béres Zsolt
Junior Member

Mesajde COSS+min » Mar Feb 15, 2005 12:46 pm

Daca vin iar rapidisti in galeria stelei fi sigur ca indiferent de rezultat o sa manance bataie!

Felicitarii pt patinoarul construit! Si noi IL avem pe Gigi Becali :) !
E bine ca investiti, ca o faceti cu pasiune dar pacat ca in ultimii ani ati luat doar un titlu, in rest Steaua a cam dominat sportul vostru favorit( cum oare? :) )

Pai zsolt cand zic lipsa de fair-play ma refer la lovitura aia combinata (pumn-crosa) aplicata unui jucator stelist! :nope:
Stele mici de cositor
Ard de dorul morţilor
COSS+min
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Feb 15, 2005 12:56 pm

Daca vin iar rapidisti in galeria stelei fi sigur ca indiferent de rezultat o sa manance bataie!

observ ca ai o satisfactie deosebita si uite asa incet ,incet vom ajunje si noi in randu tarilor civilizate.

in plus, rapidistii (fotbalistii) n-au fost in galeria stelei ci eventual a ciucului
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Béres Zsolt » Mar Feb 15, 2005 12:57 pm

Da aveti pe oierul vostru , dar sa-i ziceti mai intai ca steaua are si un club de hochei . Dar cred ca ala inca nu a auzit de sportul asta , ca oii nu au povestit nimic !
beee-beee

:cow :@)
Béres Zsolt
Junior Member

Mesajde zsolt77 » Mar Feb 15, 2005 9:40 pm

Nu nu "Nemuritor di ghencea"!!!Fair play sau lipsa de fair play inseamnacea ce a facut steaua in sezonul regulat ,a parasit gheata fara nici un motiv :bleah:

Federatia draga,sau stiu eu cine!?a suspendat sase etape pe Papp Szabolcs
dupa ce acesta a mangaiat la nas pe teribilul stelist de la malul galatiului!! :fuck: :fuck:
zsolt77
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mar Feb 15, 2005 9:50 pm

poate ma lamureste si pe mine cineva: de ce detinatoarea Cupei Romaniei a sustinut conferinta de presa de azi la sediul federatiei?
ANTI

baixinho©

Mesajde Monsters INC. » Mar Feb 15, 2005 10:47 pm

Baix, stii si tu ca stiaua este echipa federatiei. Ce mai!

Dar hai sa vedem ce a facut ciobanu pentru stiaua? A bagat bani in jucatori, dar un stadion n-a fost in stare sa faca. De hochei nici n-a auzit, asa cum zice Zsolt.

Am auzit ca patinoarul din Carta are si 2 dormitoare..... O fi pentru Negoita??:)

Pentru cei care au suspendat pe Papp si cred ca Geru a fost ca un mielus uitati-va la poza de mai jos unde se afla crosa lui.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Monsters INC.
Junior Member

Mesajde aimbo » Mie Feb 16, 2005 8:07 am

Monster, mi se pare sau ai inregistrat meciul pe caseta ?:) Poate poti sa-l faci si avi ceva :P
.ut1 @ #unreal.ro
aimbo
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mie Feb 16, 2005 8:38 am

in afara de fractura de piramida nazala, Geru nu a mai capatat nimic. chiar daca inainte de a fi pocnit in nas l-a lovit pe unul din spate. asta cam ce inseamna? "atac incorect"? si parca se dau doua minute, nu?
ANTI

baixinho©

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sport