Hochei pe Gheata
Moderator: baixinho©
NU INTELEG NIMIK DIN HOCHEIUL ROMANESC
Daca Papp a primit suspnedare, mielusul de aur, Geru (pe care il respect si cred si sustin, ca este unul dintre cei mai buni hocheist din RO) de ce n-a primit aceeasi suspendare? cine linge c***l FRHG? Arbitrul rus a spus, ambii jucatori au gresit, dar el a ales nepedepsirea lor. Vine Pana cu adormitu`si da 6 (SASE) etape pentru Papp!
Cu ocazia asta cer de la voi, sa boicotati pe idiotii pana & adormitu` unde puteti!!! Io asta o so fac. Si Fak Iu pana& adormitu` !!!
Daca Papp a primit suspnedare, mielusul de aur, Geru (pe care il respect si cred si sustin, ca este unul dintre cei mai buni hocheist din RO) de ce n-a primit aceeasi suspendare? cine linge c***l FRHG? Arbitrul rus a spus, ambii jucatori au gresit, dar el a ales nepedepsirea lor. Vine Pana cu adormitu`si da 6 (SASE) etape pentru Papp!
Cu ocazia asta cer de la voi, sa boicotati pe idiotii pana & adormitu` unde puteti!!! Io asta o so fac. Si Fak Iu pana& adormitu` !!!
[B][color=Black][align=center][font=Comic Sans MS]HAJRÃÂ
-
A Viszkis - Junior Member
in afara de fractura de piramida nazala, Geru nu a mai capatat nimic.
Da normal, ar fi trebuit sa-i fie rupta si o mana, un picior si eventual sa nu mai joace hochei toata viata ca sa merite suspendarea lui Papp, nu?
N-am inteles ce o sa faci exact A Viszkis ! N-o sa te mai duci la meciuri, n-o sa te mai uiti la TV, sau o sa-i blochezi masina in parcare lui Pana! Alte moduri de a boicota ...

Stele mici de cositor
Ard de dorul morţilor
Ard de dorul morţilor
-
COSS+min - Junior Member
Sa sti "Nemuritor din ghenchea"ca "Pana &adormitu" au multe interese financiare in ciuc asa ca boicotarea lor nu e chiar asa de greu!!In legatura cu cazul Geru (nu stiu de ce este caz?)mai uita te si tu printre topic-uri si gasesti acolo un photo si uita te cu mare atentie!!!
Vezi ca e acolo o crosa (sti ce e ala crosa?)ridicata pana-n gatul lui Papp!!Nu incerc sa-ti povestesc regulamentul pentru ca daca nu sti ce e o crosa atunci!!!Dar rusul stia de ce nu l-a eliminat pe Papp!!Pentru ca atunci trebuia sa elimine si pe Geru!!
Vezi ca e acolo o crosa (sti ce e ala crosa?)ridicata pana-n gatul lui Papp!!Nu incerc sa-ti povestesc regulamentul pentru ca daca nu sti ce e o crosa atunci!!!Dar rusul stia de ce nu l-a eliminat pe Papp!!Pentru ca atunci trebuia sa elimine si pe Geru!!
- zsolt77
- Junior Member
COSS+min, atacul din spate pe care l-a facut geru, inainte de a fi lovit in cavitatea bucala, se pedepseste cu eliminare de doua minute. la asta m-am referit cand am spus ca respectivul jucator nu a primit nimic in plus.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
aimbo scrie:Monster, mi se pare sau ai inregistrat meciul pe caseta ?:) Poate poti sa-l faci si avi ceva
Am si primul meci pe dvd. Am incercat sa fac divx dar pierde mult din calitate, asa ca am lasat asa. Mi-a inregistrat un prieten, care-i stelist. Din pacate pe al doilea meci a inregistrat fara sonor. I-am zis ca pe mine oricum nu prea ma intereseaza acest meci. Daca te intereseaza primul meci scrie-mi in prv.
-
Monsters INC. - Junior Member
:con: De la "domnul" Pana si de la "domnul" Negoita , acesti criminali al hocheiului romanesc !
Chiar daca jucatorilor nu mai ramnine nimic si joaca in zdrente ! :T
Chiar daca jucatorilor nu mai ramnine nimic si joaca in zdrente ! :T
- Béres Zsolt
- Junior Member
hey people de unde se cumpara un tricou cu ROMANIA la hochei???????
tricou cu ROMANIA la hochei? ppun ca esti interesat si de un site al federatiei, un wallpaper (macar niste poze ceva) si de un newsletter si de toate celelalte lucruri care ar fi normal sa existe?
pare rau, ai gresit tara!
ca daca ar fi fost dupa cei care conduc acest sport in romania, el nici macar nu ar mai fi existat. de fapt, am impresia ca daca ar fi dupa ei nu ar mai fi existat nici macar romania, ar fi furat-o si vandut-o de mult.
-
griffin - Junior Member
If anyone want to buy jersey a new store has opned now.
For sale are: Romanian national team jersey, Steaua Bucharest , Dinamo Bucharest and Sportul Studentesc jersey. Very soon will be available SCMC jersey too.
If anyone wants one please contact Mrs. Manuela Nita (manuela_nita@yahoo.co.uk). Available for abroad distribution too (so if anyone from abroad wants one jersey they can order).
From what I know from last week:
Romanian Ice Hockey Jersey: around 100 $ CAN;
Steaua Bucharest Hockey Jersey: around 60 $ CAN;
Luat de pe http://hochei.proboards15.com/index.cgi?board=1&action=display&num=1092590961
For sale are: Romanian national team jersey, Steaua Bucharest , Dinamo Bucharest and Sportul Studentesc jersey. Very soon will be available SCMC jersey too.
If anyone wants one please contact Mrs. Manuela Nita (manuela_nita@yahoo.co.uk). Available for abroad distribution too (so if anyone from abroad wants one jersey they can order).
From what I know from last week:
Romanian Ice Hockey Jersey: around 100 $ CAN;
Steaua Bucharest Hockey Jersey: around 60 $ CAN;
Luat de pe http://hochei.proboards15.com/index.cgi?board=1&action=display&num=1092590961
.ut1 @ #unreal.ro
- aimbo
- Junior Member
Buna !!
Nus stiu voi la ce vati uitat intre orele 18:30 - 20:45 , dar eu stiu ca mam uitat la filmu` Lord of the icering episodul Rturn of the king .... shi mi-a placut , sper ca shi voi ati "tune" -t pe aceeasi frecventa .... Sper ... ca ... saptamina viitoare sa fie episodul ... The crowning of the KING !!!!
Yibidi ... yibidaaaaa
)
Hajra SportKlub !! Hajra Szereda !!!
Nus stiu voi la ce vati uitat intre orele 18:30 - 20:45 , dar eu stiu ca mam uitat la filmu` Lord of the icering episodul Rturn of the king .... shi mi-a placut , sper ca shi voi ati "tune" -t pe aceeasi frecventa .... Sper ... ca ... saptamina viitoare sa fie episodul ... The crowning of the KING !!!!
Yibidi ... yibidaaaaa

Hajra SportKlub !! Hajra Szereda !!!

- cody
- Junior Member
Nu stiu daca numai mie mi s-a parut, dar in timpul meciurilor de ieri si alaltaieri uneori am avut impresia, ca joaca o echipa din romania cu o echipa straina.Comentariile n-au fost la inaltime,uneori chiar am putut observa ca au fost de partea stelei.De exemplu:"Scherbatiuk l-a atacat foarte dur pe Zabludovsky", in schimb "bodychek superb al lui Sadiy"...s.a.m.d.Ar fi bine daca cei care isi asuma raspunderea unei comentarii sa fi echidistanti.Sa nu mai zic, ca faza cu Papp si Geru a fost reamintit telespectatorilor de cel putin 20 de ori, de parca unul era un criminal, iar celalalt un erou national.De altfel, reluarile si poza pe care am vazut-o pe aici spun multe despre acest caz(nu vreau sa spun, ca Papp a fost nevinovat in totalitate, mai degraba a fost un reflex nefericit pentru nasul lui Geru, nicidecum un atav premeditat).De asemenea s-a spus aseara de nenumarate de ori, ca Zabludovsky a fost accidentat de Scherbatyuk, ceea ce nu este adevarat, stelistul intrand cam neglijent in acel bodychek.
In rest, nu pot sa inteleg, ca o echipa cum poate sa joace un meci asa de slab intr-o zi, iar in ziua urmatoare sa-si faca varza adversarii la toate capitolele.Ma refer la Sport Club, desigur, ca Steaua nici ieri nu a jucat prea rau, numai ca a avut de a face cu o echipa total diferita fata de vineri.
Numai sa tina elanul si saptamana care vine.
Hajra Szereda!!!!!
In rest, nu pot sa inteleg, ca o echipa cum poate sa joace un meci asa de slab intr-o zi, iar in ziua urmatoare sa-si faca varza adversarii la toate capitolele.Ma refer la Sport Club, desigur, ca Steaua nici ieri nu a jucat prea rau, numai ca a avut de a face cu o echipa total diferita fata de vineri.
Numai sa tina elanul si saptamana care vine.
Hajra Szereda!!!!!
- andlaca
- Junior Member
andlaca, cei doi comentatori tin cu SCMC, dar probabil din dorintza de a fi impartiali cad in extrema cealalta.
ANTI
-
Golul lui Elekeş, valabil
Protestele harghitenilor după finala Cupei Romaniei (4-3 pentru Steaua, in prelungiri), cind arbitrul Molnar le-a anulat două goluri, par a fi intemeiate. După ce au vizionat si studiat inregistrarea, mai multi oameni de hochei din Elvetia, intre care si doi arbitri cunoscuti, au declarat, neoficial, că a doua reusită a ciucanilor a fost realizată in conditii regulamentare: “Elekes nu a fost in «trafic» prin suprafata de protectie a portarului, astfel că nu erau motive ca arbitrul Molnar să nu valideze punctulâ€Â
Protestele harghitenilor după finala Cupei Romaniei (4-3 pentru Steaua, in prelungiri), cind arbitrul Molnar le-a anulat două goluri, par a fi intemeiate. După ce au vizionat si studiat inregistrarea, mai multi oameni de hochei din Elvetia, intre care si doi arbitri cunoscuti, au declarat, neoficial, că a doua reusită a ciucanilor a fost realizată in conditii regulamentare: “Elekes nu a fost in «trafic» prin suprafata de protectie a portarului, astfel că nu erau motive ca arbitrul Molnar să nu valideze punctulâ€Â
- tnt
- Junior Member
cel mai bun motiv al lui Molnar sa anuleze golul a fost intalnirea de dinaintea meciului cu preshedintele sectziei de hochei a clubului rosh-albastru, fostul shef de galerie.
sper ca a doua partida de la Csikszereda sa fie ultima a finalei din acest secon, iar titlul sa ramana la echipa in posesia caruia se gaseshte shi acum.
sper ca a doua partida de la Csikszereda sa fie ultima a finalei din acest secon, iar titlul sa ramana la echipa in posesia caruia se gaseshte shi acum.
ANTI
-
Ce zic Pana si Adormitu' despre golul lui Elekes in finala cupei ?
Despre meciul de sambata : ' s altadata , s altadata o sa facem si mai si mai lata "
Hajra ( hai ) Sport Club !
Au fost simpatici baieti din galeria rapidului care au stat cu noi in galerie cu fularul stelei legat la picior si cu fularul rapidului in gat !
Fortza Ilyes !
Despre meciul de sambata : ' s altadata , s altadata o sa facem si mai si mai lata "
Hajra ( hai ) Sport Club !
Au fost simpatici baieti din galeria rapidului care au stat cu noi in galerie cu fularul stelei legat la picior si cu fularul rapidului in gat !
Fortza Ilyes !
- Béres Zsolt
- Junior Member
Fortza Ilyes !
Fortza Ilyes !
Fortza Ilyes !
Fortza Ilyes !
- Béres Zsolt
- Junior Member
Impresiile mele de la cele 2 meciuri (vazute din tribuna, exact deasupra bancii ciucului, unde am stat):
meciul I: Steaua a jucat bine in aparare dar poate mai important la finalizare n-a prea gresit. Ciucul parea condamnat sa piarda din primul minut al partidei!
meciul 2: Acuma ambele echipe au jucat bine, dar diferenta s-a facut la finalizare, unde stelistii nu s-au concentrat si portarul vostru a facut un meci mare iar al nostru a luat niste goluri care se cam apara!
Vineri principala preocupare a galeriei a fost sa strige impotriva lui Becali si pentru Rica Neaga, dar sambata cand au venit sefii nu s-a mai auzit nimic de Becali! Nu mi-a placut de ala cu fularul lu' Rapid pt ca asta se cheama instigare pe fata a galeriei! Politia ar fi trebuit sa ia masuri!
Recunosc ca unele lucruri despre seful federatiei sunt adevarate dar cred ca ati fi fost mult mai intelegatori daca l-ar fi chemat Atilla sau Szolt!
meciul I: Steaua a jucat bine in aparare dar poate mai important la finalizare n-a prea gresit. Ciucul parea condamnat sa piarda din primul minut al partidei!
meciul 2: Acuma ambele echipe au jucat bine, dar diferenta s-a facut la finalizare, unde stelistii nu s-au concentrat si portarul vostru a facut un meci mare iar al nostru a luat niste goluri care se cam apara!
Vineri principala preocupare a galeriei a fost sa strige impotriva lui Becali si pentru Rica Neaga, dar sambata cand au venit sefii nu s-a mai auzit nimic de Becali! Nu mi-a placut de ala cu fularul lu' Rapid pt ca asta se cheama instigare pe fata a galeriei! Politia ar fi trebuit sa ia masuri!
Recunosc ca unele lucruri despre seful federatiei sunt adevarate dar cred ca ati fi fost mult mai intelegatori daca l-ar fi chemat Atilla sau Szolt!
Stele mici de cositor
Ard de dorul morţilor
Ard de dorul morţilor
-
COSS+min - Junior Member
Tipu cu fularul nu e din Ciuc, nu e nici maghiar, e un rapidist din Bucuresti, care este si va fi intotdeauna binevenit printre suporterii ciucani.
Chestia cu Attila sau Zsolt nu prea se tine, daca nu ma insel, secretarul general de la furatul hocheiului romanesc n-are prenume roman. Apoi, pt a fi hot si adormit nu ai nevoie de prenume roman sau maghiar, ci piele groasa pe fata. Dar cum ramane cu Molnar, care are un nume maghiar si e la fel de hot? :bleah:
Ca sa nu vorbim de faptul ca are 51 de ani. Asta nu are nimic comun cu etnia sau cu furatul, dar conform regulilor IIHF peste 45 de ani nu ai ce cauta pe gheata ca arbitru.
Chestia cu Attila sau Zsolt nu prea se tine, daca nu ma insel, secretarul general de la furatul hocheiului romanesc n-are prenume roman. Apoi, pt a fi hot si adormit nu ai nevoie de prenume roman sau maghiar, ci piele groasa pe fata. Dar cum ramane cu Molnar, care are un nume maghiar si e la fel de hot? :bleah:
Ca sa nu vorbim de faptul ca are 51 de ani. Asta nu are nimic comun cu etnia sau cu furatul, dar conform regulilor IIHF peste 45 de ani nu ai ce cauta pe gheata ca arbitru.
- Painkiller
- Junior Member
... in toiul playoff - ului, ni se pregateste ceva: in perioada 21-27 martie campionatul mondial pentru junior U18, Div. II, Bucuresti...
Dupa circul cu selectionata U20, federatia inca nu a facut public componenta selectionatei U18
...fara campionat oare care sunt criteriile de selectie in lot? cine va coordona/antrena/etc.
Mai scrieti ceva, daca aflati... fiindca in presa mai mult se manipuleaza decat informeaza ;-)
Dupa circul cu selectionata U20, federatia inca nu a facut public componenta selectionatei U18

...fara campionat oare care sunt criteriile de selectie in lot? cine va coordona/antrena/etc.
Mai scrieti ceva, daca aflati... fiindca in presa mai mult se manipuleaza decat informeaza ;-)
- Tsoma
- Junior Member
Am mare incredere in Steaua ( si nu datorita meciului de aseara cu Valencia
)! Asa ca va spun ca Steaua va castiga primul meci, Ciucul pe urmatorul, iar decisivul la Bucuresti il vom lua noi si vom castiga campionatul!!!

Stele mici de cositor
Ard de dorul morţilor
Ard de dorul morţilor
-
COSS+min - Junior Member
COSS+min scrie:Am mare incredere in Steaua ( si nu datorita meciului de aseara cu Valencia)! Asa ca va spun ca Steaua va castiga primul meci, Ciucul pe urmatorul, iar decisivul la Bucuresti il vom lua noi si vom castiga campionatul!!!
Sa nu-mi spui ca nu de aceea ai incredere in steaua pt ca echipa lui Zenga a eliminat pe Valencia...In hochei nu-i ca la fotbal.sa nu crezi ca fiecare sfarsit de saptamana e acelasi.Inaintea fiecarui meci sunteti prea optimisti,chiar si inaintea meciului cu valencia, la valencia, si iata ca acolo au pierdut meciul.
Eu cred ca baietii nostrii vor da toate ca sa cucereasca titlul acasa.Dar o sa vedem ce se va intampla...
=D HAJRA SPORTKLUB!!! =D
-
zola19 - Junior Member
pai s-a cam intamplat.
si imi pare rau ca nu sunt acasa sa vad cum petrece un oras intreg. din pacate sunt unde sunt, stau lipit de ecranul televizorului si multumesc lui dumnezeu ca exista tvsport :-)
nu pot deci decat sa astept cu nerabdare meciul de maine, unde, daca totul merge bine, se va face dreptate si ciucul va fi din nou campioana...
titlul luat acasa ar fi cireasa de pe tort.
si imi pare rau ca nu sunt acasa sa vad cum petrece un oras intreg. din pacate sunt unde sunt, stau lipit de ecranul televizorului si multumesc lui dumnezeu ca exista tvsport :-)
nu pot deci decat sa astept cu nerabdare meciul de maine, unde, daca totul merge bine, se va face dreptate si ciucul va fi din nou campioana...
titlul luat acasa ar fi cireasa de pe tort.
-
griffin - Junior Member
COSS+min-e cine a castigat primul meci?Ti-am spus ca fiecare weekend nu e acelasi
nu inteleg vehementa...
la fel cum COSS+min nu are nici un merit atunci cand castiga Steaua, nici tu nu cred ca iti poti asuma vreunul pentru victoria de ieri...
asta daca nu cumva ai fost pe gheata si ai marcat macar unul dintre cele 3 goluri, ceea ce nu prea cred.
una este sa te bucuri de o victorie si alta este sa te apuci sa "rub it in" fara nici un fel de motiv intemeiat.
-
griffin - Junior Member
... de la ora 16,20 patinoarul Vakar Lajos era arhiplin. (meciul incepea la 18,30...)
Galeria facea "incalzirea" ... si parca increderea suporterilor a avut un efect de "somnifer" pentru cei de la Sportclub. Stelistii au ramas surprinsi cand au observat ce usor e sa trimiti pucul in poarta lui Hricina.... ;-)
Iar cand Filip a ajuns singur cu Catrinoi s-a opus "bara" ~o . La 5-0 galeria tot canta, cu incredere si speranta.... Pacat ca nu s-a putut transmite in destula masura din optimismul suporterilor pentru jucatorii Ciucani. Steaua a marcat de 5 ori in 22 minute. Sportclub a marcat primul gol in minutul 23... mai erau pana la final 37... N-a fost deajuns. Asa mai asteptam o saptamana...
P.S. daca "sursa" e credibil atunci Progym-ul a castigat ambele partide cu Dinamo/Dunarea
Galeria facea "incalzirea" ... si parca increderea suporterilor a avut un efect de "somnifer" pentru cei de la Sportclub. Stelistii au ramas surprinsi cand au observat ce usor e sa trimiti pucul in poarta lui Hricina.... ;-)
Iar cand Filip a ajuns singur cu Catrinoi s-a opus "bara" ~o . La 5-0 galeria tot canta, cu incredere si speranta.... Pacat ca nu s-a putut transmite in destula masura din optimismul suporterilor pentru jucatorii Ciucani. Steaua a marcat de 5 ori in 22 minute. Sportclub a marcat primul gol in minutul 23... mai erau pana la final 37... N-a fost deajuns. Asa mai asteptam o saptamana...

P.S. daca "sursa" e credibil atunci Progym-ul a castigat ambele partide cu Dinamo/Dunarea

- Tsoma
- Junior Member