Cel mai important moment din istoria sportului

vechiul forum de sport

Moderator: baixinho©

Cel mai important moment din istoria sportului

Mesajde DragosSuciu » Mar Noi 23, 2004 10:10 pm

Pe parcursul timpului, sportul a avut multe momente importante, care i-au influentat existenta.
Insa care credeti ca a fost cel mai important?
Astept raspunsurile aici
DragosSuciu
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mar Noi 23, 2004 11:38 pm

prietene, regula este sa iti dai tu primul cu parerea atunci cand deschizi un thread. asadar?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Jocurile Olimpice

Mesajde DragosSuciu » Mie Noi 24, 2004 4:55 pm

Baixinho, mie imi esti simpatic, pentru ca esti singurul care imi viziteaza threadurile.
Personal, cred ca este prima editie a Jocurilor Olimpice Moderne.
Dar tu ce crezi?
DragosSuciu
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mie Noi 24, 2004 4:59 pm

o alta regula este sa nu dai Reply al tot mesajul anterior ci doar la o bucata din el, daca este nevoie.

nu shtiu daca se poate vorbi de cel mai important moment, dar ma gandesc la atentatul care a avut loc la Jocurile Olimpice de la Munchen. ulterior a inceput sa de investeasca (mari) sume de bani in asigurarea ordinii, lucru care s-a accentuat dupa explozia bombei artizanale in parcul de langa Satul Olimpic la JO de la Atlanta si (mai ales) dupa atentatele din 11 septembrie 2001.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Mie Noi 24, 2004 5:05 pm

consider domeniul prea vast si foarte general . cred ca ar trebui sa ne limitam la ramuri sportive spre exemplu , gimnastica a fost revolutionata de nadia comaneci , momentul montreal 76 , fotbalul modern de ajaxul lui stefan covaci , boxul amator de cubanezi etc
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde DragosSuciu » Mie Noi 24, 2004 8:59 pm

Ok!Atunci sa ne canalizam pe Jocurile Olimpice!
Si, apropo scuzati-ma daca am unele greseli, dar sunt incepator
DragosSuciu
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Noi 29, 2004 4:36 pm

In fotbal...poate anii '60 cand legendarul Hellenio Herera revolutioneaza sportul rege prin al sau "lacat".

Jocurile olimpice de iarna de la Nagano din 1998....cand pentru prima oara in istorie se intrerupe campionatul profesionist nord-american de hockey pe gheatza...pentru a permite jucatorilor din NHL sa participe la jocurile olimpice.
Titlul olimpic este cucerit de Republica Ceha...avandu-l capitan pe Jaromir Jagr.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Înapoi la Sport