Top sporturi

vechiul forum de sport

Moderator: baixinho©

Top sporturi

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Oct 19, 2002 11:34 am

Toate sporturile sunt foarte frumoase. Nu exista sport urat,dupa parerea mea. Dar...fiecare are propriile preferintze. Iubim mai mult unele sporturi .
Ash dori ca in acest subiect fiecare sa posteze un Top 5 al preferintzelor .

La mine este urmatorul :

1.basket
2.hockey pe gheatza
3.fotbal
4.atletism
5.rugby
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Sâm Oct 19, 2002 12:06 pm

1. hochei - este un sport dur la prima vedere, dar atat de frumos. Se patineaza in draci, se marcheaza goluri foarte frumoase, dar ca sa placa trebuie sa intelegi regulile.
2. volei - poate din cauza ca intr-o anumita vreme, romanii erau cei mai tari in Europa, la echipe de club. Mi-au spus unii oameni care au facut acest sport, ca acum trei decenii jucatorii romani se antrenau (vara) la mare, cu saculeti de plumb la glezne si sareau ca disperatii minute in sir. Tot romanii au fost cei care au inventat atacul din saritura si, ulterior, saritura la blocaj. Dupa aceea, cand au vazut ca adversarii au "prins faza", au inventat atacul pe faza a doua si, mai tarziu, din linia a doua. Cat de simplu era atunci! :) Acum... :(
3. ciclismul - este cel mai dur sport, din punct de vedere al efortului depus. In Turul Frantei (cel mai bun exemplu), concurentii pedaleaza si cate cinci ore in sir, in conditiile in care "se intampla" catarari (de diferite categorii), sprinturi intermediare si (cine are forta) sprintul final.
4. fotbalul - se intampla sa ai ocazia sa vezi meciuri de calitate. Iar in campionatul romanesc (in acest sezon), chiar sunt.
5. sumo - colosii aceia care se chinuie sa se dea afara din "ring" sau sa-l faca pe adversar sa atinga suprafata in care se lupta cu orice parte a corpului in afara de talpi creaza un spectacol care mie imi place. Favoritul meu este Musashimaru.
6. box (profesionist) - inainte vreme imi placea de Mike Tyson, dar acum mi-am schimbat preferintele si m-am oprit la Lennox Lewis. Mi-a placut cum l-a invins pe Tyson in meciul in care si-a pus in joc cele trei centuri mondiale. KO-ul a fost in repriza a saptea, pentru ca atunci a cazut "Iron" Mike la podea, dar era clar ca victoria ii va apartine lui Lennox din rundul 3, cand americanul avea deja arcada sparta, iar britanicul era ca nou. Lewis l-a "tocat" pe Tyson incet-incet in fiecare repriza.
PS: argumente, Moshule, argumente. :)
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Superba Oana » Sâm Oct 19, 2002 8:47 pm

000.sex
1. fotbal
2.inot
3.basket
4.patinaj
5.scrima
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
Superba Oana
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Sâm Oct 19, 2002 11:19 pm

Pai cum a zis si Moshu', nu prea exista sporturi urate ( cu exceptia curling-ului probabil, desi m-am uitat chiar si la asta). Totusi un top:

1. FOTBAL - indubitabil sportul rege, il practic si il urmaresc de la 6 ani
2. tenis - practic, urmaresc, sunt mare fan Sampras
3. ski - sport cu care inca nu m-am familiarizat total, dar progresez pe zi ce trece
4. ciclism - efort extraordinar, in plus mi se pare interesant ca exista mai multe categorii de ciclisti: sprinterii ( aici exceleaza Cipollini, apoi McEwen si Zabel), cataratorii ( Heras, "raposatul" Pantani, Beloki etc.), ciclistii de anduranta ( Durant imi vine acum in minte) si ciclistii excelenti overall ( in primul rand Armstrong, apoi Indurain, Merckx...poate si Ullrich)
5. tenis de masa - sport de reflexe, sunt aproape maestru

Si ar mai fi multe...
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Oct 20, 2002 12:07 am

Daca baixinho vrea argumentari,atunci sa fie si argumentari !

1. basket In acest sport se intalnesc cele mai "pe muchie de cutzit" meciuri . Intr-o secunda se poate intampla orice. Spectacolul din acest sport , eu nu il regasesc niciunde altundeva. Iar NBA-ul este pasiunea vietzii mele ! Pana acum nu am gasit un lucuru mai frumos decat basketul profesionist nord-american. De aceea la pagina mea d p portal , la fan ..scrie NBA ! A-)

2. hockey pe gheatza Urmaresc de mic copil acest sport. Am facut si patinaj si un pic de hockey in copilarie. Imi place pentru ca este un sport foarte rapid si foarte tehnic. Cateodata nu vezi pucul nici daca te afli pe patinuar,dar baramite in fatza televizorului . Am fost din totdeauna fan Cehoslovacia . Iar acum sunt fan Czech Republic ! :yD
De asemenea un sport foarte,foarte greu....si extrem de solicitant !

3. fotbal Cel mai popular sport din lume. Nu se putea sa nu fie inclus si in topul preferintzelor mele . Imi place...pur si simplu ! :p

4. atletism Cu sigurantza primul sport descoperit de om . In zilele noastre a ajuns un mare spectacol. Imi plac foarte mult cursele de fond si semi-fond .
Si mi se par extraordinare finishurile , cand pe ultima suta de metri vin la umar cateodata 3-4 sportivi .

5. rugby Am descoperit acest frumos sport prin 1990 ,cand televiziunea romana a inceput sa transmita meciuri din Turneul celor 5 natiuni. Mi-a placut mult echipa Frantei care atunci avea doi rugbisti de exceptzie in componentza : Didier Camberaberou & Serghi Blancou . Apoi am urmarit si meciuri din emisfera sudica si am ramas uimit de frumusetzea rugbyului. Plus ca mi-au placut neo-zeelandezii cu al lor haka ! Un sport foarte dur....dar probabil cel mai fair-play dintre toate sporturile cu minge !
Si sa nu uitam celebra sintagma : fotbalul este un sport de gentle-mani,practicat de golani....iar rugbyul este un sport de golani,practicat de gentle mani ! Nimic mai adevarat ! Putini dintre voi stiu ca rugbistii de prima mana sunt doctori,avocatzi sau contabili !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Oct 20, 2002 9:03 am

Cred ca nu exiosta sporturi urate, ci numai plictisitoare si asta pentru ca unele persoane nu inteleg regulile. De exemplu, nici sa ma tai cu lama nu m-as uita la calarie. Curlingul chiar imi place, in special loviturile din finalul rundelor, cand isi intra in rol capitanii. Revenind putin la sumo, sa spun ca ultima editie aa Cupei Imparatului a fost castigata de favoritul meu, Musashimaru, dupa ce l-a invins in ultimul meci pe favoritul publicului, Takanohana. Acesta a revenit in competitii dupa o pauza de opt luni pricinuita de o accidentare la genunchi si, pentru a nu fi silit sa se retraga, avea nevoie de 12 victorii (in 15 meciuri).
PS: pufulet37, este valabil si pentru tine ce i-am spus mosului: argumente.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Mirela » Mie Oct 23, 2002 1:16 pm

snookerul Este una din marile mele slabiciuni.grei de talie internationala precu Steve Davis,Ronnie O'Sullivan,Taylor(acum retras),Higgins,White etc au facut din acest sport un adevarat deliciu.este un sport de indemanare,de calcul matematic,de precizie.indemanarea,perseverentza si puterea de concentrare pe care le necesita sunt calitatzi care ma fac sa admir si mai mult acest sport.

fotbalul Probabil unul dintre cele mai frumoase sporturi inventate vreodata.nu cred ca necesita argumente

rugby-ul Un sport pe care acum 2-3 ani il consideram "rough&ugly".nu stiu ce anume mi-a facut sa-mi schimb parerea,dar acum sunt pur si simplu fascinata de marile echipe precum Noua Zeelanda,Irlanda,Australia,Franta...dar nici pe cele mai mici (spania,georgia,romania,echipele africane etc) nu le ignor.ca o ultima mentiune....asa cum noi invatam sa scriem si sa citim,majoritatea neo-zeelandezilor invatza haka de mici copii...si cineva a avut bunatatea sa ma invetze si pe mine cateva miscari asta-vara :D

patinajul artistic Ce pot sa spun??nu voi aminti decat de perechea lituaniana si de cea canadiana de la Olimpiada de anul asta...si bineinteles de febletzea mea...Alexei Yagudin.fiecare tzara aduce cate ceva deosebit in acest sport.rusii perfectionism,chinezii putina flexibilitate in miscare si interpretare,canadienii m-au surprins placut prin tehnica super-dinamica de a pluti pe gheatza...Ce mai!e un sport superb!!!

in sfarsit voleiul .singurul sport pe care l-am practicat vreodata cu perseverentza si cu mare-mare placere.din pacate,acest sport imi place mai mult pentru ca l-am practicat eu decat pentru ca l-am urmarit.la fel ca si cu multe alte sporturi...doar de vreo 3-4 ani am inceput sa-l urmaresc cu aviditate la televizor(de cate ori am avut ocazia).dar de cele mai multe oti a fost sacrificat pentru un meci de fotbal sau de rugby.

tin sa mentionez si eu ca nu exista sporturi urate,poate doar neinteresante.in afara de cele mentionate mai sus imi mai plac foarte mult sporturile de iarna(ski,bob,probele de sarituri cu skiurile),tenisul(Andre Agasii!!!) si badmintonul(sa-l practic!!!)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde ombladom » Joi Oct 31, 2002 9:15 pm

1. Hockey (am jucat, ma uit aproape la fiecare meci, sportul in care slabesti cel mai repede)

2. Basket (cei mai completi atleti in acest sport...tre sa sara, sa fuga, sa fie vigilenti si sa faca dunkuri ca Vince Carter :D)

3. Biliard (Sport de precizie care cere o calculare a unghiurilor nemaipomenita)

4. Fotbal (Forza Dinamo :rulz: Ce sa zic...unu dintre putinele sporturi care nu are intrerupari publicitare decat la pauza :) )

5. Tennis (Am jucat un pic si din asta si tot nu stiu cum pot sa le dea aia asa taiate sau sa serveasca cu 170-190 de km pe ora)
ombladom

Mesajde Mirela » Sâm Noi 02, 2002 7:30 pm

offtopic nesimtit.

ombladom: s-o crezi tu ca fotbalul n-are intreruperi publicitare decat la pauza....
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde deampulea » Joi Feb 13, 2003 5:34 pm

moshule, pot face top 10?

(ordinea nu este stricta)

1. handbalul - concentrare, viteza, forta si inteligenta la cel mai inalt nivel
2. fotbalul - place la toata lumea :)
3. hochei pe gheata - doar masculin (fara sa fiu misogin nu mi se pare un sport de femei)
4. sumo - asashoyu (sper ca am scris corect) - tocmai a fost avansat la rangul de yokozuna (nr. 68 din istorie)
5. biatlon - spectacol
6. sarituri cu schiurile
7. curling
8. tenis
9. atletism
10. box

mi-a fost greu sa aleg 10 sporturi deoarece ma uit cam la toate (imi plac f mult si base-ball-ul din care inteleg cam 90% si fotbalul american)
deampulea
Junior Member

:)

Mesajde C^ine » Mar Mar 25, 2003 6:11 pm

1.Fotbal
2.Rugby
3.Handbal
4.Tenis
5.Basket
C^ine
Junior Member

Mesajde Stormy Lady » Mie Mar 26, 2003 2:42 pm

1."MOTORSPORTS"--fac tot posibilul sa nu ratez nici un GP de Formula 1 si nici o etapa din WRC(deocamdata astea sunt preferatele).De cand ma stiu mi-au placut la nebunie masinile,se fapt tot ce are viteza, tot ce poate fi atat de pasionant! Iar pilotii de curse sunt oameni incredibili!

2.SARITURI CU SCHIURILE--e superb sa vezi cum se poate realmente zbura!! De cand m-am familiarizat cu clasamentul,am inceput sa fac pronosticuri si sa anticip evolutiile preferatilor mei (Matti Hautamaeki, Jane Ahonen, Artu Lappi.....)

3............restul nu mai conteaza asa de mult pentru mine.....ma mai gandesc.......
O sa incep sa ma uit la hockey......Exista multe sanse ca echipa Finlandei sa faca din mine un fan inrait!
"It all started with a brilliantly engineered sound that's increased in frequency,until it sounds like an alarm following you through the track.
It left no chance but dance for your life!"
Stormy Lady
Junior Member

Mesajde cristane » Mie Mar 26, 2003 7:21 pm

1. fotbal
2. baschet
3. tenis
4. hochei pe gheata
5. motorsports - in special CARTul american (thank you Eurosport :) )
cristane
Junior Member

Mesajde deampulea » Vin Apr 04, 2003 7:41 am

inca un fan finlanda pe forum

damn... i love it
Un calculator fara COBOL si FORTRAN este ca un tort de ciocolata fara ketchup si mustar
deampulea
Junior Member

Mesajde Stormy Lady » Sâm Apr 05, 2003 11:33 am

Si tu???!!! Credeam ca sunt singura.....E obsesia mea de vreo 2 ani si mi-a schimbat viata cum nu mi-am imaginat vreodata! Daca mai sunt multi ca mine,poate deschidem un forum special!
Ce mega e ca avem finlandezi in f1, in WRC, in mai toate sporturile de iarna.......!!!
"It all started with a brilliantly engineered sound that's increased in frequency,until it sounds like an alarm following you through the track.
It left no chance but dance for your life!"
Stormy Lady
Junior Member

Mesajde deampulea » Sâm Apr 05, 2003 12:33 pm

ihi... pacat ca s-a terminat sezonul :((

da' ne aduce kimmi un titlu mondial... poate si makkinen

de fapt sezonul nu s-a incheiat inca... mai este campionatul mondial de curling ... te uiti la asa ceva?
Un calculator fara COBOL si FORTRAN este ca un tort de ciocolata fara ketchup si mustar
deampulea
Junior Member

Mesajde BloodOnMoral » Joi Aug 14, 2003 9:35 am

1. Fotbal of course
2. Patinaj artistic, ceea ce imi aduce aminte ca sunt fata :D
3. Gimnastica, tot artistica, de altfel
4. Volei, feminin de preferinta
5. Natatie
6. Tenis
7. Basket, dar mai mult sa joc :)
8. Atletism
9. Moto GP
10. Handbal, numai cand joaca Romania
When you die the pain is over
BloodOnMoral
Junior Member

Top Sport

Mesajde Boby » Joi Aug 28, 2003 9:31 am

1.FOTBAL (Sportul rege)
2.SARITURI CU SCHIURILE (Sven Hannawald-the best)
3.SKI ALPIN (abia astept sa vad ce va face Herminator anul acesta)
4.MOTO GP (foarte spectaculoase cursele din acest an cand Sete Gibernau ameninta suprematia lui Rossi.In 2005 se pare ca vom avea reprezentare romaneasca la clasa 125 cc.)
5.BIATLON (un sport foarte interesant care va creste foarte mult in popularitate.Sper ca Eva Tofalvi va avea o evolutie mai buna in sezonul ce vine)

6.ATLETISM (un sport foarte frumos, insa din care nu pot vedea cursele din Golden League)
7.FORMULA 1 (Fernando Alonso e absolut fenomenal)
8.CICLISM (Sper ca in viitor vom avea si noi un ciclist intr-o echipa de prima divizie)
9.TENIS (Urmaresc in special turneele de Mare Slem)
10.NASCAR (din care sper sa pot vedea in viitor curse integrale, apropiindu-ma astfel si mai mult de acest spectacol absolut fantastic)

As vrea sa vad la T.V. mai mult basket,handbal si hochei pe gheata (in special din NHL)
Celelalte sporturi le urmaresc numai in cadrul unor competitii majore
Boby
Junior Member

Mesajde deampulea » Mar Sep 09, 2003 3:31 am

yeahhhhhhhhhhhh

mersi boby.... se pare ca iarna asta n-o sa vb singur pe threadul cu sporturi de iarna :)

scuze de off topic, moshule poti sa stergi mesajul daca nu-ti place :P
deampulea
Junior Member

Mesajde memetshot » Mar Sep 09, 2003 8:41 am

1. Fotbalul - fan Steaua de pe la 5-6 ani
2. - n aici nu pot sa fac un clasament asa ca o sa le scriu aleator
Sarituri cu schiurile : cum zicea un "antevorbitor" e incredibil sa vezi oamenii zburand. prestatiile lui Batman, Sven si a altor saritori m-au fascinat.
Ciclism : desi la prima vedere este un sport plictisitor, nu am ratat nici o cursa din Turul Frantei (singurul la care ma uit), atunci cand am putut sa o vad (adica am avut TV)
motoare adica F1 si cursele de motociclism viteza, in special. dar imi plac la nebunie raliurile pe zapada si cursa de la Le mans
volei in special masculin, imi place la nebunie cand isi arunca aia mingea pana in tavan inainte de serva
baschetul despre NBA a spus totul Moshu. nu am sa-l uit niciodata pe Jordan. si sa nu uitam ca si Muresan a jucat acolo, si imi amintesc de un cos al lui care a fost votat nr1 sau 2 (nu imi amintesc bine) in saptamana aia (era cred un meci contra LA Lakers)
hockey putere, viteza, precizie
alte sporturi: curlling -super, desi ciudat
rugby
gimnastica
etc....
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde COSS+min » Mie Noi 26, 2003 9:03 pm

Pe primele trei locuri, la egalitate aproape perfecta sunt FOTBALUL, RUGBYUL si BASKET

Cu fotbal m-am nascut si fotbal mi se da toata ziua asa ca trebuie sa-mi placa :D

Rugbyul este un sport incredibil, de o forta, o inclestare si in acelasi timp de o noblete desavarsita.

Basketul este sportul pe care il practic si care jucat la cel mai inalt nivel are momente dea dreptul incredibile.

4.Gimnastica Se ajunge la niste performante care sunt la limita corpului omenesc.

5.Tenisul de masa Ati vazut ultima finala a Otiliei Badescu..... era sa fac infarct
Stele mici de cositor
Ard de dorul morţilor
COSS+min
Junior Member

Mesajde bad bad Annie » Dum Noi 30, 2003 1:53 pm

Imi practic sporturile preferate cel putin o data pe saptamina. E necesar, la cit de mult imi place ciocolata!
1.Inot
2.Atletism
3.Tenis
4.Ciclism
5.Fittnes
Sporturi de care urmeaza sa ma apuc:
6.Hipism
7.Patinaj
8.Squash
9.Triatlon
bad bad Annie
Junior Member

Mesajde shakti » Lun Ian 12, 2004 11:56 am

1.sarituri cu schiurile
2.gimnastica
3.echitatia
don t hate me....
shakti

Mesajde Crazy Babe » Mie Mar 24, 2004 8:27 pm

1) basket
2) hipism
3) innot
4) volley- practic acest sport de 4 ani deja...
5) atletismul(garduri in special)... am incercat si eu sa practic dar era sa-mi rup toate oasele.. asa ca ma multumesc numai cu uitatul:)) momentan...
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

top 5 scurt!

Mesajde V@lentino Rossi » Vin Aug 04, 2006 10:28 pm

voi posta un top 5 fara explicatii .. au fost date destule pana acuma! .. totusi sugere la un moment dat sa se faca un top general.. sau daca se poate face din top 5 un top TEN !!! ar fi ami corect! :)

1. MOTOCICLISM ( MOTO GP - V@LENTINO ROSSI 4 ever)
2. PAINTBALL - un sport nou la noi in tara.. pe care putini il cunosc ca latura sportiva! Este plin de adrenalina... si simuleaza foarte bine "razboiul" ash putea zice!
3. FOTBAL - care nu mai are nevoie de prezentare
4. SKI ( sarituri , biathlon, slalom, Super G, Coborare, etc)
5. DANSUL sportiv - este ceva de nedescris.. presupun ca stiti si voi ! prea tare! :X

==D ==D
V@lentino Rossi
Junior Member

Mesajde baixinho© » Sâm Aug 05, 2006 10:17 am

Rossi, vad ca ai scapat pe foprum si ai inceput sa iti faci de cap. nu-ti dau pm, ca mi-e lene, dar, pentru ca esti la inceput, te sfatuiesc dupa fiecare post ce nu este bine sa faci. baga la cap, ca altfel trecem la avertismente si/sau banari. deci, nu folosi culori (in exces) in posturi.
ANTI

baixinho©

Înapoi la Sport