Dragii mei.....
am ramas cu gura cascata zilele astea de cate am auzit si amcitit despre favoritii vostri.
sa incep cu o revista de scandal.....vip
pe prima pagina troneaza un articol:3se se dau la scandal!
hmmm....citesc si aflu ca 3se vor boicota premiile mtv din acest an pe motiv ca nu sunt nominalizati....in consecinta artistii m&m nu vor participa la manifestare si vor boicota evenimentul cu pricina.bun...asa sa fie!.....
apoi in ziarul libertatea..interviu cu duta care spune: nu trupa 3se face scandal ci casa m&m,3se sunt decisi sa plece de la m&m datorita unor probleme contractuale.
animal x si cristiana se vor descurca ei dupa cum afirma duta caci nu este el singurul compozitor.chiar daca sunt actionari nu vor renunta la gandul de as lua adio de la m&m daca nu li se respecta contractul...aici e vb de promovare care nu s-a facut la nivelul impus de 3se! si eu le dau dreptate....
laur mai spunea ca vor lansa un album nou ...si ca isi vor suporta cheltuielile pt videoclip fara ajutorul m&m. .3se nu se despart fratilor......au probleme atat.....
cam atat am avut de spus ..
astept parerile voastrre vizavi de acest scandal...
showmaster
3se - Scandal Peste Scandal....
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
3se - Scandal Peste Scandal....
sunt un geniu neinteles de contemporanii mediocri !
- SHOWMASTER
- Junior Member
wer
3se au facut prea multe compromisuri cu Bobic si l-au luat drept inger pazitor,iar M&M sunt numai incompetenti,iar ce s-a intamplat in 2002 e elocvent.MacaR NU se despart si au scapat de ,,Minunata echipa<,,Music&Music.La mai bine.
- SEHUNTER
- Junior Member
regret nespus problemele prin care trec, eu abia acum aflu despre asta si imi pare rau
sunt sigura ca se vor descurca pana la urma si cred ca nu 3se ies in pierdere daca pleaca de la m&m ci m&m pierde foarte mult prin plecarea lor
nu stiu cat de bine se vor descurca animal x dar cred ca Raduta nu va avea probleme cu m&m, ea fiind, dupa cum sunt convinsa ca stiti si voi, casatorita cu dlBobic, actionarul majoritar de la m&m
eu le tin pumnii baietilor, stiu ca vor reusidoar sunt cei mai buni
sunt sigura ca se vor descurca pana la urma si cred ca nu 3se ies in pierdere daca pleaca de la m&m ci m&m pierde foarte mult prin plecarea lor
nu stiu cat de bine se vor descurca animal x dar cred ca Raduta nu va avea probleme cu m&m, ea fiind, dupa cum sunt convinsa ca stiti si voi, casatorita cu dlBobic, actionarul majoritar de la m&m
eu le tin pumnii baietilor, stiu ca vor reusidoar sunt cei mai buni
- mariutza
- Junior Member
premiile mtv ro
Parerea mea este ca astia au facut de ras mtv-ul international cu premiile mtv ro.Nu am vazut tot spectacolul pt ca nu am avut rabdare. A fost ceva foarte foarte prost organizat!!! Si faza ca 3se nu au fost nominalizati ca n-au avut fani este o vrajeala. Eu ,in calitate de fan 3se, nu am stiut de premiile mtv ro pana cand nu s-au dat nominalizarile. Cum era sa-i si votez pt asta???
- Ana_pink
- Junior Member
...............
mtv de anul asta a fost o porcarie curata,scuzati expresia..
mi se pare o tampenie sa nu nominalizezi o trupa pe motiv ca nu au clip la postul tau te tv...........ca si cum ignori faptul ca exista ca trupa si ignori faptul ca au valoare....inlocuindu-i cu nume indoielnice ca anna lezko sau demmo?......hai sa fim seriosi....
a fost o bataie de joc...se vede ca cineva nu ii are la inima si asta in vazul lumii.......
3se nu au castigat nimic in 3 ani la mtv.....de cand s-au infiintat premiile astea.....
mi se pare o tampenie sa nu nominalizezi o trupa pe motiv ca nu au clip la postul tau te tv...........ca si cum ignori faptul ca exista ca trupa si ignori faptul ca au valoare....inlocuindu-i cu nume indoielnice ca anna lezko sau demmo?......hai sa fim seriosi....
a fost o bataie de joc...se vede ca cineva nu ii are la inima si asta in vazul lumii.......
3se nu au castigat nimic in 3 ani la mtv.....de cand s-au infiintat premiile astea.....
- SHOWMASTER
- Junior Member
3rei Sud Este Pana la MOARTE si dincolo de ea
Da-i in p***a mamii lor de tantalai!Astia de la MTV Romania nu stiu ce este muzica,nominalizeaza si ei pe tarfa de Anna Lesko si Demmo... care nici macar fan cluburi nu au...
Si veni vorba de FanCluburi, 3rei Sud Est au FanCluburi si in sate,in catunuri ce sa mai zic de marile orase:Bucuresti,Brasov,Oradea,Constanta etc.
Sa fim seriosi, 3rei Sud Est A scris istoria Dance-ului in ROMANIA!
Astia de la MTV Romania nici nu erau cand 3rei Sud Est scotea primul lor hit!Ce sa mai zic de Laurentiu Duta,ca nici MTV America nu era infiintat cat el s-a apucat de cantat!
Deci am tot respectul pentru 3rei SUD EST!
FORZA 3SE!
Si veni vorba de FanCluburi, 3rei Sud Est au FanCluburi si in sate,in catunuri ce sa mai zic de marile orase:Bucuresti,Brasov,Oradea,Constanta etc.
Sa fim seriosi, 3rei Sud Est A scris istoria Dance-ului in ROMANIA!
Astia de la MTV Romania nici nu erau cand 3rei Sud Est scotea primul lor hit!Ce sa mai zic de Laurentiu Duta,ca nici MTV America nu era infiintat cat el s-a apucat de cantat!
Deci am tot respectul pentru 3rei SUD EST!
FORZA 3SE!
- Fişiere ataşate
-
- smiley-faces-46.gif (2.52 KiB) Vizualizat de 3176 ori
- DonHacker®
- Junior Member
Sudesticii sunt in proces cu cei de la M&m si de aceea nu-si pot lansa noul album pe care l-au terminat ,iar Laurentiu a intervenit sambata la Radio Iasi unde a spus ca-ncearca rezilierea amiabila a contractului,fara sa mai contimue procesul.
Am crezut cand ingerii mi-au spus
Ca singur n-am sa fiu
Am crezut in primul tau sarut
Dar a fost prea tarziu
Versurile astea s chiar de ca..:bleah:
Ca singur n-am sa fiu
Am crezut in primul tau sarut
Dar a fost prea tarziu
Versurile astea s chiar de ca..:bleah:
-
Burning|Flame - Junior Member
FORZA 3SE!
Fratilor!!!Au revenit REGII MUZICII DANCE!!!
Noua piesa se numeste:Clipe si face parte de pe albumul SYMBOL!!!!
3SE iarasi va dobori toate recordurile!!!
Daca doriti piesa,da-ti un email la: hotmail@hotmail.ro !!!
FORZA 3SE!!!
Noua piesa se numeste:Clipe si face parte de pe albumul SYMBOL!!!!
3SE iarasi va dobori toate recordurile!!!
Daca doriti piesa,da-ti un email la: hotmail@hotmail.ro !!!
FORZA 3SE!!!
- DonHacker®
- Junior Member
zvonul cum ca viorel ar avea de gand sa se casatoreasca e fals..
poate ca stiti .
poate ca stiti .
- SHOWMASTER
- Junior Member
12 mesaje
• Pagina 1 din 1