sa ne ocupam de fan club online, 3se...
34 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
sa ne ocupam de fan club online, 3se...
voi cei care mi-atzi promis ca ma vetzi ajuta cu informatzii, ashtept sugestii iar eu voi reveni cu idei!!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Cred ca ar trebui structurat astfel:
I MEMBRII
1.numele shi prenumele celui care doreshte sa se inscrie(sau un nick daca nu vrea sa-l de-a pe cel adevarat)
2.localitatea din care tasteaza (o adresa de mail daca au)
3.dac doreshte sa ne spuna varsta
II RELATZII
1.mai intai vom crea aici ceva deosebit(tratez cu admin. dupa care va spun despre ce este vorba)
2.va merge pe aceeashi baza nu mai ca vom da o schema prin care se vor putea atasha poze...la mesaj sau cu trimiteri la site
3.vom discuta decent, shi vom impartzii in doua categori parerile
pozitive despre trupa, negative shi intlnirea parerilor cu argumente
4.Iar daca are succes vom crea la robbagio sau ne va ajuta sa creem separat o pagina!!
DATZI-VA VOTUL PT. ACEASTA STRUCTURA COMPLETATZIO SAU SCHIMBATZ-O DUPA CARE VOM TRAGE BARA SHI SPER CA VA IESHI CEVA INTERESANT..... voi reveni!!
I MEMBRII
1.numele shi prenumele celui care doreshte sa se inscrie(sau un nick daca nu vrea sa-l de-a pe cel adevarat)
2.localitatea din care tasteaza (o adresa de mail daca au)
3.dac doreshte sa ne spuna varsta
II RELATZII
1.mai intai vom crea aici ceva deosebit(tratez cu admin. dupa care va spun despre ce este vorba)
2.va merge pe aceeashi baza nu mai ca vom da o schema prin care se vor putea atasha poze...la mesaj sau cu trimiteri la site
3.vom discuta decent, shi vom impartzii in doua categori parerile
pozitive despre trupa, negative shi intlnirea parerilor cu argumente
4.Iar daca are succes vom crea la robbagio sau ne va ajuta sa creem separat o pagina!!
DATZI-VA VOTUL PT. ACEASTA STRUCTURA COMPLETATZIO SAU SCHIMBATZ-O DUPA CARE VOM TRAGE BARA SHI SPER CA VA IESHI CEVA INTERESANT..... voi reveni!!
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
O.K.
Da, sunt de acord cu structura. Membrii care se vor inscrie sa dea si o adresa de e-mail, daca au, unde sa poata fi contactati. Gabytule, sa ne anunti despre planurile despre care vorbesti cu administratorul....si in legatura cu pagina personala, e o idee f buna, sper sa se poata realiza. Sa ne tii la curent cu toate infomatiile!!!:sal:
-
rammonny - Junior Member
da.. am vorbit un picutz cu admin. dar acum nu mai dau de el! oricum cum dau de el ii spun sa ma ajute (s-au mai facut astfel de chestii) VA TZIN LA CURENT!!!!
P.S Te rog intra la subiectul tau cu sa facem schimb da materiale shi ai sa vezi o discutzie intre mine shi admin, sper ca nu te vei supara....
P.S Te rog intra la subiectul tau cu sa facem schimb da materiale shi ai sa vezi o discutzie intre mine shi admin, sper ca nu te vei supara....
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
OK
Sa shtiti ca avem in plan sa facem si un site pentru acest forum, care probabil ca o sa contina informatii cu formatiile care au forumuri... daca vreti si va pricepeti, puteti sa faceti un site cu 3SE si va promitem ca o sa il lipim la siteul nostru sau o sa punem link pe forum.
Sa shtiti ca avem in plan sa facem si un site pentru acest forum, care probabil ca o sa contina informatii cu formatiile care au forumuri... daca vreti si va pricepeti, puteti sa faceti un site cu 3SE si va promitem ca o sa il lipim la siteul nostru sau o sa punem link pe forum.
- Administratori
Gabytu, am citit mesajul tau, nu e nici o problema, oricum nu m-am suparat, las-o incolo de discutie, sa ne ocupam de site si forum. Apropo de site, sa-l contactam pe robaggio sa ne spuna cat mai are de lucrat la el, daca are destule materiale,etc..
-
rammonny - Junior Member
pai mai e o faza ... spre exemplu eu nu sunt in tzara si pana imi ajunge mie o scrisoare din romania (daca ajunge ca uneori se pierde sau dracu stie ce mai patzeste) dureaza nu stiu cat...
Coffee ... chocolate ... MEN ... somethings are better RICH
- Madalina
- Junior Member
piece of advice
io va zik una shi buna!!!!!!! E-MAIL IS ZA BESSSST!!!!!!!!!! nu? io vreau sa ma inscriu...:hi:
Foul is fair and fair is foul, ladies and gentelmen of the audience:)
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
- Andrada The Dev
- Junior Member
- MICKY
Re: piece of advice
Initial trimis de Andrada The Dev
io va zik una shi buna!!!!!!! E-MAIL IS ZA BESSSST!!!!!!!!!! nu? io vreau sa ma inscriu...:hi:
tu nu intelegi ca nu poti scana everything ca sa poti trimite prin e-mail?
- Madalina
- Junior Member
Re: Re: piece of advice
Initial trimis de Madalina
tu nu intelegi ca nu poti scana everything ca sa poti trimite prin e-mail?
Mada, poate andrada nu vrea sa trimita poze, ci doar sa se inscrie, pt. a vedea alte poze, a afla stiri de ultima ora sau alte kestii....ca presupun ca vor fi si de-astea(de fapt trebuie sa fie,altfel nu ar mai fi interesant)
-
rammonny - Junior Member
Re: Re: Re: piece of advice
Initial trimis de rammonny
Mada, poate andrada nu vrea sa trimita poze, ci doar sa se inscrie, pt. a vedea alte poze, a afla stiri de ultima ora sau alte kestii....ca presupun ca vor fi si de-astea(de fapt trebuie sa fie,altfel nu ar mai fi interesant)
u'r right too but still

- Madalina
- Junior Member
bine io vreau sa scriu ca sa aflu veshti, pe cand prin posta ajnge greu daca mai ajunge:D
Foul is fair and fair is foul, ladies and gentelmen of the audience:)
- Andrada The Dev
- Junior Member
Initial trimis de Andrada The Dev
bine io vreau sa scriu ca sa aflu veshti, pe cand prin posta ajnge greu daca mai ajunge:D
stai ca nu inteleg ... ce vrei tu sa faci???
- Madalina
- Junior Member
Initial trimis de Gabytu
Da, Madalina ia se inscrie de pa acuma', ce ai tu cu ea?? las' andrada ca noi facem fanclubul online pe 7-8 ian. dar tu inscriete de pe acum.... (multumim pt. anuntz....):D
eu n-am nimic cu ea ... nu intelesesem ce vroia ea sa faca ... atata tot ... nu-mi saritzi in cap asa :p
- Madalina
- Junior Member
Initial trimis de Gabytu
stai tu calma ca glumeam...looool......![]()
CANADIANO!!
macar zi si tu corect ... canadianca nu canadiana c-o sa mai inteleaga lumea ca vb cu o geaca ... lol :p :p :p :p
- Madalina
- Junior Member
34 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2