Site-ul Oficil 3se
31 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Site-ul Oficil 3se
S-A FACUT SITE-UL http://www.3se.ro este deocamdata in constructie!
- robbaggio
- Junior Member
Initial trimis de Bubico
Ce dracu vedetzi voi acolo interesant shi ''dragutz'' ? eu cand intru la adresa aia gasesc o sigla cu 3se sub catre scrie ca e site in constructzie....
Da ce tot critici tu pe toti si toate mai? Ca de-acuma ai inceput sa ma enervezi. Daca nu-ti place fa tu ceva mai bun si gata.
Coffee ... chocolate ... MEN ... somethings are better RICH
- Madalina
- Junior Member
Bai caine (bubico) ce vrei daca site-ul este in constructzie , noi admiram sigla aia cu 3se, care este interesanta, nu-i asha??
Vorba madalinei construieshte tu ceva mai interesant daca nu-tzi convine...
Vorba madalinei construieshte tu ceva mai interesant daca nu-tzi convine...
- Alexandrutza
- Junior Member
baaaa da ce-mi sariti in caaap, in halul asta?? am spus adevarul acolo este doar o sigla cu 3se, nu vad de ce imi sariti in cap!!! nu am criticat pe nimeni... ce deshteapta de mai crezi p******a madalina shi f****a in cur de zeci de cai cu SIDA!!!
P.S Bubico, io Gabytu tzi-am modificat mesajul deoarece nu pot lasa porcariile tale pe forum...!!!!
P.S Bubico, io Gabytu tzi-am modificat mesajul deoarece nu pot lasa porcariile tale pe forum...!!!!
- Bubico
bai voi nu vedeti ca el vrea sa se bage in seama! bai dak mai scrii ceva urat de mada te bat io de aici din Canada:( asha sa shtii sa nu te mai legi de toti shi de toate! tu ai vreun site?
Foul is fair and fair is foul, ladies and gentelmen of the audience:)
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
- Andrada The Dev
- Junior Member
Initial trimis de Bubico
baaaa da ce-mi sariti in caaap, in halul asta?? am spus adevarul acolo este doar o sigla cu 3se, nu vad de ce imi sariti in cap!!! nu am criticat pe nimeni... ce deshteapta de mai crezi p******a madalina shi f****a in cur de zeci de cai cu SIDA!!!
Bubico tutzi fatza aia a ta calcata de tren ... tu vrei ban pe forumul asta sau ce ma-ta vrei? ia controleaza-te ca nu vb cu ma-ta aici ok????
- Madalina
- Junior Member
Initial trimis de Madalina
Bubico tutzi fatza aia a ta calcata de tren ... tu vrei ban pe forumul asta sau ce ma-ta vrei? ia controleaza-te ca nu vb cu ma-ta aici ok????
asha avea shi eu mada o intrebare daca nu te superi, ce-i aia ''tu vrei ban pe forumu' asta" ? nu are cum sa vrea bani ca nu-i sa nimeni la felul in care vb., dar itzi zic pe private ce injuraturi erau!!
nu sunt de bine asta e clar.... :angel: .....
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Initial trimis de Gabytu
asha avea shi eu mada o intrebare daca nu te superi, ce-i aia ''tu vrei ban pe forumu' asta" ? nu are cum sa vrea bani ca nu-i sa nimeni la felul in care vb., dar itzi zic pe private ce injuraturi erau!!
nu sunt de bine asta e clar.... :angel: .....
ma abtin de data asta gabytzule ... lol
- Madalina
- Junior Member
Initial trimis de Gabytu
ce suparacioasa mai ieshti... facem mda bubico... ca nu are nimeni cum sa-i de-a bani.... ca veni vb. zi-mi ceva pa privat in legatura cu fraza ai (ce insemna) ok?
P.S da nu te superi iar....
ce tot crezi ca ma supar mah? cand am sa ma supar am sa-ti zic. pana atunci sa nu mai crezi ca m-am suparat ok???
- Madalina
- Junior Member
Initial trimis de Bubico
faaaaaaaaaaaaaa io am dreptu' sa te injur da tu nu , ai inteles???? ca tu nu shtii cine-s io da?????? tu cu mata aia care face centura in Canada(mai cu shmen) si sa numi sari in cap ca shi Gaby ti-a zis fa! pe forum!!
ma doare undeva ce mi-o zis el mie da??? tu daca te mai legi de mine o sa-ti sterg toate mesajele care le postezi ai auzit fah curvo??? and i'm not fucking around u know ... si gabytzule tu sa nu te bagi cand am sa incep sa sterg mesajele lu' hapciupalita asta k??
- Madalina
- Junior Member
Initial trimis de Bubico
faaaaaaaaaaaaaa io am dreptu' sa te injur da tu nu , ai inteles???? ca tu nu shtii cine-s io da?????? tu cu mata aia care face centura in Canada(mai cu shmen) si sa numi sari in cap ca shi Gaby ti-a zis fa! pe forum!!
inca un mesaj ca asta shi aici nu mai intri, da? ca nu raspund io sau mada pt. mesajele tale perverse!!! shi dak io i-am zis lu' mada fa e treaba noastra, da nu i-am zis asha ci ''fey'' e o diferenta shi oricum noi suntem amici ! asha ca nu mai trage tu concluzii
mada stai calma ca nu bag poti sa shtergi (da' defapt cand m-am bagat???) anyway fa ce vrei (in limita bunului simt)
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Initial trimis de Gabytu
inca un mesaj ca asta shi aici nu mai intri, da? ca nu raspund io sau mada pt. mesajele tale perverse!!! shi dak io i-am zis lu' mada fa e treaba noastra, da nu i-am zis asha ci ''fey'' e o diferenta shi oricum noi suntem amici ! asha ca nu mai trage tu concluzii
mada stai calma ca nu bag poti sa shtergi (da' defapt cand m-am bagat???) anyway fa ce vrei (in limita bunului simt)
deci eu am zis ca sterg mesajele doar daca ma mai injura ... anyway nu mai conteaza ...

- Madalina
- Junior Member
maaaaaama
ce dreq mey fratzilor, va injuratzi atataaaaaaa...nu ca io ash fi :angel: dar nici chiar asha Bubico. "sezi frumos mamitico" luate-ar hengheru mama ca de toti te legi. Ce tia-u fakut Mada shi Gabitzu ??? Dak nu-ti plak 3Sud Est, zi-ti opinia fara injuraturi prea multe...
Foul is fair and fair is foul, ladies and gentelmen of the audience:)
- Andrada The Dev
- Junior Member
Re: maaaaaama
Initial trimis de Andrada The Dev
ce dreq mey fratzilor, va injuratzi atataaaaaaa...nu ca io ash fi :angel: dar nici chiar asha Bubico. "sezi frumos mamitico" luate-ar hengheru mama ca de toti te legi. Ce tia-u fakut Mada shi Gabitzu ??? Dak nu-ti plak 3Sud Est, zi-ti opinia fara injuraturi prea multe...
nu e nevoie sa te bagi si tu andrado ... lasa ca chestia asta e intre mine si bubico ok? i-am promis ceva si am sa ma tin de cuvant daca se mai repeta ... tu la ce te mai bagi?
- Madalina
- Junior Member
Site-ul oficial a aparut de mult. Acela este adevaratul site. Vizitatzi-l la http://www.3reisudest.ro
- Vizitator
Initial trimis de Al3xutza
Site-ul oficial a aparut de mult. Acela este adevaratul site. Vizitatzi-l la http://www.3reisudest.ro
este intradevar misto dar nu e terminat ....
- Madalina
- Junior Member
31 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2