Cel mai bun clip 3SE!
77 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Cel mai bun clip 3SE!
care vi se pare cel mai reusit clip al baietilor de la 3se?
sper ca am pus toate clipurile lor........
astept parerea voastra....ca eu nu ma pot decide....
asa ca votati!!
sper ca am pus toate clipurile lor........
astept parerea voastra....ca eu nu ma pot decide....
asa ca votati!!
-

rammonny - Junior Member
CE ZICI DE ,, AI PLECAT,,?
MIE-MI PLACE FOARTE MULT ,,AI PLECAT ,, DAR PROBABIL, NU STII CA ESTE VIDEACLIPUL CEL MA I DRAG AR CELOR 3...CHIR DACA NU E UN VIDEO PROFESINIST.
A FOST FILMAT IARNA,ESTE SUPER .ERAU IN COSTUMELE DE PE COPERTA PRIMULUI ALBUM..DANSAU PRIN ZAPADA...MISTO
A FOST DIFUZAT PRIN 97 IN NOIEMBRIE LA PRIMA LA EMISIUNEA ,, ZONA M,,.ACOLO AU CANTAT CAM TOTI ARTISTII DE PE COMPILATIA FANATICII UNDE AU DEBUTAT3SE.
TE ROG SA CORECTEZI SONDAJUL ,DA?
A FOST FILMAT IARNA,ESTE SUPER .ERAU IN COSTUMELE DE PE COPERTA PRIMULUI ALBUM..DANSAU PRIN ZAPADA...MISTO
A FOST DIFUZAT PRIN 97 IN NOIEMBRIE LA PRIMA LA EMISIUNEA ,, ZONA M,,.ACOLO AU CANTAT CAM TOTI ARTISTII DE PE COMPILATIA FANATICII UNDE AU DEBUTAT3SE.
TE ROG SA CORECTEZI SONDAJUL ,DA?
- SHOWMASTER
- Junior Member
hmmm
Parerea mea e ca "Ai Plecat" nu are clip.... acu poate ma insel ... va rog sa ma corectati daca gresesc..
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
-

sandrino - Junior Member
Initial trimis de Gabytu
nici nu am vazut clipul la "ai plecat" banuiesc ca era super!!!!!
uite vezi, cand ai o parere despre ceva ce nu ai vazut niciodata e grav.
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-

Zgubilici - Junior Member
Initial trimis de Zgubilici
uite vezi, cand ai o parere despre ceva ce nu ai vazut niciodata e grav.
pt postul asta ai avertisment. din spusele altora, am "tras o banuiala" mah.... du-te pe vitza de vie si ramai acolo!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-

gabuba - Mesaje: 6847
Mai gabutyla, omul a postat destul de on-topic. Discutia este ca e aberant sa ai o rere despre ceva ce habar n-ai,intelegi? Din spusele altora... aberezi...
O sa mergem pe alte forumuri atunci cand nu o sa avem nimic de spus aici. Atunci cand vom vrea doar sa criticam pt. ca nu avem ce face si sa spunem "n-am vazut cliupul, dar cred ca e naspa".
Intelegi?
O sa mergem pe alte forumuri atunci cand nu o sa avem nimic de spus aici. Atunci cand vom vrea doar sa criticam pt. ca nu avem ce face si sa spunem "n-am vazut cliupul, dar cred ca e naspa".
Intelegi?
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
- Kryszti
- Junior Member
mai showmaster.......eu nu am vazut videoclipul piesei "Ai plecat".....mai nimeni nu l-a vazut deci nu-l cunoaste......ce rost are sa-l pun?
si oricum "Ai plecat" nu este videoclipul preferat al baietilor.....lui Viorel ii place clipul "Amintirile",Mihai "Te voi pierde" parca........in fine.. nu conteaza......
daca stie cineva cum e clipul piesei "Ai plecat" .....sa ne spuna si noua......e cumva cu Cristiana Raduta?ca stiu ca ea a jucat si intr-unul din clipurile lor de inceput......
si oricum "Ai plecat" nu este videoclipul preferat al baietilor.....lui Viorel ii place clipul "Amintirile",Mihai "Te voi pierde" parca........in fine.. nu conteaza......
daca stie cineva cum e clipul piesei "Ai plecat" .....sa ne spuna si noua......e cumva cu Cristiana Raduta?ca stiu ca ea a jucat si intr-unul din clipurile lor de inceput......
-

rammonny - Junior Member
Initial trimis de Kryszti
Mai gabutyla, omul a postat destul de on-topic. Discutia este ca e aberant sa ai o rere despre ceva ce habar n-ai,intelegi? Din spusele altora... aberezi...
Intelegi?
nu vreau sa isc conflicte, sau altceva, dar nu mai stau sa comentez ceea ce ai scris tu! [nu ar avea nici un sens, desi as avea ce!] si transpun ceea ce a zis deedee: "kkkkri e prost de la natura", asa ca nu ma mai agit.
sht sht sht o sate ascult altadata nu acum!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-

gabuba - Mesaje: 6847
AICI SHOWMASTER
Initial trimis de rammonny
mai showmaster.......eu nu am vazut videoclipul piesei "Ai plecat".....mai nimeni nu l-a vazut deci nu-l cunoaste......ce rost are sa-l pun?
PANA LA URMA CARE ESTE INTREBAREA : CE VIDEO LE-A PLACUT BAIETILOR SAU FANILOR(SI AICI VB.DE FANII ADEVARATI SI CU VECHIME CARE I-AU SUSTINUT PE 3SE DE LA INCE PUTUL CARIEREI)PT. CA NU ASTA CONTEAZA (FAPTUL CA FIECARUI MEMBRU II PLACE UN ALT VIDEO )POATE SUNT FANI CARE L-AU VAZUT (DE AIA PRIMA TV E TELEVIZIUNEA CEA MA I APROAPE DE SUFLETUL LOR PT . CA I-AU AJUTAT DE LA INCEPUT ,PE LANGA PROMOVARE SI CU ACEST VIDEO CARE REPET ESTE DEMN DE MENTIONAT IN SONDAJUL TAU. M-AI GANDESTE-TE .
- SHOWMASTER
- Junior Member
Apropo de subiectul asta, o mica intrebare am: de ce in videoclipul in care se plimba ei cu ditamai mercedes-urile, la un moment dat la o curba undeva pe munte trec pe lanaga niste balegi? nu puteau si ei sa gaseasca o alta locatie sau li se pare mult mai expresiv asa?
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-

Zgubilici - Junior Member
Gabytzu, dar ce ai cu saraca Zgubulici ca doar a spus adevarul. Cum poti sa spui ca misto unui lucru care habar nu ai cum arata? Ai mancat vreo'data melci prajiti? Nici eu, dar sunt grozavi. Intelegi? Si acum tu te superi, si o sa-mi dai un avetismnet, right ?
- Snicks
- Junior Member
Bai 2 lucruri.
1. Gabytzu de data asta nu-ti dau dreptate. Zgubilici a avut dreptate. Nu poti sa spui ca ceva e misto daca nu stii despre ce vb. Asa ca nu mai sari repede cu avertismentele ca ai sa pierzi userii care intra pe aici and i don't think u want that.
2. Si ca sa nu fiu prea off-topic sa va spun ce videoclip imi place de la ei. Imi place "Amintirile". Mi se pare ca e super.
1. Gabytzu de data asta nu-ti dau dreptate. Zgubilici a avut dreptate. Nu poti sa spui ca ceva e misto daca nu stii despre ce vb. Asa ca nu mai sari repede cu avertismentele ca ai sa pierzi userii care intra pe aici and i don't think u want that.
2. Si ca sa nu fiu prea off-topic sa va spun ce videoclip imi place de la ei. Imi place "Amintirile". Mi se pare ca e super.

If you don't know me...DON'T judge me!!!
- verysweetgirl69
- Junior Member
faza cu balega .. poate a fost intamplatoare.. cine estie stie ..
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
-

sandrino - Junior Member
Re: Cel mai bun clip 3SE!
Ei nu un anume clip mai fain!!!!! Tot ceea ce fac ei este cool si la moda. De ce credeti ca sunt regii muzicii dance in romania?
E bine ca ai facut un astfel de sondaj ca asa poate mai aflam si noi ce le plac celor care acceseaza aceasta pagina. tine-o tot asa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
E bine ca ai facut un astfel de sondaj ca asa poate mai aflam si noi ce le plac celor care acceseaza aceasta pagina. tine-o tot asa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- mama_dolores
77 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3