Sezonul 2003

Forum dedicat sporturilor mecanice.

:

Mesajde Ayrton » Joi Aug 21, 2003 9:27 am

FIA a decis ieri, in urma apelului depus de echipa Williams impotriva sanctiunii de retrogradare de 10 pozitii pe grila de start din Ungaria a lui Ralf Schumacher pentru accidentul produs la Hockenheim, sa-i dea doar o amenda de 50.000 euro si sa-i anuleze penalitatea.
***D I N A M O!!!***
Ayrton

!!!

Mesajde Ayrton » Lun Aug 25, 2003 12:09 pm

Frumoasa cursa realizata de spaniolul Fernando Alonso la Hungaroring, cel ce a devenit cu aceasta ocazie cel mai tanar invingator intr-un mare premiu de Formula 1 din toate timpurile! Bravo lui, m-a uns la suflet depasirea facuta asupra legendarului Michael Schumacher... Ce umilinta a indurat germanul: sa fii campion mondial en-titre si sa fii semnalizat cu steagurile albastre, sa faci loc ca incurci circulatia... Nu credeam sa traiesc sa o vad si p-asta... Deci: Pensioneaza-te tataie, ca incepi sa pierzi si singurul lucru pe care il mai ai, adica respectul pentru numele tau, ca ambitia, valoarea, dorinta de victorie nu le mai ai de cateva luni...
In rest, Montoya si Raikkonen se vor lupta la titlu, si chiar daca batranul Schumi mai are 1 sau 2 puncte avans in clasamentul general, campion va fi ori columbianul ori finlandezul.

Clasament piloti:
1 M. Schumacher Ferrari 72
2 J.P. Montoya Williams 71
3 K. Rí¤ikkí¶nen McLaren 70
4 R. Schumacher Williams 58
5 F. Alonso Renault 54
6 R. Barrichello Ferrari 49

Clasament echipe:
1 Williams 129
2 Ferrari 121
3 McLaren 115
4 Renault 78
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Aug 25, 2003 12:13 pm

eu nu cred ca Schumacher este deja invins. urmeaza marele premiu al Italiei....unde Schumacher cu al sau Ferrari oricand poate castiga.
Oricare din cei 3 poate fi campioni mondial...dar sper,la fel ca ayrton, ca lupta sa se dea intre columbian si finlandez.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde JaJa Beens » Mar Aug 26, 2003 2:16 pm

nu prea cred ca schumi o sa faca figura la monza. si-a facut obiceiul sa dezamageasca exact cand se astepta ceva de la el
Gone 4 good
JaJa Beens

Mesajde Stormy Lady » Lun Sep 01, 2003 9:33 am

! Se adevereste previziunea de anul trecut, care spunea ca in viitorul apropiat se vor lupta pentru titlu Montoya si Raikkonen. E putin spus ca s-a relansat campionatul cand avem de-a face cu 70-71-72 p.

:) Interesant cum incidentul de dupa start a venit ca o 'penalizare' pentru Ralf. Rea decizie a luat FIA cand a impus amenda de 50 000 $. Greseala lui Ralf a influentat mult campionatul, dar amenda nu companseaza nimic, nu da si nici nu ia puncte in clasament.
Am urmarit cursa cu sufletul la gura si parca nu se mai termina...Indiscutabil, a fost cursa lui Alonso, plecat din pole, care si-a mentinut pozitia(ajutat si de strategie), ba chiar l-a intrecut cu un tur pe Schumi!
Incredibile schimbari....

Kimi a rezistat la caldura din Ungaria (doar e obisnuit cu sauna, nu?), dar ma temeam de masina.... In orice caz, strategia a fost de nota 10: se oprea la boxe inaintea tuturor si nu forta la sfarsit. A mers, spre deosebire de Coulthard, care oprea atat de tarziu si nu s-a ales cu multe puncte in final.... Totusi, poate ca devine o traditie pt. McLaren clasarea in puncte la Hungaroring, dupa calificari nu prea favorabile! (vezi sezonul 2002)

Mi-am amintit si de Barrichello......Stie cineva exact ce i s-a intamplat? A cedat suspensia, roata sau ce?
"It all started with a brilliantly engineered sound that's increased in frequency,until it sounds like an alarm following you through the track.
It left no chance but dance for your life!"
Stormy Lady
Junior Member

:

Mesajde Ayrton » Lun Sep 01, 2003 11:27 am

Cica i-a cedat bratul suspensiei, la partea care este fixata de monopost, datorita unor iesiri pe vibratoare in tururile anterioare. Ce e straniu e ca aceasta piesa nu se inlocuieste de la cursa la cursa ci e mentinuta acolo pe toata durata vietii unui monopost, se inlocuieste doar daca apar nereguli in functionarea ei, dar era de domeniul sf-ului sa se rupa in cursa (nu s-a mai intamplat niciodata!).
Si mai straniu e ghinionul ce il urmareste permanent pe Barrichello, an de an, lovindu-l mereu, din orice pozitie, si cand nimeni nu se asteapta. Poate daca era mai norocos avea mult mai multe succese in cariera...
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde Mr Hyde » Dum Sep 14, 2003 10:16 pm

1 Michael Schumacher (GER) Ferrari 1:14:19.838
2 Juan Pablo Montoya (COL) Williams-BMW 6.4
3 Rubens Barrichello (BRA) Ferrari 16.0

Asa, tata! :yD
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde Mr Hyde » Dum Sep 28, 2003 9:38 pm

Tcomai cand vroiam sa-mi bag p**a in Bridgestone, a venit ploaia si i-a salvat! Din nou: asa, tata! :yD
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde Sir DLP » Mar Sep 30, 2003 11:21 am

Va salut pe toti !
Din nefericire nu am vazut cursa de duminica... Si as cam vrea s'o vad.
Are cineva o inregistrare ?
Multam fain !
Sir DLP
Junior Member

Mesajde Stormy Lady » Lun Oct 06, 2003 10:50 am

Frumoase calificari! Nu aveam de gand sa le urmaresc, dar mi-am zis ca ar fi cazul sa mai aiba si Iceman un pole position si uite c-a reusit! toti pilotii de tot au iesit pe pista dupa el, dar nu i-au doborat timpul (care, totusi, nu era uimitor).

Cica FIA a cerut echipelor sa nu mai favorizeze anumiti piloti, sa nu mai dea ordine cum s-a intamplat in 2002 in Austria.... Barrichello insa, care e ascultator mereu, a spus ca il va lasa pe Schumi sa teaca daca va fi nevoie! Asta da 'sportivitate'...

In SUA germanul si-a demostrat inca o data clasa, recuperand fulgerator pozitiile pierdute in calificari. Montoya anuntase o cursa slaba inca de la start, cand a pierdut vreo 3 pozitii. Ghinionistul Barrichello inregistreaza un nou abandon....

Odata cu inceperea ploii, a aparut si durerea de cap.... clasamentul era in continua schimbare, nu se mai vedea nimic, multi derapau, nu mai stiai cine vine la boxe pentru realimentare si cine pentru cauciucuri... apoi au inceput exploziile de motor....

Surpriza a fost Frentzen pe podium. Cine s-ar fi gandit sa-l includa in pronosticuri?...
Fratilor, se termina sezonul! Nu va fi o cursa usoara la Suzuka. M.S. nu va forta, are nevoie de un singur punct, dar Ferrari vrea titlul la constructori, asa ca poate risca oricand...In schimb, daca Rubens are necazuri, Schumacher stie ce are de facut. In plus, s-ar putea sa fie cativa care sa-si bage coada si sa le puna bete in roate pretendentilor la titlu. Nu-mi place cand spun asta, dar orice e posibil!
"It all started with a brilliantly engineered sound that's increased in frequency,until it sounds like an alarm following you through the track.
It left no chance but dance for your life!"
Stormy Lady
Junior Member

Mesajde Ayrton » Lun Oct 13, 2003 7:47 am

Iata ca s-a incheiat un nou campionat, unul foarte frumos si spectaculos, cu invingatorii decisi in ultima etapa: aceiasi ca si anii trecuti: Michael Schumacher si Ferrari.
Chiar daca nu-l simpatizez pe neamt, trebuie sa recunosc ca a fost si anul acesta cel mai bun, mai constant, si a castigat datorita experientei superioare.
Dar acum gata, ajunge! Vreau alt campion in 2004!
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Oct 13, 2003 8:53 am

Eu vreau sa-l laud pe Kimi...si de asemnea vreau sa laud Mercedesul. Pai cu masinile de anul trecut..si cu un pilot de 24 de ani...au facut performantza. Ice Man (asa cum il alinta Stormy Lady) a terminat la doar 2 puncte de Michael.

Schumacher se retrage , nu ? Doar asa a zis. Cate campionate vrea sa mai ia ?

Pentru 2004..avem toate premisele unui campionat superb.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Ayrton » Lun Oct 13, 2003 4:28 pm

Cica nu se retrage, iar contractul si l-a prelungit in primavara pana in 2006... :(
Eu sper ca la anul sa o ia rau pe cocoasa si sa se retraga cu coada-ntre picioare daca nu se retrage acum, cat e in glorie!
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde dirklady » Lun Oct 13, 2003 8:15 pm

De la inceput am tinut cu Ferrari. De asemenea , cu Schumi si Barrichelo. A fost magnific acest sezon.
O mare durere sa iubesti, o mare nenorocire sa scapi de aceasta durere.
Nu exista secrete pe care timpul sa nu le dezvaluie.
dirklady
Junior Member

Mesajde Red_Mustang » Mar Oct 14, 2003 6:55 am

La anul Schumacher si Ferrari va avea multe de indurat ... O sa se lupte si cu Montoya care este un pilot ambitios, si cu Raikkonen care si el este la fel de ambitios...
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
Red_Mustang

Anterior

Înapoi la Formula 1. Sporturi cu motor