Marele Circ 2002

Forum dedicat sporturilor mecanice.

Marele Circ 2002

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Feb 25, 2002 8:26 pm

Gata ! Incepe marele circ ! Week endul viitor ...Marele Premiu al Australiei.
Subiectul de fatza se doreste a fi SUBIECTUL OFICIAL AL FORMULEI 1 (2002) ...subiectul unde ne vom da cu parerea despre cursele din acest an.
Inainte de inceperea sezonului..favoritul meu este scotianul David Couldhard.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gaga » Joi Feb 28, 2002 10:39 am

Da incepe!!! Nu uitati, duminica, 3 martie la 5 dimineatza (care pe unde om fi la ora aia) prima cursa! Daca nu reusesc sa o vad astept sa-mi povestiti ce s-a intamplat.

Si in incheiere:

FORZA FERRARI !!!
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Rolf » Vin Mar 01, 2002 1:04 pm

Pentru inceput, la cererea lu Mosh, circuite si piloti.

Circuite (dupa ArchAngel de pe alt topic):

03 March Australia Melbourne
17 March Malaysia Sepang
31 March Brazil Interlagos
14 April San Marino Imola
28 April Spain Barcelona
12 May Austria A1 Ring
26 May Monaco Monte Carlo
09 June Canada Montreal
23 June Europe Nurburgring
07 July Great Britain Silverstone
21 July France Magny Cours
28 July Germany Hockenheim
18 August Hungary Hungaroring
01 September Belgium Spa Francorchamps
15 September Italy Monza
29 September USA Indianapolis
13 October Japan Suzuka

Piloti (dupa http://www.f1-live.com):

Ferrari :
01. M.Schumacher
02. R.Barrichello
McLaren :
03. D.Coulthard
04. K.Raikkonen
Williams :
05. R.Schumacher
06. J-P.Montoya
Sauber :
07. N.Heidfeld
08. F.Massa
Jordan :
09. G.Fisichella
10. T.Sato
Bar :
11. J.Villeneuve
12. O.Panis
Renault :
14. J.Trulli
15. J.Button
Jaguar :
16. E.Irvine
17. P.De la Rosa
Arrows :
20. H.Frentzen
21. E.Bernoldi
Minardi :
22. A.Yoong
23. M.Webber
Toyota :
24. M.Salo
25. A.McNish

Pentru info mai multe bagati pe site, au info detaliate si despre echipe, si despre piloti, plus linkuri mistoace.
Rolf
Junior Member

Mesajde Rolf » Vin Mar 01, 2002 1:07 pm

Cine da cursa, ca in programu protv nu apare?
Rolf
Junior Member

Mesajde gaga » Vin Mar 01, 2002 1:14 pm

TVR 1 - HEHE! Si-a luat-o PRO TV-ul

Calificarile sambata pe la 4 si ceva.
gaga

Mesajde Rolf » Vin Mar 01, 2002 1:20 pm

hehe, mersi, nici n-auzisem ca anu asta pe tvr...
Rolf
Junior Member

Mesajde gaga » Vin Mar 01, 2002 2:08 pm

nici eu dar am sunat un prieten imediat cum am vazut intrebarea ca el stie mai bine ca mine si are si memorie mai buna. asa ca anul asta o sa vada tot boboru' cursele (TVR1 are din cate stiu eu cea mai mare acoperire)
gaga

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mar 01, 2002 2:48 pm

De ce nu m-atzi intrebat pe mine ?..ca stiam de acum 1 an...ca transmite Romania 1 (acesta este numele corect al postului...nu TVR1 ).

Cred ca McLaren...se vor impune in acest an. Nici nu am stiu ca a venit talentaul Raikkonen la ei !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Rolf » Vin Mar 01, 2002 3:03 pm

Pai io am intrebat, da tu nu iereai... O fi ma Romania 1, da nu-mi zi ca tu la Bd. Catargiu nu-i zici tot Ipatescu, sau la 1 Mai ii zici Mihalache (ale naibii schimbari aiurea de denumiri - 1 Maiu era folclor, era impamintenit, trebuia sa se aminteasca de Mialache neaparat....ma rog, OT).

Cred ca o sa asistam la rasturnari de situatie si concurenta la mustata anu asta.
Rolf
Junior Member

Mesajde Aliosha » Vin Mar 01, 2002 3:21 pm

Bun: Duminica la 5 AM +7 = 12 ma uit la cursa.
Daca voi tineti tot cu varfurile eu o sa simpatizez si anul asta cu BMW "Power" si J.P Montoya.
M-am uitat la lista pilotilor: unde e talentatul Gaston Mazzacane ;) ?
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Rolf » Vin Mar 01, 2002 3:27 pm

Aliosha, vezi ca la tine e simbata miezu noptii spre duminica, e 5PM Romania - 7
Rolf
Junior Member

tot din canada

Mesajde Aragorn » Vin Mar 01, 2002 5:10 pm

Initial trimis de Rolf
Aliosha, vezi ca la tine e simbata miezu noptii spre duminica, e 5PM Romania - 7

PAi daca cursa e la 5 am dimineata la voi la noi e la 12 pm (5+7).
Si eu tin la fel ca pana acum, cu Micahel Shumacher si cu Ralf Shumacher.
Bah tre sa imi ecprim dezgustarea ca toate meciurile de la world cup osa fie pe la 2-3 oaptea aici in canada (stiu ca nu e topicu da na...)in ro la ce ora sunt?
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mar 01, 2002 5:42 pm

Meciurile de la World Cup..sunt in Romania la orele 8 dimineatza,11 si 13..ceva de genul asta !

La antrenamentele oficiale de vineri : Michael Schumacher pe 1,pe 2 Barrichello ...pe 3 Ralf,pe 4 Montoya ,pe 5 Heidfield (unul dintre favoritzii mei) iar pe 6 Salo..pe Toyota!
Couldhard pe 11 !

Oricum..mai putina importantza au aceste clasificari ! Important e ce va fi maine....in calificari ! Si bineinteles duminica..in cursa !
Sper din tot sufletul sa nu inceapa iar Ferrari...cu o serie interminabila de victorii !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Mar 02, 2002 7:52 am

Iata grila de start in parele premiu al Australiei :

1 Barrichello
2 Schumacher M
3 Schumacher R
4 Coulthard
5 Raikkonen
6 Montoya
Oribilul Mosh
Junior Member

Re: tot din canada

Mesajde Rolf » Sâm Mar 02, 2002 12:46 pm

Initial trimis de B-O-B-O

PAi daca cursa e la 5 am dimineata la voi la noi e la 12 pm (5+7).

Va rog sa ma credeti ca trebe scazut 7 din ora RO pt. ora Canada, rezulta simbata 10 seara. Cind la noi e 5 in Ungaria cit e? Nu e 4? Si tot asa scade spre vest.

Pt mai multe info http://www.worldtimezone.com/
Rolf
Junior Member

Re: Re: tot din canada

Mesajde Aragorn » Sâm Mar 02, 2002 3:59 pm

Initial trimis de Rolf

Va rog sa ma credeti ca trebe scazut 7 din ora RO pt. ora Canada, rezulta simbata 10 seara. Cind la noi e 5 in Ungaria cit e? Nu e 4? Si tot asa scade spre vest.

Pt mai multe info http://www.worldtimezone.com/

Stiu am gresit eu, cursa e la 10 seara sambata dar spre exemplu la noi acum e 9:00 am iar la voi 16:00 deci am calculat gresit inainte :)
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde alina » Sâm Mar 02, 2002 11:41 pm

Mai sunt 5 ore si 20 min !
Sper sa nu adorm tre sa vad prima cursa!Am baut o sticla de Cola+5 cafele cred ca o sa rezist!

FORZA FERRARI!
addio pirata!
alina
Junior Member

INCREDIBIL

Mesajde Aliosha » Dum Mar 03, 2002 6:50 am

Ce cursa ... nu-mi vine sa cred.
Ce spectacol. Initial am crezut ca Montoya era cel care se urcase pe un Ferrari ca numai el e instare de chestii de genul asta.

Nu stiu daca ati observat felul cum a fost fimata cursa. Mult mai bine decat in anii trecuti. Chiar aveai senzatia de viteza. Cadrele luate au fost de efact.
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mar 03, 2002 9:40 am

In primul rand ..ca de obicei,televiziunea Romana a dezamagit. Ei intodeuna nu dau legatura la timp. Astfel am vazut startul de senzatzie pe Rai.
De asemenea..dezamagitor comentariul de la romani. Fara pic de viatza.
Pe urma..nu am inteles de ce nu s-a reluat cursa. Au mai fost astfel de starturi...si cursa a fost reluata.
Pe urma m-a dezamagit victoria lui Schumacher. Cred ca iar se detasaza in prima jumatate a campionatului,la fel ca anul trecut...iara eu iar voi boicota Forumula 1....la fel ca in 2001 !
Sa nu intelegetzi gresit...sunt fan al calutzului cabrat..dar nu il suport pe Schumacher. Daca castiga Rubinio era OK !
M-am bucurat pt. Montoya...ca a reusit un loc 2. Surprinzator si australianul care la prima sa cursa...a plecat acasa cu 2 puncte.
Raikkonen cred ca va fi o piesa importanta in F1 ..pe anul 2002.

Acestea fiind spuse..astept Marele Premiu al Malayeziei,de peste 2 saptamani..unde sper sa nu mai castige acelasi Schumacher.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aragorn » Dum Mar 03, 2002 5:14 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh

Acestea fiind spuse..astept Marele Premiu al Malayeziei,de peste 2 saptamani..unde sper sa nu mai castige acelasi Schumacher.

Eu nu inteleg ceva la tine, de ce nu accepti ca Shumacher e cel mai bun la ora actuala? Asta e si n-ai ce face, in cativa ani o sa se schimbe, si raikonen al tau poate va fi primul dar acum Shumacher RULEZ...
Mie imi pare rau ca n-am vazut cursa ca eram la lucru :( si pana la ora asta n-am vazut nici secvente de la ea.

PS: stiti vreun site unde arata faza din cursa? Adika sa vad cu Real Palyer and co.
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mar 03, 2002 5:22 pm

Eu personal nu stiu nici un site unde sa vezi faze,dar cu sigurantza te va ajuta Rolf in aceasta problema.

May Bobo...am explicat mai demult de ce nu il suport pe Schumacher. Pentru toate magariile pe care le-a facut in decursul anilor ! Nu mai stau acum sa le enumar !
Oricum..recunosc ca e talentat !...dar nu il suport ! La fiecare cursa..traiesc cu sperantza ca ii va crapa motorul ! :cool:

Cei ce au vazut cursa.....cine a gresit la start ? Rubbinio sau Ralf ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aragorn » Dum Mar 03, 2002 5:29 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh

Cei ce au vazut cursa.....cine a gresit la start ? Rubbinio sau Ralf ?

Pai eu n-am vazut-o dar din ce mi-au zis taicamiu si fratemiu, si dein cate am citit pe net, Barichello a gresit, dar o sa ma uit si eu la cursa cat mai curand si o sa spun si atunci.
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Aliosha » Dum Mar 03, 2002 6:54 pm

TVR n-a dat inceputul ?- neprofesionalism si nesimtire. Asa faceau si la meciurile de fotbal.

BOBO - nu stiu unde poti vedea toata cursa dar startul mai mult ca sigur o sa il vezi pe la stiri. Eu l-am vazut si acum la pranz spre exmplu.
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mar 03, 2002 7:09 pm

Aliosha...tvr-ul ,nu numai ca au dat transmisia la 10 minute dupa start..dar nici macar nu si-au cerut scuze pentru asta !

Pai tin minte ce frumos era la Pro Tv..cand dadeau genericul Formulei 1...pe urma prezentau grila..etc. Cand erau comentatori Arnold Kobilanski si ..l-am uitat pe celalat..dar mi-l amintesc eu ! :D
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Dum Mar 03, 2002 7:24 pm

.... si Dan Alexandrescu mereu la fata locului?

Nu stiu eu am vazut cursa comentata de Martin Brundle. ;)
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mar 03, 2002 7:31 pm

Dan Alexandrescu a comentat si acum...dar se auzea prost tocmai de la Antipozi !
Nu ma..la PRo Tv..erau Arnold Cobilanski si Adrian Cheltuitoru ! Na ..ca mi l-am amintit !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde alina » Dum Mar 03, 2002 10:59 pm

Mie mi-a placut cursa logic doar a castigat Schumi!La faza aia eu cred ca amandoi au gresit a fost misto iesirea lui ralf a zburat baiatu nu gluma.In rest cursa cam anosta except iesirea lui David din cursa m-am bucurat tre sa recunosc am au ce am cu mertanurile poate ca nu am unul de aia nu-mi plac!

Bravos Schumi!Keep it up!
addio pirata!
alina
Junior Member

Mesajde Rolf » Lun Mar 04, 2002 10:42 am

1. TVR, pe linga legatura intirziata, mai si intrerup pentru reclame, uneori chiar 10 minute! Iar Alexandrescu, personal, ma scoate din sarite. Iar RAI nu-l prind, din pacate.

2. Cred ca Barichelo a gresit, da nu se poate spune sigur. Ralf a declarat ca nu considera ca a gresit nimeni. In rest, cred ca trebuia reluat startu, da a fost spectaculos si asa, numa 8 au terminat.

3. Schumacher a demonstrat ca mai au ceilalti pina sa-l ajunga in indeminare si singe rece. Io tin cu McLaren, da mi-e simpatic si Montoya, care cred ca va fi concurenta lu Schumacher.

4. Din pacate nu gasesc absolut nimic pe net. Nici genericu oficial, nici faze din curse. Am gasit un site cu ceva filme, da are numa fo 10, si numai accidente, cel mai nou de acu fo 2 ani. Asa ca nici nu ma obosesc sa-l amintesc aici. Sapati prin linkurile puse de mine pe unu din threaduri (cred ca culisele).

5. Totusi, ce era de transmis la TVR la 5 dimineata de nu au aratat startu? (Io am vazut cursa in reluare). Nu, da pe bune, ca e chiar faza de doi lei, tipica unei televiziuni miserupiste. S-au vazut cu drepturile pt. anu asta si isi fac de cap. Ar trebui o clauza in contractu cu FIA, cum ca daca nu transmiti cum trebe, pa, altii, numa ca si astia dau cui plateste mai mult. Ce era in program la ora aia asa important?
Rolf
Junior Member

Rolf

Mesajde gaga » Lun Mar 04, 2002 11:09 am

1. si pe mine ma scoate din sarite smf de Alexandrescu, nici pe postul national nu scapama de el sa ne zica "ce ma mai trag io de shireturi cu x sau y pilot" mare imbecil

2. si mi e mi s-a parut ca Barichello a gresit, pana la urma startul l-am vazut in reluare la 14:30

3. nu comenteaza nimeni superdepasirea lui Montoya de catre schumi??? va ofticati, a fost o lovitura de maestru.

FORZA FERRARI !!!!
gaga

Mesajde Rolf » Lun Mar 04, 2002 11:18 am

3. De aia am si zis ca pina la Schumi mai e, el e pe 1 la indeminare, 2 si 3 sunt libere, pe 4 mai urmeaza sa se bata citiva.

As scrie si io cu argintiu McLaren, da nu se vede pe fundalu de la styleu asta.
Rolf
Junior Member

Următorul

Înapoi la Formula 1. Sporturi cu motor