Urari de Sarbatori!
24 mesaje
• Pagina 1 din 1
Urari de Sarbatori!
Cred ca sunt in asentimentul vostru sa le uram celor de la Hi-Q.cat si celor care indraznesc sa viziteze acest site :-) Sarbatori fericite !
Toate cele bune in anul ce vine si...mai veniti cu idei in Calendar!
Ca ...felicitari....susnumitul va posteaza niste poze, out of the record, deoarece vad ca la poze cool nu mai vine nimeni :-(
Daca aveti ceva nostim de atasat pe post de urari sau de ..voie buna...sa-i dam drumul!!!!!!
Toate cele bune in anul ce vine si...mai veniti cu idei in Calendar!
Ca ...felicitari....susnumitul va posteaza niste poze, out of the record, deoarece vad ca la poze cool nu mai vine nimeni :-(
Daca aveti ceva nostim de atasat pe post de urari sau de ..voie buna...sa-i dam drumul!!!!!!
- Fişiere ataşate
-
- tvfb1.jpg (76.39 KiB) Vizualizat de 3887 ori
Ireversibil,Irecuperabil,Iremedial,Ireal,Ireverenţios,Ireconciliabil,Ire...
-
haifi - Junior Member
Nu stiu de ce nu prea le ureaza nimeni sarbatori fericite!!!!!!!!
Eu le urez de pe acum sarbatori fericite si tot ce isi doresc, multa sanatate in primul rand si sa fie iubiti........
CRACIN Fericit alaturi de cei dragi si un sincer si calduros : "LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" ptr: Dana, Florin, Mihai, Razvan, Danutz, Marius, Vali, Bianca, ptr toti ostrogotii si ptr toti cei de pe fan_club,..
Va PUP pe toti !
Eu le urez de pe acum sarbatori fericite si tot ce isi doresc, multa sanatate in primul rand si sa fie iubiti........
CRACIN Fericit alaturi de cei dragi si un sincer si calduros : "LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" ptr: Dana, Florin, Mihai, Razvan, Danutz, Marius, Vali, Bianca, ptr toti ostrogotii si ptr toti cei de pe fan_club,..

Va PUP pe toti !
Ma gandesc "IN FIECARE ZI" numai la tine, si nu stiu ca m-as face fara tine!
Sper ca stii ca "TU ESTI DRAGOSTEA MEA" si cu toate ca esti mult "PREA DEPARTE" vreau sa stii ca imi este "DOR DE TINE, DOR DE NOI".
"UN MINUT" as mai fi vrut sa dansam "ROCK'N ROLL" dar stiu ca nu se poate.
"TOATA LUMEA" stie "CAT TE IUBEAM" dar acum ca vraja dintre noi s-a spulberat, nu mai pot sa-ti spun decat ca nu te voi uita....
Sper ca stii ca "TU ESTI DRAGOSTEA MEA" si cu toate ca esti mult "PREA DEPARTE" vreau sa stii ca imi este "DOR DE TINE, DOR DE NOI".
"UN MINUT" as mai fi vrut sa dansam "ROCK'N ROLL" dar stiu ca nu se poate.
"TOATA LUMEA" stie "CAT TE IUBEAM" dar acum ca vraja dintre noi s-a spulberat, nu mai pot sa-ti spun decat ca nu te voi uita....
- forever_clo
- Junior Member
eu le doresc sa aiba parte de sarbatori linistite, asta asa... ca sa simta ca sunt sarbatori. as mai vrea sa nu aiba sufletul trist - vine un an nou si tot ceea ce nu au reusit sa faca in 2002 sigur se va rezolva in 2003
niciodata nu e prea tarziu.... si bineinteles, urarea de baza: "LA MULTI AAAAAAAAAAAAAANI!!!!"

U CAN KNOW ME, I`M EASY.
..: amintirea este singurul rai de unde nimeni nu te poate izgoni; si tot ea este singura floare ce o poti culege de pe mormantul unei iubiri pierdute:..
..: amintirea este singurul rai de unde nimeni nu te poate izgoni; si tot ea este singura floare ce o poti culege de pe mormantul unei iubiri pierdute:..
-
axara_me - Junior Member
Facetzi Loc .. :-)
Dana , Florin , Mihai , Danutz ( Dj`Star ) ,Razvi ( Razvan-Merinu ) , Bianca ( She know`s who ) .. tzin sa va urez Sarbatori Fericite! , un calduros La Multi Ani! si Realizari Pe Plan Profesional! !In legatura cu cei 4 prieteni Hi-Q : Babu , Raoul,Colonelu & Sebanu .. la fel .. LA MULTI ANI! .. Nico ( sora lu Mitza ) ai grija de tine si vezi sa nu mai patesti ceva ca te mananc :-) , Dragos si Horika ( fratzii lui Florin ) avetzi grija de voi prieteni .. si sa ii ceretzi Mosului` Florin multe cadouri :p ... si nu in ultimul rand la toti cei de pe acest forum .. be cool .. be happy .. be with Hi-Q .. Sarbatori Fericite prieteni !
P.S. Sper ca marea familie Hi-Q dupa anu` nou sa revina cu forte proaspete ! .. si .. o urare de "Sarbatori Fericite" lu` Miha ( PreferatA ) , Mirela`carla_ , Dee Dee , allidda ,.. deci .. Un An Nou Fericit !
P.S. Sper ca marea familie Hi-Q dupa anu` nou sa revina cu forte proaspete ! .. si .. o urare de "Sarbatori Fericite" lu` Miha ( PreferatA ) , Mirela`carla_ , Dee Dee , allidda ,.. deci .. Un An Nou Fericit !
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
As vrea sa urez un calduros La multi ANI shi Sarbatori Fericite prietenilor adik MITZA, DANA, FLORIN, DANUTZ, RAZVAN, BIANCA , TOTO&TZACHE&BABU&RAUL (Se stiu cine sunt -:) ) precum shi lu Nico (sora lu mitza shi cea mai dragutza fata din univers :p :p "sper sa nu-mi rupu capu mitza pt asta
" dar shi celor de pe acest minut forum adik axara_me-de-abia astept sa ne cunoastem mai bine shi ne facem de cap la o cana de vin fiert :p :p , deedee-o fata care o apreciez destul de mult shi care sper sa vina la majoratul meu, sandrino-un prieten fff de treaba, dl haifi -care desi posturile lui l a inceput nu mi-au placut in cele din urma au inceput sa ma captiveze shi tuturor celor care am uitat sa-i nominalizez in lista !
in incheiere vreau sa le zic prietenilor sa nu fie tristi deoarece clipu la "Dor de tine,dor de noi" nu a iesit asha cum trebuia sa iasa din prima shi le doresc ffff multe realizari profesionale in anul in care va urma!!
shi nu uitati:"Da-ti muzica mai tare" "Un minut" shi "Totul va fi bine" daca "visati sa ajungeti oriunde in 2 secunde"
ps: Va multumesc din suflet Dana&FLORIN&MIHAI&DANUTZ&RAZVAN&TOTO&TZACHE&BABU&Raul pentru clipele minunate petrecute anul asta dar mai ales vara asta la mega petrecerea de 6 ani HI-Q!!!
FLORIN&MIHAI :sper sa nu ma uitati cu ce v-am rugat in mailuri shi sper sa facem o treaba buna deoarece merita shi nu o sa va dezamagesc cum nu v-am dezamagit nici cu site-ul!!!!
sper ca nu v-am plictisit dar cam asta as fi vrut sa zic!
-

in incheiere vreau sa le zic prietenilor sa nu fie tristi deoarece clipu la "Dor de tine,dor de noi" nu a iesit asha cum trebuia sa iasa din prima shi le doresc ffff multe realizari profesionale in anul in care va urma!!
shi nu uitati:"Da-ti muzica mai tare" "Un minut" shi "Totul va fi bine" daca "visati sa ajungeti oriunde in 2 secunde"
ps: Va multumesc din suflet Dana&FLORIN&MIHAI&DANUTZ&RAZVAN&TOTO&TZACHE&BABU&Raul pentru clipele minunate petrecute anul asta dar mai ales vara asta la mega petrecerea de 6 ani HI-Q!!!
FLORIN&MIHAI :sper sa nu ma uitati cu ce v-am rugat in mailuri shi sper sa facem o treaba buna deoarece merita shi nu o sa va dezamagesc cum nu v-am dezamagit nici cu site-ul!!!!
sper ca nu v-am plictisit dar cam asta as fi vrut sa zic!
-
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
La mai mare shi la mai bine!
SI eu revin cu o anexa....zoom ...a unei poze anterioare...ce vremuri :-))) si ii multam fain lu' sly si cu urari de Sarbatori linsitite si cat se poate de ..acasa,in familie ,cu cei dragi, prieteni..etc...pentru toti cei care canta Hi-Q, viseaza Hi-Q,de ce nu...iubesc Hi-Q ( si la cea mai tare calitate si intesitate :kiss: si...
si daca sunteti cuminti ...moshu ...haifi ....poate mai cauta in traista si mai gaseste ceva pe acolo :-)...dar greu....
PS
Andrei a avut o idee cu prima data in rosu pe 2003...sau a doua duminica...???....e prea dupa noaptea anului in prima... lol :-)
si daca sunteti cuminti ...moshu ...haifi ....poate mai cauta in traista si mai gaseste ceva pe acolo :-)...dar greu....
PS
Andrei a avut o idee cu prima data in rosu pe 2003...sau a doua duminica...???....e prea dupa noaptea anului in prima... lol :-)
- Fişiere ataşate
-
- tvfb.jpg (374.88 KiB) Vizualizat de 3869 ori
-
haifi - Junior Member
sal
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!tuturor celor de pe forum (andrei/axara me.........),dar nu in ultimul rand si lui Florin ,Dana si Mihai.
Va doresc sa aveti un Craciun super frumos (pe care sa-l petreceti alaturi de cei dragi) si un revelion la fel de cool!
Sa va distrati mult de tot si sa traiti fiecare clipa!
Va doresc sa aveti un Craciun super frumos (pe care sa-l petreceti alaturi de cei dragi) si un revelion la fel de cool!
Sa va distrati mult de tot si sa traiti fiecare clipa!

- artemis
- Junior Member
Re: La mai mare shi la mai bine!
Initial trimis de haifi
SI eu revin cu o anexa....zoom ...a unei poze anterioare...ce vremuri :-))) si ii multam fain lu' sly si cu urari de Sarbatori linsitite si cat se poate de ..acasa,in familie ,cu cei dragi, prieteni..etc...pentru toti cei care canta Hi-Q, viseaza Hi-Q,de ce nu...iubesc Hi-Q ( si la cea mai tare calitate si intesitate :kiss: si...
PS
ce imi " place" de tine mai haifi...zau ca am fost in aceleasi locuri de atatea ori. s-ar putea sa te cunosc...apropos...cum ai rezistat pe ploaia de la emisiunea de atunci?

U CAN KNOW ME, I`M EASY.
-
axara_me - Junior Member
Re: Re: La mai mare shi la mai bine!
Initial trimis de axara_me
ce imi " place" de tine mai haifi...zau ca am fost in aceleasi locuri de atatea ori. s-ar putea sa te cunosc...apropos...cum ai rezistat pe ploaia de la emisiunea de atunci?![]()
Deh..la ce puhoi era...dar cine a spus ca am fost :-)))
Who knows :kiss:
Ce mai conteaza ploaia ..."daca fata-i blonda"....etc :-)) (!!!Amicii)
Sau arshitza verii ...ooops...
-
haifi - Junior Member
Sarabatoare!
Spiritul sarbatorilor de iarna m`au facut sa ma gandesc la prieteni si astfel va trimit un mesaj cu ajutorul caruia va urez SARBATORI FERICITE si un sincer LA MULTI ANI !Fie ca noul an sa va aduca sanatate, fericire , bani si toate visele sa devina realitate!
Un an nou fericit pt:Andrei, Preferata,Sly,allidda,deedee si nu in ultimul rand pentru Dana,Florin, Mihai si babu!
Un an nou fericit pt:Andrei, Preferata,Sly,allidda,deedee si nu in ultimul rand pentru Dana,Florin, Mihai si babu!
"Traiesc prin prezent,prin trecut cautand acelas viitor pe care nu l-am cunoscut niciodata dar care-mi neaga existentza!"
-
mirela`Carla_ - Junior Member
hy
Si eu tin sa le urez celor de la hI-Q LA MULTI ANI,SARBATORI FERICITE,si fie ca tote doruntele voastre sa vi le indeplineasca MOSUL care spre ca va fi ceva mai bogat anul asta ca anul trecut.Si totodata sper ca urmatorul an sa vas aduca implinri si mari realizari pe plan profesional.
La multi ani si tutotr celor care intra pe forumul acesta.
La multi ani si tutotr celor care intra pe forumul acesta.
-
alisa - Junior Member
Re: Sarabatoare!
Initial trimis de mirela`Carla_
Dar eu nu merit urari? Ce am? Am scame in sange?
PS: artemis, cand ai de gand sa te opresti in a posta mesaje de bagare in seama?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Craciun fericit & a Happy new year !!!
La multi (b)ani !!!!
La multi (b)ani !!!!
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
Re: Sarabatoare!
craciun fericit la toata echipa de pe fanclub.ro in special pentru cei care frecventeaza acest forum dedicat formatziei hi-q
eu am urat toate cele lui mihai si lui florin prin sms .. dar danei ii spun aici .. " LA multzi ani " si sa itzi aduka moshu un bebe ku calin de la Voltaj
PP pupici

eu am urat toate cele lui mihai si lui florin prin sms .. dar danei ii spun aici .. " LA multzi ani " si sa itzi aduka moshu un bebe ku calin de la Voltaj

While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
-
PreferatA - Junior Member
Take a look !
Sper sa va placa :-) Cadou de Santa Fr3cky 

- Fişiere ataşate
-
- prieteni mei la bucuresti.jpg (69.13 KiB) Vizualizat de 3820 ori
-
AnDrEi - Junior Member
bau
Initial trimis de Andrei
Sper sa va placa :-) Cadou de Santa Fr3cky![]()
eu care credeam ka sunt dulciuri in poza:) orikum fetele sunt dulci deasemenea mai ales tipa din mijlok alexyaaaaaaaaaa }{
-
Lolik PrefaratA
Miha.. dar tu nu ai observat un lucru .. ca in acea poza.. era si prietenul tau
ia uitate mai bine ..

-
AnDrEi - Junior Member
Re: Lolik PrefaratA
Initial trimis de Andrei
Miha.. dar tu nu ai observat un lucru .. ca in acea poza.. era si prietenul tauia uitate mai bine ..
mmmmmmmm imi furara ochii fetele .. nu ma mai uitai in spate

ps:skuze pentru azi . dar nu ma mai lasa bogdan
-
24 mesaje
• Pagina 1 din 1