Cu ce se diferentiaza hi-q de celelalte trupe?
16 mesaje
• Pagina 1 din 1
Cu ce se diferentiaza hi-q de celelalte trupe?
Astept comentariile la aceasta intrebare ....... va raspund si yo mai tarziu....
)

- SkyGir|
- Junior Member
in primul rand comunicarea cu fanii lor e punctul principal prin care hi-q se diferentiaza de celelalte trupe ! restul o sa ma mai gandesc shi o sa revin dar astept shi un punct de vedere al baietilor pe acest subiect!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
Deci in primul rand se diferentiaza de ceilalti ptr. ca au un stil al lor, un stil aparte de a se face placuti de toata lumea !!!!!! Stiu sa comunice cu fanii si asta este o calitate, respecta f mult si parerea celui de langa ei si stiu sa ajute pe cei care are nevoie de un sprijin......Au voce si nu le este frica sa cante live, nu ca alti care se fastacesc pe micile ecrane si care nu au pic de voce si nici ureche muzicala........asa ca sunt multe diferente intre ei si altii si ar fi mult mai multe de spus ................
Ma gandesc "IN FIECARE ZI" numai la tine, si nu stiu ca m-as face fara tine!
Sper ca stii ca "TU ESTI DRAGOSTEA MEA" si cu toate ca esti mult "PREA DEPARTE" vreau sa stii ca imi este "DOR DE TINE, DOR DE NOI".
"UN MINUT" as mai fi vrut sa dansam "ROCK'N ROLL" dar stiu ca nu se poate.
"TOATA LUMEA" stie "CAT TE IUBEAM" dar acum ca vraja dintre noi s-a spulberat, nu mai pot sa-ti spun decat ca nu te voi uita....
Sper ca stii ca "TU ESTI DRAGOSTEA MEA" si cu toate ca esti mult "PREA DEPARTE" vreau sa stii ca imi este "DOR DE TINE, DOR DE NOI".
"TOATA LUMEA" stie "CAT TE IUBEAM" dar acum ca vraja dintre noi s-a spulberat, nu mai pot sa-ti spun decat ca nu te voi uita....
- forever_clo
- Junior Member
just HI-Q
pt mine ei sunt pur si simplu hi-q. nu reprezinta neaparat o trupa, adik nu ma gandesc la ei asa cum de ex ii vad pe cei de la demmo.
mai pot spune ca ei niciodata nu au avut" haine de scena" adik sa fie toti imbracati la fel...ceea ce arata si o apropiere fata de public. sunt capabili sa tina o emisiune live si care sa dureze ceva timp..si se vede ca se poarta natural si le sta bine. de fapt...asta s-a intamplat si la preselectia pt emisiunea aia daca imi aduc io bine aminte..si asta a fost si motivul pt care au fost alesi sa o prezinte.
ce sa mai zic...muzica lor place nu numai tinerilor, si asta e destul de important. k...pt mine s-au diferentiat de mult si asta e super bine. va pupic
mai pot spune ca ei niciodata nu au avut" haine de scena" adik sa fie toti imbracati la fel...ceea ce arata si o apropiere fata de public. sunt capabili sa tina o emisiune live si care sa dureze ceva timp..si se vede ca se poarta natural si le sta bine. de fapt...asta s-a intamplat si la preselectia pt emisiunea aia daca imi aduc io bine aminte..si asta a fost si motivul pt care au fost alesi sa o prezinte.
ce sa mai zic...muzica lor place nu numai tinerilor, si asta e destul de important. k...pt mine s-au diferentiat de mult si asta e super bine. va pupic
U CAN KNOW ME, I`M EASY.
..: amintirea este singurul rai de unde nimeni nu te poate izgoni; si tot ea este singura floare ce o poti culege de pe mormantul unei iubiri pierdute:..
..: amintirea este singurul rai de unde nimeni nu te poate izgoni; si tot ea este singura floare ce o poti culege de pe mormantul unei iubiri pierdute:..
-
axara_me - Junior Member
Chiar...
... asta e o intrebare buna!
Sunt curios sa vad care sunt parerile voastre!
- Florin Hi-Q
- Junior Member
Re: hy
....pt. mine sunt cei mai cool fiindca sunt multe motive: in primul rand nu cred ca vreo alta formatie au o asa stransa legatura cu fani si ce este mai important sunt originali........as avea mai multe de spus dar mai tarziu.....]
- VyOreLa
- Junior Member
Cei de la Hi-q au stilul lor , nu au copiat pe nimeni ,sunt originali ,sunt ei , fiecare cu caracterul si personalitatea lui .
Cred ca e singura trupa care este asa de apropiata de fani (prieteni), din putinul timp liber pe care il mai au , citesc mesajele noastre si raspund la ele ,ba mai mult tin cont de parerea noastra. Am invatat de la Hi-q ca prietenia este una dintre cele mai mari puteri din lume , iar cel mai frumos lucru cel poti oferi unei persoane este"Atentia";si hi-q ofera atentie fanilor. Multumesc pt asta si pt ca nu ati uitat niciodata de unde ati plecat!!
Astept si raspunsul lui Mihai si Florin!!!
Cred ca e singura trupa care este asa de apropiata de fani (prieteni), din putinul timp liber pe care il mai au , citesc mesajele noastre si raspund la ele ,ba mai mult tin cont de parerea noastra. Am invatat de la Hi-q ca prietenia este una dintre cele mai mari puteri din lume , iar cel mai frumos lucru cel poti oferi unei persoane este"Atentia";si hi-q ofera atentie fanilor. Multumesc pt asta si pt ca nu ati uitat niciodata de unde ati plecat!!
Astept si raspunsul lui Mihai si Florin!!!
- SkyGir|
- Junior Member
HI-Q---unicat
Cred ca HI-Q sunt unici(de fapt nu cred sunt sigura).Cea mai mare calitate a lor ca trupa este ca sunt foarte prietenosi!Nu au fite ,incearca sa raspunda la mailuri si chiar reusesc(in afara de dana care nu le are cu netul si tre s-o intelegem dar si ea cand intra raspunde la mailuri).
Chiar sunt super de treaba si muzica pe care o compun e superba si ............
HI-Q sunt cei mai tari!!!!!!!!!!!!!!!
Chiar sunt super de treaba si muzica pe care o compun e superba si ............
HI-Q sunt cei mai tari!!!!!!!!!!!!!!!

- artemis
- Junior Member
usor de observat, greu de explicat
eu zic ca simplitatea si prietenia pe care o arata ii fac sa fie speciali. ma bucur ca ei sunt speciali in sensul pozitiv al cuvantului.
pe mine m-a impresionat f placut Dana cand am avut ocazia sa o intalnesc. voi, hi-q, aveti capacitatea de a atrage tinerii si nu numai prin daruirea care o arati pe scena. cand va vad acolo imi dati impresia ca ati face show-ul pt noi nu pt bani sau cine stie ce.
de exemplu ieri la "banc show" cand ati cantat cameramanul s-a apropiat de Dana, care a privit in camera asa de potrunzator incat am avut senzatia ca ma priveste drept in ochi. trebuie sa recunosc ca ma impresioneaza ochii Danei
pe mine m-a impresionat f placut Dana cand am avut ocazia sa o intalnesc. voi, hi-q, aveti capacitatea de a atrage tinerii si nu numai prin daruirea care o arati pe scena. cand va vad acolo imi dati impresia ca ati face show-ul pt noi nu pt bani sau cine stie ce.
de exemplu ieri la "banc show" cand ati cantat cameramanul s-a apropiat de Dana, care a privit in camera asa de potrunzator incat am avut senzatia ca ma priveste drept in ochi. trebuie sa recunosc ca ma impresioneaza ochii Danei
O libertate isi afla, indiferent pe ce pozitie ne-am situa, singurele limite pe care le poate intalni in libertate
- Bogdan_m
- Junior Member
Re: Chiar...
Initial trimis de Florin Hi-Q
... asta e o intrebare buna!
Ok noi am raspuns, acum asteptam si un raspuns mai adecvat, mai corespunzator..ok? voi ce ziceti? sau vorbesc cam in plus??
Imi pare rau daca asta fac dar sincer tare as vrea sa stiu si eu parerea lui Florin......Mihai......Dana......
va pupik pa pa
Ma gandesc "IN FIECARE ZI" numai la tine, si nu stiu ca m-as face fara tine!
- forever_clo
- Junior Member
Hi-Q se diferentiaza de celalalte trupe prin faptul ca sunt High -Quality (din multe puncte de vedere) !
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
hmmm ... pai ei se diferentiaza de celelalte trupe prin multe chestii care pana acum au fost spuse si sunt de acord cu tot ceea ce s-a zic pana acum ...
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
-
sandrino - Junior Member
16 mesaje
• Pagina 1 din 1