Calendar Hi-Q

Forumul asociat fanclubului Hi-Q

Pro sau Contra unui "Calendar Hi-Q"@fanclub

Puteţi selecta 1 opţiune

Vezi rezultatele

Mesajde haifi » Dum Ian 26, 2003 10:32 am

Initial trimis de sly
dl haifi aici cred ca o dai putin in bara deoarece acuma nu sunt momente cand sa ne intalnim deoarece asteptam cu infrigurare surprizele pregatite de HI-Q! si te-as ruga sa explici putin mesajul tau de mai sus deoarece tot timpul vorbesti in metafore si posturile tale se interpreteaza ff greu!

dear sly,
nu am precizat acum...am sugerta doar ca:
1.ideea mea-si a altora,acum ceva timp,din cate am inteles, a ramas uitata si ,ca orice minune care tine la romani doar 3 zile sau mai putin, toti cei entuziasmati au lasat-o asa
2.chiar daca intalnirile cu Hi-Q sunt mai greu de realizat acum,se pot pregati chiar si prin intalniri ale fanilor
OK?
PS
a.multzam de chestia cu metaforele, e bine sa punem putina culoare in ceea ce facem si sa starnim interesul si intr-un mod neconventional ;-)
b.voi fi ma explicit,daca patria o cere :-)
c.chestia cu surprizele suna putin a mos craciun, tu mai crezi in asa ceva? :-(
Ireversibil,Irecuperabil,Iremedial,Ireal,Ireverenţios,Ireconciliabil,Ire...
haifi
Junior Member

Mesajde sly » Dum Ian 26, 2003 7:12 pm

domnule haifi,
1.gresesti inca odata deoarece ideea ta si a altora nu a ramas uitata dar datorita vremii de afara si datorita lipsei de concerte nu avem ce face momentan...
dak organizam o intalnire...vii si tu? deoarece multi ar vrea sa te cunoasca...:)
2.intalniri ale fanilor este o idee buna!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde haifi » Lun Ian 27, 2003 4:49 pm

Initial trimis de sly
domnule haifi,
1.gresesti inca odata deoarece ideea ta si a altora nu a ramas uitata dar datorita vremii de afara si datorita lipsei de concerte nu avem ce face momentan...
dak organizam o intalnire...vii si tu? deoarece multi ar vrea sa te cunoasca...:)
2.intalniri ale fanilor este o idee buna!

OK
o sa ma dau peste cap si o sa vin,
at least to meet you
:-)
ps
sunteti multi? ;-) sa ma pregatesc cu un scut ceva,poate vreti sa ma puneti pe coji de nuca,stiu eu ca amicii sunt cei care iti vor binele mereu
:kiss:
haifi
Junior Member

Mesajde sly » Lun Ian 27, 2003 7:16 pm

domnule haifi,
nu cred ca io sunt "personajul principal" de pe acest forum dar dak tu vrei sa ma cunosti e ok...
oricum noi te asteptam cu cea mai mare placere deoarece ne plac oamenii care au reusit sa scoata putin acest forum din monotonie si care spun lucrurilor pe nume!
sly

Mesajde haifi » Mie Ian 29, 2003 5:12 pm

si totusi...trebuie sa fim concreti si exacti
hai sa vedem cam cand s-ar putea face ceva...macar fanii
iar apoi cred ca celor de la Hi-Q le va parea rau ...daca nu vor fi acolo
o sa fie fain..parca il si vad pe sly la discutii cu dd
:-)
la un paar de vb
haifi
Junior Member

Mesajde sly » Mie Ian 29, 2003 6:53 pm

acuma de curand nu prea vad cum am putea sa ne intalnim deoarece fiecare mai are si scoala si alte chestii dar mai discutam deoarece vreau sa cunosc si io o serie de "personaje" de pe acest forum si mai ales ca am treaba mai multa prin bucuresti cu unele persoane care m-au facut sa ma intorc pe forum si la care tin ffff mult ...
mai haifi la discutii cu deedee ma vezi ? :) oricum ea stia ca are un loc special in inimea mea si tre sa ne vedem cat mai repede si sa ne cunoastem dar io astept aceste intalniri ca sa cunosc alti oameni care imi sunt mai apropiati!
ps:vreau sa bem ceva domnule haifi :P
tre sa imi dai o bere :)
sly

Anterior

Înapoi la Hi-Q