sondaj:cel mai cool clip HI-Q
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
sondaj:cel mai cool clip HI-Q
daca tot am facut un sondaj despre piesa favorita m-am gandit sa fac un sondaj sa vad care clip va place cel mai mult dar vreau sa si argumentati nu sa scrieti un rand doar de dragul de a scrie ceva!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
Curioasa alegere ai mai facut domnule haifi
io ma gandesc intre "Un minut" , "Tu esti dragostea mea" si "Prea departe"!
sper sa reusesc in cele din urma sa aleg ceva dar voi face si aici un top al clipurilor dupa mine!

sper sa reusesc in cele din urma sa aleg ceva dar voi face si aici un top al clipurilor dupa mine!
-
Initial trimis de sly
Curioasa alegere ai mai facut domnule haifi
mi se pare cel mai reusit din punct de vedere al conceptiei,dinamicii clipului, legatura dintre versuri,muzica si scenariu si...mai e ceva..cineva care arata foarte bine in...azuriu
:a
Ireversibil,Irecuperabil,Iremedial,Ireal,Ireverenţios,Ireconciliabil,Ire...
-
haifi - Junior Member
Cel mai reusit clip HI-Q dupa parerea mea e "Un minut" deoarece reflecta cel mai bine viata prietenilor care sunt mereu pe drum de la un concert la altul si nu pot sa fie intotdeauna alaturi de persoanele dragi din viata lor.
Un vot ar zbura si spre "tu esti dragostea mea" care a starnit atatea comentarii pe forum cand s-a lansat (cica ar fi fost reclama la scutere-la momentul cand s-a lansat a fost cel mai bun clip HI-Q -dupa mine)
Un vot ar zbura si spre "tu esti dragostea mea" care a starnit atatea comentarii pe forum cand s-a lansat (cica ar fi fost reclama la scutere-la momentul cand s-a lansat a fost cel mai bun clip HI-Q -dupa mine)
-
Sly am impresia ca acest subiect a mai fost deskis o data( mai de mult) ..l-am cautat acum ...si probabil din cauza oboselii nu lam gasit ..dar o sa-l gasesc pana la urma si o sa le unesc ....
Mie imi plac cel mai mult Da muzia mai tare si Cat te iubeam Sunt cele mai bine realizate si cele mai inspitate !
totusi am votat Da muzica mai tare !!! ..pentru ca e super ideea ..
si e super si cretzu` din clip 
Mie imi plac cel mai mult Da muzia mai tare si Cat te iubeam Sunt cele mai bine realizate si cele mai inspitate !
totusi am votat Da muzica mai tare !!! ..pentru ca e super ideea ..

It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
mai deedee la "minunatul " meu pc am o problema deoarece nu pot vedea cele 4 pagini de subiecte si io aveam impresia ca mai este si de asta am facut "greseala " si cu piesa favorita...daca exista poti sa le unesti!
-
Re: sondaj:cel mai cool clip HI-Q
Initial trimis de sly
daca tot am facut un sondaj despre piesa favorita m-am gandit sa fac un sondaj sa vad care clip va place cel mai mult dar vreau sa si argumentati nu sa scrieti un rand doar de dragul de a scrie ceva!
a fost vara (o vara) si a fost vara lor; aceeasi vara a fost si vara mea, pura coincidenta

argumente: melodia e haioasa , clipul e tare vesel, imi da impresia ca a fost realizat pe moment, asa cum iti strangi prietenii intr-o seara la tine si dintr-o data te trezesti ca dai un party...
am zis!

U CAN KNOW ME, I`M EASY.
..: amintirea este singurul rai de unde nimeni nu te poate izgoni; si tot ea este singura floare ce o poti culege de pe mormantul unei iubiri pierdute:..
..: amintirea este singurul rai de unde nimeni nu te poate izgoni; si tot ea este singura floare ce o poti culege de pe mormantul unei iubiri pierdute:..
-
axara_me - Junior Member
12 mesaje
• Pagina 1 din 1