I-am prins pe baietii de la Hi-Q!
--------------------------------------------------------------------------------
La sfirsitul saptaminii trecute, mare petrecere mare in clubul „Twice“, din buricul Capitalei: moldovenii de la Zdob si Zdub au cintat, au dansat si s-au distrat. Ei bine, la sarbatoarea acestora, am avut sansa sa descoperim in audienta, bine camuflati de altfel, si doi dintre clientii fideli ai localului: Florin si Mihai, baietii din trupa Hi-Q.
--------------------------------------------------------------------------------
Cum se credeau in deplina siguranta, cei doi isi faceau veacul, de aceasta data, in bratele a doua superbe domnisoare, de care nu s-au dezlipit toata noaptea. Daca in ceea ce-l priveste pe Florin, acesta parea topit in bratele unei frumoase blonde, pe care a si cadorisit-o, pe linga imbratisari, si cu citeva sarutari tandre, atunci cind a venit vorba de Mihai, acesta a jucat cartea durului, a barbatului greu de cucerit. Asa ca bruneta cirliontata cu care era a primit mai putin. Poate ca baiatul era rusinos, cine stie, poate ca cei doi sint de-abia la inceput sau, cum spuneam, poate ca Mihai o face pe durul...
Oricum, atit Florin, cit si Mihai nu au comentat nimic referitor la identitatea iubitelor lor, conditii in care, pina cind vom afla mai multe amanunte legate de acestea, ne multumim doar sa vi le prezentam in poza sau, mai bine zis, in flagrant delict.
13 mesaje
• Pagina 1 din 1
I woke up this morning, the sunshine was shining / I put on my happy face / I'm living, I'm able, I'm breathing, I'm grateful / Woke up and realized this world's not so bad after all / looked at it through a child's eyes, and I saw these beautiful / Things that you never think about/
-
jane doe - Junior Member
LOL
M-am si speriat cand am citit titlul: ne-ati prins! :-) LOL! Cu ce ne-au prins? Articolul nu e rau dar noi nu ne ascundeam... de ce ne-am ascunde?
...
...
- Florin Hi-Q
- Junior Member
da, Florin are dreptate .. cu ce ia-ti prins? ca stateau si baietii cu niste fete? care-i problema ? daca ei vor sa se afiseze .. bine fac 

-
OLiX - Junior Member
lol
Hey! People! Nu va suparati pe mine ca doar am vrut sa va arat articolul, ok!? Sper ca nimeni nu s-a suparat si nici eu nu cred ca ar trebui sa discutam despre viata baietilor de la hi-q. Era doar ca sa vedeti si voi ce se scrie prin ziare...
Va pupic!
Va pupic!
I woke up this morning, the sunshine was shining / I put on my happy face / I'm living, I'm able, I'm breathing, I'm grateful / Woke up and realized this world's not so bad after all / looked at it through a child's eyes, and I saw these beautiful / Things that you never think about/
-
jane doe - Junior Member
Hey cine a zis ca ne-am suparat pe tine? Ziarele sunt facute sa se vanda dar ziarul in care ai citit acest lucru(nici nu vreau sa i pronunt numele) scrie prea mult de rau legat de tot ce se intampla cu formatia HI-Q!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
buna ziua
Initial trimis de sly
Hey cine a zis ca ne-am suparat pe tine? Ziarele sunt facute sa se vanda dar ziarul in care ai citit acest lucru(nici nu vreau sa i pronunt numele) scrie prea mult de rau legat de tot ce se intampla cu formatia HI-Q!
doamne .. dar ce era asha rau ce a fost scris in ziar ? sau ar trebui sa spuna ca baietzii .. muncesc toata ziua .. si ca noaptea fac nani de la ora 10 si ca isi rateaza tineretzea .. muncind si invatzand numai ? Eu nu vad nimic rau in faptul ca au prietene si cinste lor daca prietenele lor mai sunt si "bune "

While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
-
PreferatA - Junior Member
kestie de imagine si de tinuta....daca tinem la conduita si la prestanta...oricum, varsta nu tine loc de scut...paparazzilor...ispitele e...multe
:-)
hai s-o lasam balta
mai bine sa vedem de muzica !
:-)
hai s-o lasam balta
mai bine sa vedem de muzica !
Ireversibil,Irecuperabil,Iremedial,Ireal,Ireverenţios,Ireconciliabil,Ire...
-
haifi - Junior Member
am citit si eu astazi articolul din VIP (care intradevar are si o poza cu ei...)
Sincer, m-am distrat copios.. nici nu comit un delict in poza respectiva... cica i-a prins in "actiune"... pai tipele stau langa ei.. macar daca fotografiau si ei alte momente :hehe:
cam asa este in presa totusi... inspecial in ziarul VIP... se exagereaza, se publica lucruri fara nici un sens doar k sa-si vanda ziarul mai bine.... si daca apare numele Hi-q in ziar automat este cumparat
Eu zic ca au exagerat... pana la urma baietzi au si ei dreptul la viata lor.. ce mare lucru ca au fost vazute cu niste tipe?? N-au voie or what :con:
totusi, au si ei dreptul la o viata personala, don't you think?
Sincer, m-am distrat copios.. nici nu comit un delict in poza respectiva... cica i-a prins in "actiune"... pai tipele stau langa ei.. macar daca fotografiau si ei alte momente :hehe:
cam asa este in presa totusi... inspecial in ziarul VIP... se exagereaza, se publica lucruri fara nici un sens doar k sa-si vanda ziarul mai bine.... si daca apare numele Hi-q in ziar automat este cumparat

Eu zic ca au exagerat... pana la urma baietzi au si ei dreptul la viata lor.. ce mare lucru ca au fost vazute cu niste tipe?? N-au voie or what :con:
totusi, au si ei dreptul la o viata personala, don't you think?
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
pai da? asa e .. au si ei dreptu` la o viatza privata .. dar .. ei fiind persoane publice .. ar trebui totusi sa aiba grija la unele chestii ..
-
OLiX - Junior Member
buna ziua
Initial trimis de OLiX
pai da? asa e .. au si ei dreptu` la o viatza privata .. dar .. ei fiind persoane publice .. ar trebui totusi sa aiba grija la unele chestii ..
voi exageratzi .. si d c ma rog ar trebui sa aiba grija ? ce Bon jovi daca e casatorit si are si copii de aia nu ii cumpara lumea muzika .. sau de aia admiratoarele nu se viseaa ku el ? si de fapt toata lumea stie pe cine el iubeste .. asha ka nu vad problema .. la faptu ca lumea stie pe cine are mitza si florin iubite ... ku asta nu se schimba nimic muzica lor .. si din contra .. poate fac versuri si mai frumoase inspiratzi de iubirea ce le`o poarta

While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
-
PreferatA - Junior Member
nu ma refeream la asta .. ci ma refeream la faptul ca .. ar trebui sa aiba "grija" la presa .. la presa de scandal .. care .. precum zicea cineva mai sus .. scriu numai articole de kkt .. articole care sa faca ziarul sa fie cumpara .. articole care sunt scrise in asa fel, incat sa strice imaginea respectivului ..
-
OLiX - Junior Member
13 mesaje
• Pagina 1 din 1