Astazi dimineata (luni, 14 aprilie 2003) am terminat masterul pentru CD-Single-ul "Dor de tine, dor de noi". Acest Single va aparea pe piata in tiraj limitat, in maxim 3 saptamani de acum incolo, pe CD. Daca are succes la vanzari, o sa-l lansam si pe caseta, pentru toata lumea:-)
In premiera mondiala va dezvalui ce contine acest material:
"Dor de tine, dor de noi"
1. Varianta originala
2. Unplugged
3. UNU' DownTempo remix (realizat de Dan Griober)
4. UNU' in the club mix (realizat de Bogdan Popoiag)
Bonus track: "La, la, la (I will survive)" cover dupa Gloria Gaynor
Cd-ul va fi multimedia si va contine fotografii noi (de saptamana trecuta), care n-au aparut nicaieri, si clipul in format mpeg.
Mai multe informatii veti afla din urmatorul numar Bravo (a carui coperta suntem, apropos) care va aparea pe 17 aprilie, sau de pe noul sit oficial http://www.hi-q.ro versiunea 3!
Curiosi?
:-)
CD-Single "Dor de tine, dor de noi"
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
- Florin Hi-Q
- Junior Member
wow !
SUper tare ! Abia ashtept ( logic )
imi place ideea cu "la la la "
:hehe: .....
Succes la site !

imi place ideea cu "la la la "

Succes la site !
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
mega-cool!!
de-abia astept sa apara!!
Ideea este k si io am ceva probleme cu http://www.hi-qiasi.as.ro dar acum k se apropie vacanta voi incerca sa ii dau un nou look-deja lucrez din greu la el +k mai am o surpriza la care lucrez dar cred ca va aparea mai greu...curiosi?
bafta cu site-ul!
de-abia astept sa apara!!
Ideea este k si io am ceva probleme cu http://www.hi-qiasi.as.ro dar acum k se apropie vacanta voi incerca sa ii dau un nou look-deja lucrez din greu la el +k mai am o surpriza la care lucrez dar cred ca va aparea mai greu...curiosi?

bafta cu site-ul!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
am postat un mesaj pe acest subiect inainte sa vad ca deja se vorbeste despre CD-single...ceea ce era de asteptat
sa speram ca o sa fie ...bine:-) si...vad ca se promoveaza from behind pe spezele Hi-Q ( asa e moda...sa-ti asiguri spatele :-) ca la fotbal ca altfel....) sa fie intr-un ceas bun
asteptam si mult laudatul site (-uri) ca vorba ceea in site-uri sa ne duelam sau in vorbe sa ne okaram?
fapte!
sa speram ca o sa fie ...bine:-) si...vad ca se promoveaza from behind pe spezele Hi-Q ( asa e moda...sa-ti asiguri spatele :-) ca la fotbal ca altfel....) sa fie intr-un ceas bun
asteptam si mult laudatul site (-uri) ca vorba ceea in site-uri sa ne duelam sau in vorbe sa ne okaram?
fapte!
Ireversibil,Irecuperabil,Iremedial,Ireal,Ireverenţios,Ireconciliabil,Ire...
-
haifi - Junior Member
Re: CD-Single "Dor de tine, dor de noi"
Initial trimis de Florin Hi-Q
Astazi dimineata (luni, 14 aprilie 2003) am terminat masterul pentru CD-Single-ul "Dor de tine, dor de noi". Acest Single va aparea pe piata in tiraj limitat, in maxim 3 saptamani de acum incolo, pe CD. Daca are succes la vanzari, o sa-l lansam si pe caseta, pentru toata lumea:-)
In premiera mondiala va dezvalui ce contine acest material:
"Dor de tine, dor de noi"
1. Varianta originala
2. Unplugged
3. UNU' DownTempo remix (realizat de Dan Griober)
4. UNU' in the club mix (realizat de Bogdan Popoiag)
Bonus track: "La, la, la (I will survive)" cover dupa Gloria Gaynor
Cd-ul va fi multimedia si va contine fotografii noi (de saptamana trecuta), care n-au aparut nicaieri, si clipul in format mpeg.
Mai multe informatii veti afla din urmatorul numar Bravo (a carui coperta suntem, apropos) care va aparea pe 17 aprilie, sau de pe noul sit oficial http://www.hi-q.ro versiunea 3!
Curiosi?
Cam curiosi cei drept....mai ales cu "la la la"-ul acela

-
allidda - Junior Member
Cred ca o sa fie super mishto...si o sa-l cumpar...in primul rand pentru ca sunt sigura ca suna foarte bine si pt ca vreau videoclipul... si in al doilea rand pt k i-am promis lui ballooba ca la intalnirea noastra din Brasov, cand o sa mancam o prajitura trebuie sa-i arat cd-urile mele originale HI-q ca sa-l conving ca sunt anti piraterie :lol: ! Imi place ca baietii de la UNU` au facut cate un remix fiecare... remixurile Hard B mi-au placut intotdeauna cel mai mult...sa vedem ce a iesit separat ;D Iar La, la ,la i will survive am tot fredonat-o in Twice la MOF party... si i-am auzit si pe baieti cantand-o tot acolo...dar fara Dana...si era mishto...astept sa ascult versiunea dupa CD sa vedem ce-a iesit! Editie limitata?? Why?!
Allidda....tu nu ai fost cuminte...la tine nu o sa vina iepurashu ;D dar hai...poate ti-l fac eu cadou :lol:
Florin ....da...curiosi rau de tot!!!

Florin ....da...curiosi rau de tot!!!

like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
in a body without a heart
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
[quote]Initial trimis de BabyGirl
[. si in al doilea rand pt k i-am promis lui ballooba ca la intalnirea noastra din Brasov, cand o sa mancam o prajitura trebuie sa-i arat cd-urile mele originale HI-q ca sa-l conving ca sunt anti piraterie :lol:
Mda ar trebui..
Vezi ca nu am mancat de o saptaman ca sa dai multi banii pe prajiturii.
Imi plac melodiile de pe single...pacat de pagina ca ai pus-o nefinisata ca mie imi place, mi se pare o pagina serioasa
[. si in al doilea rand pt k i-am promis lui ballooba ca la intalnirea noastra din Brasov, cand o sa mancam o prajitura trebuie sa-i arat cd-urile mele originale HI-q ca sa-l conving ca sunt anti piraterie :lol:
Mda ar trebui..
Vezi ca nu am mancat de o saptaman ca sa dai multi banii pe prajiturii.

Imi plac melodiile de pe single...pacat de pagina ca ai pus-o nefinisata ca mie imi place, mi se pare o pagina serioasa
butzi butzi!!
-
ballooba - Junior Member
9 mesaje
• Pagina 1 din 1