Suntetzi De Parere Ca Hi-q Au Fost In Top Doar Pt. Cat Te Iubeam Si Melodia Minutul?

Forumul asociat fanclubului Hi-Q

Suntetzi De Parere Ca Hi-q Au Fost In Top Doar Pt. Cat Te Iubeam Si Melodia Minutul?

Mesajde gabuba » Lun Noi 26, 2001 8:57 am

CREDETZI CA AU FOST IN TOP DOAR PT. MELODIA MINUT SI CAT TE IUBEAM?
EU UNUL CRED CA DA!!
DAR CREDETI CA INTREC FORMATIA ANIMAL X?
NU!!!!!!!!!!!

VA ASHTEPT!!
gabuba

Re: Suntetzi De Parere Ca Hi-q Au Fost In Top Doar Pt. Cat Te Iubeam Si Melodia Minutul?

Mesajde Vizitator » Lun Noi 26, 2001 2:09 pm

[quote]Initial trimis de Gabytu
[B]CREDETZI CA AU FOST IN TOP DOAR PT. MELODIA MINUT SI CAT TE IUBEAM?
EU UNUL CRED CA DA!!

Albumul a fost suuuuper. Si clipul la "damuzica mai tare" e misto de tot, original. mie imi place si Ochii verzi si Nu pot face nimic, si sper sa scaota videoclipuri si la piesele alea!

AnimalX sunt cam ingamfati. Si nu canta, nici nu danseaza misto, mai tari sunt SIMPLU! In plus, hi-Q au o emisiune proprie... si isi fac singuri muzic a si textele nu ca animalutele care sunt compuse de Laurentiu Dutza.

Nu?
Vizitator

Re: Re: Suntetzi De Parere Ca Hi-q Au Fost In Top Doar Pt. Cat Te Iubeam Si Melodia Minutul?

Mesajde gabuba » Lun Noi 26, 2001 7:56 pm

AnimalX sunt cam ingamfati. Si nu canta, nici nu danseaza misto, mai tari sunt SIMPLU! In plus, hi-Q au o emisiune proprie... si isi fac singuri muzic a si textele nu ca animalutele care sunt compuse de Laurentiu Dutza.
Nu?

Ba da ai mare dreptate cu ocazia asta te invit la pagina de internet a celor de la Animal X sa-tzi spui parerea!!!!
gabuba

Re: Re: Re: Suntetzi De Parere Ca Hi-q Au Fost In Top Doar Pt. Cat Te Iubeam Si Melodia Minutul?

Mesajde NSYNC13 » Mar Noi 27, 2001 6:26 am

Initial trimis de Gabytu
Nu?

Ba da ai mare dreptate cu ocazia asta te invit la pagina de internet a celor de la Animal X sa-tzi spui parerea!!!!

AnimalX, dupa parerea mea nu se compara cu HI-Q!!!!!!!!!!!!!!!!

HI-Q e mult mai marfa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

....Dar totusi nu trebuie sa criticam stilul AnimalX; Pt. ca asa NSYNC

e o formatie mult,mult mai buna decat HI-Q si AnimalX la un loc

oricum HI-Q rocks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

asta la vista, bye, bye-bye
NSYNC13
Junior Member

Mesajde aditu » Joi Noi 29, 2001 10:02 pm

Hi-q is the best!!! Este mult mai buna decat AnimalX, nu vrea sa-i critic dar sa fim seriosi au o propozitie intr-un cantec pe care o repeta de 10 ori.
aditu

Re: Re: Suntetzi De Parere Ca Hi-q Au Fost In Top Doar Pt. Cat Te Iubeam Si Melodia Minutul?

Mesajde Vizitator » Vin Noi 30, 2001 7:34 pm

Initial trimis de Anonim
Initial trimis de Gabytu
[B]CREDETZI CA AU FOST IN TOP DOAR PT. MELODIA MINUT SI CAT TE IUBEAM?
EU UNUL CRED CA DA!!

Albumul a fost suuuuper. Si clipul la "damuzica mai tare" e misto de tot, original. mie imi place si Ochii verzi si Nu pot face nimic, si sper sa scaota videoclipuri si la piesele alea!

Nu?
Vizitator

HI-Q sunt cei mai tari

Mesajde DANAILA Ionut » Sâm Dec 08, 2001 8:22 pm

Eu cred ca hi-q a fost este si va fi in continuare cea mai buna trupa.Toate albumele lor au fost cool, personal mie mi-au placut toate piesele lor dar in special :Nu pot face nimic; urasqubesc;un minut;da muzica mai tare .....etc.
Despre "Animal X" pot sa spun ca nu se compara cu HI-Q.
Asta a fost parerea mea.
DANAILA Ionut

Înapoi la Hi-Q