Urari de pasti!!!

Forumul asociat fanclubului Hi-Q

Urari de pasti!!!

Mesajde sly » Joi Apr 24, 2003 7:49 pm

Desi mai sunt cateva zile io m-am gandit sa fac acest subiect inca din aceasta seara deoarece in weekend nu voi avea timp prea mult de calc si de internet +ca voi fi plecat din oras cred! As vrea sa urez un Paste fericit formatiei HI-Q adica Dana, Mihai, Florin precum si echipei din spate :) Razvan, Dj Star dar si "ostrogotzilor" (Mitza stii despre cine e vorba :) -sper sa citesti
adica Babu, Tzache, Toto , Bianca, Raul, Sebache dar si lui Nico, Dragos , Horica dar as mai avea si unele mesaje speciale pt minunatii useri de pe acest forum:
deedee , allidda - 2 fete la care tin enorm , axara_me - de care imi este fff dor si care in ultimul timp a cam uitat de acest forum si pe care o pupacesc cat mai dulce :), alisa dar sa nu o uit pe "scumpa" mea "prietena" PreferatA care in ultima perioada se poarta ff frumos cu mine precum si lui Haifi care prin ideile lui a revolutionat acest forum, Sandrino -un om cu suflet mare si de la care nu mai am nici o veste, Andrei -cel mai important om de pe fanclub si tuturor celor care mai posteaza!! Sa va distrati cat mai bine!
Io cred ca o sa fiu pe litoral :) o sa ma gandesc la voi!
Paste fericit!!!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

hy

Mesajde alisa » Vin Apr 25, 2003 12:59 pm

Vreau si eu sa le urez celor de la HI-Q un Paste Fericit si tototdata tuturor care posteaza pe acest forum de pe acest forum inspecial lui Slay,si Deedee.
Paste fericit.
Sunt un simplu pamantean,
Dragoste e tot ce am sa dau
Sunt doar la inceput de drum,
Te vreau langa mine acum
alisa
Junior Member

hy

Mesajde alisa » Vin Apr 25, 2003 1:05 pm

Vreau sa imi cer scuze pentru mesajul pe care l-am trimis adineauri ,dar tastatura mea merge cam prost si de aceea am gresit unele lucuri si as vrea sa reaiu acest mesaj.Deci in primul rand as dori sa urez un Paste fericit celor de la HI-Q ,apoi tuturor celor care posteaza pe acest forum inspecial lui Deedee si Slay.
Paste fericit.
Sunt un simplu pamantean,
Dragoste e tot ce am sa dau
Sunt doar la inceput de drum,
Te vreau langa mine acum
alisa
Junior Member

Sarbatori fericite....

Mesajde haifi » Vin Apr 25, 2003 4:08 pm

tuturor care acceseaza acest forum, celor trei Hi-Q,celor n la puterea infinit care sunt prietenii acestui fenomen,pentru ca Hi-Q nu mai este de mult o trupa ci un mod de a fi si de a trai viata,de a simti si de a exubera in fata frumusetilor vietii...
Sunt nitel invidios pe Sly care mi-a luat-o inainte cu subiectul dar ii multumesc ca s-a gandit el sa deschida primul...balul de primavara :-)
Sper sa te distrezi bine acolo unde vei fi si sa te gandesti la noi!
Sper,de asemenea ca toti sa petreceti Sarbatorile cu cei dragi si cu toti care sunt alaturi de voi de departe....in suflet!
Va atasez o urare - felicitare care o sa va placa cu cel mai nou membru al forumului...si regret ca nu stie sa scrie inca :-) si este creatia unor buni amici
Fişiere ataşate
pasti!.jpg
pasti!.jpg (153.27 KiB) Vizualizat de 2664 ori
Ireversibil,Irecuperabil,Iremedial,Ireal,Ireverenţios,Ireconciliabil,Ire...
haifi
Junior Member

Mesajde Andre3a » Sâm Apr 26, 2003 2:08 pm

dragut dragut...dar cine este copilul?
Andre3a
Junior Member

salutari de pe litoral!!! paste fericit!!

Mesajde sly » Sâm Apr 26, 2003 8:14 pm

hey Haifi ce sa-i faci mai? tre sa fac si io ceva pt forumul asta :)
Pt alisa: nickul meu e sly nu slay si nu e prima data cand gresesti draga :( dar te iert :)) te pupik dulce :)
Pt haifi: e destul de dragutz noul membru al forumului :P
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

raspuns

Mesajde haifi » Sâm Apr 26, 2003 8:54 pm

Initial trimis de Andre3a
dragut dragut...dar cine este copilul?

asteptam intrebarea asta de la Hi-Q...dar trebuie sa raspundem,nu?
:-)
este cel mai nou fan si membru al fanclubului :-)(pardon..forum)
si este fetita unor amici foarte buni...
haifi
Junior Member

CRistos a inviat !!!

Mesajde Dee Dee » Dum Apr 27, 2003 3:46 am

Hmm..
Am sa le urez si eu un PASTE FERICIT tuturor membrilor fanclubului ...mai ales celor care posteaza pe acest forum .... adica pe Hi-Q ! Sa aiba parte de serbatori linishtite ,de multa iubire si linishte sufleteasca !

Celor de la Hi-Q pe doresc sa le dea Dumenezu multa putere de munca sa-si duca la indeplinire toate planurile pe care le au , cat mai multi fani ...sau mai bine zis ..cati mai multi prieteni !Sper ca si-au petrcut serbatorile asha cum si-au dorit,adica alturi de cei dragi,in familie si cu multa mancare buna ! :D

Paste fericit tuturor ! CRISTOS A INVIAT ! :a
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

urari de pasti

Mesajde axara_me » Dum Apr 27, 2003 4:45 pm

in primul rand as vrea sa fac o urare simpla dar cat se poate de frumoasa : Hristos a inviat! as vrea sa aveti parte de un Paste linistit alaturi de cei dragi voua , sa va bucurati ...
eu incerc sa fiu happy pt ca e sarbatoarea mea preferata si ma bucur ca am revenit pe forum cu mesajul asta; sunt cam nerabdatoare sa ii intalnesc pe unii dintre userii de aici , dar sper ca asta se va intampla cat de curand . doar vine vara , :) nu? in special pe alexu cu care am vb mult prea mult si ...cam e cazul sa ne si vedem.
va pup cu drag , andreea
U CAN KNOW ME, I`M EASY.
..: amintirea este singurul rai de unde nimeni nu te poate izgoni; si tot ea este singura floare ce o poti culege de pe mormantul unei iubiri pierdute:..
axara_me
Junior Member

Mesajde haifi » Dum Apr 27, 2003 5:22 pm

welcome back axara_me!
sper sa tii aproape :-)
haifi
Junior Member

Înapoi la Hi-Q