Mei, mei, pana acum eu nu prea am auzit de fan-cluburi, cel putzin aici la mine in Timisoara,
as vrea sa ii rog pe presedintzi de fan cluburi sa ma contacteze, printr-un mesaj personal, sau pe cei din trupa.
Florin ce imi potzi spune despre asta?
In Timisoara exista sau nu fan club Hi-q?, deci consider ca nu se mai poate asa pana shi trupa Non-Stop are fan club shi hai sa fim seriosi Non_Stop__ Hi-q.......
Cred ca trupa Hi-q merita sa ne zbatem pentru ei.... pentru ca ei chiar tzin legatura cu noi ceea ce e mare lucru
Nu credetzi???
mai ganditzi
Pupici
NORA
Astept raspunsuri de la toata lumea.
P.S Florin ti-am trimis un mail la adresa ta de pe hotmail raspunde-mi pls la el.
Merci
NORA
Mei...shi pana la urma...fan cluburi!?
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
Re: Mei...shi pana la urma...fan cluburi!?
Initial trimis de NORA
Mei, mei, pana acum eu nu prea am auzit de fan-cluburi, cel putzin aici la mine in Timisoara,
as vrea sa ii rog pe presedintzi de fan cluburi sa ma contacteze, printr-un mesaj personal, sau pe cei din trupa.
Florin ce imi potzi spune despre asta?
In Timisoara exista sau nu fan club Hi-q?, deci consider ca nu se mai poate asa pana shi trupa Non-Stop are fan club shi hai sa fim seriosi Non_Stop__ Hi-q.......
Cred ca trupa Hi-q merita sa ne zbatem pentru ei.... pentru ca ei chiar tzin legatura cu noi ceea ce e mare lucru
M-am gandit in ultimul timp la asta si pregatesc o sectiune pe site unde toti sefii de fan-cluburi sa scrie si sa-si anunte fan-cluburile din tara!
Sincer, nu stiu nici eu daca exista fan-club in Timisoara, dar vom afla in curand.
Exista un mare fan-club in Constanta, noi mai stim de Brasov, Bucuresti, Onesti, Iasi, Arad...
Nora, multumesc de propunere, ne vom gandi la ea:-)
Florin
Hi-Q
- Vizitator
Re: Re: Mei...shi pana la urma...fan cluburi!?
Initial trimis de FlorinHiQ
M-am gandit in ultimul timp la asta si pregatesc o sectiune pe site unde toti sefii de fan-cluburi sa scrie si sa-si anunte fan-cluburile din tara!
Sincer, nu stiu nici eu daca exista fan-club in Timisoara, dar vom afla in curand.
Exista un mare fan-club in Constanta, noi mai stim de Brasov, Bucuresti, Onesti, Iasi, Arad...
Nora, multumesc de propunere, ne vom gandi la ea:-)
Florin
Hi-Q
Mai Florine intrebarea mea este cum reusesti sa faci un fan-club in ce consta asta ? .... poti sa-mi dai nishte detalii si inca ceva ce pare ai despre facut de a face mailuri pe server-ul vostru adika nume@hi-q.ro sau eu stiu cum ... in fine .. astept un raspuns ...
-
sandrino - Junior Member
7 mesaje
• Pagina 1 din 1