Mei...shi pana la urma...fan cluburi!?

Forumul asociat fanclubului Hi-Q

Mei...shi pana la urma...fan cluburi!?

Mesajde NORA » Joi Oct 04, 2001 10:36 pm

Mei, mei, pana acum eu nu prea am auzit de fan-cluburi, cel putzin aici la mine in Timisoara,
as vrea sa ii rog pe presedintzi de fan cluburi sa ma contacteze, printr-un mesaj personal, sau pe cei din trupa.
Florin ce imi potzi spune despre asta?
In Timisoara exista sau nu fan club Hi-q?, deci consider ca nu se mai poate asa pana shi trupa Non-Stop are fan club shi hai sa fim seriosi Non_Stop__ Hi-q.......
Cred ca trupa Hi-q merita sa ne zbatem pentru ei.... pentru ca ei chiar tzin legatura cu noi ceea ce e mare lucru
Nu credetzi???
mai ganditzi
Pupici
NORA
Astept raspunsuri de la toata lumea.
P.S Florin ti-am trimis un mail la adresa ta de pe hotmail raspunde-mi pls la el.
Merci
NORA
NORA
Junior Member

Re: Mei...shi pana la urma...fan cluburi!?

Mesajde Vizitator » Vin Oct 05, 2001 4:17 pm

Initial trimis de NORA
Mei, mei, pana acum eu nu prea am auzit de fan-cluburi, cel putzin aici la mine in Timisoara,
as vrea sa ii rog pe presedintzi de fan cluburi sa ma contacteze, printr-un mesaj personal, sau pe cei din trupa.
Florin ce imi potzi spune despre asta?
In Timisoara exista sau nu fan club Hi-q?, deci consider ca nu se mai poate asa pana shi trupa Non-Stop are fan club shi hai sa fim seriosi Non_Stop__ Hi-q.......
Cred ca trupa Hi-q merita sa ne zbatem pentru ei.... pentru ca ei chiar tzin legatura cu noi ceea ce e mare lucru

M-am gandit in ultimul timp la asta si pregatesc o sectiune pe site unde toti sefii de fan-cluburi sa scrie si sa-si anunte fan-cluburile din tara!

Sincer, nu stiu nici eu daca exista fan-club in Timisoara, dar vom afla in curand.

Exista un mare fan-club in Constanta, noi mai stim de Brasov, Bucuresti, Onesti, Iasi, Arad...

Nora, multumesc de propunere, ne vom gandi la ea:-)

Florin
Hi-Q
Vizitator

fan club

Mesajde Vizitator » Mie Oct 24, 2001 12:47 pm

Salut HI-Q,
Ce mai faceti?Cum o mai duceti?
Dar ALEXANDRA?As vrea saflu si eu daca stiti de ezistenfa fan club-ului din bihor?
in resti sunteti cei mai tari si cred in voi deoarece sunteti o trupa excelenta.
pa
Vizitator

Re: Re: Mei...shi pana la urma...fan cluburi!?

Mesajde sandrino » Lun Noi 12, 2001 7:07 pm

Initial trimis de FlorinHiQ

M-am gandit in ultimul timp la asta si pregatesc o sectiune pe site unde toti sefii de fan-cluburi sa scrie si sa-si anunte fan-cluburile din tara!

Sincer, nu stiu nici eu daca exista fan-club in Timisoara, dar vom afla in curand.

Exista un mare fan-club in Constanta, noi mai stim de Brasov, Bucuresti, Onesti, Iasi, Arad...

Nora, multumesc de propunere, ne vom gandi la ea:-)

Florin
Hi-Q

Mai Florine intrebarea mea este cum reusesti sa faci un fan-club in ce consta asta ? .... poti sa-mi dai nishte detalii si inca ceva ce pare ai despre facut de a face mailuri pe server-ul vostru adika nume@hi-q.ro sau eu stiu cum ... in fine .. astept un raspuns ...
sandrino
Junior Member

Mesajde aditu » Vin Noi 30, 2001 10:36 pm

Stiam mai demult ca exista un fan club hi-q in Constanta, dar intrebarea cum pot sa ma inscriu. Eu sunt din Mangalia si habar n-am cum sa iau legatura cu sefa fan clubului.
aditu

mesaj nou

Mesajde arhire bogdan » Lun Dec 10, 2001 8:59 pm

ce mai faceti?
cum o mai duceti
sunteti cei mai tari
imi place noul vostru videoclip
cand scoateti un nou videoclip?
arhire bogdan

Mesajde Monicutza » Vin Dec 14, 2001 12:44 pm

salutare !!! eu suntnoua in acest forum shi ash vrea sa incerc sa "ma bag shi eu in seama pe aici" :)

nu sunt cea mai mare fana HI-Q, dar ii iubesc foarte mult shi mai ales le respect munca shi profesionalitatea :)

tot asha !!!

v-am pupa pe totzi }{

Monicutza
Monicutza

Înapoi la Hi-Q