off-topic:fara suparare deedee io ti-am zis sa stergi posturile dar tu nu ai vrut si deci am si io voie la o mica replica deoarece m-am saturat de atitudinea unora de pe aici care sunt fani numai cu vorba....ce-ai rezolvat prefy k ai fost la buc?esti mare fana sau ce?spre deosebire de mine care am stat pe mirc (io stau pe mirc sa fac panarama si discut numai cu persoanele care merita nu cu toata lumea -nu ma cunosti asa ca nu-ti mai da cu parerea aiurea despre mine)....ce-ai zis prefy cand intoxic8 si io m-am apucat de site-ul HI-Q.."ce te poti astepta de la 2 tipi care au voalat filmul"?si cand a aparut site-ul...si acu hai sa ti spun si de ce nu am venit la buc:am evitat intalnirea cu fanii falsi si cei care nu au ce cauta in jurul celor de la HI-Q...
Obs: cand deedee a facut un topic "ce trebuie schimbat la HI-Q" ai sarit cu gura ca ar trebui sa plece Mihai ....asta arata ca esti fana?"il iubesc pe Florin, o iubesc pe Dana dar Mihai nu are ce cauta acolo..."mai vrei exemple...?io spre deosebire de tine am facut ceva pt forumul asta...dar tu...?si acuma nu ca as vrea sa ma laud sau ceva...
ps:deedee dak tot nu ai sters posturi cand ti-am zis sper sa nu-l stergi pe asta