cool!! merita de vizitat!! cum arata filmarile hi-q?
27 mesaje
• Pagina 1 din 1
cool!! merita de vizitat!! cum arata filmarile hi-q?
m-am gandit la ceva cool...cum ar fi sa aflam faze misto de la filmarile clipurilor hi-q? eu stiu ca la ultimul clip au iesit niste faze destul de cool: FLORIN a mers cu 120 cu scuterul pe pista la Baneasa shi apoi la Facultatea de arhitectura a reusit performanta de a "lovi" scuterul...astept mesajele baietilor pe acest subiect...cum arata filmarile hi-q?
-
sly - Mesaje: 2918
Re: cool!! merita de vizitat!! cum arata filmarile hi-q?
Initial trimis de sly
m-am gandit la ceva cool...cum ar fi sa aflam faze misto de la filmarile clipurilor hi-q? eu stiu ca la ultimul clip au iesit niste faze destul de cool: FLORIN a mers cu 120 cu scuterul pe pista la Baneasa shi apoi la Facultatea de arhitectura a reusit performanta de a "lovi" scuterul...astept mesajele baietilor pe acest subiect...cum arata filmarile hi-q?
Hai salut !
Ne-am gandit si la chestia asta, iar la sfarsitul turneului veti vedea (sper eu) pe Antena toate filmarile facute de noi cu camera noastra prin turneu... exact ce facem noi atunci cand nu suntem pe scena (in camerele de hotel, la masa, pe drum... toate alea... bancuri, misto-uri... faze)
Tineti-ne pumnii sa iasa bine !
Va pup,
Mihai.
mihai@hi-q.ro
- Mihai Hi-Q
- Junior Member
Aha!
Eu itzi tzin pumnii Mitza... :-)
Voi?
Voi?
- Florin Hi-Q
- Junior Member
Grrrr
Initial trimis de Mihai Hi-Q
Hai salut !
Ne-am gandit si la chestia asta, iar la sfarsitul turneului veti vedea (sper eu) pe Antena toate filmarile facute de noi cu camera noastra prin turneu... exact ce facem noi atunci cand nu suntem pe scena (in camerele de hotel, la masa, pe drum... toate alea... bancuri, misto-uri... faze)
Tineti-ne pumnii sa iasa bine !
Va pup,
Mihai.
mihai@hi-q.ro
Mey Mitza..:o y0 vrea ca sa stiu .. la urmatorul videoclip o sa filmati tot in apropiere de ..

-
AnDrEi - Junior Member
Florineeee!
Mey Florine .. te rog si eu ceva mult de tot .. am incercat ca sa iti trimit un mesaj personal .. dar nea`h ca ai toata casuta plina si .. nu a mai incaput si al meu .. si uite ca ti`am trimis un e`mail pe : florin@hi-q.ro .. ce ziki ? poti ca sa iti verifiki casuta postala si sa imi dai un raspuns ? si noah uite ca acum .. ma apuk de winamp skin`u ala .. cu Hi-q :o si .. deseara sper sa fie gata .. sa t`il trimit .. si daca iti plake ca sa il pui pentru download pe pagina http://www.hi-q.ro ( apropos.. trimite`mi niste poze intr`un format cat mai mare .. nu ca alea de pe site .. care sa ma ajute la skin ca am mare nevoie .. trimite`le pe dj_frecky@yahoo.com .. pleaseee si promit ca daca nu iti va plake skinu de winamp nu voi mai posta pe acest forum si ma las de meserieInitial trimis de Florin Hi-Q
Voi?

-
AnDrEi - Junior Member
Re: Aha!
Initial trimis de Florin Hi-Q
Voi?
MAI ALES IO....BINEINTELES CUM SA NU_I TZIN IO PUMNII LUI MITZA SI LUI FLORIN CARE SUNT CEI MAI DULCI BAIETI DIN LUME?
VA PUP PE TOTZI 3 SI SPER SA FITI BINE SI SA VA DISTRATI IN TURNEU.....
Ma gandesc "IN FIECARE ZI" numai la tine, si nu stiu ca m-as face fara tine!
Sper ca stii ca "TU ESTI DRAGOSTEA MEA" si cu toate ca esti mult "PREA DEPARTE" vreau sa stii ca imi este "DOR DE TINE, DOR DE NOI".
"UN MINUT" as mai fi vrut sa dansam "ROCK'N ROLL" dar stiu ca nu se poate.
"TOATA LUMEA" stie "CAT TE IUBEAM" dar acum ca vraja dintre noi s-a spulberat, nu mai pot sa-ti spun decat ca nu te voi uita....
Sper ca stii ca "TU ESTI DRAGOSTEA MEA" si cu toate ca esti mult "PREA DEPARTE" vreau sa stii ca imi este "DOR DE TINE, DOR DE NOI".
"UN MINUT" as mai fi vrut sa dansam "ROCK'N ROLL" dar stiu ca nu se poate.
"TOATA LUMEA" stie "CAT TE IUBEAM" dar acum ca vraja dintre noi s-a spulberat, nu mai pot sa-ti spun decat ca nu te voi uita....
- forever_clo
- Junior Member
Andrei
ar fi o chestie sa se faca un clip si cu noi.. insa ...
nu prea vad sanse... Daca s-ar face cu toti cei
toti cei de pe forum ar fi prea multi
nu ti se pare...
dar... FLORIN ... ce parere ai ..
...
ne bagi si pe noi pe acolo pe undeva intr-un
clip de al vostru
macar o parte 
nu prea vad sanse... Daca s-ar face cu toti cei
toti cei de pe forum ar fi prea multi

nu ti se pare...
dar... FLORIN ... ce parere ai ..

ne bagi si pe noi pe acolo pe undeva intr-un
clip de al vostru

-
sandrino - Junior Member
Re: allidda
Initial trimis de sandrino
Mai.. am discutat despre chestia asta
nu prea se poate...
asta este...
Acu astept sa se trezeasca unul patron
de discoteca de pe aici ca sa-o cheme..![]()
mai incearca.....bafta oricum....si eu abia astept sa-i vad in concert....cam asta ar fi deocamdata.....
Hi-Q ....`s cei mai buni!
-
allidda - Junior Member
mai cel mai bine ar fi in toamna ...daca pastreaza aceasi oferta de preturi...ii inviti la bal la un liceu...(strangeti bani cate 25.000 de lei de fiecare din liceu shi adunati bani") acuma depinde shi de pretul care il vor cere....dar cred ca nu vor cere mult pt un bal de boboci...
-
sly - Mesaje: 2918
dim ciclul "asi dori sa vad"
eu asi vrea sa vad faze in care va ia lumea la p***
alea sunt cele mai tari. am vazut unele live, dar parca asi vrea sa le vad si in reluare. daca se poate, toate, ca nu sunt putine.
K-gula.

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
27 mesaje
• Pagina 1 din 1