Help!!
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
Help!!
Mda..vreau sa i-au legatura cu realizitorii emisiunii hi-q noi . De ce ? Daca au fost cei de la GPF (gaz pe Foc) acolo..si daca nu cand vor veni ... e ffff foarte important!!!!!! hELP!!
"Uneori se intampla ce nu vrei" ;e
I am

I am

- djdiu
- Junior Member
nu stiu dar nu cred ca au fost
incearca sa-i scrii lui Florin sau lui Mihai ca sigur iti vor raspunde...
incearca sa-i scrii lui Florin sau lui Mihai ca sigur iti vor raspunde...
Ma gandesc "IN FIECARE ZI" numai la tine, si nu stiu ca m-as face fara tine!
Sper ca stii ca "TU ESTI DRAGOSTEA MEA" si cu toate ca esti mult "PREA DEPARTE" vreau sa stii ca imi este "DOR DE TINE, DOR DE NOI".
"UN MINUT" as mai fi vrut sa dansam "ROCK'N ROLL" dar stiu ca nu se poate.
"TOATA LUMEA" stie "CAT TE IUBEAM" dar acum ca vraja dintre noi s-a spulberat, nu mai pot sa-ti spun decat ca nu te voi uita....
Sper ca stii ca "TU ESTI DRAGOSTEA MEA" si cu toate ca esti mult "PREA DEPARTE" vreau sa stii ca imi este "DOR DE TINE, DOR DE NOI".
"UN MINUT" as mai fi vrut sa dansam "ROCK'N ROLL" dar stiu ca nu se poate.
"TOATA LUMEA" stie "CAT TE IUBEAM" dar acum ca vraja dintre noi s-a spulberat, nu mai pot sa-ti spun decat ca nu te voi uita....
- forever_clo
- Junior Member
Re: Help!!
Initial trimis de djdiu
Mda..vreau sa i-au legatura cu realizitorii emisiunii hi-q noi . De ce ? Daca au fost cei de la GPF (gaz pe Foc) acolo..si daca nu cand vor veni ... e ffff foarte important!!!!!! hELP!!
GPF nu au venit la "Hi-Q noi!", au venit in 2000 la TVFB.
Nu stiu de pe acum daca si cand vor veni in vara, sorry:-(
- Florin Hi-Q
- Junior Member
10x
Multumesc foarte mult ptr. ca mi-ai zis ...ca daca vor veni acolo vreau sa ma duc la Bucuresti sa-i vad pe cei de la GPF,personal <daca nu se va intampla de ziua orasului Satu Mare "12-14 mai 2002>, eu stau l;a Satu Mare <652 km> si nu pot zice "na` ma duc la Bucuresti!"
intelkegeti?
oricum 10x!oricum il rog pe Florin sau Mihai sa ma anunte din timp , v-as fi recunoscator.
apropos, Hi-q vine de ziua ORasului SM , editia 5 , 2002???????
intelkegeti?
oricum 10x!oricum il rog pe Florin sau Mihai sa ma anunte din timp , v-as fi recunoscator.
apropos, Hi-q vine de ziua ORasului SM , editia 5 , 2002???????
I am

I am

- djdiu
- Junior Member
gaz pe foc ...hmm...nu am mai scos ceva nou demult din cate stiu...eu ...sper sa-i invite deoarece imi plac ...(unele piese) shi acuma o intrebare pt FLORIN sau MIHAI...ce oferta de preturi daca imi pot spune ori aici ori in mesaj personal.,..pt baluri de boboci toamna asta...ca vreau sa va aduc la un bal la un liceu din iasi...ce zicetzi?? e o oferta...
-
sly - Mesaje: 2918
GPF! 100 de clase peste HI-Q
in primiul rand, asta da trupa care se respecta. canta live nu-si bat joc de fani. mai mult canta live cu instrumentisti. este ceva. asi vrea sa-i vad pe ce trei "purcelusi" facand la fel. sau mai bine nu. sunt inca tanar si nu vreau sa raman marcat pe viata, sau din cauza lor sa incep sa urasc toata muzica romaneasca.
K-gula.
K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
Probabil..
Mda.. asa e ..Hi-q putem recunoaste canta fain , dar vocile sunt filtrate prin calculator, cu toate aparatele ale`, hehe
Sa le deie unor boschetari ca probabil si un boschetar va putea face lafel cantecele ale` , sau poate chiar mai bine , lucur valabil si ptr. 3se , animal x , etc..
Dar totusi eu nu-i critic ca varamea de 9 ani , ma omoara toata ziua cu Hi-q ..dar imi plac..e un curent de 1000W nou..
eu am ceva de mantionat , sunt presedintele fan clubului Gaz pe Foc !
Ishi respecta fanii cei de la GPF , o stiu pe propia mea piele...odata am facut o criza daca o pot numi asa ca nu mi-au raspuns la mailuri ( am trimis vreo 5o) si cand am primit mailul lor dupa o luna am avut iar un soc , de fericire!
Un fan este un fan
in luna martie fan clubul nu mergea cum trebuia , aveam multe datorii , dar pina la urma m-au convins cei de la GPF sa continui...sa vedeti ce frumos mi-au vb..
Sa le deie unor boschetari ca probabil si un boschetar va putea face lafel cantecele ale` , sau poate chiar mai bine , lucur valabil si ptr. 3se , animal x , etc..
Dar totusi eu nu-i critic ca varamea de 9 ani , ma omoara toata ziua cu Hi-q ..dar imi plac..e un curent de 1000W nou..

eu am ceva de mantionat , sunt presedintele fan clubului Gaz pe Foc !
Ishi respecta fanii cei de la GPF , o stiu pe propia mea piele...odata am facut o criza daca o pot numi asa ca nu mi-au raspuns la mailuri ( am trimis vreo 5o) si cand am primit mailul lor dupa o luna am avut iar un soc , de fericire!
Un fan este un fan
in luna martie fan clubul nu mergea cum trebuia , aveam multe datorii , dar pina la urma m-au convins cei de la GPF sa continui...sa vedeti ce frumos mi-au vb..
I am

I am

- djdiu
- Junior Member
9 mesaje
• Pagina 1 din 1