in continuarea...hi-q-lui
25 mesaje
• Pagina 1 din 1
in continuarea...hi-q-lui
salut mai frumosilor!!!!acesta este un subiect care, zic eu, va permite multora sa scape de inhibitii
este un subiect care poate aduce multe satisfactii
cand zic satsisfactii, ma refer la cei care vor sa inceapa o cariera muzicala
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sper sa intelegeti ceea ce am vrut sa zic
cossemina@yahoo.com
pa
cosmina
este un subiect care poate aduce multe satisfactii
cand zic satsisfactii, ma refer la cei care vor sa inceapa o cariera muzicala
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sper sa intelegeti ceea ce am vrut sa zic
cossemina@yahoo.com
pa
cosmina
- cosminutza
cum credeti ca va fi hi-q peste 2 ani??
cum credeti ca va fi hi-q peste 2 ani??
cossemina@yahoo.com
cossemina@yahoo.com
- cosminutza
Pai ..
Eu mi`am dat votul .. cred ca vor fi la fel .. am spus cred.. asta ramane de vazut nu?
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
eu sper sa ramana la fel de draguti si haiosi...sau poate chiar mai mult.....dar nu se stie niciodata ce surprize ne rezerva viitorul...oamenii se schimba....unii-n rau altii-n bine...nu poti sa stii...sper doar ca ei sa se schimbe din bine in mai bine
-
allidda - Junior Member
alexa
crezi ca mai bine de atat se poate ??
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
-
sandrino - Junior Member
..
eu as vrea sa ne zica chiar ei daca se vor schimba sau nu 

Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
-
sandrino - Junior Member
Hm! nu stiu ce sa zic...
Eu nu am votat pentru ca sondajul mi se pare fara sens...
Stati sa ma explic: eu nu stiu cum voi fi peste jumatate de an, nici tu, cel care citesti acum acest mesaj, nu stii ce se va intampla cu tine in perioada urmatoare! Pot spune cum "vreau" sa fiu peste 2 ani, dar nu "stiu" exact cum voi fi...
Hi-Q implineste vara asta 6 ani. Mi se pare o viata intreaga...:-) Sper sa fim tot aici, pe fanclub, si peste doi, ani si sa radem de acest sondaj.
Sper din tot sufletul...
Stati sa ma explic: eu nu stiu cum voi fi peste jumatate de an, nici tu, cel care citesti acum acest mesaj, nu stii ce se va intampla cu tine in perioada urmatoare! Pot spune cum "vreau" sa fiu peste 2 ani, dar nu "stiu" exact cum voi fi...
Hi-Q implineste vara asta 6 ani. Mi se pare o viata intreaga...:-) Sper sa fim tot aici, pe fanclub, si peste doi, ani si sa radem de acest sondaj.
Sper din tot sufletul...
- Florin Hi-Q
- Junior Member
Re: Hm! nu stiu ce sa zic...
Initial trimis de Florin Hi-Q
Sper din tot sufletul...
mai Florine in primul rand vreau sa-ti spun :"LA MULTZI ANI!" ptr ca ai un nume de floare si sa-tzi mai spun ca daca nu v-atzi schimbat pana acum nu cred ca va vetzi mai schimba....prea mult..
Ma gandesc "IN FIECARE ZI" numai la tine, si nu stiu ca m-as face fara tine!
Sper ca stii ca "TU ESTI DRAGOSTEA MEA" si cu toate ca esti mult "PREA DEPARTE" vreau sa stii ca imi este "DOR DE TINE, DOR DE NOI".
"UN MINUT" as mai fi vrut sa dansam "ROCK'N ROLL" dar stiu ca nu se poate.
"TOATA LUMEA" stie "CAT TE IUBEAM" dar acum ca vraja dintre noi s-a spulberat, nu mai pot sa-ti spun decat ca nu te voi uita....
Sper ca stii ca "TU ESTI DRAGOSTEA MEA" si cu toate ca esti mult "PREA DEPARTE" vreau sa stii ca imi este "DOR DE TINE, DOR DE NOI".
"UN MINUT" as mai fi vrut sa dansam "ROCK'N ROLL" dar stiu ca nu se poate.
"TOATA LUMEA" stie "CAT TE IUBEAM" dar acum ca vraja dintre noi s-a spulberat, nu mai pot sa-ti spun decat ca nu te voi uita....
- forever_clo
- Junior Member
hmm observ ca cineva a votat pt "vor da dovada de lipsa de bun simt si se vor comporta oribil cu fanii'' am o vaga impresie cine ar putea fi dar ma abtin de la comentarii...
Nu stiu cat de frumos se vor comporta cu fanii dar in nici un caz oribil deoarece au ajuns acolo unde sunt datorita lor(+ talentului si norocului bineinteles dar asta intr-o mai mica masura )si ei stiu asta f bine
Nu stiu cat de frumos se vor comporta cu fanii dar in nici un caz oribil deoarece au ajuns acolo unde sunt datorita lor(+ talentului si norocului bineinteles dar asta intr-o mai mica masura )si ei stiu asta f bine
- RAMIRA_RO
- Junior Member
Me 2...
Initial trimis de Florin Hi-Q
Sper din tot sufletul...
Yeap si eu vreau asta dar dupa cum ai spus tu .. niki noi cei care citim acest mesaj nu stim ce ni se poate intampla.. have fun all si sper ca peste 2 ani sa mai putem posta mesaje pe acest forum ..
Andrei
-
AnDrEi - Junior Member
Oare cine ?
Initial trimis de RAMIRA_RO
hmm observ ca cineva a votat pt "vor da dovada de lipsa de bun simt si se vor comporta oribil cu fanii'' am o vaga impresie cine ar putea fi dar ma abtin de la comentarii...
Cred ca sunt de acceasi parere cu tine.. stim noi cine posteaza .. ia mai uitate acum la sondaj .. ca sa vezi .. :con:
Andrei
-
AnDrEi - Junior Member
Ha?
Initial trimis de sly
ai dreptate florin!!
Numai el are dreptate .. noi ceilalti nu ?
:p
Andrei
-
AnDrEi - Junior Member
Aham!
Initial trimis de allidda
sandrino....bineinteles ca se poate ...intotdeauna e loc de mai bine.....
Aham .. yeah right.. ai dreptate mey ! :-)
Andrei
-
AnDrEi - Junior Member
Voturi :120 la 12. Bah imi dau cuvantul ca de cand sunt aici pe fanclub nu am vazut sondaj cu 120 de voturi. Domnii moderatori, masluiti... dar cu bun simt .
Si sa nu va prind ca incepeti sa imi ziceti ca sunt 120 de persoane care au votat .
Si sa nu va prind ca incepeti sa imi ziceti ca sunt 120 de persoane care au votat .
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
aliosha
de ce nu ?
-
sandrino - Junior Member
Uita-te si tu la toate sondajele care se fac pe forumul asta. Nu e unu cu peste 30-40 de voturi. Nici macar alea de pe generalitati. Ma rog, asta se poate verifica si ai sa vezi ca am dreptate. Daca vrei facem si pariu sau ceva de genul asta. O sa il rog eu pe Sopra sa verifice sa vedem exact cati au votat.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Initial trimis de Aliosha
Voturi :120 la 12. Bah imi dau cuvantul ca de cand sunt aici pe fanclub nu am vazut sondaj cu 120 de voturi. Domnii moderatori, masluiti... dar cu bun simt .
lol..:con: ...si eu m-am mirat cand am vazut 120 ...
eu una ,ca moderatoare,nu ma simt .....so ..boys???

aveti grija ce faceti ....totusi ....puteati sa puneti o cifra mai rezonabila ...
sondajul este cam fara sens ...cum a spus si Florin ...
eu sper sa fie tot la fel:D acum ramanede vazut...
defapt cred ca toti spera sa fie la fel ..kiar si ei ...
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
25 mesaje
• Pagina 1 din 1