Intalnire a Moderatorilor de pe forumul Hi-Q
24 mesaje
• Pagina 1 din 1
Intalnire a Moderatorilor de pe forumul Hi-Q & Userii care Posteaza mesaje pe el!
Doriti o intalnire a celor de pe acest forum ? Daca da .. astept propunerile voastre !
Andrei
Andrei
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
Re: Intalnire a Moderatorilor de pe forumul Hi-Q & Userii care Posteaza mesaje pe el!
Initial trimis de Andrei
Doriti o intalnire a celor de pe acest forum ? Daca da .. astept propunerile voastre !
Andrei
exact acelash subiekt am avut si eu akum cateva luni si mi s`a raspuns ca o sa fie o intalnire prin mai .. pe la sfarshit .. eu insa un lukru nu inteleg .. asta fac moderatori? fura subiektele kare deja au mai fost si au avut succes si se semneaza ku ele ?
-
PreferatA - Junior Member
Re: Re: Intalnire a Moderatorilor de pe forumul Hi-Q & Userii care Posteaza mesaje pe
Initial trimis de PreferatA
exact acelash subiekt am avut si eu akum cateva luni si mi s`a raspuns ca o sa fie o intalnire prin mai .. pe la sfarshit .. eu insa un lukru nu inteleg .. asta fac moderatori? fura subiektele kare deja au mai fost si au avut succes si se semneaza ku ele ?
mi-ar placea...
si cea mai buna idee ar fi sa ne vedem pe 8 iunie la buc...
la lansare././...eu oricum o sa ma duc ....
PreferatA las-o balta ... nu mai conteaza:) ...
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
h3h3h3h3
Initial trimis de deedee
mi-ar placea...
si cea mai buna idee ar fi sa ne vedem pe 8 iunie la buc...
la lansare././...eu oricum o sa ma duc ....
PreferatA las-o balta ... nu mai conteaza:) ...
Bine spus DeeDee .. pai atunci ne vedem la Bucuresti ? sau .. oricum eu cu tine ma vad weekendu` asta la Pitesti :-)
Andrei
-
AnDrEi - Junior Member
Re: h3h3h3h3
Initial trimis de Andrei
Bine spus DeeDee .. pai atunci ne vedem la Bucuresti ? sau .. oricum eu cu tine ma vad weekendu` asta la Pitesti :-)
Andrei
ok atunci ne vedem de 8 iunie

-
PreferatA - Junior Member
Re: h3h3h3h3
Initial trimis de Andrei
Andrei
andrei.....poate te vezi si cu mine,,,si eu-s tot din pitesti
-
allidda - Junior Member
Nu vreau :-)
Initial trimis de allidda
andrei.....poate te vezi si cu mine,,,si eu-s tot din pitesti
Poate nu vreau.. :-) pai mai vb .. da ?;-) sa vad cum ma incradez in timp .. ca eu cica vin la prietena acolo :-)
Andrei
-
AnDrEi - Junior Member
Nu sthiu!
Initial trimis de sly
ne intalnim...in bacau andrei?? ce zici?? as veni shi eu in buc pe 8iunie dar am un examen ff important in iasi pe 9 iunie...
Poate mah .. nu stiu .. sunt eu aiki cu tine moderator .. dar nu cred ca trebuie ca sa postezi unele mesaje .. pe un anumit forum si sa ma critici asa degeaba .. ma rog.. tu vin`o in Bacau .. iar daca am timp da .. ne vedem .. :-)
Andrei
-
AnDrEi - Junior Member
yaaa
pe 8 Iunie voi fi si eu la Bucuresti...
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
-
sandrino - Junior Member
pai..
din cate am auzit eu ... in Bacau sunt cam multi tigani... si cred ca din cauza asta se teme 

Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
-
sandrino - Junior Member
Ce ziki mah ?
Initial trimis de sandrino
din cate am auzit eu ... in Bacau sunt cam multi tigani... si cred ca din cauza asta se teme![]()
FaCk Ya Mah .. :-) cum draq sa fie tigani in Bacau ? Cred ca mai multi sunt in Botosani ( vrei sa explik intelesul acestui cuvant ? oameni care .. u know ..:-) ) hahaha nice joke .. eu il astept pe sly in Bacau .. oricum niki eu nu pot veni la Bucuresti .. asa ca eu fac intalnirea celor de pe forum pe 24 Mai la Bacau .. va astept pe toti .. dar pe sly .. il pup :-) urat`u dreaq
Andrei
-
AnDrEi - Junior Member
Andrei..
scuzele mele
in Botosani nu prea sunt tigani.. aici e rata somajului mare 

-
sandrino - Junior Member
Pitesti @ 2002
Heya all , noah acu` eu sunt in Pitesti .. si din pacate nu pot sa spun ca pana la aceasta ora a fost o intalnire a moderatorilor .. dar a fost o singura intalnire a unui moderator cu un user .. ce cred ca va urma si el a fi .. boss pe un forum .. oare care? :-)
Have fun .. Andrei :-)
Have fun .. Andrei :-)
-
AnDrEi - Junior Member
:)
eu vreau ca urmatorul moderator ca sa-l felicit:) ...
-
sandrino - Junior Member
Observ ca pentru voi functiile astea de moderatori va orbesc gandirea.
Mi-a fost sters un mesaj absolut faramotiv, sper sa nu se mai intample.
Am o intrebare: voi ati inteles ceva din cele doua mesaje de mai sus?
Mi-a fost sters un mesaj absolut faramotiv, sper sa nu se mai intample.
Am o intrebare: voi ati inteles ceva din cele doua mesaje de mai sus?
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-
Zgubilici - Junior Member
Daca cineva se ma ia de Zgubi si ii mai sterge vreun mesaj..va zbura din forumul asta !
Atentzie mare de tot..ca nu va jucatzi cu mine !
Noi..aici intram cu inima curata..si ne lovim de voi ! Fata asta..pune tot sufletul pentru forum..si voi ii stergetzi posturile ???
Sa nu mai aud asa ceva..ca ma supar rau de tot !
Atentzie marita de acum incolo !
Atentzie mare de tot..ca nu va jucatzi cu mine !
Noi..aici intram cu inima curata..si ne lovim de voi ! Fata asta..pune tot sufletul pentru forum..si voi ii stergetzi posturile ???
Sa nu mai aud asa ceva..ca ma supar rau de tot !
Atentzie marita de acum incolo !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
24 mesaje
• Pagina 1 din 1