Ieri..adica azi noapte ca Hi-q a cantat la 12 noaptea ..a fost poate cea mai frumoasa petrecere din viata mea-Ziua Orasului Satu Mare.Am dat mana cu Florin, am urlat ca nebunu dupa Mihai, am primit un baston pe spate ca m-am duis dupa Florin ..dar nu am apucat sa ii cer un autograf.M-am imprietenit acolo cu cateva fete si am inceput sa urlam ..Florrinnnnnnn! Flooooorriinnnn!Care pina la urma a cedat si a venit sa ne dea cateva autografe. Cand a ajuns la mine i-am zis cine suntn si de unde m-ar putea cunoaste si a dat mana cu mine , mi-a dat un autograf..de fapt doua ca o data am cerut de la Mihai si mi-o dat Florin. Cand am ajuns la "Boxa Autografelor" atunci semnau autografe cei de la Hi-q .De fapt numa` Florin si Mihai , ca pe Dana nu am vazut-o numai cand a urcat pe scena. Am fost foarte bucuros , inca am si plans , cu toate ca eu sunt un mare fan Gaz pe Foc..care din pacate nu a venit la manifestari..Dar oricum nu are nici un rost sa vorbim acum despre Gaz pe Foc...
Cel mai urat moment a fost atunci cand toata lumea-de unde stateam eu- striga :"Akcent ! Akcent ! Akcent!" si numai eu strigam Hi-q , Hi-q dar de fapt l-am strigat mai mult pe Mihai pentru ca in acel moment nu aveam autograf de la el.
A sosit momentul cand ei au urcat pe scena...nu eram acolo ca eram la restaurantul unde erau "primiti" vedetele sa cer autograf de la Candy.
Am ajuns acolo...toata lumea cu mainile sus.Era extraordinar. Nici nu imi pot imagina cum am ajuns in primul rand. Este ceva superb!
Mi-a placut foarte mult faza cand Florin si Mihai si-au aruncat tricourile dar nu au ajuns la "public".
"Nu avem nici un fan la Satu Mare , avem 20.000 de prieteni aici."Vorbele celor 3. Evident acei 20000 de oameni care au participat la concert.
Nu pot face nimic..a anuntat sfarsitul spectacolului.Dar toata lumea Hi-q Hi-q Hi-q Hi-q ...si ei au revnit pentru nu stiu cata oara pe scena si au cantat mult ravnitul "Tu esti dragostea mea".
Faza cu acei spectatori vedete , adica pe cei care i-au luat pe scena a fost hazlie...
din pacate nu am un autograf cu Dana. Apropos ptr. Florin: Verisoara mea vrea sa fac un fan club Hi-q in satu-mare. Adresa de mail a ei este djdilina@bumerang.ro dar nu si-o verifica numa` o data pe saptamna asa ca poti sa ma mailuesti pe mine gazpefoc@rol.ro sau djdiu@bumerang.ro .
"Va iubim!!!!!!!!"
Jurnal de concert-Satu Mare- vazut de un nefan
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
Jurnal de concert-Satu Mare- vazut de un nefan
"Uneori se intampla ce nu vrei" ;e
I am

I am

- djdiu
- Junior Member
Oooooooooopsssssssss!!!!!
oooopsss! Am uitat sa zic ca Hi-q au dat autografe de la 8..sau cam asa ceva...au avut concert de la 12 noaptea.. /!\
I am

I am

- djdiu
- Junior Member
eu am vb cu florin la tel. pe la 19.00 parca shi erau la concert ...dar de ce au cantat asha tarziu?? din cate am auzit te-ai distrat ff misto...la zillele orasului...dar face shi in iasi zilele orasului ce cool ar fi...(zilele sunt dar nu se aduc formatii ca la voi)
-
sly - Mesaje: 2918
Initial trimis de sly
eu am vb cu florin la tel. pe la 19.00 parca shi erau la concert ...dar de ce au cantat asha tarziu?? din cate am auzit te-ai distrat ff misto...la zillele orasului...dar face shi in iasi zilele orasului ce cool ar fi...(zilele sunt dar nu se aduc formatii ca la voi)
A fost super marfa. Pacat ca la Iasi nu se prea tine. Ai vb cu Florin cand erau la Satu Mare? Au cantat tarziu ca de obicei dupa 9 seara sunt formatiile mai cunoscute. Maine aduc pozele de la developat!Sunt curios sa vad ce a iesit, cu toate ca nu cred sa fi iesit bine, a fost si un pic de plaoia , dar azi noapte a turnat cu galeata. Am fost 50000oamani la voltaj si a venit o ploaie si dac o ramas vro zece mii a fost bine. Le-o cazut scena in cap. si chestia ca era scena adusa din italia si cele pin`namu` facute in sm nu aveau nici pe dracu. Dar a fost formadabil si la hi-q si la voltaj!
I am

I am

- djdiu
- Junior Member
da a fost de-a dreptul fenomenal concertul hi-q in fata a peste 50-60.000 de oameni pacat ca a doua zi s-a intamplat ce s-a intamplat cu voltaj
((((((((((

Ma trezesc plangand cu tine-n gand
Oare stii cat mi-e de dor?
As vrea sa pot zbura iubirea mea
Pana dincolo de nori.
Oare stii cat mi-e de dor?
As vrea sa pot zbura iubirea mea
Pana dincolo de nori.
- rrb
- Junior Member
ma bucur ca v-ati simtit bine 

It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
rrb
ce s-a intamplat la voltaj ?
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
-
sandrino - Junior Member
Re: rrb
Initial trimis de sandrino
ce s-a intamplat la voltaj ?
Ce s-a intamplat la Voltaj. Oliver ..de fapt a cazut scena pe ei. S-au adunat 3000 tone de ploaie pe copertina si a cazut pe ei. Dar sa va spun ca a fost mai multa lume la voltaj. in nici un minut am fost ud complet. Fanii nu au plecat. Cei de la Voltaj au zis ca vor mai veni. Si ca ar vrea sa termine concertul. Pacat ca nu s-au filmat la satu mare videoclipul. A fost super. Au fost 60.000 oameni la hi-q? La voltaj au fost dublu o zis La Radio transilvania. Nu cred ...orasul are 160.000 loc. maxim! Asa ca . Eventula atatia au fost la voltaj!
I am

I am

- djdiu
- Junior Member
8 mesaje
• Pagina 1 din 1