HI-Q ........Teo Show?

Forumul asociat fanclubului Hi-Q

HI-Q ........Teo Show?

Mesajde forever_clo » Mie Mai 15, 2002 9:26 pm

Hi-q de ce nu au fost niciodata invitati la Teo????????
io nu am inteles asta niciodata ....poate imi explicati voi?
Ma gandesc "IN FIECARE ZI" numai la tine, si nu stiu ca m-as face fara tine!
Sper ca stii ca "TU ESTI DRAGOSTEA MEA" si cu toate ca esti mult "PREA DEPARTE" vreau sa stii ca imi este "DOR DE TINE, DOR DE NOI".
"UN MINUT" as mai fi vrut sa dansam "ROCK'N ROLL" dar stiu ca nu se poate.
"TOATA LUMEA" stie "CAT TE IUBEAM" dar acum ca vraja dintre noi s-a spulberat, nu mai pot sa-ti spun decat ca nu te voi uita....
forever_clo
Junior Member

Re: HI-Q ........Teo Show?

Mesajde allidda » Mie Mai 15, 2002 9:39 pm

Initial trimis de forever_clo
Hi-q de ce nu au fost niciodata invitati la Teo????????
io nu am inteles asta niciodata ....poate imi explicati voi?

wow...h3h3h3...scuze ca te intreb dar tuh pe ce lume traiesti?cred ca au fost invitati la teo de 3-4 ori pana acum...si sa nu mai spun ca I data cand au aparut pe un post national de tv o fost la teo&mircea pe vremea cand teo facea emisiunea de dimineata cu mircea badea la antena1....iar de cand e la protv cred ca io invitat de 3-4 ori....cam asa ceva......oricum...asteptam o noua aparitie la teo...
allidda
Junior Member

Re: Re: HI-Q ........Teo Show?

Mesajde Dee Dee » Mie Mai 15, 2002 10:18 pm

Initial trimis de allidda

wow...h3h3h3...scuze ca te intreb dar tuh pe ce lume traiesti?cred ca au fost invitati la teo de 3-4 ori pana acum...si sa nu mai spun ca I data cand au aparut pe un post national de tv o fost la teo&mircea pe vremea cand teo facea emisiunea de dimineata cu mircea badea la antena1....iar de cand e la protv cred ca io invitat de 3-4 ori....cam asa ceva......oricum...asteptam o noua aparitie la teo...

da
si eu i-am vazut cand au aparatu atunci mai de mult la teo&mircea :) ...si shtiu ca era prima data cand apareau pe un post national Tv .. :)
de atunci i knew there was something Special about them :)
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde sandrino » Joi Mai 16, 2002 9:19 am

din cate stiu eu .. de cand au aparut teo & mircea au inceput sa se lanseze..
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

yac !

Mesajde AxL » Joi Mai 16, 2002 1:00 pm

dupa ce ca ei sunt si-asa penibili, vreti sa mai apra si in emisiunea aia penibila.. :))) e combinatia perfecta !!!! acolo e loc de andre, hi-q, giglio..... candy hihihihi etc...... :D
Auzi cuvintele... dar întelegi sensul lor?
AxL
Junior Member

Aha!

Mesajde AnDrEi » Joi Mai 16, 2002 2:28 pm

Cica .. acum ProTV si explicit "Teo Show" nu este de Hi-Q .. eu as fi curios .. daca cei de la Hi-Q s`au gandit la un concert in out spaceu`l Romaniei!

Andrei
AnDrEi
Junior Member

Mesajde forever_clo » Joi Mai 16, 2002 9:36 pm

bai fratilor io ma refeream la TEO SHOW nu la Teo &Mircea.........ca io nu i-am vazut niciodata la Teo Show cand si-au lansat melodia sau albumul ...........
si nu mai sariti asa de RPD de C*R in sus ca nu e bine ........FACETI RIDURI.......hihihihi:))
Ma gandesc "IN FIECARE ZI" numai la tine, si nu stiu ca m-as face fara tine!
Sper ca stii ca "TU ESTI DRAGOSTEA MEA" si cu toate ca esti mult "PREA DEPARTE" vreau sa stii ca imi este "DOR DE TINE, DOR DE NOI".
"UN MINUT" as mai fi vrut sa dansam "ROCK'N ROLL" dar stiu ca nu se poate.
"TOATA LUMEA" stie "CAT TE IUBEAM" dar acum ca vraja dintre noi s-a spulberat, nu mai pot sa-ti spun decat ca nu te voi uita....
forever_clo
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Joi Mai 16, 2002 10:00 pm

Initial trimis de forever_clo
si nu mai sariti asa de RPD de C*R in sus ca nu e bine ........FACETI RIDURI.......hihihihi:))

:con: ...unde facem riduri daca arim de Cur in sus? :con:
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde allidda » Joi Mai 16, 2002 10:47 pm

pai si eu am spus ca la teo au aprut de 3-4 ori si apoi am zis si de vremea cand era ea la antena1....
allidda
Junior Member

Tzapa!

Mesajde AnDrEi » Joi Mai 16, 2002 11:22 pm

Initial trimis de deedee

:con: ...unde facem riduri daca arim de Cur in sus? :con:

DeeDee cred ca daca este ca sa facem riduri acolo .. stii tu .. forever_clo o sa ne dea cu crema :-) personal si singur singurel :)

Andrei
AnDrEi
Junior Member

Mesajde sly » Vin Mai 17, 2002 8:40 am

din cate stiu eu nu cred ca au aparut pe la emisiunea aia stupida ...cred ca au o clauza in contractul cu antena1 sa nu apara la nici o alta televiziune in afara de antena1 sau posturi de muzica...dar poate ma insel!!
ps:n-as vrea sa apara la emisiunea aia...
sly

Mesajde sandrino » Lun Mai 20, 2002 7:43 am

daca e asa cum spui tu sly e nasjpa...
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

Mesajde sly » Lun Mai 20, 2002 9:20 am

de ce sa fie naspa?? fii mai explicit...oricum aia nu e emisiune de valoarea formatiei hi-q...dupa parerea mea e cea mai stupida emisiune...(nu cred ca au aparut) stie cineva sa fi aparut dar cu date exacte? luna, anul, data...etc poate rasp. baietii pe acest topic...
sly

Uffffffffffffffffff

Mesajde AnDrEi » Lun Mai 20, 2002 2:48 pm

Initial trimis de sandrino
daca e asa cum spui tu sly e nasjpa...

Mey sandrino .. da .. sunt de accord cu tine ca ceea ce spune sly este nashpa .. dar .. cred ca are dreptate.. :(

Andrei :-(
AnDrEi
Junior Member

Mesajde sandrino » Mar Mai 21, 2002 8:31 am

poi sly e nasjpa ptr. ca ai "interdictie" .. adica nu poti sa mergi la un alt post de Tv ptr. ca iti interzic cei del a Antena 1... mi se pare o prostie ..sincer ... poate am inteles eu gresit poate nu e asa cum zic eu .. te rog sa ma contrazici ...
Andrei.. facem greva .. :>
sandrino
Junior Member

Mesajde sly » Mar Mai 21, 2002 11:03 am

nu au aceasta clauza era doar o presupunere(nu avem de unde sa stim) dar cred ca nu au acest lucru deoarece a doua zi dupa ce concerteaza in disco Rosu&Negru din iasi vor fi invitati la un post local TV BIT...
sly

Pai ..

Mesajde AnDrEi » Mie Mai 22, 2002 7:11 pm

Initial trimis de sly
nu au aceasta clauza era doar o presupunere(nu avem de unde sa stim) dar cred ca nu au acest lucru deoarece a doua zi dupa ce concerteaza in disco Rosu&Negru din iasi vor fi invitati la un post local TV BIT...

Pai .. ca sa apara la acel post de televiziune .. le da ceva bani ? sau .. ? daca da .. cam cati ?

Andrei :-)
AnDrEi
Junior Member

Mesajde sly » Mie Mai 22, 2002 8:02 pm

nu stiu daca le da bani dar cred ca da...oricum o sa ma interesez sa va spun deoarece tipul care realizeaza emisiunea e ff bun prieten cu ai mei...
sly

Înapoi la Hi-Q