HI-Q ........Teo Show?
18 mesaje
• Pagina 1 din 1
HI-Q ........Teo Show?
Hi-q de ce nu au fost niciodata invitati la Teo????????
io nu am inteles asta niciodata ....poate imi explicati voi?
Ma gandesc "IN FIECARE ZI" numai la tine, si nu stiu ca m-as face fara tine!
Sper ca stii ca "TU ESTI DRAGOSTEA MEA" si cu toate ca esti mult "PREA DEPARTE" vreau sa stii ca imi este "DOR DE TINE, DOR DE NOI".
"UN MINUT" as mai fi vrut sa dansam "ROCK'N ROLL" dar stiu ca nu se poate.
"TOATA LUMEA" stie "CAT TE IUBEAM" dar acum ca vraja dintre noi s-a spulberat, nu mai pot sa-ti spun decat ca nu te voi uita....
Sper ca stii ca "TU ESTI DRAGOSTEA MEA" si cu toate ca esti mult "PREA DEPARTE" vreau sa stii ca imi este "DOR DE TINE, DOR DE NOI".
"TOATA LUMEA" stie "CAT TE IUBEAM" dar acum ca vraja dintre noi s-a spulberat, nu mai pot sa-ti spun decat ca nu te voi uita....
- forever_clo
- Junior Member
Re: HI-Q ........Teo Show?
Initial trimis de forever_clo
Hi-q de ce nu au fost niciodata invitati la Teo????????
wow...h3h3h3...scuze ca te intreb dar tuh pe ce lume traiesti?cred ca au fost invitati la teo de 3-4 ori pana acum...si sa nu mai spun ca I data cand au aparut pe un post national de tv o fost la teo&mircea pe vremea cand teo facea emisiunea de dimineata cu mircea badea la antena1....iar de cand e la protv cred ca io invitat de 3-4 ori....cam asa ceva......oricum...asteptam o noua aparitie la teo...
-
allidda - Junior Member
Re: Re: HI-Q ........Teo Show?
Initial trimis de allidda
wow...h3h3h3...scuze ca te intreb dar tuh pe ce lume traiesti?cred ca au fost invitati la teo de 3-4 ori pana acum...si sa nu mai spun ca I data cand au aparut pe un post national de tv o fost la teo&mircea pe vremea cand teo facea emisiunea de dimineata cu mircea badea la antena1....iar de cand e la protv cred ca io invitat de 3-4 ori....cam asa ceva......oricum...asteptam o noua aparitie la teo...
da
si eu i-am vazut cand au aparatu atunci mai de mult la teo&mircea

de atunci i knew there was something Special about them

It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
din cate stiu eu .. de cand au aparut teo & mircea au inceput sa se lanseze..
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
-
sandrino - Junior Member
yac !
dupa ce ca ei sunt si-asa penibili, vreti sa mai apra si in emisiunea aia penibila..
)) e combinatia perfecta !!!! acolo e loc de andre, hi-q, giglio..... candy hihihihi etc...... 

Auzi cuvintele... dar întelegi sensul lor?
- AxL
- Junior Member
Aha!
Cica .. acum ProTV si explicit "Teo Show" nu este de Hi-Q .. eu as fi curios .. daca cei de la Hi-Q s`au gandit la un concert in out spaceu`l Romaniei!
Andrei
Andrei
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
bai fratilor io ma refeream la TEO SHOW nu la Teo &Mircea.........ca io nu i-am vazut niciodata la Teo Show cand si-au lansat melodia sau albumul ...........
si nu mai sariti asa de RPD de C*R in sus ca nu e bine ........FACETI RIDURI.......hihihihi:))
si nu mai sariti asa de RPD de C*R in sus ca nu e bine ........FACETI RIDURI.......hihihihi:))
Ma gandesc "IN FIECARE ZI" numai la tine, si nu stiu ca m-as face fara tine!
- forever_clo
- Junior Member
Initial trimis de forever_clo
:con: ...unde facem riduri daca arim de Cur in sus? :con:
It's too bad, but that's me
-
Dee Dee - Junior Member
Tzapa!
Initial trimis de deedee
:con: ...unde facem riduri daca arim de Cur in sus? :con:
DeeDee cred ca daca este ca sa facem riduri acolo .. stii tu .. forever_clo o sa ne dea cu crema :-) personal si singur singurel

Andrei
-
AnDrEi - Junior Member
din cate stiu eu nu cred ca au aparut pe la emisiunea aia stupida ...cred ca au o clauza in contractul cu antena1 sa nu apara la nici o alta televiziune in afara de antena1 sau posturi de muzica...dar poate ma insel!!
ps:n-as vrea sa apara la emisiunea aia...
ps:n-as vrea sa apara la emisiunea aia...
-
sly - Mesaje: 2918
daca e asa cum spui tu sly e nasjpa...
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
-
sandrino - Junior Member
de ce sa fie naspa?? fii mai explicit...oricum aia nu e emisiune de valoarea formatiei hi-q...dupa parerea mea e cea mai stupida emisiune...(nu cred ca au aparut) stie cineva sa fi aparut dar cu date exacte? luna, anul, data...etc poate rasp. baietii pe acest topic...
-
sly - Mesaje: 2918
Uffffffffffffffffff
Initial trimis de sandrino
daca e asa cum spui tu sly e nasjpa...
Mey sandrino .. da .. sunt de accord cu tine ca ceea ce spune sly este nashpa .. dar .. cred ca are dreptate..

Andrei :-(
-
AnDrEi - Junior Member
poi sly e nasjpa ptr. ca ai "interdictie" .. adica nu poti sa mergi la un alt post de Tv ptr. ca iti interzic cei del a Antena 1... mi se pare o prostie ..sincer ... poate am inteles eu gresit poate nu e asa cum zic eu .. te rog sa ma contrazici ...
Andrei.. facem greva .. :>
Andrei.. facem greva .. :>
-
sandrino - Junior Member
Pai ..
Initial trimis de sly
nu au aceasta clauza era doar o presupunere(nu avem de unde sa stim) dar cred ca nu au acest lucru deoarece a doua zi dupa ce concerteaza in disco Rosu&Negru din iasi vor fi invitati la un post local TV BIT...
Pai .. ca sa apara la acel post de televiziune .. le da ceva bani ? sau .. ? daca da .. cam cati ?
Andrei :-)
-
AnDrEi - Junior Member
18 mesaje
• Pagina 1 din 1