ar fii misto ca hy-q de 3xfemeie
22 mesaje
• Pagina 1 din 1
ar fii misto ca hy-q de 3xfemeie
nu stiu ce sa spun mi sar parea ffff interesant ca dana impreuna cu mihai si florin sa fie invitati la de 3xfemeie miar place ff mult sa ii aud despre viata lor si probleme pe care le intalnesc
- tudoracherazvan
nu e adevarat in legatura cu animalx
sunt din bistrita si am luat legsatura la scandalul dintre 2 baieti si badiguarzi celor de la animalx,acestia luandul la bataie pe unul din =tre bistriteni pe motiv ca de ce a rupt un poster cu animal x in faata lor,cei de la animalx si 3sudest nu au fost urmariti de nimeni si nimeni nu lea facut nimic paaa
multumesc ca mati ascultat
- tudoracherazvan
Re: nu e adevarat in legatura cu animalx
Initial trimis de tudoracherazvan
sunt din bistrita si am luat legsatura la scandalul dintre 2 baieti si badiguarzi celor de la animalx,acestia luandul la bataie pe unul din =tre bistriteni pe motiv ca de ce a rupt un poster cu animal x in faata lor,cei de la animalx si 3sudest nu au fost urmariti de nimeni si nimeni nu lea facut nimic paaa
- tudoracherazvan
deci in primul rand aici nu e forum animalx daca vroiai sa postez despre animalx te duceai direct pe forumul lor...shi cred shi eu ca ai vrea sa-i vezi la de 3 ori femeie dar nu cred ca o sa ajunga pe acolo dar cine stie...deci mie mi se pare cam stupid topicul shi cred ca o sa-l inchid...
-
sly - Mesaje: 2918
Tudoracherazvan tu ai o parte din entuziasmul fameilor casnice care asteapta cu nerabdare punctul culminant al zilei, telenovela...
Mai bine ti-ai vedea de viata ta decat sa te interesezi de secretele din viata altora.
Sly ai casuta de mesaje plina asa ca iti raspund aici: In josul paginii o sa vezi 2 butoane, cel mai de jos are optiuni de moderare si printre ele este si cea cu inchide/deschide subiect.
Mai bine ti-ai vedea de viata ta decat sa te interesezi de secretele din viata altora.
Sly ai casuta de mesaje plina asa ca iti raspund aici: In josul paginii o sa vezi 2 butoane, cel mai de jos are optiuni de moderare si printre ele este si cea cu inchide/deschide subiect.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Initial trimis de djdiu
Hi-q de cand se scrie hy-q? Cred ca asta-si bate joc.,
..;P
iata un mesaj al tau cu care sunt de acord...o sa-l inchidem dar eu nu vreau sa ma cert cu omul , plus ca nu a mai intrat pe forum asha ca mai bine nu postam pe el...
ok?
shi asha se va pierde...
sfat: Numai posta mesaje de dragul mesajelor ...ok?
-
sly - Mesaje: 2918
hehehe
Initial trimis de tzepo0o
certati-va mai ca asa e bine. daca s-ar putea sa va luati la bataie ar fi bine sa o faceti, ca io is cu punga de pop-corn langa mine.
iar eu vin cu suku` si cu napolitanele :-)
Andrei
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
Heheh
cu suku sa te duci in alta parte. io la pop-corn nu beau decat bere.
tzepo0o mey .. sukul l`am adus pentru dimineatza cand ne trezim .. normal ca la pop-corn mere o bere rece:-) adusa de o fata :-)
Andrei
-
AnDrEi - Junior Member
Aham
lasa ma ca vedem noi bataie de calitate pe 8 iunie la ora 4 pe HBO. Se bate Lenox Lewis cu Mike Tyson. Acolo vedem cafteala nu gluma. faza nashpa e ca nu am HBO.
tzepo0o incearca sa fii On Topik please
-
AnDrEi - Junior Member
eu unul zic sa terminati cu cearta si sa reveniti la topicul de mai sus .. si tzepo0o daca tu o sa faci si in viata cum fac si ceilalti ... nu stiu zau unde o sa ajungi.. ma.. incearca sa fii cat mai original .. de ce adica daca cei din jur sund off - topic tu trebuie sa fii si tu ... incearca sa fii un exemplu` ptr. ei...
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
-
sandrino - Junior Member
1. asta nu e topic!!!!
2. nu ne certam, pentru ca toti care am posta aici (cu exceptia lui tudoracherazvan) suntem de acord
3. cand topicul e serios sunt si io
4. cum sa nu ma iau de un baiat (cred) care se uita la 3Xfemeie???
2. nu ne certam, pentru ca toti care am posta aici (cu exceptia lui tudoracherazvan) suntem de acord
3. cand topicul e serios sunt si io
4. cum sa nu ma iau de un baiat (cred) care se uita la 3Xfemeie???
Arbeit macht Frei!
-
intoxic8 - Junior Member
Pana la urma credeti ca ar fi misto ca hi-q sa ajunga la 3X femeie ?
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
-
sandrino - Junior Member
22 mesaje
• Pagina 1 din 1