concertul de deschidere a distractiei la antena1 cu hi-q shi dj star !!

Forumul asociat fanclubului Hi-Q

concertul de deschidere a distractiei la antena1 cu hi-q shi dj star !!

Mesajde sly » Sâm Iun 15, 2002 5:20 pm

in aceasta seara incepe marea migratie catre mare shi in neptun la steaguri va avea loc un concert important la care vor participa : hi-q, candy, parlament, andra, bosquito, etc..acest concert va fi transmis de antena 1 iar dj star va antrena publicul cu concursurile pe care le va face shi cu muzica pe care o va pune...
nu ratati concertul hi-q...
de la ora 22.30 pe antena1
sly

Mesajde allidda » Sâm Iun 15, 2002 5:32 pm

abia astept sa vad cum e pe acolo, desi am auzit ca e cald si apa-i tocmai buna :)
asa ca astept cu nerabdare :) concertul de diseara
allidda
allidda
Junior Member

Mesajde Alexya » Sâm Iun 15, 2002 8:54 pm

superr!!! ce bine ca ai zis ca eu nu stiam la ce ora e!:) 10xy
Alexya
Junior Member

Fain

Mesajde AnDrEi » Sâm Iun 15, 2002 10:40 pm

Fain , am sa incerc sa ma uit si eu la emisiune ..
AnDrEi
Junior Member

Mesajde intoxic8 » Sâm Iun 15, 2002 11:47 pm

hi-q tocmai au terminat de cantat! i-am vazut si eu freza lui Florin si nu mi se pare foarte schimbata. toti aratau binisor ca de obicei. au cantat bine, au fost sustinuti de public.
Arbeit macht Frei!
intoxic8
Junior Member

Fain

Mesajde AnDrEi » Dum Iun 16, 2002 12:11 am

Initial trimis de tzepo0o
hi-q tocmai au terminat de cantat! i-am vazut si eu freza lui Florin si nu mi se pare foarte schimbata. toti aratau binisor ca de obicei. au cantat bine, au fost sustinuti de public.

eu nu am apukat ca sa vad .. dar sper ca a fost super ... merci tzepo0o de informatii :-)
AnDrEi
Junior Member

Mesajde intoxic8 » Dum Iun 16, 2002 12:17 am

Andrei intrebare: ce sens isi are conjuctia "ca" in enuntul tau?

dupa ce au cantat "tu esti dragostea mea" au mai cantat o melodie al carei titlu imi scapa acum. dupa aceasta l-au prezentat pe DJ Star de vreo 3-4 ori. cam atat a fost.
Arbeit macht Frei!
intoxic8
Junior Member

Mesajde sandrino » Dum Iun 16, 2002 8:46 am

Super mi-a placut cum a intrat Florin pe scena .. cool...
ce deobicei publicul i-a sustinut.. frumos..
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

Mesajde sandrino » Dum Iun 16, 2002 8:48 am

ca sa nu mai zic ca Mitza a fost spectaculos :)
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

Mesajde intoxic8 » Lun Iun 17, 2002 1:51 am

spectaculos???? de ce crezi asta???
Arbeit macht Frei!
intoxic8
Junior Member

Mesajde allidda » Lun Iun 17, 2002 3:36 am

wow....i-am avzut si eu aseara.....au cantat 2 melodii :"tu esti dragostea mea" si "prea departe" ....sa nu mai zic ca la ora 12 si ceva noaptea cand au cantat ei la mine era tv-ul dat la maxim...cred ca am sculat toti babalacii din bloc.....:):)
au fost chiar haiosi...ca de obicei.....si djstar asa cum il stim :):)

allidda
allidda
Junior Member

Mesajde sandrino » Lun Iun 17, 2002 9:14 am

tzepoo nu sti ude ce .. asa mi s-a parut mie :) .. parerea mea si cu asta basta :)
sandrino
Junior Member

Mesajde sly » Lun Iun 17, 2002 8:09 pm

eu il astept pe dj star sa povesteasca ce s-a intamplat dupa concert deoarece am auzit ca a fost show mare pana dimineata ...el punand muzica!!
sly

Mesajde sandrino » Mar Iun 18, 2002 9:47 am

Sper sa fie show si cand mergem noi ;)
sandrino
Junior Member

Kewl Show!

Mesajde AnDrEi » Mar Iun 18, 2002 1:02 pm

Si eu am auzit ca a fost un show super fain .. dar dupa cum a spus si sly il asteptam pe danutz ( Dj Star ) ca sa ne povesteasca mai multe :D

Andrei
AnDrEi
Junior Member

Re: Kewl Show!

Mesajde PreferatA » Mar Iun 18, 2002 2:22 pm

Initial trimis de Andrei
Si eu am auzit ca a fost un show super fain .. dar dupa cum a spus si sly il asteptam pe danutz ( Dj Star ) ca sa ne povesteasca mai multe :D

Andrei

a fost playback .. nu s`a simtzit .. nu a ajuns la inima melodiile .. (nu ma refer la hi-q) celorlatzi .. plsu ka tipele kare dansau .. aratau najpa .. alea urkate pe un suport in mijlokul publikului !
While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
PreferatA
Junior Member

Mesajde sandrino » Mar Iun 18, 2002 4:48 pm

daca fara playback nu se poate :( .. asta este.. inca nu sunt conditii ptr. a nu se mai face playback :(
sandrino
Junior Member

Mesajde sly » Mar Iun 18, 2002 8:14 pm

mi-am dat seama shi eu ca a fost playback deoarece shi in ziarul National de luni s-a scris ca majoritatea trupelor invitate de antena1 au recurs la aceasta metoda!! asha cum spunea sandrino inca nu sunt conditii de a nu se mai face playback!!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Bau

Mesajde PreferatA » Mar Iun 18, 2002 9:52 pm

Initial trimis de sandrino
daca fara playback nu se poate :( .. asta este.. inca nu sunt conditii ptr. a nu se mai face playback :(

mda ,,, ka o adika nu a fost ku intrare .. ka sa se aleaga si formatziile ku ceva .. asha ca ce au zis .. mai daca tot nu skoatem nika .. d c naiba sa ragushim a? asta cred eu :PP e varianta a mai comika !
PreferatA
Junior Member

Boooom!

Mesajde AnDrEi » Mar Iun 18, 2002 9:54 pm

Initial trimis de PreferatA

mda ,,, ka o adika nu a fost ku intrare .. ka sa se aleaga si formatziile ku ceva .. asha ca ce au zis .. mai daca tot nu skoatem nika .. d c naiba sa ragushim a? asta cred eu :PP e varianta a mai comika !

PreferatA ghinion .. ata ete .. nu a existat posibilitatea de a canta live poate.. si de ce a fost " moka " intrarea ? pai ca sa vina tot`u omu` ( fanul ) si sa ia parte la concert !

Andrie :-)
AnDrEi
Junior Member

Bau

Mesajde PreferatA » Mar Iun 18, 2002 10:07 pm

Initial trimis de Andrei

PreferatA ghinion .. ata ete .. nu a existat posibilitatea de a canta live poate.. si de ce a fost " moka " intrarea ? pai ca sa vina tot`u omu` ( fanul ) si sa ia parte la concert !

Andrie :-)

pai daca e fan poate sa dea 20 de mii pe un bilet .. de indata ce ishi permite sa vina la mare .. .nu crezi ?
PreferatA
Junior Member

Hmmmmmmm!

Mesajde AnDrEi » Mar Iun 18, 2002 10:33 pm

Initial trimis de PreferatA

pai daca e fan poate sa dea 20 de mii pe un bilet .. de indata ce ishi permite sa vina la mare .. .nu crezi ?

PreferatA nu prea cred.. deoarece in aceasta perioada la un concert Hi-Q cred ca majoritatea fanilor sunt din Cta sau din zonele limitrofe .. ( Si de ce ma rog 20 mii biletu`? eu la un concert Hi-Q as pune intrarea in jur de 50 -60 mii de ce? deoarece Hi-Q are the best )

Andrei
AnDrEi
Junior Member

Înapoi la Hi-Q