Dor de tine, dor de noi
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
Dor de tine, dor de noi
Ce parere aveti de acest cantec??? Cum credeti ca va fi clipul??? Cam asta scrieti aici...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
hm...eu una cred ca acest cantec este super super super super...imi place mult de tot (cred ca se vede)... Cand il ascult imi amintesc de Florin (dc mai tii minte mailu meu stii de ce Florin)... L-am ascultat de multe ori...ok cred ca ati inteles ce vreau sa spun nu??? Astept cu nerabdare clipul...si parerile voastre
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
Noul clip
Initial trimis de Bad Girl
hm...eu una cred ca acest cantec este super super super super...imi place mult de tot (cred ca se vede)... Cand il ascult imi amintesc de Florin (dc mai tii minte mailu meu stii de ce Florin)... L-am ascultat de multe ori...ok cred ca ati inteles ce vreau sa spun nu??? Astept cu nerabdare clipul...si parerile voastre
Noul clip il vom face luna viitoare, sper sa apara pana la sfarsitul lunii octombrie!
Pup ya!
- Florin Hi-Q
- Junior Member
Re: Noul clip
Originally posted by Florin Hi-Q
Noul clip il vom face luna viitoare, sper sa apara pana la sfarsitul lunii octombrie!
Pup ya!
Ceva detalii dezspre videoclip vor aparea pe site?
Poate si niste poze?
Sper sa apare.
Si apropo
SUCCES LA VIDEOCLIP!!!
No Comment
-
lucianus - Junior Member
sis`..cum adica o ushoara poveste de dragoste... ori e poveste de dragoste.. ori nu e
anyway.. melodia stie toata lumea ca e superba si acum vina la fix ...se potriveste cu melancolia de toamna...
videoclipul ? mai conteaza cum sa fie ?
Eu vreau sa fie numai cu ei
.. in tot clipul sa fie numai hi-q
nu,Florin ?? :con:
kidding
(sau poate nu ... )

anyway.. melodia stie toata lumea ca e superba si acum vina la fix ...se potriveste cu melancolia de toamna...

Eu vreau sa fie numai cu ei

nu,Florin ?? :con:

kidding

It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
Initial trimis de deedee
sis`..cum adica o ushoara poveste de dragoste... ori e poveste de dragoste.. ori nu e
Eu vreau sa fie numai cu ei .. in tot clipul sa fie numai hi-q
nu,Florin ?? :con:![]()
![]()
kidding(sau poate nu ... )
usoara adik fara cine stie ce complicatii pe acolo....ca nu e timp

si ca sa fiu sincera..parca mai e nevoie si de altcineva pe acolo pin videoclip in afara de hi-q (nu ca ei nu ar fi de ajuns dar totusi

-
allidda - Junior Member
10 mesaje
• Pagina 1 din 1