Playback - o modalitate de viata pt hi-q

Forumul asociat fanclubului Hi-Q

Playback - o modalitate de viata pt hi-q

Mesajde Solmyr » Mar Dec 25, 2001 12:51 am

Bah gogs, eu mi-am facut aicea cont dasta sau cum ii zice nu ca mi-ar placea hi-q sau chestii dastea ci pt ai arata la cineva cum se face. oricum hi-q sucks big time si oricum fac playback la greu (traiasca parazitii) si pot sa zic ca aia Dana sau cum o cheama e naspa rau de tot!!!!!!!

Va salut al vostru iubitor de muzica romaneasca - Solmyr
Solmyr

Re: Playback - o modalitate de viata pt hi-q

Mesajde ballooba » Mar Dec 25, 2001 1:31 am

Initial trimis de Solmyr
Bah gogs, eu mi-am facut aicea cont dasta sau cum ii zice nu ca mi-ar placea hi-q sau chestii dastea ci pt ai arata la cineva cum se face. oricum hi-q sucks big time si oricum fac playback la greu (traiasca parazitii) si pot sa zic ca aia Dana sau cum o cheama e naspa rau de tot!!!!!!!

Va salut al vostru iubitor de muzica romaneasca - Solmyr

.... Vezi tu live nu poate 3rei Sud est-ul
,,,, cei mai tari in playback sunt zoofiliX

Bah deshteptule Hi-q nu mai canta playback de hat da ce sa shtie unii mai fara minte
asta e mai sunt shi d'ashtia(sa ma exprim pe limba lor poate inteleg)
ballooba
Junior Member

Re.........

Mesajde amy » Mar Dec 25, 2001 1:52 am

Deci sa stiti ca nu toate formatiile canta live(din pacate).de hi-q nu stiu ca n-am apucat sa merg la nici un concert: o data trebuiau sa vina la festivalul berii (in vara) in Ploiesti dar nu au venit si toti au fost dezamagiti .vedeti nu am avut ocazia sa-i aud cantand dar cred ca au vocea macar aia de pe melodii!!!!!!!!!!!

O alta iubitoare de muzica romaneasca!!!!!!!!!
amy

Re: Re.........

Mesajde ballooba » Mie Dec 26, 2001 12:26 am

Revin: pentru cei care nu stiu ce sa spuna despre acest subiect ii rog sa se duca la un concert cu Hi-Q. Daca ei canta playback, sa ne zica si noua... Daca nu, sa ne zica! Oricum, sa nu vorbeasca inainte de a vedea trupa in concert!!!!

Eu i-am vazut de vreo 4 ori, la Brasov, la Bucuresti si la mare si pot sa va spun ca au inginer de sunet propriu, microfoane si toate alea pentru cantat, si cantau live! Asta se vede si intre piese (vorbesc cu publicul super fain) si pe piese care suna altfel decat pe cd (am cd-ul acasa de mult)...

Cine nu i-a vazut in concert sa nu se abereze:(

Si, oricum, sunt prezentatori la Antnena1, acolo, 2 ore, fac playback? nu prea cred.... ati vazut toti! Ce trupa romanaeasca mai prezinta o emiisune in direct cu atata succes...

Cine nu stie sa nu vorbeasca! Nu?
ballooba
Junior Member

Re: Re: Re.........

Mesajde Vizitator » Sâm Dec 29, 2001 6:56 am

Ma copii, tehnologia a avansat, nu mai e ca pe vremea lui Gabriel Cotabita, se poate da drumul la pozitiv, flacaii sa mimeze niste super gesturi de cantareti de 5 stele si sa vorbeleasca si cu publicul in acelasi timp. Mare inginerie!

Oricum, e trist cand vezi cat de multi romani au ca idoli o trupa de oligofreni si fara nici un simt artistic fara nimic din ce e bun pe lumea asta. Astia suntem....ce sa-i faci....

Cat despre comentariile despre tipa aia...hmm....gusturile sunt variabile, eu o consider acceptabila (=merge odata).
Vizitator

,,,,,,,,

Mesajde rammonny » Lun Dec 31, 2001 12:05 am

Hai ma, ca asta e parerea ta. Eu nu sunt fana hi-q, dar imi plac melodiile lor si emisiunile si cred ca ar putea canta live, numai conditiile sa le permita.

P.S. La urma urmei, care e problema ta? ce te intereseaza pe tine cum isi castiga ei banii? E treaba lor!
rammonny
Junior Member

Mesajde Kryszti » Mar Mar 05, 2002 3:58 pm

HIQ = live pe fatza...

daca hiq canta live, inseamna ca irids face playback...
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
Kryszti
Junior Member

Hopa....

Mesajde AnDrEi » Mar Mar 05, 2002 9:17 pm

Buna , pot sa va spun sau mai bene zis sa va intreb .. voi stiti ce stil de muzika abordeaza Hi-q ? oke .. daca stiti atunci de ce spuneti ca Mihai , Florin si Dana .. fac playback ? eu unul nu cred .. dar arata`mi tu mie o trupa .. care in momentul cand au parte de o sonorizare complet ridicola sa cante live .. deci majoritatea trupelor daca se afla in aceasta impostaza fac playback .. big deal !
AnDrEi
Junior Member

Re: Hopa....

Mesajde Kryszti » Mie Mar 06, 2002 10:43 am

Initial trimis de Andrei
Buna , pot sa va spun sau mai bene zis sa va intreb .. voi stiti ce stil de muzika abordeaza Hi-q ? oke .. daca stiti atunci de ce spuneti ca Mihai , Florin si Dana .. fac playback ? eu unul nu cred .. dar arata`mi tu mie o trupa .. care in momentul cand au parte de o sonorizare complet ridicola sa cante live .. deci majoritatea trupelor daca se afla in aceasta impostaza fac playback .. big deal !

Fi atent aici: Toate trupele rock au parte de aceleasi sonorizari, dar din onorarii mai mici, fac rost de sonorizari mai bune, daca nu se poate canta live pe ceea ce se gaseste acolo.
Iar daca chiar e prea devreme in romania sa se cante in muzica dance cu instrumente, ce naiba... macar 3 microfoane pteau sa deschida si sa cante pe negativ, nu ?!
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
Kryszti
Junior Member

Re: Re: Hopa....

Mesajde Florin Hi-Q » Mie Mar 06, 2002 5:18 pm

Initial trimis de Kryszti

Fi atent aici: Toate trupele rock au parte de aceleasi sonorizari, dar din onorarii mai mici, fac rost de sonorizari mai bune, daca nu se poate canta live pe ceea ce se gaseste acolo.
Iar daca chiar e prea devreme in romania sa se cante in muzica dance cu instrumente, ce naiba... macar 3 microfoane pteau sa deschida si sa cante pe negativ, nu ?!

Ceea ce spui tu arata ca nu ai vazut nici un concert cu Hi-Q!
1. Daca nu ai vazut, te rog sa nu te mai bagi...
2. Daca ai fost la un concert, as vrea sa-mi spui unde si pe ce data, pentru a-ti da explicatiile necesare.

Informatie: noi ne-am cumparat 3 microfoane Shure SM58 si mixer din 1999. Avem inginer de sunet de 3 ani, mai nou este si el parte din show-ul nostru, pentru ca il avem pe scena, cu o masa de DJ si cu toate sculele necesare cantarii. El este DJ STAR si ati putut sa-l vedeti la emisiunile "Hi-Q noi!" de la Poiana Brasov.

Rog inca o data, pe toata lumea, sa nu mai vorbeasca daca nu are dovezi! Vorba Mafiei: "N-ai fost acolo..."

Multumesc de atentie:-) sper ca nu am suparat pe nimeni!
Florin Hi-Q
Junior Member

Re: Re: Re: Hopa....

Mesajde Kryszti » Mie Mar 06, 2002 6:09 pm

Initial trimis de Florin Hi-Q
Ceea ce spui tu arata ca nu ai vazut nici un concert cu Hi-Q!
1. Daca nu ai vazut, te rog sa nu te mai bagi...
2. Daca ai fost la un concert, as vrea sa-mi spui unde si pe ce data, pentru a-ti da explicatiile necesare.
Informatie: noi ne-am cumparat 3 microfoane Shure SM58 si mixer din 1999. Avem inginer de sunet de 3 ani, mai nou este si el parte din show-ul nostru, pentru ca il avem pe scena, cu o masa de DJ si cu toate sculele necesare cantarii. El este DJ STAR si ati putut sa-l vedeti la emisiunile "Hi-Q noi!" de la Poiana Brasov.
Rog inca o data, pe toata lumea, sa nu mai vorbeasca daca nu are dovezi! Vorba Mafiei: "N-ai fost acolo..."
Multumesc de atentie:-) sper ca nu am suparat pe nimeni!

Sa ne ajute dumnezeu sa ai dreptate si sa vorbesc eu prostii! Dar....
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
Kryszti
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Joi Mar 07, 2002 12:13 am

si cu sculele nu suna grozav. tipa are voce si stie cat de cat sa mai si vorbeasca dar mihai ala rage ca un magar si mai ramane marco polo, care nu mi-am dat inca seama ce rol are in formatie.
trei microfoane?! ati luat de la guura copiilor! ;i
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde sly » Joi Mar 07, 2002 7:14 am

nu stiu daca canta live....am fost la multe concerte cu ei...ceea ce pot spune e ca au un inginer de sunet care e ff bun (DJ STAR) cat shi un compozitor cool(andrei moga)....oricum sonorizarea e destul de buna...la fiecare concert hi-q...
sly

Mesajde Zgubilici » Joi Mar 07, 2002 7:25 am

cum adiac nu stii daca e live? daca ai fost la multe concerte ar fi trebuit sa-ti dai seama, ca doar vede si publicu daca omu' ala de sus se chinuie macar putin sa-l impresioneze cu calitatile lui vocale (si nu numai) sau daca mimeaza ca si cand nimeni nu s-ar prinde (desi uite un exemplu clar aici).
trist....foarte trist
;P
Zgubilici
Junior Member

Mesajde sly » Joi Mar 07, 2002 7:31 am

mai omule...concertele hi-q nu pot fi toate live....dar nici playback 100% se aude shi vocea lor pe fundalul melodiei....orice formatiei de dance face macar odata playback....
sly

ha?

Mesajde Zgubilici » Dum Mar 10, 2002 5:26 pm

si asta e un raspuns care ar trebui sa ma faca sa cred ca nu e nimic rau in a face playback?
de ec nu pot fi toate concertele hi-q live? pentru ca unii prefera sa bage mai multi bani in buzunar decat in instalatia de sunet?
se aude vocea pe fundalul melodiei? pai asa oricine poate sa urce pe scena sa canta odata cu piesa, nici nu se observa daca are in realitate voce sau nu.
mai gandeste-te e aiurea ce spui
Zgubilici
Junior Member

Mesajde sly » Dum Mar 10, 2002 5:56 pm

mai omule....mai scuteste-ma ...daca nu esti fan hi-q e problema ta...numai prostii postezi pe forumul asta mai zgubilici...tie ce gen de muzica iti place ca sa stiu shi eu?? ....lasa-ne pe noi fanii hi-q in pace pls....daca fac playback e problema lor..mie imi plac ca sunt fff de treaba shi de gasca nu ca alte formatii din romania care nici macar autografe nu dau....hi-q nu a uitat de unde au plecat spre deosebire de altii...!
sly

h3h3h3h3

Mesajde jianu larisa » Dum Mar 17, 2002 10:55 pm

h3h3h3h3!!!!mai bine nu scriai ca te faci de ras...in primul rand eshti prost informat findca hi-q nu fac play-back...shi in al doilea rand...regii play backului sunt Animal X..
h3h3h3h3h
jianu larisa

Mesajde Kryszti » Lun Mar 18, 2002 10:31 am

Mi se pare ca regii playbacului e cam ciudat sa spui, pt. ca toti fac acelasi lucru de mii si mii de ori
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
Kryszti
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Lun Mar 18, 2002 10:50 am

mai omule sa-i spui lu' altu'!
prostii postezi tu ca tot ce am postat eu chiar are sens, gandeste-te mai bine ca nu e important daca sunt de gasca si de treaba, asta tine de viata lor personala pemine ma intereseaza pragul de unde incep sa fie "publici"! Aici e vorba de MUZICA, nu de ce glume spun ei langa scena! si daca nu te deranjeaza playback-ul inseamna ca nu prea stii tu sa faci diferenta intre bine si rau si cred ca si Florin ji-Q poate sa-mi dea dreptate aici.
Mie nu-mi place nici un gen de muzica in special, desi tendintele sunt spre o muzica mai cu intrumente, mai calda, mai plina de inteles. Nu sunt fan Hi-Q, dar asta nu inseamna ca nu ar trebui sa-mi las cuvintele pe aici. Acolo unde ceva ma deranjeaza, spun!
Iar la treaba cu autografe si asa ami departe, stii ca am mai avut noi o discutie care a murit repde, dar se pare ca n-ai inteles nimic!
Initial trimis de sly
mai omule....mai scuteste-ma ...daca nu esti fan hi-q e problema ta...numai prostii postezi pe forumul asta mai zgubilici...tie ce gen de muzica iti place ca sa stiu shi eu?? ....lasa-ne pe noi fanii hi-q in pace pls....daca fac playback e problema lor..mie imi plac ca sunt fff de treaba shi de gasca nu ca alte formatii din romania care nici macar autografe nu dau....hi-q nu a uitat de unde au plecat spre deosebire de altii...!
Zgubilici
Junior Member

Mesajde Kryszti » Lun Mar 18, 2002 11:10 am

Initial trimis de Zgubilici

Mie nu-mi place nici un gen de muzica in special, desi tendintele sunt spre o muzica mai cu intrumente, mai calda, mai plina de inteles. Nu sunt fan Hi-Q, dar asta nu inseamna ca nu ar trebui sa-mi las cuvintele pe aici. Acolo unde ceva ma deranjeaza, spun!
Iar la treaba cu autografe si asa ami departe, stii ca am mai avut noi o discutie care a murit repde, dar se pare ca n-ai inteles nimic!

Ce sa inteleaga sly, mai?! El e fan bloody....

Atitudinea asta idioata si cretinoida ca nu "conteaza ca fac playback si ca versurile lor nu au sens (insist: acolo ma simt ca marco polo), uite ce frumosi sunt si ce bine danseaza... Si sunt sigur ca sunt niste tipi (tipe) super, exceptional, fantastic, nemaintalnit si nemaipomenit, unic in istoria muzicii si daca ar fi fost in state ar fi fost mai tari decat pepsi girl...
Spuneam, atitudinea asta face ca muzica romaneasca sa fie ceea ce este!
Vorba lui zgubilici: "Noapte buna..."
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
Kryszti
Junior Member

Mesajde Ramona Opran » Mie Mar 27, 2002 11:21 pm

Pentru Sly si pentru altii....ce au autografele si "gascareala" celor de la Hi-Q cu muzica si cu impresia artistica a celor 3(care nu sunt de la 3 SE, dar tot din SE)?! "Ragaitul" lor(ca sa zic asa) si discrepanta dintre inalta voce a Danei si joasa si "inecata" voce a celor ramasi...suna a pierdere de vreme si muzica de proasta calitate. Ce am eu cu inginerul de sunet..? daca sta degeaba si culege opinii de bine...de la unii si altii pentru care cantatul live de cel playback nu cunoaste nici o diferenta...! Chiar de ar canta playback cei de la 3 SE, scuze...dar nu suporta comparatie aceasta trupa, cu Hi-Q. Hi-Q nu face muzica, iar nepregatirea lor in acest domeniu este jalnica si ne stoarce lacrimi. Modul in care se strecoara timid in sufletele celor care ii privesc l-au dobandit datorita experientei pe care au inceput s-o acumuleze in domeniul televiziunii. In rest...bine ai spus Florin de la Hi-Q...(dar cu o alta nuanta aici).. faceti SHOW...dar intre ghilimele
Adica..show-ul apartine televiziunii, iar asa-zisa voastra muzica apartine unui "show".
Ah..n-ai inteles bine?! Va cam faceti de ras!
Ramona Opran
Junior Member

Mesajde Ramona Opran » Mie Mar 27, 2002 11:30 pm

Sly...m-ai facut sa rad...:) La faza "de unde au plecat si unde au ajuns"......si ca n-au uitat.....etc...Pai ce sa uite? Nu prea au avut ce! Pentru ca de plecat au plecat, insa cred ca bat pasul pe loc pe o banda care le fuge de sub picioare in sens invers...Iar de ajuns
....nu prea au ajuns nicaieri (in muzica)..:)
Ramona Opran
Junior Member

Mesajde PreferatA » Vin Mar 29, 2002 9:00 am

pai fac playback pentru a nu da o gramada de bani de sonorizare si pentru a-si lua scootere PIaggio
PreferatA
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Vin Mar 29, 2002 9:14 am

si tu cand mergi la concert vrei sa aculti vocea sau scuterul?
de ce sa nu dea o gramada de bani pe sonorizare, altii fac efortul asta pentru ca sunt mai profesionisti si pun mai multa psiune in ceea ce fac, e ca si cum vrei sa vopsesti peretii dar ca sa mai economisesti niste bani cumperi vopsea proasta si in doua saptamani cade tot calabalacu' pe tine... daca faci un lucru, fa-l cum trebuie, daca nu, fa altceva!
Zgubilici
Junior Member

Mesajde PreferatA » Vin Mar 29, 2002 9:18 am

si tu cand mergi la concert vrei sa aculti vocea sau scuterul?
de ce sa nu dea o gramada de bani pe sonorizare, altii fac efortul asta pentru ca sunt mai profesionisti si pun mai multa psiune in ceea ce fac, e ca si cum vrei sa vopsesti peretii dar ca sa mai economisesti niste bani cumperi vopsea proasta si in doua saptamani cade tot calabalacu' pe tine... daca faci un lucru, fa-l cum trebuie, daca nu, fa altceva!

pai mai aia kare pun pasiune in cea ce fac au si talent .. dar cum dreaku sa cantzi live daca nu ai vocE? asha ca se multzumesk si ei sa ishi castige niste bani kand sunt mici iar pe la 30 de ani se fac doctori sau profesori de muzika la skoala aia particulara unde se duk copii de bani gata din bukale
PreferatA
Junior Member

Mesajde Ramona Opran » Vin Mar 29, 2002 12:43 pm

Initial trimis de PreferatA

pai mai aia kare pun pasiune in cea ce fac au si talent .. dar cum dreaku sa cantzi live daca nu ai vocE? asha ca se multzumesk si ei sa ishi castige niste bani kand sunt mici iar pe la 30 de ani se fac doctori sau profesori de muzika la skoala aia particulara unde se duk copii de bani gata din bukale

Doctori pe la vreo 40 (cu putin noroc). Cu cantarea stau rau de tot, nici talent, nici voce. Danei in curand o sa i se subtieze gatul de la atata strofocare, iar ceilalti doi, de decor, efectiv. Dar au scootere.........au.:) Profit de ocazie, si daca tot am amintit de Dana, vara trecuta cand erau ei la mare si realizau emisiunea cu "lipeli"(ce cuvant!) Dana a inatalnit un tip din State, inalt, saten, care avea un fel foarte special de a se comporta cu ea. L-a
lipit(ca asa era emisiunea) cu una, cu care probabil nici legatura n-o mai tine(poate doar vreuna de schi)... Ideea era ca mai bine pleca cu el, ca in Ro, nu are sanse sa se afirme(banuiesc ca asta vrea) cu trupa Hi-hui)))
Ramona Opran
Junior Member

Mesajde sly » Vin Mar 29, 2002 7:47 pm

zi-mi ramona trupe de dance care canta live?? in afara de asia....
sly

Mesajde Zgubilici » Vin Mar 29, 2002 11:32 pm

Stigma!
Ce vrei sa insinuezi? daca altii fac playback ei de ce n-ar face? asta e o prostie, spiritul de turma!!!
Zgubilici
Junior Member

Mesajde Ramona Opran » Sâm Mar 30, 2002 1:07 am

Stigma!
Ce vrei sa insinuezi? daca altii fac playback ei de ce n-ar face? asta e o prostie, spiritul de turma!!!

Dupa cum vezi, am un inger pazitor. Se numeste "Zgubilici" si in ciuda pseudonimului, e cu capul pe umeri si cu picioarele pe pamant. Nu pot sa-ti dau nume de trupe care canta live, pentru ca altii chiar si playback canta...insa preferatii tai...nu canta, ci vorbesc si expira adanc.:)
Ramona Opran
Junior Member

Următorul

Înapoi la Hi-Q