care videoclip va place?
57 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
care videoclip va place?
mie imi place cat te iubeam.. si da muzica mai tare !!!! nu ma intebati de ce.. pt ca nu shtiu:D
-
Dee Dee - Junior Member
Re: care videoclip va place?
ciao
ce mai faceti mai ? faceti ce faceti dar emisiunea tot bine va iese.
in legetura cu videoclip imi place un minut sii chiareste mi frumos decit celalalt pa pa sii multa bafta in continuare
ce mai faceti mai ? faceti ce faceti dar emisiunea tot bine va iese.
in legetura cu videoclip imi place un minut sii chiareste mi frumos decit celalalt pa pa sii multa bafta in continuare
- Vizitator
Re: Re: care videoclip va place?
ciao
imi place videoclipul un minut sii imi place cum se incheie multa bafta in continuare pa pa
imi place videoclipul un minut sii imi place cum se incheie multa bafta in continuare pa pa
- Vizitator
Melodiile mele preferate de la Hi-Q
Mie la inceput mi-a placut cel mai mult melodia shi videoclipul Cat te iubeam..shi apoi Un Minut....nu shtiu de ce dar mie mi se pare ca aceste doua melodii au o legatura foarte stransí£
- soround
Sunteti 10............................
GO hi-q, GO hi-q, GO hi-q..........
I-mi place clipul cel mai mult "Cat te iubeam", este superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Si la fel i-mi place si "Un minut" sunt superbe amandoua.
CU drag fana voastra.
I-mi place clipul cel mai mult "Cat te iubeam", este superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Si la fel i-mi place si "Un minut" sunt superbe amandoua.
CU drag fana voastra.
- Vizitator
Exista sau nu o legatura intre "Cat te iubeam " si "Un minut"?
Ehehe...vad ca multi si-au pus intrebarea asta...si eu sunt printre ei.Ma gandeam eu....cu mintea asta mika de blonda pe care o am...Ce legatura exista intre cele 2 melodii..si mi-a venit un raspuns...Shtim cu totii (sau nu shtim) ca intre Dana si Florin a existat "o relatie"...Cred eu ca...atunci cand a fost scrisa "Cat te iubeam"...piesa a fost scrisa in "amintirea" povestii lor de dragoste...(Dana+Florin)...iar "Un minut" probabil ca este "rugamintea" Danei...Daca m-am facut inteleasa...e bine..Daca nu..astept sa ma contrazica cineva!
- Jamais
e vara mea!
Hmmmm grea intrebare
, daca ar fi sa aleg un videoclip as alege.... E vara mea! E vara, e soare sunt hi-q...totul e perfect!

- aditu
Un minut?????
Ca videoclip cat te iubeam....si un minut???......nu stiu cum e videoclipul melodiei un minut asa ca zic "cat te iubeam":hehe:
bye crazy ppl! :p
:hehe:
bye crazy ppl! :p

l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
Re: Exista sau nu o legatura intre "Cat te iubeam " si "Un minut"?
Initial trimis de Jamais
Ehehe...vad ca multi si-au pus intrebarea asta...si eu sunt printre ei.Ma gandeam eu....cu mintea asta mika de blonda pe care o am...Ce legatura exista intre cele 2 melodii..si mi-a venit un raspuns...Shtim cu totii (sau nu shtim) ca intre Dana si Florin a existat "o relatie"...Cred eu ca...atunci cand a fost scrisa "Cat te iubeam"...piesa a fost scrisa in "amintirea" povestii lor de dragoste...(Dana+Florin)...iar "Un minut" probabil ca este "rugamintea" Danei...Daca m-am facut inteleasa...e bine..Daca nu..astept sa ma contrazica cineva!
Te aberezi in stil mare... nu a fost nimic intre noi doi si nici ideile clipurilor nu vin de acolo! Cum te-ai gandit "cu mintea asta mika de blonda" la chestiile astea? :-(
"Cate te iubeam" se bazeaza pe un scenariu scris complet de Marian Crisan, iar "Un minut" a fost ideea noastra, si anume aceea de a arata cum e viata pentru noi: inregistrari, putin timp pentru iubiti sau prieteni, concerte, emisiuni.
Te-am constrazis...
- Florin Hi-Q
- Junior Member
...
Nu vreau sa ma bag.. referitor la ce a zis Jamais .. dar nu cred ca sunt de acord cu ea .. desi .. poate mi-am pus intrebarea de cateva ori daca intre voi nu a fost nici o relatie.. insa am trecut peste asta ... si sincer chiar daca ar fi fost nu are rost sa discutam noi ... e viata lor fak ce vor ei.. nu ce vrem noi
....
Acum vreau sa-l intreb pe Florin care clip ti s-a parut cel mai greu ... din toata cariera ta .....

Acum vreau sa-l intreb pe Florin care clip ti s-a parut cel mai greu ... din toata cariera ta .....
-
sandrino - Junior Member
sly
totusi de ce crezi tu ca ultimul clip a fost cel mai greu... banuiesc ca te referi la clipul "Un Minut" ... atunci ce tzi s-a parut greu sa zici doua versuri : 'as mai vrea un minut, doar atat nu mai mult /stiu ca maine vei pleca..."
-
sandrino - Junior Member
Felicitari pentru ''tu esti dragostea mea!
Ultima melodie ,,Tu esti dragostea mea'' este super!Ca si videoclipul,de altfel!Sincera sa fiu,pe mine nu ma prea intereseaza videoclipurile in general!ELE NU REFLECTA CU ADEVARAT MELODIA SI ORIGINALITATEA EI!Daca omul nu are inspiratie (sau putere financiara)prea mare sa faca un videoclip F bun,nu e vina lui!Important e ca melodia este buna!
Va pup pe toti trei(Dana,Florin si Mihai-in special pe scumpelul de Florin-) si ''keep up the good work''!
Va pup pe toti trei(Dana,Florin si Mihai-in special pe scumpelul de Florin-) si ''keep up the good work''!
- Papushica
- Junior Member
Re: De Ce?
Initial trimis de sandrino
Dragilor din sondajul asta.... pana acum
reiese ca "Un minut" e cel mai bine
privit...
Eu ma intreb de ce ???
....pai...e simplu:super videoclip...iar melodia ce sa mai zic....
-
allidda - Junior Member
57 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2