Faze hazlii petrecute "cu" sau "de" Hi-Q

Forumul asociat fanclubului Hi-Q

Faze hazlii petrecute "cu" sau "de" Hi-Q

Mesajde AnDrEi » Sâm Apr 27, 2002 3:18 pm

Aiki Florin si Mihai ( HI-Q ) vor posta mesaje in legatura cu fazele hazlii ce li s`au intamplat!
AnDrEi
Junior Member

Mesajde sly » Sâm Apr 27, 2002 8:12 pm

e bun topicul asta!!
sly

Andrei

Mesajde sandrino » Dum Apr 28, 2002 7:30 am

10x bro.. asta asteptam...
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

Pai da ceva ex! :)

Mesajde AnDrEi » Dum Apr 28, 2002 2:46 pm

:con: mah .. dar voi stiti vreo faza hazlie? daca da .. postati un mesaj si spuneti`ne si noua :p nu mai fiti zgarciti
AnDrEi
Junior Member

Mesajde sly » Dum Apr 28, 2002 6:43 pm

nu stiu faze hazlii!!
sly

Ha?

Mesajde AnDrEi » Dum Apr 28, 2002 8:04 pm

Initial trimis de sly
nu stiu faze hazlii!!

Dar ce faze stii?
Andrei
AnDrEi
Junior Member

pai

Mesajde sandrino » Lun Apr 29, 2002 7:55 am

nici eu nu stiu faza din aste.. dar eu vreau faza cu hi-q
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

Mesajde djdiu » Joi Mai 16, 2002 5:39 pm

na` si cand vin intamplarile hazlii?
"Uneori se intampla ce nu vrei" ;e :rulz:
I am :cool:
djdiu
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Joi Mai 16, 2002 10:42 pm

Initial trimis de djdiu
na` si cand vin intamplarile hazlii?

cand le va scrie cineva.. de preferat Florin sau Mihai :)
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Right!

Mesajde AnDrEi » Joi Mai 16, 2002 11:26 pm

Initial trimis de deedee

cand le va scrie cineva.. de preferat Florin sau Mihai :)

Deci sa asteptam .. apropos.. domnule moderator & domnisoara moderatoare .. de ce nu luati voi legatura cu ei ? eu unul chiar va rog :-)

Andrei
AnDrEi
Junior Member

Re: Right!

Mesajde Dee Dee » Vin Mai 17, 2002 12:48 pm

Initial trimis de Andrei

Deci sa asteptam .. apropos.. domnule moderator & domnisoara moderatoare .. de ce nu luati voi legatura cu ei ? eu unul chiar va rog :-)

Andrei

pai ce vrei draga fost moderator ?sa-i sun si sa le zic ..
"auzitit mei intrati pe fanclub.ro si postati mesaje pe threatul Faze hazlii petrecute "cu" sau "de" Hi-q ?"

Florin oricum intra destul de des ....Mihai din cand in cand...so ..cand vor intra vor vedea si singurei threatul asta
:con: ..sper:)
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde sly » Vin Mai 17, 2002 2:23 pm

asha cum a zis shi domnisoara deedee sau andra...baieti vor posta acusi shi pe acest topic...
sly

Mesajde djdiu » Vin Mai 17, 2002 4:21 pm

banuiam cand vor posta! :) Dar totusi io cred ca Florin posteaza si in locul lui Mihai. :) Banuiesc, si e o parere personala ! Poate gresesc..sau nu?
"Uneori se intampla ce nu vrei" ;e :rulz:
I am :cool:
djdiu
Junior Member

Mesajde sly » Vin Mai 17, 2002 6:23 pm

shi eu am impresia asta!!
odata Florin s-a logat de pe calculatorul lui Mihai shi atunci a recunoscut acest lucru...ca el a scris mesaje in locul lui Mihai...dar cred ca shi Mihai intra shi rasp. la fani nu numai Florin!!
sly

BAu

Mesajde PreferatA » Dum Mai 19, 2002 3:25 pm

Initial trimis de sly
shi eu am impresia asta!!
odata Florin s-a logat de pe calculatorul lui Mihai shi atunci a recunoscut acest lucru...ca el a scris mesaje in locul lui Mihai...dar cred ca shi Mihai intra shi rasp. la fani nu numai Florin!!

de ce sa posteze florin mesaje in lokul lui mihai ? de frika ka nu ii mai iubesk fanii daca raspunde dekat el ? si asha incearca sa ne creeze impresia ka si mihai ia legatura ku noi ? ku fanii ? pur si simplu sunt dezamagita ... d c tzine florin atata la imagine .. d c vrea neaparat sa se stie ka intra si mihai ? unul singur ne ajunge asta daca nu incearka sa ne pakaleaska :((
PreferatA
Junior Member

Mesajde sly » Dum Mai 19, 2002 5:34 pm

era o impresie care sper sa fie falsa...
sly

Bau

Mesajde PreferatA » Dum Mai 19, 2002 5:44 pm

Initial trimis de sly
era o impresie care sper sa fie falsa...

SI IN KAZ ka nu e? :(
PreferatA
Junior Member

looool

Mesajde RAMIRA_RO » Dum Mai 19, 2002 10:14 pm

ce paranoici sunteti mai!credeti ca florin n-are altceva mai bun de facut decat sa-si minta fanii???eu va spun sigur ca nu-i asa nebun si mihai posteaza si el pe forum...ce-i drept cam rar...ata ete nu prea are la suflet mircul si forumurile...(look la subiectul cu zgubilici ce-a zis mihai si veti realiza de ce)
RAMIRA_RO
Junior Member

Mesajde allidda » Dum Mai 19, 2002 10:40 pm

mai oameni buni ce e cu ideile astea in capsoarele voaste?e un pic absurd ce ziceti voi....scuze...un pic mai mult
allidda
Junior Member

Re: BAu

Mesajde Dee Dee » Dum Mai 19, 2002 10:47 pm

Initial trimis de PreferatA

de ce sa posteze florin mesaje in lokul lui mihai ? de frika ka nu ii mai iubesk fanii daca raspunde dekat el ? si asha incearca sa ne creeze impresia ka si mihai ia legatura ku noi ? ku fanii ? pur si simplu sunt dezamagita ... d c tzine florin atata la imagine .. d c vrea neaparat sa se stie ka intra si mihai ? unul singur ne ajunge asta daca nu incearka sa ne pakaleaska :((

looolll:))
potolitzi-va mei!
Florin e Florin si Mihai e Mihai
Dee Dee
Junior Member

Re: Re: BAu

Mesajde Florin Hi-Q » Lun Mai 20, 2002 2:35 am

Initial trimis de deedee

looolll:))
potolitzi-va mei!
Florin e Florin si Mihai e Mihai

Bine zici, domn'shoara DeeDee!

Ideea aia ca eu scriu si pentru Mitza e un pic paranoica, sorry ca o zic! Din cel putin doua motive:

1. Daca as scrie si pentru el posturile noastre ar fi in numar aprox. egal si ar avea acelasi stil. Cred ca observati diferenta clara dintre stilurile noastre de scris aici sau pe mail:-)

2. Eu de abia imi vad capul cu zecile si sutele de email-uri ale mele ca sa mai am timp si de Mitza...

Mai mult decat atat, Mihai nu mi-ar permite niciodata sa scriu in numele lui, chit ca are incredere in mine si subscrie la ce spun eu! E o chestie de mandrie, nu?

"Fiecare cu ce-l doare" lol!

Intelesu-m-atzi?
Florin Hi-Q
Junior Member

Korect

Mesajde sandrino » Lun Mai 20, 2002 7:12 am

.... mi se pare normal ...
sandrino
Junior Member

Re: Re: Re: BAu

Mesajde PreferatA » Lun Mai 20, 2002 10:43 am

Initial trimis de Florin Hi-Q

"Fiecare cu ce-l doare" lol!

Intelesu-m-atzi?

mesajul urmator a fost scris de sly mai sus ''shi eu am impresia asta!!
odata Florin s-a logat de pe calculatorul lui Mihai shi atunci a recunoscut acest lucru...ca el a scris mesaje in locul lui Mihai...dar cred ca shi Mihai intra shi rasp. la fani nu numai Florin!!'''

deci sly e moderator .. asha ka a fost normal intr`un fel sa cred ce a zis el :) akuma am priceput :) 10x
While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
PreferatA
Junior Member

Back !

Mesajde AnDrEi » Lun Mai 20, 2002 2:41 pm

Initial trimis de deedee

pai ce vrei draga fost moderator ?sa-i sun si sa le zic ..
"auzitit mei intrati pe fanclub.ro si postati mesaje pe threatul [b]Faze hazlii petrecute "cu" sau "de" Hi-q
?"

Florin oricum intra destul de des ....Mihai din cand in cand...so ..cand vor intra vor vedea si singurei threatul asta
:con: ..sper:) [/B]

DeeDee ( Andra ) noah uite ca nu mai sunt fost moderator .. nu stiu daca ai realizat acest lucru .. te rog sa ma ierti :-) daca am facut vreo afirmatie gresita.. dar a fost vorba de putina ironie .. sper ca nu te`ai suparat.. noah .. ai dreptate .. cei de la Hi-Q mai bine zis Florin & Mihai intra si posteaza in acel ( putin ) timp liber pe care il au !

Andrei :-)
AnDrEi
Junior Member

Mesajde sly » Lun Mai 20, 2002 6:03 pm

bine Florin am inteles idea ca tu nu postezi mesaje in locul lui Mihai dar din greseala s-a intamplat odata shi chiar tu ai recunoscut!!
oricum eu eram sigur ca Florin intra shi posteaza in numele lui, e mai activ pe aici shi posteaza numai pe mesajele care merita atentie, plus ca are destula treaba cu mailurile(stiu asta deoarece intr-o zi cand am vb cu el la tel. copia emailurile deoarece a doua zi urma sa se duca la mare cu dana shi mihai ca sa lucreze la piese intr-un studio de inregistrari...shi pe drum vroia sa rasp. la mesaje)
sly

Andrei

Mesajde sandrino » Lun Mai 20, 2002 6:56 pm

Felicitari si bine ai venit :P revenit mai bine zis...
sandrino
Junior Member

Mercic

Mesajde AnDrEi » Lun Mai 20, 2002 7:05 pm

Initial trimis de sandrino
Felicitari si bine ai venit :P revenit mai bine zis...

Dragul meu sandrino mercic dulcic :-)

Andrei
AnDrEi
Junior Member

Mesajde sandrino » Mar Mai 21, 2002 8:18 am

:) Andrei pentru nimic.. a fost o placere ok
sandrino
Junior Member

Bau

Mesajde PreferatA » Mar Mai 21, 2002 11:14 am

Initial trimis de Andrei

Dragul meu sandrino mercic dulcic :-)

Andrei

daca tot esti iar moderator sikum vad ca tu ai facut foarte multe subiekte pe forum`ul asta poate mai faci inka un subiekt 'Aici Putetzi posta felicitarile ptr numirea mea in postul de moderator '

ar fi fun nu zicetzi ? si ma mai oftika mesajele astea postate aiurea ..
dupa ce ka incerc sa stau zilnik pe pajina asta cateva ore ptr a aflat noutatzile .. mai dau si de sandrino si de andrei kare se felicita intre ei ! CEausescu e LA putere !
PreferatA
Junior Member

Okeya

Mesajde AnDrEi » Mar Mai 21, 2002 8:28 pm

Initial trimis de PreferatA

daca tot esti iar moderator sikum vad ca tu ai facut foarte multe subiekte pe forum`ul asta poate mai faci inka un subiekt 'Aici Putetzi posta felicitarile ptr numirea mea in postul de moderator '

ar fi fun nu zicetzi ? si ma mai oftika mesajele astea postate aiurea ..
dupa ce ka incerc sa stau zilnik pe pajina asta cateva ore ptr a aflat noutatzile .. mai dau si de sandrino si de andrei kare se felicita intre ei ! CEausescu e LA putere !

Ok .. promit sa nu se mai repete :-)
AnDrEi
Junior Member

Următorul

Înapoi la Hi-Q