hi-q....
58 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Re: nuuuuuu
Initial trimis de dadius
nu cred:D sigur ar da faliment;P
Si eu cred la fel.Emisiunea hi-q are mare succes
No Comment
-
lucianus - Junior Member
Aceasi parere ca lui diu.. nu cred ca ar da faliment .. da .. ar o mare mare mare scare de audienta .... dar faliment in nici un caz..
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
-
sandrino - Junior Member
Initial trimis de djdiu
poate ar pierde un procent de 1-2% din audienta, dar in nici un caz nu ar da faliment!
nu cred ca ar da faliment dar un bun procent din audienta in timpul verii il aduc cei trei tineri de la HI-Q dupa parerea mea ...
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
sly... nu numai vara si ci iarna.. nu ai vazut ca asta iarna au avut emisiune... deci iti dai seama...
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
-
sandrino - Junior Member
daca nu ar fi Hi-Q ar fi alta formatie! nu ati vazut ca dupa ce hi-q au inceput sa faca emisiuni fiecare televiziune si-au angajat cate o formatie!!!! asta e moda acum. fanii nu se uita in mod special pentru calitatea emisiunii ci pentru idolii lor.
antena 1 nu ar da faliment! ar gasi ei un alt "hi-q"!
antena 1 nu ar da faliment! ar gasi ei un alt "hi-q"!
Arbeit macht Frei!
-
intoxic8 - Junior Member
Eu cred ca nici o formatie nu vor putea face o emisiunea ca acelor de la Hi-Q ...
-
sandrino - Junior Member
am si eu o intrebare : are oare rost aceasta intrebare ???
antena1 nu va da niciodata faliment atunci cand in grila sa de programe nu va mai exista O emisiune care a avut audienta....cat despre emisunea celor de la hi-q...cred ca va exista atata timp cat exista audienta si mai ales atata timp cat va exista un contract....si cum audienta este nu prea cred ca o sa "scapam"
curand de emisiunea celor de la hi-q ( eu una nici nu vreau sa dau cu presupusul si nici "sa ma bag unde nu-mi fierbe oala" )....numai hi-q si cei de la antena1 vor stabili cand e momentul ca emisiunea moderata de cei 3 sa nu mai faca parte din grila lor de programe.....asa ca pana atunci lasati presupunerile deoparte si bucurati-va de aceasta emisiune super...."traieste-ti vara" si "totul va fi bine"!!!!
:)
allidda
antena1 nu va da niciodata faliment atunci cand in grila sa de programe nu va mai exista O emisiune care a avut audienta....cat despre emisunea celor de la hi-q...cred ca va exista atata timp cat exista audienta si mai ales atata timp cat va exista un contract....si cum audienta este nu prea cred ca o sa "scapam"

allidda
-
allidda - Junior Member
ai dreptate allidda (intr-un fel). dar vezi tu terbuie sa ne punem si intrebarea asta odata si odata, mai ales daca suntem pesimisti. de la intrebarea asta pot lua nastere alte intrebari cum ar fi: cat timp vor mai face emisiune? (eu sper ca raspunsul la aceasta intrebare sa il aflu cat mai tarziu)
Arbeit macht Frei!
-
intoxic8 - Junior Member
Uffff
Presupun ca Antena 1 cu includerea acestei emisiuni in grila de program isi va mari audienta dar .. cu toti stim ca nu se poate pune in discutie inlaturarea trupei Hi-Q din programele Antenei 1!
Andrei
Andrei
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
De ce?
Initial trimis de tzepo0o
de ce nu s-ar pune??? daca PROtv vine cu o oferta mai tentanta???
tzepo0o deoarece Hi-Q au semnat un contract cu Antena 1 presupun .. si daca lor le plake Antena 1 .. acolo stau si fac emisiunea nu?
Andrei
-
AnDrEi - Junior Member
contractele se pot rezilia! avand in vedere ca antena 1 si protv au cam acelasi succes si ca publicul protv-ului este dupa parerea mea mai tanar oarecum, nu intervine decat problema banilor... si sa fim sinceri ca oricine prefera sa munceasca pe bani nu pe "fasole"!
Arbeit macht Frei!
-
intoxic8 - Junior Member
pana la urma tot la Antena 1 vor ramane ..
... stati fara grija ...

-
sandrino - Junior Member
Yeap
Initial trimis de sandrino
pana la urma tot la Antena 1 vor ramane ..... stati fara grija ...
sandrino ai perfecta dreptate .. Antena 1 love Hi-Q :-) si invers presupun
Andrei :-)
-
AnDrEi - Junior Member
Re: Yeap
Initial trimis de Andrei
sandrino ai perfecta dreptate .. Antena 1 love Hi-Q :-) si invers presupun
Andrei :-)
antena 1 a fost postul care le-au facut o imagine ff buna celor trei tineri de la hi-q asha ca nu vad nici o posibilitatea ca hi-q sa apara la alt post tv...!! aceasta ar o gluma buna de 1 aprilie...
The wind of change blows straight into the face of time
-
sly - Mesaje: 2918
Korekt
Initial trimis de sly
antena 1 a fost postul care le-au facut o imagine ff buna celor trei tineri de la hi-q asha ca nu vad nici o posibilitatea ca hi-q sa apara la alt post tv...!! aceasta ar o gluma buna de 1 aprilie...
sly .. ai dreptate.. deci dupa cum am spus si eu .. Hi-Q love`z Antena 1 si invers :-)
-
AnDrEi - Junior Member
Deci.. Hi-Q nu va plecat de la Antena 1 .. asta e clar...
-
sandrino - Junior Member
Kewl!
Deci.. Hi-Q nu va plecat de la Antena 1 .. asta e clar...
sandrino .. nu fii asa sigur .. ar putea sa pleke doar in cazu` unei oferte mai palpitante !

-
AnDrEi - Junior Member
Re: nuuuuuu
Initial trimis de dadius
nu cred:D sigur ar da faliment;P
logic.. nu

Life is a lesson....you learn it when you`re thru...
-
AnDr3y - Radu - Junior Member
Andrei.. poate ca ai dreptate.. dar atat timp cat au contract cu Antena 1 ... nu prea au ce face .. sau cel putin asa cred eu ...
-
sandrino - Junior Member
:)
Andrei.. poate ca ai dreptate.. dar atat timp cat au contract cu Antena 1 ... nu prea au ce face .. sau cel putin asa cred eu ...
mey sandrino ... da poate e ca in fotbal poate au o clauza de reziliere a contractului de 3.000.000 $

-
hai mey... ca aici nu merg treburile ca in fotbal.. sa fim seriosi .. sau cine stie..
-
sandrino - Junior Member
hai mey... ca aici nu merg treburile ca in fotbal.. sa fim seriosi .. sau cine stie..
vezi ..

-
primul post de la acest forum m-a dat pe spate. imi este greu sa cred ca o televiziune sta in emisiunea unei formatii de muzica usoara. dar, ma rog, fiecare are dreptul la o parere. mai departe. cine poate sa imi garanteze ca vreunul dintre membrii trupei a intrat cel putin o data pe acest site? dar cu dovezi plauzibile.
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Initial trimis de petrican
primul post de la acest forum m-a dat pe spate. imi este greu sa cred ca o televiziune sta in emisiunea unei formatii de muzica usoara. dar, ma rog, fiecare are dreptul la o parere. mai departe. cine poate sa imi garanteze ca vreunul dintre membrii trupei a intrat cel putin o data pe acest site? dar cu dovezi plauzibile.

-
58 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2