noutati!!

Forumul asociat fanclubului Hi-Q

bau

Mesajde PreferatA » Vin Iun 21, 2002 3:57 pm

Initial trimis de sandrino
Andrei e interesanta pagina .. am mai vazut-o data si ti-am spus ca-mi place...

de ce e interesanta ? tot ce am vazut akolo am vazut si pe pajina mai veche a lui andrei in afara de pozele alea 2 ku horia si ku alezandra ,,, in rest la fel .. si are un link katre fanclub.hi-q direct .. in rest .. the same thing . asha ka ptr cata tevatura s`a facut .. ma asteptam la ceva mai frumos .. ceva in flash poate .. dar .... asta e!
While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
PreferatA
Junior Member

Mesajde sandrino » Vin Iun 21, 2002 4:52 pm

preferata probelema ta daca nu-ti place .. mie imi place :)
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

Mesajde intoxic8 » Vin Iun 21, 2002 9:37 pm

sandrino eu nu am nimic cu nimeni. altii au cu mine si nu stiu ce si de ce! asta este! poate o sa le treaca odata si odata. vreau noutati!!!

PS: maine incepe sezonul de emisiuni. din cate am inteles eu emisiunea va avea loc de la ora 17 dar nu sunt sigur. desi asta nu e ceva nou (ca incep emisiunile) totusi m-am gandit sa va reamintesc!
Arbeit macht Frei!
intoxic8
Junior Member

Mesajde intoxic8 » Vin Iun 21, 2002 11:22 pm

PreferatA sa stii ca degeaba e bun un site daca nu stie lumea de el. Cu cat durata de reclama e mai lunga cu atat afla mai multa lume de el si daca e bun site-ul ei vor anunta pe altii. din pacate nu eu am ales sa ii fac atata reclama site-ului din iasi, de vina fiind conjucntura. in fine sa stii ca pe site-ul meu vei vedea flash din ambundeta (noah ca iar ma laud). daca intra mai multi si zic ca e bun afla mai multi de el! in fine am promis ca nu mai vorbesc despre site si iata ca nu m-am tinut de promisiune! imi cer scuze. nu vet mai fi nevoiti sa asteptati foarte mult!
Arbeit macht Frei!
intoxic8
Junior Member

Mesajde sandrino » Sâm Iun 22, 2002 5:13 pm

tzepoo .. oki.. abia asetept... daca are flash cred ca va fi super..
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

Mesajde intoxic8 » Sâm Iun 22, 2002 10:01 pm

sper ca nu vei mai astepta prea mult. cel putin din punctul meu de vedere nu cred ca va mai dura pea mult!
Arbeit macht Frei!
intoxic8
Junior Member

Mesajde sandrino » Dum Iun 23, 2002 8:23 am

tzepoo mai bine nu mai vrb despre asta aici ... nu? .. am sa-ti trimit eu mesaje personale.. nu vreau sa se supere lumea ...
sandrino
Junior Member

Mesajde intoxic8 » Lun Iun 24, 2002 2:02 am

sandrino prietene subiectul se cheama "noul site cu si despre hi-q" deci am voie sa vb despre noul meu site care din intamplare sau nu e cu si despre hi-q. totusi nu am sa mai vorbesc. abia astept mesajele tale, si sper ca unul din ele sa contina ce ti-a cerut sly!
Arbeit macht Frei!
intoxic8
Junior Member

Emisiunea a fost tzuper!

Mesajde AnDrEi » Lun Iun 24, 2002 7:19 pm

Buna , ce pot sa va spun decat ca prima emisiune a fost super.. deeeh ca primele emisiune de pe litoral .. dar asa este.. inceputu` este mai greu .. kewl ha? voi ce parere v`ati facut despre emisiune? va plake concursul in namol? sau faza cu scuteru` care este oferit ?

Andrei
AnDrEi
Junior Member

Noul Site!

Mesajde AnDrEi » Lun Iun 24, 2002 8:05 pm

Adresa noului Site al Fan Clubului Hi-Q din Bacau :

http://www.fanclub.tk

Andrei :-)
AnDrEi
Junior Member

Mesajde intoxic8 » Lun Iun 24, 2002 9:16 pm

faza cu bataia in namol mi se pare gretoasa! faza cu scooterele e misto, pacat ca nu sunt major ca sa pot participa si eu la concurs!
Arbeit macht Frei!
intoxic8
Junior Member

Hehehe

Mesajde AnDrEi » Lun Iun 24, 2002 10:16 pm

Initial trimis de tzepo0o
faza cu bataia in namol mi se pare gretoasa! faza cu scooterele e misto, pacat ca nu sunt major ca sa pot participa si eu la concurs!

tzepo0o .. faza aia este cam naspa .. sincer vorbind .. dar la faza cu scuteru` sunt de accord cu tine.. dar sa pot castiga un scuter mai mikutz deoarece Gilera x9 a lu Mitza este cam mare pentru mine :(

Andrei
AnDrEi
Junior Member

Mesajde intoxic8 » Lun Iun 24, 2002 11:49 pm

mare, mic nu conteaza, numai sa-mi dea si mie unul. andrei spune-ne ceva nou, daca tot asta este subiectul!
Arbeit macht Frei!
intoxic8
Junior Member

Mesajde intoxic8 » Mar Iun 25, 2002 12:09 am

omu ai mai anuntat odata site-ul asta si lumea si-as spus deja parerea! mie personal mi-a dat de gandit!
Arbeit macht Frei!
intoxic8
Junior Member

Mesajde sandrino » Mar Iun 25, 2002 2:37 pm

eu am auzit ca daca vei cumapara orice produs Hi-Q primesti un autograf de la componenti trupei ... cred ca este o noutate.. :-)
sandrino
Junior Member

Mesajde sandrino » Mar Iun 25, 2002 3:16 pm

ce se mai lauda lumea asta lool ... tzepoo am sa-ti trimit mey.. ai rabdare pls ..
sandrino
Junior Member

Kewl!

Mesajde AnDrEi » Mar Iun 25, 2002 4:27 pm

Initial trimis de sandrino
eu am auzit ca daca vei cumapara orice produs Hi-Q primesti un autograf de la componenti trupei ... cred ca este o noutate.. :-)

sandrino dar de unde ai auzit mah despre asa ceva?

Andrei :-)
AnDrEi
Junior Member

Hehehe

Mesajde AnDrEi » Mar Iun 25, 2002 5:02 pm

omu ai mai anuntat odata site-ul asta si lumea si-as spus deja parerea! mie personal mi-a dat de gandit!

tzepo0o aceasta adresa de web nu am mai anuntat`o , fii si tu mai atent da? daca nu ia lecitina sau du`te la un medik te rog !

Andrei
AnDrEi
Junior Member

Mesajde intoxic8 » Mar Iun 25, 2002 6:27 pm

asta nu mi se pare ceva nou. din cate am vazut eu hi-q nu prea refuza lumea cand e vorba de autografe, deci nu e o noutate ca primiti autograf daca va cumparati vreun material cu ei. daca va cumparati vreun material cu ei ii ajutati sa catige din nou un album de aur, si cine stie poate unul de platina. vreau sa vad daca sunteti in stare sa faceti asta!!!!!!!!!
Arbeit macht Frei!
intoxic8
Junior Member

gata

Mesajde intoxic8 » Mar Iun 25, 2002 10:07 pm

desi a aparut foarte greu a aparut! ce? site-ul fanclubului hi-q din iasi este publicat pe internet la adresa http://www.hi-qiasi.as.ro totusi nu este in varianta finala, mai sunt cateva chestii de adaugat dar poate fi vizitat.
Arbeit macht Frei!
intoxic8
Junior Member

Yeap

Mesajde AnDrEi » Mar Iun 25, 2002 11:25 pm

asta nu mi se pare ceva nou. din cate am vazut eu hi-q nu prea refuza lumea cand e vorba de autografe, deci nu e o noutate ca primiti autograf daca va cumparati vreun material cu ei. daca va cumparati vreun material cu ei ii ajutati sa catige din nou un album de aur, si cine stie poate unul de platina. vreau sa vad daca sunteti in stare sa faceti asta!!!!!!!!!

tzepo0o ai dreptate .. iar in legatura cu site`ul .. sa stii ca este super.. dar mai trebuie facute cateva modificari :-)
AnDrEi
Junior Member

multumesc!

Mesajde intoxic8 » Mie Iun 26, 2002 1:36 am

va multumesc tuturor celor care aveti o parere despre site-ul facut de mine si de sly, fie ca e buna fie ca e rea! totusi vreau sa va argumentati parerile, nu neaparat pe forum! puteti sa trimiteti mail la una din adresele noastre metionate la CONTACT>Email. va multumesc inca o data!
Arbeit macht Frei!
intoxic8
Junior Member

Okei

Mesajde AnDrEi » Mie Iun 26, 2002 3:12 am

va multumesc tuturor celor care aveti o parere despre site-ul facut de mine si de sly, fie ca e buna fie ca e rea! totusi vreau sa va argumentati parerile, nu neaparat pe forum! puteti sa trimiteti mail la una din adresele noastre metionate la CONTACT>Email. va multumesc inca o data!

tzepo0o trebuie sa recunosc si sa spun pe forum ca site`u este super .. mana de maistru !
AnDrEi
Junior Member

Re: Emisiunea a fost tzuper!

Mesajde PreferatA » Mie Iun 26, 2002 10:42 am

Initial trimis de Andrei
Buna , ce pot sa va spun decat ca prima emisiune a fost super.. deeeh ca primele emisiune de pe litoral .. dar asa este.. inceputu` este mai greu .. kewl ha? voi ce parere v`ati facut despre emisiune? va plake concursul in namol? sau faza cu scuteru` care este oferit ?

Andrei

mi s`a parut ka probele erau kam imposibile ... adika la faza cu arunkatul in piscina de pe trambulina ku o tipa in spate .. mi s`a parut riskanta .. si nici ei nu au putut sa sara ... asha ka .. nu am vazut rostul .. plus ka sa ai incredere in cineva ca o sa itzi tzina furtunul la suprafatza ka tu sa ai aer .. in cineva pe kare nu il stii decat de cateva ore .. mi se pare la fel .. o aiureala :))
misto a fost faza ku namolul :) si faza cu gargara ! ultima stiu ka a fost ideea lui florin :) asha ka Bravo Florine :P
PreferatA
Junior Member

Re: gata

Mesajde PreferatA » Mie Iun 26, 2002 10:46 am

desi a aparut foarte greu a aparut! ce? site-ul fanclubului hi-q din iasi este publicat pe internet la adresa http://www.hi-qiasi.as.ro totusi nu este in varianta finala, mai sunt cateva chestii de adaugat dar poate fi vizitat.

moama e zuper fainnnnnnnnnnnnn :)) bravo tzepooo :) ai o bila alba :PP si promit ka nu ma mai iau de mesajele postate de tine P:PP pe forum :))
inka o data Bravo!!!!
PreferatA
Junior Member

Mesajde sandrino » Mie Iun 26, 2002 1:47 pm

hehehe in sfarsit a aparut pagina .. e super pagina .. nu am decat cuvinte de lauda... tzepoo jos palaria ... acu` ma pot apleca in fata ta :) ... Bravo !!!

P.S. ce ti-am spus :P lol....
sandrino
Junior Member

Mesajde sandrino » Mie Iun 26, 2002 2:26 pm

mai... voi doi chiar nu aveti loc ? .. ??
sandrino
Junior Member

Mesajde allidda » Mie Iun 26, 2002 9:58 pm

tocmai a aparut editia pe luna iulie a revistei "unica" pe coperta careia este dana de la hi-q......wow cat de misto arata in poza aia!!!! am ramas masca cand am vazut-o....e super faina......iar cand am mai citit si articolul am ramas profund impresionata - fiecare crede ca vedetele sunt perfecte, ca au o viata super, insa dupa ce citesti un astfel de articol realizezi ca de fapt vedetele sunt si ei oameni ca si noi, ca au avut (pana sa ajunga acolo unde sunt) o viata normala ca si noi, cu bucuriile, necazurile, dezamagirile sau implinirile ei.....m-am intristat si in acelasi timp sufletul meu s-a umplut de fericire la citirea acestui articol......
iar pozele sunt super frumoase.....dana este mai frumoasa ca oricand..

allidda
allidda
Junior Member

Mesajde intoxic8 » Mie Iun 26, 2002 10:59 pm

v-am multumit pentru pareri. in ceea ce priveste mesajele mele de pe forum nu ma deranjeaza daca va luati de ele! sandrino am facut site-ul asta (sau cel putin ne-am straduit sa-l facem) in asa fel incat sa nu-ti fie rusine ca esti in fanclubul nostru! noi (eu su cu sly) trebuie sa facem plecaciuni in fata ta pentru ca ai avut incredere in noi!

PreferatA: din cate ai vazut noi nu ne prea pricepem la developat poze adr la restu ne descurcam!

oameni buni site-ul nu l-am facut numai eu!!!! si sly m-a ajutat asa ca mi se pare nedrept din partea voastra ca ma laudati numai pe mine!!!!!!!
Arbeit macht Frei!
intoxic8
Junior Member

Mesajde sandrino » Joi Iun 27, 2002 2:07 pm

tzepoo... incredere am in toti cei de aici ... inca odata felicitari tzepoo si sly ..
sandrino
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Hi-Q