"Pentru prieteni" - noul album Hi-Q

Forumul asociat fanclubului Hi-Q

Kewl!

Mesajde AnDrEi » Mar Iun 18, 2002 9:25 pm

Initial trimis de AnDr3y - Radu
yeeeeeeeeeeeeeeeee azi 17-06-2002 ora 18.34.....am pus mana pe CD Mwuhahahah :)))) ... shi e ca un drog:))) ... marpha... mai ales remixurile:)))

AnDr3y tu ai pus mana pe un cd` ca sa faci o copie :-) fain nu ? si ti`a mers? se aude kewl ?
AnDrEi
Junior Member

cul

Mesajde AnDr3y - Radu » Mar Iun 18, 2002 9:38 pm

taci dreaq din gura mah...:) ma toarna ashtia ca le copii muzica....dupa aia mai trebe as platesc shi drepturile de autor....:) oricum nu l-am tras pentru comercializare...ci pentru "uz casnic" :) Hi`Q :rulz:
Life is a lesson....you learn it when you`re thru...
AnDr3y - Radu
Junior Member

LOlza

Mesajde AnDrEi » Mar Iun 18, 2002 9:45 pm

taci dreaq din gura mah...:) ma toarna ashtia ca le copii muzica....dupa aia mai trebe as platesc shi drepturile de autor....:) oricum nu l-am tras pentru comercializare...ci pentru "uz casnic" :) Hi`Q :rulz:

Sa te cred? nu prea cred.. dar noah .. esti in oras cu mine si daca te prin cu ceva smenuri in care nu ma impliki si pe mine .. te torn :D

Andrei
AnDrEi
Junior Member

Re: LOlza

Mesajde AnDr3y - Radu » Mar Iun 18, 2002 9:54 pm

Initial trimis de Andrei

Sa te cred? nu prea cred.. dar noah .. esti in oras cu mine si daca te prin cu ceva smenuri in care nu ma impliki si pe mine .. te torn :D

Andrei

Da mah...las nu`ti fa griji tu :) ca te implic shi pe tine doar n`o sa pletesc singur amenzile...ce dreaq Hi`Q :rulz:
Life is a lesson....you learn it when you`re thru...
AnDr3y - Radu
Junior Member

Boooom!

Mesajde AnDrEi » Mar Iun 18, 2002 10:12 pm

Da mah...las nu`ti fa griji tu :) ca te implic shi pe tine doar n`o sa pletesc singur amenzile...ce dreaq Hi`Q :rulz:

pai deeh mah .. eu vin sa te scot din beleli .. iar ca sa fiu On Topik .. noul album este super .. deeh ca oricare alt album Hi-Q nu?
AnDrEi
Junior Member

Anterior

Înapoi la Hi-Q