noutati!!

Forumul asociat fanclubului Hi-Q

Kewl

Mesajde AnDrEi » Joi Iun 27, 2002 4:01 pm

Ar fi fain daca fiecare fan club Hi-Q din tara ar avea cate un site` si o adresa de mail unde ar putea fi contactati !
AnDrEi
Junior Member

Mult succes!

Mesajde AnDrEi » Joi Iun 27, 2002 9:47 pm

Dupa cum vedeti in continuare a ramas doar deedee moderator ! Mult succes deedee si bafta all! :-)
AnDrEi
Junior Member

Mesajde intoxic8 » Joi Iun 27, 2002 9:52 pm

in sfarsit o noutate care ma bucura in legatura cu acest forum! in alta ordine de idei sandrino eu ti-am multumit pentru ca ai avut incredere si in mine si sly.

nu inteleg de ce s-a scimbat titlul acestui subiect! mi se pare acelasi lucru intr-un fel si mi se pare inutil sa fie mentionate domeniile la care se refera noutatile!

in fine sper sa fie altfel, mai bine, cu un singur mderator! succes deedee si felicitri!
Arbeit macht Frei!
intoxic8
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Vin Iun 28, 2002 1:18 am

dupacum ati vazut si voi ....
am rams doar eu moderatoare pe acest forum pt ca lucrurile incepusera sa o ia razna ...
pe fiecare subiect erau aceleashi posturi despre cearta lui sly si anrei , despre Site-ul lui Sly si Andrei ...etc
sper ca o sa fie mai bine asha!:)

in alta ordine de idei am vazut si eu site-ul lui sly & tzepo0 si e cool...mai are mici scapari ..dar merge :P
Andrei ..vreau sa-ti spun ca noua versiune a siteului tau nu merge (adica mie nu-mi merge)

cam atat ...
acum sper s-o lasati mai moale cu siteurile astea ca mie una mi s-a luat de cat ati vb despre ele :)
sunt frumoase ...felicitari! si la mai multe...ca nu strica ...!!!
dar nu mai faceti atata caz pe tema asta!
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde intoxic8 » Vin Iun 28, 2002 1:43 am

abia astept sa vad ce o sa se schibe de astazi! sper sa poti face fata deedee si sunt aproape sigur de chestia asta.
in ceea ce priveste site-urile ai dreptate! chestia asta a scapat de sub control dar sper sa se termine odata! bafta deedee!
Arbeit macht Frei!
intoxic8
Junior Member

Mesajde AnDrEi » Vin Iun 28, 2002 3:43 pm

Initial trimis de deedee
dupacum ati vazut si voi ....
am rams doar eu moderatoare pe acest forum pt ca lucrurile incepusera sa o ia razna ...
pe fiecare subiect erau aceleashi posturi despre cearta lui sly si anrei , despre Site-ul lui Sly si Andrei ...etc
sper ca o sa fie mai bine asha!:)

in alta ordine de idei am vazut si eu site-ul lui sly & tzepo0 si e cool...mai are mici scapari ..dar merge :P
Andrei ..vreau sa-ti spun ca noua versiune a siteului tau nu merge (adica mie nu-mi merge)

cam atat ...
acum sper s-o lasati mai moale cu siteurile astea ca mie una mi s-a luat de cat ati vb despre ele :)
sunt frumoase ...felicitari! si la mai multe...ca nu strica ...!!!
dar nu mai faceti atata caz pe tema asta!

deedee forumu` va reveni cum era atunci cand erai singura.. dar nu ma mai intereseaza .. asa ca .. vei vedea ca incetu cu incetu rate mesajelor postate pe acest forum va scadea.. dar hai sa revenim .. daca vrei sa vezi site`u meu .. intra pe : http://www.hi-q.mp3.ms .. deoarece http://www.fanclub.tk nu prea merge acum` .. se lucreaza la host` asa ca .. bafta!
AnDrEi
Junior Member

SO long people!

Mesajde AnDrEi » Vin Iun 28, 2002 3:51 pm

deedee & Co bucurati`va .. eu unul va spun adio .. la fel cum a facut si K-Gula si Zgubilici .. acum se ocupa de altceva pe acest portal .. deci .. deedee ai reusit ceea ce vroiai .. bafta si forget that i was here ! Enjoy it !
AnDrEi
Junior Member

Mesajde sly » Vin Iun 28, 2002 5:20 pm

ce sa zic ?? ii urez bafta lui deedee in administrarea acestui forum dar dupa parerea mea va scada nr de useri care vor posta pe acest forum precum shi calitatea lui (sper sa ma insel)
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Noutati!

Mesajde AnDrEi » Vin Iun 28, 2002 7:17 pm

Pe site`u http://www.hi-q.mp3.ms va aparea in curand un link cu chat pentru iubitorii trupei Hi-Q ( in special pentru fanii din Bacau )
AnDrEi
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Vin Iun 28, 2002 10:58 pm

hm..da..
intra-devar baieti mi-ati demostrat cat de "fani" sunteti!
pt voi fan hi-q=moderator pe forum ....
daca nu mai sunteti moderatori ..gata .. nu mai sunteti nici fani ...
nu va mai intereseaza de forum ....
cum vi s-a luat aacest titlu va luati jucariile si plecati cu coada intre picioare ..
oare FLorin si restul ce vor spune ?:)
interesant ..
:con: .....
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Hmmmmm

Mesajde AnDrEi » Vin Iun 28, 2002 11:02 pm

Initial trimis de deedee
hm..da..
cum vi s-a luat aacest titlu va luati jucariile si plecati cu coada intre picioare ..
interesant ..

deedee uitate mai atent la mesajele postate ulterior si pe celelalte subiecte.. iar in legatura cu acest mesaje pe care eu l`am postat.. am spus ca pe site`ul fanclubului din Bacau va exista un chat in special pentru fanii din Bacau de cE? deoarece asa ei vor putea sa vb intre ei si vor putea sa isi dea intalniri !
AnDrEi
Junior Member

Re: Hmmmmm

Mesajde Dee Dee » Vin Iun 28, 2002 11:13 pm

Initial trimis de Andrei

deedee uitate mai atent la mesajele postate ulterior si pe celelalte subiecte.. iar in legatura cu acest mesaje pe care eu l`am postat.. am spus ca pe site`ul fanclubului din Bacau va exista un chat in special pentru fanii din Bacau de cE? deoarece asa ei vor putea sa vb intre ei si vor putea sa isi dea intalniri !

ma bucur!
in felul asta nu o sa mai transformi forum acesta intr-un chat (pt ca in ultimul timp cam asta era) !
Dee Dee
Junior Member

Hihihi

Mesajde AnDrEi » Vin Iun 28, 2002 11:18 pm

Initial trimis de deedee

ma bucur!
in felul asta nu o sa mai transformi forum acesta intr-un chat (pt ca in ultimul timp cam asta era) !

deedee daca asta te face sa te simti mai bine okei .. eu sunt principalu` vinovat pentru tot ceea ce s`a intamplat pe acest forum! :-)
AnDrEi
Junior Member

Mesajde sly » Sâm Iun 29, 2002 10:07 am

Initial trimis de deedee
hm..da..
interesant ..

auzi draga deedee pt mine hi-q nu este = cu egal cu functia de moderator deoarece eu nu am tinut sa fiu neaparat pus moderator pe acest forum ci mi-am castigat acest drept pe care l-am pierdut ff usor din cauza unor probleme dar acest lucru numai conteaza shi sper sa facem (daca mai postez) un forum ff interesant ...am zis "cred ca nu o sa mai postez" nu am zis "ca nu o sa mai postez"...doar ca voi sta in umbra ...cum fac shi cei de la hi-q!!
sly

GATA!

Mesajde Dee Dee » Sâm Iun 29, 2002 2:40 pm

in fine ..
eram sigura ca o sa se faca destul caz pe tema asta ,si nu are rost!
ma bucur sincer ca Sly si Andrei au decis sa ramana in continuare pe forum !
si sper sa nu imi parte acum pica pt ca nu mai sunt moderatori si sa se comporte normal ,pt ca asha este mai bine pt forum :)
si cu asta am inkeiat subiectul!

eu una abia ashtept sa vad emisiunea de astazi !!!!
oare cine vor fi invitatii ?
Dee Dee
Junior Member

Mesajde allidda » Sâm Iun 29, 2002 2:44 pm

Initial trimis de sly

auzi draga deedee pt mine hi-q nu este = cu egal cu functia de moderator deoarece eu nu am tinut sa fiu neaparat pus moderator pe acest forum ci mi-am castigat acest drept pe care l-am pierdut ff usor din cauza unor probleme dar acest lucru numai conteaza shi sper sa facem (daca mai postez) un forum ff interesant ...am zis "cred ca nu o sa mai postez" nu am zis "ca nu o sa mai postez"...doar ca voi sta in umbra ...cum fac shi cei de la hi-q!!

crezi ca vrei fi mai interesant sau mai apreciat daca "vei sta in umbra" ???

allidda
allidda
Junior Member

Mesajde allidda » Sâm Iun 29, 2002 6:15 pm

Initial trimis de sly

draga allidda nu mai are importanta ...pe acest topic va rog sa postati numai noutati legate de cei trei tineri de la HI-Q ...shi nu alte chestii ...

va trebui sa fiu off-topic (pt. ca nu este o noutate) si sa ma intreb pt. a nu stiu cata oara cine a deviat oare de la subiect?
allidda
Junior Member

Kewl emisiune!

Mesajde AnDrEi » Sâm Iun 29, 2002 6:59 pm

Emisiune de azi a fost super .. la fel ca prima .. sau poate ca mai reusita nu? Au fost invitati Stigma si Candy .. super distractie .. scuteru` a fost castigat .. noah .. acum asteptam urmatoarea emisiune! :D
AnDrEi
Junior Member

Re: Kewl emisiune!

Mesajde lucianus » Sâm Iun 29, 2002 9:08 pm

Initial trimis de Andrei
Emisiune de azi a fost super .. la fel ca prima .. sau poate ca mai reusita nu? Au fost invitati Stigma si Candy .. super distractie .. scuteru` a fost castigat .. noah .. acum asteptam urmatoarea emisiune! :D

Si mie mi-a placut emisiunea aceasta.Cea mai frumoasa proba a fost aceea cu namolul.
No Comment
lucianus
Junior Member

Re: Re: Kewl emisiune!

Mesajde sly » Sâm Iun 29, 2002 9:18 pm

Initial trimis de lucianus

Si mie mi-a placut emisiunea aceasta.Cea mai frumoasa proba a fost aceea cu namolul.

bine ca i-au pus shi pe baieti la bataia cu namol...mie mi-a placut proba cu mimatul...
sly

Supeeeeeeeeer!

Mesajde AnDrEi » Sâm Iun 29, 2002 9:30 pm

Initial trimis de sly

bine ca i-au pus shi pe baieti la bataia cu namol...mie mi-a placut proba cu mimatul...

dar mai fain a fost atunci cand una din camerele care filmau bataia cu namol a fost patata :-)
AnDrEi
Junior Member

Mesajde sandrino » Dum Iun 30, 2002 10:13 am

deedee... hehe mult succes de acu` inaint :P ... sa felicitari ... acu imi dau seama ca o fata poate face mult .. :) lol .. fie nu cred ca mai are rost sa discutam despre asta... nu vreau sa ma fiu off-topic..
Emisiunea de Sambata asta n-am apucat sa o vad .. ptr. ca am fost plecat din localitate.. :( ata ete.. dar am inteles ca a fost super distractie ... cam atat..
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

Mesajde sly » Mar Iul 02, 2002 6:35 pm

daca tot am creeat acest subiect tre sa imi tin prietenii de pe acest forum la curent cu ultimele noutati:
1.hi-q apari in revista popcorn nr 7 iulie (articol+megaposter)
2. HI-Q apar shi in nr din iulie din Fan&Hits&Posters ....cred ca shi acolo e un poster cu ei dar nu stiu sigur...
sly

Mesajde sandrino » Mie Iul 03, 2002 12:34 pm

inseaman ca tre sa fiu pe faza... popcornul e al meu deja :) lol ....
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

Mesajde sly » Mie Iul 03, 2002 9:53 pm

Initial trimis de sandrino
inseaman ca tre sa fiu pe faza... popcornul e al meu deja :) lol ....

shi in fan&hits&posters apare un poster cu HI-Q foarte cool cu ei pe scena la mega concertul de lansare a grilei de programe de vara antena1 "Traiesta-ti vara"!!
sly

Informatii!

Mesajde AnDrEi » Lun Iul 08, 2002 9:51 am

Informatii despre acest portal implicit despre acest forum au aparut publicate in revista "Connect" din luna precedenta ! :-) fain nu?
AnDrEi
Junior Member

Re: Informatii!

Mesajde sly » Lun Iul 08, 2002 7:59 pm

Initial trimis de Andrei
Informatii despre acest portal implicit despre acest forum au aparut publicate in revista "Connect" din luna precedenta ! :-) fain nu?

ai revista andrei?
shi cam ce a aparut....?
ceva detalii?
sly

Re: Re: Informatii!

Mesajde AnDrEi » Lun Iul 08, 2002 9:31 pm

Initial trimis de sly

ai revista andrei?
shi cam ce a aparut....?
ceva detalii?

sly nu am eu revista .. am vazut`o la un copil din tabara.. detalii? pai am rasfoit revista si la sfarsit era o pagina dedicata site`urilor kewl de pe net ... si uite ca asa am descoperit ca era pe acolo si http://www.fanclub.ro si http://www.hi-q.ro dar era scris ( http://www.hiq.ro - adik fara - )
AnDrEi
Junior Member

Re: Re: Re: Informatii!

Mesajde sly » Mar Iul 09, 2002 6:32 pm

Initial trimis de Andrei

sly nu am eu revista .. am vazut`o la un copil din tabara.. detalii? pai am rasfoit revista si la sfarsit era o pagina dedicata site`urilor kewl de pe net ... si uite ca asa am descoperit ca era pe acolo si http://www.fanclub.ro si http://www.hi-q.ro dar era scris ( http://www.hiq.ro - adik fara [B]-
) [/B]

voi incerca sa fac shi eu rost de revista aia ...
sly

Re: Re: Re: Re: Informatii!

Mesajde sly » Mie Iul 10, 2002 9:23 pm

Initial trimis de sly

voi incerca sa fac shi eu rost de revista aia ...

alte noutati : azi 10.07.2001 a aparut in bravo un mic articol despre hi-q precum shi o carte postala cu ei care arata destul de interesant!!
sly

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Hi-Q