Initial trimis de Alexya
:) uau...shi eu vreau sa`l vad...deci dupa cate am auzit se putea mai bine...
Alexya .. atunci vom astepta ca tu sa te intorci in tara si sa ne spui si parerea ta :-) poate peste vreo 2 saptamani nu ?
Initial trimis de Alexya
:) uau...shi eu vreau sa`l vad...deci dupa cate am auzit se putea mai bine...
Initial trimis de sly
noutati in emisiunea de sambata 27 iulie vor fi prezente andreea antonescu shi o-zone...!!
Initial trimis de Andrei
Alexya .. atunci vom astepta ca tu sa te intorci in tara si sa ne spui si parerea ta :-) poate peste vreo 2 saptamani nu ?
Initial trimis de Alexya
lolz nu shtiu depinde cand vad klipu!:P
vad ca lumea e cam dezamagita....
Initial trimis de Andrei
sly .. multumesc .. si apropos.. cate emisiuni vor mai fi ?
Initial trimis de Andrei
Ar fi misto daca Hi-Q ar mai continua seria emisiunilor pe litoral ..sau sa faca o emisiune in care sa aiba ca invitati userii de pe acest forum .. ce spuneti ? va tenteaza o oarecare invitatie ? o sa o onorati ?
Initial trimis de deedee
tocmai am vazut pe b1 la emisiunea "Punem pariu ca-i vara?" pe HI_Q![]()
coool .....!!!!
nota 10 Florin! :p
Initial trimis de Andrei
si eu am vazut emisiunea a fost super faina :-) iar in legatura cu nota data lu Florin :-) nu cred ca este echitabila :-) ar fi trebuit ..calificativul "foarte bine"![]()
Initial trimis de AnDr3y - Radu
Ei nah ..nu vrei super bine !?! A fost fantastic shi gata
.. oricum am vazut a doua zi pe OTV un comnetariu la ce a spus Dana ca "multi prieteni de-ai noshtri au scutere" ... ca cica cei de la Hi-Q ishi cashitiga banii dintr-o emisiune jenanta .. sau ceva de genu asta..
![]()
Hi-Q![]()
Initial trimis de Andrei
Cine a zis mah ca Hi-Q isi castiga banii dintr`o emisiune jenanta ?
Initial trimis de AnDr3y - Radu
Pushca mea ... una de la OTV (adiq de la zero tv aia care nici n-au licientza de televiziune) ... una care ii critica pe toti ...
Hi-Q![]()
Initial trimis de Andrei
Ar fi misto daca Hi-Q ar mai continua seria emisiunilor pe litoral ..sau sa faca o emisiune in care sa aiba ca invitati userii de pe acest forum .. ce spuneti ? va tenteaza o oarecare invitatie ? o sa o onorati ?
Initial trimis de sly
daca tot se poarta reclama pe aici...hai sa mai fac shi eu inca odata la site-ul meu shi a lui tzepo0o http://www.hi-qiasi.as.ro (mai intrati ca acusi se vor pune poze de la marea petrecere de 6 ani din disco Ring din Costinesti)
Originally posted by Andrei
Si ce parere ai lucianus de site?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator