Ramona, consider ca ai mare dreptate, motiv pentru care sunt alaturi de tine.
Totusi o mica rectificare am, tipa asta din formatie, Dana, chiar are voce, pacat ca nu stie sa o valorifice si prefera sa stea langa doi "rap-aitori" si sa zambeasca foratat pe o motocicleta, pardon! un scoOter Piaggio! Deh, banu'i mai folositor decat sa fii impacat cu tine insuti!
Playback - o modalitate de viata pt hi-q
43 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Initial trimis de Zgubilici
Ramona, consider ca ai mare dreptate, motiv pentru care sunt alaturi de tine.
Totusi o mica rectificare am, tipa asta din formatie, Dana, chiar are voce, pacat ca nu stie sa o valorifice si prefera sa stea langa doi "rap-aitori" si sa zambeasca foratat pe o motocicleta, pardon! un scoOter Piaggio! Deh, banu'i mai folositor decat sa fii impacat cu tine insuti!
Treaba lor, comentam si noi, plus ca libertatea de opinie exista, si libertatea de gandire la fel. Insa talentul lor............minus........
- Ramona Opran
- Junior Member
las ca va pricepeti voi sa cantati si pentru altii... poate imi trimiteti si mie o "monstra" din ceea ce ati cantat sau ati compus voi... pentru ca altfel exista riscul sa opresc mancatorii de kk sa mai scrie aici.
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Initial trimis de Sopra Tutt1
las ca va pricepeti voi sa cantati si pentru altii... poate imi trimiteti si mie o "monstra" din ceea ce ati cantat sau ati compus voi... pentru ca altfel exista riscul sa opresc mancatorii de kk sa mai scrie aici.
Mancator de kk esti tu, si abia astept sa ma banezi. De altfel...numai oligofreni pe site-ul asta, incepand cu Florin de la Hi-Q care nu stapaneste prea bine limba romana...gen"abea" si alte exprimari grotesti. Si apropo de "monstre", trimite ceva din ce canti tu, mai "sopra-ne" ca eu imi cunosc limitele in acest sens, si oricum nu m-as da in specatcol, ca altii. De fapt, nu prea exista prea multi fani pe aici, ceva moderatori si tu care banezi si inchizi subiecte de dragul de a da din maini. Asa ca vorbiti singuri!
Hai pa!
- Ramona Opran
- Junior Member
lol ;m
:B
-
Dee Dee - Junior Member
Hai ca lucrurile o iau razna pe aici
Sopra, nu mai fii asa rau. E adevarat ca s-a mai pus problema aia dar pur si simplu pentru ca a deschis un subiect nou pe aceeasi tema, nu e motiv ca sa iasa ditamai scandalul asta!
Cred ca ati observat si voi ca Ramona are ceva de spus, daca s-a intamplat sa faca o mica greseala la inceput, nu inseamna ca trebuie sa fie atitudinea asta.
De cantat nu trebuie sa cante nimeni ca sa isi faca o parere despre Hi-Q.
Ramona, si tu ai cam sarit peste cal, oligofreni ori ba, ei sunt cei care scriu pe forum-ul asta si depinde de oameni ca mine si ca tine care sa le deschida ochii, asa ca nu mai sarii de gatul lor!
Cred ca ati observat si voi ca Ramona are ceva de spus, daca s-a intamplat sa faca o mica greseala la inceput, nu inseamna ca trebuie sa fie atitudinea asta.
De cantat nu trebuie sa cante nimeni ca sa isi faca o parere despre Hi-Q.
Ramona, si tu ai cam sarit peste cal, oligofreni ori ba, ei sunt cei care scriu pe forum-ul asta si depinde de oameni ca mine si ca tine care sa le deschida ochii, asa ca nu mai sarii de gatul lor!
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-
Zgubilici - Junior Member
Zgubilici... daca te uiti bine la posturile inculpatei Ramona O. ai sa iti dai seama ca nu face nimic altceva decat sa acuze, fara sa aiba argumente sau fara sa ofere pareri pertinente... te rog sa ii citesti toate mesajele... daca vrea sa scuipe, sa scuipe in alta parte.
Ramona Opran - daca nu esti in stare sa gandesti si sa iti dai cu parerea numai asupra a ceea ce intzelegi, te rog... canta la alta masa.
Ramona Opran - daca nu esti in stare sa gandesti si sa iti dai cu parerea numai asupra a ceea ce intzelegi, te rog... canta la alta masa.
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Zgubilici... daca te uiti bine la posturile inculpatei Ramona O. ai sa iti dai seama ca nu face nimic altceva decat sa acuze, fara sa aiba argumente sau fara sa ofere pareri pertinente... te rog sa ii citesti toate mesajele... daca vrea sa scuipe, sa scuipe in alta parte.
Eu zic sa se citeasca mesajele in ordine cronologica si sa se vada ca "oligofreni" a fost folosit si de altcineva inaintea mea. Nu stiam ca exista atata irascibilitate fata de redeschiderea unor subiecte abordate anterior. Cat priveste scuipatul....administrator, aici dai dovada de extrem de multa inteligenta, si se vede clar ca esti alergic la opinii contra Hi-Q. Pe forum e admisa orice parere, in limitele decentei. Si daca tu nu ai stiut sa citesti printre randuri si crezi ca mesajele mele nu sunt fondate, e problema ta nu mai e a mea. Buna ideea cu cititul tuturor mesajelor semnate de mine pe aici, mai invatati si voi limba romana. Unii ocupati cu "lalaiala' lor, vor ajunge in curand sa se exprime prin semne.
Sanatate si virtute, continuarea stii tu.......!
- Ramona Opran
- Junior Member
Zgubilici.............mi-a facut placere........faci parte dintre personajele destepte de pe site-ul asta. Sincer, am intrat pe adresa asta, pentru ca apare in ultimul clip Hi-Q si am fost curioasa. Pentru ca am sesizat laudarosenia celr 3 de la rasarit...
am vrut sa intru pe forumul lor, sa vad ce e pe aici. Se pare ca doar lume slaba, ca si formatia, ca doar cine sa-i sustina?
Te pup si numai bine.
Pa, pa!
am vrut sa intru pe forumul lor, sa vad ce e pe aici. Se pare ca doar lume slaba, ca si formatia, ca doar cine sa-i sustina?
Te pup si numai bine.

Pa, pa!
- Ramona Opran
- Junior Member
pai hai sa facem altfel, sa nu fi strabatut atata drum degeaba, incearca http://www.fanclub.ro/vitadevie
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-
Zgubilici - Junior Member
43 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2