Cum a`ti vrea sa fie emisiunea din vara ?

Forumul asociat fanclubului Hi-Q

Re: Cum as vrea ca sa fie ?

Mesajde Dee Dee » Vin Mai 03, 2002 8:23 pm

Initial trimis de Andrei
sincer sa fiu .. din vechile emisiuni .. mi`a plakut doar faza cu umblatul dupe fete si baietii .. adik agatzatu` .. in rest .. mai putin .. la fel si cu sonorizarea.. sa fie apta pentru a produce un sunet clar si sa dea posibilitatea trupelor invitate de a canta live .. :-)
Andrei

si mie mi-a placut faza cu agatzatul ..si ar fi cool sa se pastreze ...
ar fi o idee bunasa pastreze si "lupta" dintre doua formatii ....sau cel putin sa fie invitate doua trupe pecare sa le cunoshtem mai bine ....
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde sly » Lun Mai 06, 2002 7:48 pm

shi eu as vrea ca trupele prezente sa cante live in emisiune dar e ff greu de realizat acest lucru, in rest as vrea sa fie o combinatie intre emisiunea veche "TOTUL VA FI BINE " SHi HI-Q NOI" dar shi multe elemente noi...
sly

Yeah

Mesajde AnDrEi » Mar Mai 07, 2002 1:29 am

Initial trimis de sly
shi eu as vrea ca trupele prezente sa cante live in emisiune dar e ff greu de realizat acest lucru, in rest as vrea sa fie o combinatie intre emisiunea veche "TOTUL VA FI BINE " SHi HI-Q NOI" dar shi multe elemente noi...

Ai dreptate.. mah .. dar totusi .. DeeDee are mai multa dreptate.. ca imi da raspuns la ceea ce spun y0 :-)

Andrei
AnDrEi
Junior Member

Re: Cum ati vrea sa fie emisiunea din vara?

Mesajde rrb » Mar Mai 07, 2002 10:22 pm

Initial trimis de Florin Hi-Q
Astept raspunsurile aici!

Ideile vor fi premiate... cumva!

uite eu iti fac o propunere daca tot sunteti cu piaggio sponsorul vostru de ce nu organizati unul din concursuri cu jet ski.(nu stiu daca piaggio fac asa scutere) ar fi ceva super. Si inca ceva va rog faceti emisiunea la costinesti la vox sau ring ca acolo ati avut cel mai mare succes de pana acum.Faza cu agatatul trebuie lasa-ta precum si cea sa iti intalnesti vedeta preferata dar aici ar trebui luati doar cei peste 18 ani si alesi vreo 10 din care voi alegeti unul ca au fost si de astia mai pampalai.
Ma trezesc plangand cu tine-n gand
Oare stii cat mi-e de dor?
As vrea sa pot zbura iubirea mea
Pana dincolo de nori.
rrb
Junior Member

a new ideea!!!

Mesajde CCMUSIC » Mie Mai 08, 2002 12:45 pm

Am o propunere pe care s-o materializati.Faza cu agatatul e buna dar schimbati-i si voi putin formatul.De exemlu in loc sa mergeti voi la agatat,lasati-l pe cel pe care l-ati ales sa-si agate singur fata.Ar spori mult atractivitatea concursului.Si gasiti probe mult mai inteligente ca mare parte dintre sucks...:)
Incercati sa faceti emisiunea mult mai antrenanta.
MUSIC IS LOVE,LOVE IS MUSIC,MUSIC IS MY LIFE AND I LOVE MY LIFE
CCMUSIC
Junior Member

Hmmmmmmmm

Mesajde AnDrEi » Mie Mai 08, 2002 6:45 pm

Initial trimis de rrb

uite eu iti fac o propunere daca tot sunteti cu piaggio sponsorul vostru de ce nu organizati unul din concursuri cu jet ski.(nu stiu daca piaggio fac asa scutere) ar fi ceva super. Si inca ceva va rog faceti emisiunea la costinesti la vox sau ring ca acolo ati avut cel mai mare succes de pana acum.Faza cu agatatul trebuie lasa-ta precum si cea sa iti intalnesti vedeta preferata dar aici ar trebui luati doar cei peste 18 ani si alesi vreo 10 din care voi alegeti unul ca au fost si de astia mai pampalai.

Heya .. sunt de accord cu tine :-)

Andrei
AnDrEi
Junior Member

...

Mesajde sandrino » Vin Mai 10, 2002 7:53 am

de ce numai peste 18 ani ?
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

Upsss

Mesajde AnDrEi » Vin Mai 10, 2002 7:57 pm

Cred ca ar trebui sa fie de la 16 ani in sus ... :-)

Andrei
AnDrEi
Junior Member

Re: Hmmmmmmmm

Mesajde lucianus » Sâm Mai 11, 2002 8:21 pm

Initial trimis de Andrei

Heya .. sunt de accord cu tine :-)

Andrei

Si eu.
No Comment
lucianus
Junior Member

eh..

Mesajde sandrino » Dum Mai 12, 2002 7:57 am

Andrei.. mai vii de acasa.. :))
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

Mesajde K-gula » Dum Mai 12, 2002 12:28 pm

pai din punctul meu de vedere, ar trebui sa invite si trupe de muzica. nu de alta dar de figuratie ne-am cam saturat. in al doilea rand a spus cineva bine ca cei ce vor sa se lipeasca ar trebui sa fie lasati sa o faca singuri. fiecare ar trebui sa-si gaseasca singur perechia. nu ar mai trebui sa se bage ei (hi-q) ca mai mult rau fac. parca nu stiu de loc cum sa faca (si oricum nu este bine) o lipela. degeaba au cati ani au.

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Ce nota sa iti dau eu tie...

Mesajde AnDrEi » Dum Mai 12, 2002 1:30 pm

Initial trimis de K-gula
pai din punctul meu de vedere, ar trebui sa invite si trupe de muzica. nu de alta dar de figuratie ne-am cam saturat. in al doilea rand a spus cineva bine ca cei ce vor sa se lipeasca ar trebui sa fie lasati sa o faca singuri. fiecare ar trebui sa-si gaseasca singur perechia. nu ar mai trebui sa se bage ei (hi-q) ca mai mult rau fac. parca nu stiu de loc cum sa faca (si oricum nu este bine) o lipela. degeaba au cati ani au.

K-gula.

K-gula .. cred ca pentru prostia de care ai dat dovada.. intrii pe calea cea buna .. ai nota 5 .. nota de trecere.. apropos.. in curand vei avea parte de .. un nou moderator... nu dau nume .. care te va pune la punct .. :con: oare acum te zgarii ?

Andrei :-)
AnDrEi
Junior Member

Re: Ce nota sa iti dau eu tie...

Mesajde K-gula » Dum Mai 12, 2002 2:53 pm

Initial trimis de Andrei

K-gula .. cred ca pentru prostia de care ai dat dovada.. intrii pe calea cea buna .. ai nota 5 .. nota de trecere.. apropos.. in curand vei avea parte de .. un nou moderator... nu dau nume .. care te va pune la punct .. :con: oare acum te zgarii ?

credma ca vei zbura pt. mesajul sters.

K-gula.
K-gula

Re: Ce nota sa iti dau eu tie...

Mesajde Sopra Tutt1 » Dum Mai 12, 2002 3:12 pm

Initial trimis de Andrei

Pentru acest mesaj si pentru amenintarile aduse altor membrii ai forumului, Andrei a pierdut postul de moderator.
Sopra Tutt1
Junior Member

...

Mesajde sandrino » Dum Mai 12, 2002 3:27 pm

:( ... si ce se va face?
sandrino
Junior Member

Mesajde sly » Dum Mai 12, 2002 8:41 pm

cum ce va face?? se va ocupa de celelalte forumuri: house, akcent, blondy...ce sa-i faci si-a facut-o cu mana lui...sorry andrei...
sly

Mesajde allidda » Dum Mai 12, 2002 10:39 pm

Initial trimis de sly
cum ce va face?? se va ocupa de celelalte forumuri: house, akcent, blondy...ce sa-i faci si-a facut-o cu mana lui...sorry andrei...

ce va face nu e prea important...va vedea el ce va face...in schimb imi pare rau de mancatoria care este pe aici, sly.....nasol....ar fi putut sa fie altfel.......
allidda
Junior Member

Mesajde K-gula » Dum Mai 12, 2002 10:44 pm

da! ar fi putu fi altfel. dar uni nu inteleg ca abuzul de putere se pedepseste de lege.

K-gula.
K-gula

Mesajde allidda » Dum Mai 12, 2002 11:04 pm

cred ca nu ar fi o idee rea sa pastreze formatul de emisiune din iarna pt. ca a avut chiar succes.....si au mai ramas si formatii si mai ales fanii de invitat.....
allidda
Junior Member

Mesajde allidda » Dum Mai 12, 2002 11:37 pm

Initial trimis de K-gula
da! ar fi putu fi altfel. dar uni nu inteleg ca abuzul de putere se pedepseste de lege.

K-gula.

...hehehe si cum legea aici e sopra......uite consecintele.....dar sa stii K-gula ca eu cred ca a fost si un pic de manacatorie la mijloc.....
allidda
Junior Member

eu zic... gata...

Mesajde sandrino » Mar Mai 14, 2002 8:04 am

sa terminam odata cu chestia asta... sunt de vina amandoi.. ce mai la deal la vale... Andrei ca a facut ce a facut si k-gula ca a facut ce a facut ... s-au clarificat lucrurile.. din nefericire domn K-gula a cam ramas fara nici o pedeapsa fata de andrei dar poate va primi si el candva... drept rasplata ptr. ce a facut el pe aici ... fie... sa revenim la oile noastre ... inca se mai astepata pareri despre emisiune din vara...
sandrino
Junior Member

Mesajde djdiu » Mar Mai 14, 2002 12:29 pm

Toata lumea zice sa mearga la mare. Da` de ce? Eu stau in Satu Mare si ma duc o data pe an la mare 1 saptamana. De obicei plec cu parintii de aci sambata si ne ia 1-2 zile cu masina.Dar duminica plecam asa ca nu apuc Hi-q noi. Propun ca emisiunea sa fie in turneu adica sa se realizeze in fiecare oras din tara...Asa ar fi mai bine. Ma rog .ptr, cei din Cta, Buc, Tulcea , Mangalia Hi-quii sunt la o aruncatura de bat dar eu sunt la peste 1000km pe sosele...!!!!!
:J
"Uneori se intampla ce nu vrei" ;e :rulz:
I am :cool:
djdiu
Junior Member

hmmm

Mesajde sandrino » Mie Mai 15, 2002 8:06 am

sa nu uitati si Botosaniul...
sandrino
Junior Member

Mesajde sly » Mie Mai 15, 2002 3:28 pm

ar fi o buna idee sa filmeze unele faze din concerte shi sa le dea pe post in loc de reclame astfel se mareste formatul emisiunii dar cel mai bine ar fi o combinatie intre Totul va fi bine shi HI-Q NOI>>
sly

Hmmmmmm

Mesajde AnDrEi » Joi Mai 16, 2002 2:06 pm

Initial trimis de sly
ar fi o buna idee sa filmeze unele faze din concerte shi sa le dea pe post in loc de reclame astfel se mareste formatul emisiunii dar cel mai bine ar fi o combinatie intre Totul va fi bine shi HI-Q NOI>>

sly .. cred ca ar fi tzuper daca ar face o emisiune .. o emisiune ce ar aduce ceva nou .. ceva ce noi fanii sa nu stim .. deci no Hi-Q NOI & Totul Va Fi Bine !

Andrei
AnDrEi
Junior Member

Mesajde sly » Vin Mai 17, 2002 2:35 pm

parerea ta andrei...! eu am zis ca ar fi bine sa imbine cele doua emisiuni dar sa introduca shi multe elemente noi..!
sly

...

Mesajde sandrino » Sâm Mai 18, 2002 7:33 am

sunt de acord si cu parerea lui sly si cu parerea lui Andrei... amandoua ideei sunt super.. dar cred ca ideea lui Andrei ar prinde mult mai bine .... o noua emisiune .. bla bla bla... este .. parerea mea ...
sandrino
Junior Member

Mesajde sandrino » Sâm Mai 18, 2002 7:34 am

acum stau si ma intreb Florin ce zice ... cum v-a fi emisiunea din vara ... va fi ceva nou sau o combinatie... ?
sandrino
Junior Member

Mesajde sly » Sâm Mai 18, 2002 7:37 pm

eu am auzit ca e posibil sa o faca intr-un parc de scutere...
sly

Mesajde allidda » Lun Mai 20, 2002 12:06 am

Initial trimis de sly
eu am auzit ca e posibil sa o faca intr-un parc de scutere...

sly...eu am auzit nu ca e posibil ci ca sigur o sa faca intr-un loc special amenajat de cei de la paneuro
allidda
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Hi-Q