Mihai - Pareri - Criti

Forumul asociat fanclubului Hi-Q

Bau

Mesajde PreferatA » Dum Mai 19, 2002 6:19 pm

Initial trimis de sly
cum sa nu am poza cu ei de acuma 3 ani??

eu am autograf pe coperta primului album de la toti trei shi apoi pe coperta ultimului album unde apare poza lor....---->>>de aici s`a inteles faptul ka ai utograf pe o poza a lor :) nu ka ai avea o poza in kare esti si tu ku ei in poza kum am eu .... data viitoare fii mai explicit :) sorry ptr neintelegere :P
PreferatA
Junior Member

Off Topik!

Mesajde AnDrEi » Mie Mai 22, 2002 7:15 pm

Deci cum spuneam .. sa revenim la topik da? Critici sau pareri despre Mihai ?

Andrei :-)
AnDrEi
Junior Member

Mesajde Raven » Dum Mai 26, 2002 2:24 pm

Mah!!! Ziceti odata ce pareri aveti de Mitza! ;)
Welcome... to the desert... of the real
Raven
Junior Member

Mesajde Raven » Dum Mai 26, 2002 2:27 pm

Mah, am si un question: de ce nu s-a facut un thread "Dana - Pareri - Critici" pana acum ? :rolleyes: Cred ca o sa fac eu... :D
Welcome... to the desert... of the real
Raven
Junior Member

Bau

Mesajde PreferatA » Dum Mai 26, 2002 4:02 pm

Initial trimis de Raven
Mah!!! Ziceti odata ce pareri aveti de Mitza! ;)

mitza e super :) m`a ajutat la un lukru pe kare florin nu a vrut sa il faca si de aceea sunt mai mult fana mitza decat florin :)) la dana no comment
PreferatA
Junior Member

Hmmmmmmm!

Mesajde AnDrEi » Mar Iun 04, 2002 11:56 pm

Initial trimis de PreferatA

mitza e super :) m`a ajutat la un lukru pe kare florin nu a vrut sa il faca si de aceea sunt mai mult fana mitza decat florin :)) la dana no comment

fii mai explikita te rog :-)

AnDrEi
Junior Member

Bau

Mesajde PreferatA » Mie Iun 05, 2002 6:59 am

Initial trimis de Andrei

fii mai explikita te rog :-)

pai simplu .. akum 3 ani kand eram la mare si am fost la un concert antisida organizat de mai multe formatzii ku ajutorul AraS`ului .. cand am vrut si eu sa ma duk sus intr`o kamera unde erau numai vedetele ... si jurnalistii si din kauza ka era un bodyguard la intrare l`am rugat pe florin sa ma ajute si pe mine si sa ma duka in fuga sus la fel kum faceau si baietzii de la Valahia ku fanele lor :) dar florin cika nu prea poate :) asha ka noah mitza nu a zis ka nu poate .. mi`a promis apoi dupa 20 de min m`a kautat si astfel am trecut de bodyguard :) happy now ? de explikatzie ?
PreferatA
Junior Member

Kewl!

Mesajde AnDrEi » Mie Iun 05, 2002 7:30 am

Initial trimis de PreferatA

pai simplu .. akum 3 ani kand eram la mare si am fost la un concert antisida organizat de mai multe formatzii ku ajutorul AraS`ului .. cand am vrut si eu sa ma duk sus intr`o kamera unde erau numai vedetele ... si jurnalistii si din kauza ka era un bodyguard la intrare l`am rugat pe florin sa ma ajute si pe mine si sa ma duka in fuga sus la fel kum faceau si baietzii de la Valahia ku fanele lor :) dar florin cika nu prea poate :) asha ka noah mitza nu a zis ka nu poate .. mi`a promis apoi dupa 20 de min m`a kautat si astfel am trecut de bodyguard :) happy now ? de explikatzie ?

Yeap .. sunt pe multumit .. dar puteai sa fii si mai explikita :-)

Andrei
AnDrEi
Junior Member

Anterior

Înapoi la Hi-Q