noutati!!

Forumul asociat fanclubului Hi-Q

Re: Bau

Mesajde sly » Dum Iun 09, 2002 4:37 pm

Initial trimis de PreferatA

e misto site`ul la fel ca si stapanul :P :kiss:

asteapta sa vezi site-ul nostru...deja lucram de ceva timp la el shi va iesi misto!!
ps": o sa va tinem la curent cand va fi gata...
oricum cred ca pe vineri sau sambata (15iunie) va fi gata o buna parte din site...
"tineti aproape shi veti avea o surpriza mare"
sly

Mesajde intoxic8 » Dum Iun 09, 2002 11:05 pm

asa te vreau sly. tine-i in suspans.
in orice caz va pregatim cateva surprize.

ia uite ce vrajeala pe capul meu! parca as fi cedeta cu formmulare ca cele de mai sus!!!!
Arbeit macht Frei!
intoxic8
Junior Member

Mesajde sly » Lun Iun 10, 2002 8:45 am

Initial trimis de tzepo0o
asa te vreau sly. tine-i in suspans.
in orice caz va pregatim cateva surprize.

ia uite ce vrajeala pe capul meu! parca as fi cedeta cu formmulare ca cele de mai sus!!!!

mai tzepoOo dar shi eu sunt in suspans..dar oricum vor fi multe surprize pe acest site care e aproape gata...
ps: noi nu ne facem reclama de geaba ... o sa vedeti!!
sly

Bau

Mesajde PreferatA » Lun Iun 10, 2002 10:13 am

Initial trimis de sly

mai tzepoOo dar shi eu sunt in suspans..dar oricum vor fi multe surprize pe acest site care e aproape gata...
ps: noi nu ne facem reclama de geaba ... o sa vedeti!!

de la niste tipi kare au volat filmul nu prea ma astept la ceva interesant :)) daca niste poze nu atzi fost in stare sa scoatetzi .. pai atunci ..... no offence
While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
PreferatA
Junior Member

spor la treaba

Mesajde VyOreLa » Lun Iun 10, 2002 12:21 pm

[ ......astept cu nerabdare site-ul vostru...sper sa fie ok pt. toata lumea...
VyOreLa
Junior Member

Eu inca ..

Mesajde AnDrEi » Lun Iun 10, 2002 7:15 pm

Eu inca astept site`ul .. sa il pot vedea.. sper ca va fi fain ..

Andrei
AnDrEi
Junior Member

Re: Bau

Mesajde sly » Lun Iun 10, 2002 7:27 pm

[quote]Initial trimis de PreferatA

de la niste tipi kare au volat filmul nu prea ma astept la ceva interesant :)) daca niste poze nu atzi fost in stare sa scoatetzi .. pai atunci ..... no offence
[/QUOT
E]
stii ceva draga filmul nu s-a voalat din cauza noastra ci cred ca a calitatii filmului sau a tipului care le-a developat shi numai vb fara sa stii..intai sa apara pagina shi apoi sa iti dai cu parerea..,
ps: andrei shi ceilalti care asteptati lansarea siteului sa stiti ca nu o sa fiti dezamagiti...
ps: eu nu promit o chestie...asha de aiurea ci ma tin de ea...shi de asta nu ma grabesc sa pun site-ul pe net...
sly

multumesc pentru incurajari!

Mesajde intoxic8 » Lun Iun 10, 2002 11:10 pm

io unu sper ca nu veti fi dezamagiti. mi-am dat toata silinta sa fac o teraba buna, dar totul se rezuma la aprecierile voastre si la sinceritatea voastra.

data viitoare am sa vin la tine sa ma inveti cum se scoate filmul, desi io nu am avut nici o treaba cu filmul asta... in al doilea rand roag-o pe mama sa te invete sa nu apreciezi munca cuiva (scuze de cacofonie) pana nu o vezi!

nu v-a mai dura mult si veti vedea site-ul. suntem pe ultima suta de metri cu munca la el, ma refer la o varianta care sa contina informatii si sa arate si bine. voi veti f primii care veti afla cad il puteti vedea. iese mai greu decat ma asteptam (sincer sa fiu) pentru ca vreau sa fie ceva bun, care sa-mi placa mie in primul rand.

dar mai multe despre site dupa ce o sa-l vedeti si voi.
Arbeit macht Frei!
intoxic8
Junior Member

Mesajde AnDrEi » Mar Iun 11, 2002 9:28 pm

Inca asept...
AnDrEi
Junior Member

noul site cu si despre hi-q

Mesajde Razvan/HI-Q_NOI » Mar Iun 11, 2002 11:01 pm

Mare popor mare!!!! In aproximativ 2 saptamani voi pune pe net un nou site cu hi-q . In el puteti gasii: Intalnirile de dragoste perfecte cu Dana, Mihai si Florin, Cover Story-ul formatiei, adresele fan-cluburilor din Romania cat si link-uri catre site-urile acestora, destainuirile fanilor + o super rubrica unde puteti gasii skinuri si wallpaperuri cu hi-q
Razvan/HI-Q_NOI
Junior Member

Mesajde intoxic8 » Mar Iun 11, 2002 11:11 pm

de-abia astept sa vad site-ul tau, avand in vedere ca in curand va fi lansat si site-ul modestului fanclub din iasi. poate site-ul care il fac eu si cu lsly o sa ne ajute cumva sa adunam ceva membri.
Arbeit macht Frei!
intoxic8
Junior Member

offf

Mesajde intoxic8 » Mar Iun 11, 2002 11:43 pm

imi cer scuze pentru ca va fac sa asteptati atat de mult. singura problema este ca sunt destul de pretentios (zic eu) cu munca mea si nu am de gand sa fac un site numai de dragul de a-l face. vreau sa aiba si aspect si informatii si pentru asta trebuie timp. principala problema pe care o intampin este ca in reviste gasesc o multitudin de informatii care se constrazic si nu stiu care sunt cele bune. de aceea dureaza foarte mult timp pana hotarasc sa prezint o informatie pe site.

sper ca veti considera ca a meritat sa asteptati atat de mult, si ca mai puteti avea putintica rabdare, mai ales ca multa treaba nu mai este.
Arbeit macht Frei!
intoxic8
Junior Member

Mesajde sandrino » Mie Iun 12, 2002 9:32 am

tzepoo am incredere in tine ....
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

Okei!

Mesajde AnDrEi » Mie Iun 12, 2002 1:21 pm

Atunci pe cand siteu` ?

Andrei
AnDrEi
Junior Member

Astept!

Mesajde AnDrEi » Mie Iun 12, 2002 1:40 pm

Initial trimis de Razvan/HI-Q_NOI
Mare popor mare!!!! In aproximativ 2 saptamani voi pune pe net un nou site cu hi-q . In el puteti gasii: Intalnirile de dragoste perfecte cu Dana, Mihai si Florin, Cover Story-ul formatiei, adresele fan-cluburilor din Romania cat si link-uri catre site-urile acestora, destainuirile fanilor + o super rubrica unde puteti gasii skinuri si wallpaperuri cu hi-q

Cred ca .. vor fi doua aparitii ..site`u tau Razvane si site`u lu sly din iasi .. :-) .. apropos.. Razvane ..ai trimis alea prin posta?

Andrei
AnDrEi
Junior Member

A aparut azi CD-Collection

Mesajde Florin Hi-Q » Mie Iun 12, 2002 2:31 pm

A aparut CD-Collection astazi, acum cateva minute am vazut revista la casa noastra de discuri!

Vreau sa va spun ca arata super bine, grafica e de exceptie, afisul este net superior oricarui afis pe care l-am vazut eu si, surpriza, exista si un poster "Hi-Q 6 ani" cu o scurta biografie in date si imagini (preluata in mare parte din sit).

Cumparati-va CD-Collection! Merita!!!

:-)
Florin Hi-Q
Junior Member

Mesajde djdiu » Mie Iun 12, 2002 5:37 pm

Dar care vor fi adresele site-ului?
Sper sa fie ceva grozav. Kiar daca grafica nu va fi buna, macar info-urile sa aveti grija sa fie puse bine in pagina.
"Uneori se intampla ce nu vrei" ;e :rulz:
I am :cool:
djdiu
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Mie Iun 12, 2002 9:58 pm

abia ashtept sa il vad :)
vad ca totul merge din ce in ce mai bine ...
album nou hi-q ...membrii noi pe forumul hi-q ..site-uri noi cu si despre hi-q ...:p
tot asha!
BRAVO!
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Felicitari

Mesajde AnDrEi » Mie Iun 12, 2002 10:04 pm

Din ce in ce .. forumul merge super .. sper sa o tinem tot asa.. iar in legatura cu noul site ` a lu` Razvan .. am auzit si eu de el .. si cred ca va fi cel mai kewl :)

Andrei
AnDrEi
Junior Member

Stiu ca azi a parut CD-Collection

Mesajde AnDrEi » Mie Iun 12, 2002 10:17 pm

Initial trimis de Florin Hi-Q
A aparut CD-Collection astazi, acum cateva minute am vazut revista la casa noastra de discuri!

Vreau sa va spun ca arata super bine, grafica e de exceptie, afisul este net superior oricarui afis pe care l-am vazut eu si, surpriza, exista si un poster "Hi-Q 6 ani" cu o scurta biografie in date si imagini (preluata in mare parte din sit).

Cumparati-va CD-Collection! Merita!!!

:-)

CD-Collection? fain .. eu maine dimineata in drum spre liceu am sa buy it :) so long people.. si Florine.. vezi ca deja m`am apukat sa fac sondaju` ala .. adik fiecare fan club din tara a inceput sa imi trimita liste cu datele fanilor si numarul lor si poze .. o sa fie ceva fain :) si poate o sa ofer 10-20 reviste CD-Collection fanilor Hi-Q care nu au posibilitatea de a`si procura una !

Andrei
AnDrEi
Junior Member

Re: Stiu ca azi a parut CD-Collection

Mesajde Dee Dee » Mie Iun 12, 2002 11:53 pm

Initial trimis de Andrei

CD-Collection? fain .. eu maine dimineata in drum spre liceu am sa buy it :) so long people.. si Florine.. vezi ca deja m`am apukat sa fac sondaju` ala .. adik fiecare fan club din tara a inceput sa imi trimita liste cu datele fanilor si numarul lor si poze .. o sa fie ceva fain :) si poate o sa ofer 10-20 reviste CD-Collection fanilor Hi-Q care nu au posibilitatea de a`si procura una !

Andrei

coool!:p
o sa-mi iau si eu CD-ul ala..:p
andrei te-ai apucat sa faci gesturi caritabile?:D BRAVO!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Re: Felicitari

Mesajde Dee Dee » Joi Iun 13, 2002 12:11 am

Initial trimis de Andrei
Din ce in ce .. forumul merge super .. sper sa o tinem tot asa.. iar in legatura cu noul site ` a lu` Razvan .. am auzit si eu de el .. si cred ca va fi cel mai kewl :)

Andrei

cel mai coool?
si mai cool decat http://www.hi-q.ro ?? :D
Dee Dee
Junior Member

Mesajde allidda » Joi Iun 13, 2002 12:25 am

cd-collection....bun....il achizitionam maine :) daca nu cumva ace andrei vreun gest caritabil si mi-l trimite :P
allidda
allidda
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Joi Iun 13, 2002 12:56 am

Initial trimis de allidda
cd-collection....bun....il achizitionam maine :) daca nu cumva ace andrei vreun gest caritabil si mi-l trimite :P
allidda

si daca tot il trimit alliddei mi-l trimiti si mie ..ca tot suntem in acelasi orash pe pui pe amandoua in acelasi plic :hehe:
Dee Dee
Junior Member

Mesajde allidda » Joi Iun 13, 2002 3:23 am

si le trimiti pe adresa mea....ca n-ar strica sa am 2...:P
dar ii dau una si lu` deedee va doar e sis` meu :)
allidda
allidda
Junior Member

Mesajde sandrino » Joi Iun 13, 2002 7:37 am

eu cred ca site-ul de la FanClubul din Iasi o sa fie super :PPP
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

Hhihiihi

Mesajde AnDrEi » Joi Iun 13, 2002 12:45 pm

Initial trimis de allidda
si le trimiti pe adresa mea....ca n-ar strica sa am 2...:P
dar ii dau una si lu` deedee va doar e sis` meu :)
allidda

aveti vointa:)

Andrei
AnDrEi
Junior Member

Hihihihi

Mesajde AnDrEi » Joi Iun 13, 2002 9:22 pm

Initial trimis de deedee

cel mai coool?
si mai cool decat http://www.hi-q.ro ?? :D

Noah ,mey nu am facut chiar asa o comparatie .. dar cine stie ?:D

Andrei
AnDrEi
Junior Member

Mesajde sandrino » Vin Iun 14, 2002 8:55 am

eu unul abia astept sa vad pagina... sa incep sí£-mi dau cu parerile ....
sandrino
Junior Member

Sa ne contrazikem ...

Mesajde AnDrEi » Vin Iun 14, 2002 10:52 am

Initial trimis de sandrino
eu unul abia astept sa vad pagina... sa incep sí£-mi dau cu parerile ....

sandrino eu unul mor de nerabdare .. dar cred ca va mai dura ceva timp .. cam 2-3 saptamani presupun .. :-)

Andrei
AnDrEi
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Hi-Q