Fanclubul Hi-Q,intre "A fi si...a nu fi"

Forumul asociat fanclubului Hi-Q

Se mai justifica acest forum?

Puteţi selecta 1 opţiune

Vezi rezultatele

Mesajde Dee Dee » Joi Feb 13, 2003 11:56 pm

Haifi ...
sorry pt faza cu get a Life.. .but eram prea nervoasa... si nu o interpreata exact cum e :)) ...e doar o forma de a spune :))
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Re: Fanclubul Hi-Q,intre "A fi si...a nu fi"

Mesajde axara_me » Vin Feb 14, 2003 12:52 am

Initial trimis de haifi
Dupa cum merg lucrurile in ultimul timp si nu numai, se pare ca acest forum posteaza in mare masura moderatorii,dar sunt si ei oameni si,putin depasiti de probleme (vezi subiectele dublate sau cele scapate de sub observatie) iar dintre fanii adevarati Hi-Q(puteti citi si<prieteni>,cum bineintentionat se incearca sa se pastreze aceasta stare de spirit) sunt putini ,rari,sporadici si ...lipsesc cu desavarsire.Cu exceptia intrusilor care "dau culoare", trec in goana calului (pardon a spatiului virtual) si dispar in aceeasi goana spre pusta altor forumuri (e o distractie gratuita sa faci pe vitezul in spatele unui nick), tacere monumentala si de mormant ...din joi in Paste se mai schimba idei, informatii iar daca as indrazni sa scriu acum ceva nelalocul sau cred ca ar fi foarte usor sa strecor asa ceva intr-un mesaj fara sa fie sesizat.
Intrebare....sondaj:Acest forum mai exista,isi mai justifica existenta?Incercari de a coagula un fanclub adevarat in jurul acestui forum sunt sortite hazardului (cititi esecului)...si-atunci?De unde "fanatism" sau "prietenie"?
Sa fie doar o kestie care da bine sa scriem asa, din snobism ca da bine la imagine? Sau sa ne aflam in treaba?
Puteti sa va expriamti si voi ideile..daca doriti intr-adevar sau daca puteti face acest lucru.
Exista Hi-Q?

...eu nu as vorbi despre fanatism si nici despre prietenie. "hi-q " e un simplu nick daca accepti sa il vezi asa cum il vad eu. e un nick in spatele carui se ascund dana florin si mihai. pur si simplu. si mai sunt sigura ca la inceput a fost distractie; apoi a venit vb si de bani ; iar acum incearca fiecare ceva nou. hi-q pt mine are un loc asigurat de ceva vreme si e bine unde e
ai spus ca " ....sa ne aflam in treaba? " thu cum te simti cand scrii pe forumul asta? ca din cate am observat eu esti tare "activ"
atata timp cat formatia exista eu zic ca e bine sa existe si forumul.
U CAN KNOW ME, I`M EASY.
..: amintirea este singurul rai de unde nimeni nu te poate izgoni; si tot ea este singura floare ce o poti culege de pe mormantul unei iubiri pierdute:..
axara_me
Junior Member

Mesajde haifi » Vin Feb 14, 2003 5:23 pm

Initial trimis de Dee Dee
Haifi ...
sorry pt faza cu get a Life.. .but eram prea nervoasa... si nu o interpreata exact cum e :)) ...e doar o forma de a spune :))

no problem...
se pare ca acum i-am "atins" pe altii veniti din "concediu"
oricum ...life must go on!...
Ireversibil,Irecuperabil,Iremedial,Ireal,Ireverenţios,Ireconciliabil,Ire...
haifi
Junior Member

de la naftalina...

Mesajde haifi » Sâm Mai 24, 2003 8:32 am

Initial trimis de haifi

hai sa ghicim in.... cafea :a
deci,surprize:
1.videoclip...cu sperantza ca iese....bine
2.emisiune la munte...in pregatire
3.turneu nou....de perspectiva
4.un nou site hi-q...alta prezentare
???? asha-i

incerc sa scot un topic si va rog sa recititi ce s-a scris pe aici
n-am fost un profet prea bun,n-am reusit sa ghicesc ca se va migra...din interese ...diverse si nici ca strategia hiq este divide et impera..
n-au decat de pierdut...si ei si fanii

oricum, acolo nu se poate decat continua decat ceea ce este aici...
reluarea temelor si a vorbariei goale unora- nu face decat sa umple niste pagini goale..
Ireversibil,Irecuperabil,Iremedial,Ireal,Ireverenţios,Ireconciliabil,Ire...
haifi
Junior Member

Mesajde Beauty_Angel » Dum Mai 25, 2003 9:56 am

Este adevarat...pe aproape toate formurile noi ne exprimam parerea spunem ce credem despre un anumit subiect...nu suntem obligati sa spunem ce nu vrem!:rolleyes:
Gandeste bine inainte de-a actiona daca nu vrei sa faci greseli
Beauty_Angel
Junior Member

Anterior

Înapoi la Hi-Q